Hamppuforumin päävalikko Hamppuforum
Tällä foorumilla keskustellaan kannabiksesta ja hampunkasvatuksesta. Käyttäkää siis järkeänne!
 
 OhjeOhje    HakuHaku    RekisteröidyRekisteröidy
   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  
Kannabiksen lääkekäyttö - Vastuuvapauslauseke
Jatkaaksesi eteenpäin Kannabiksen lääkekäyttö -alueelle Hamppuforumilla, sinun on ymmärrettävä ja hyväksyttävä seuraavat käyttöehdot:

Olen täysi-ikäinen ja tiedostan, että psykoaktiivisen kannabiksen hallussapito, käyttö sekä viljely päihde- tai lääketarkoitukseen ovat nykyisen lainsäädännön alla rikoksia, joista voidaan rangaista sakoilla tai vankeusrangaistuksella. Hamppuforum ei yllytä ketään rikolliseen toimintaan, vaan tarjoaa mahdollisuuden hampusta ja hampunkasvatuksesta keskusteluun.

Kannabiksen lääkekäyttö -alueen kirjoittajilla ei välttämättä ole tarkkaa lääketieteellistä tietoa tai koulutusta ja viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä, eivät sivuston ylläpitäjien ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista. Vakavissa sairaudentiloissa on aina suositeltavaa keskustella sairauden hoidosta lääketieteen asiantuntijoiden kanssa.

Aluekohtaisten sääntöjen ja ohjeiden lisäksi Kannabiksen lääkekäyttö -alueella ovat voimassa Hamppuforumin säännöt (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Hamppuforum ei ole tarkoitettu muuhun huume- tai päihdekeskusteluun. Hamppuforumilla ei myydä kannabista tai kannabistuotteita.

Sääntöjen rikkominen johtaa viestien tuhoamiseen ja käyttäjätilin poistamiseen.in English


Ylläpito: growguide at hamppu piste net
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
subGreen style by ktauber