Hamppuforum - Rekisteröityminen

Rekisteröitymällä hamppu.net:iin, kirjoittamalla ja/tai lukemalla viestejä hamppu.net:issä sitoudut noudattamaan seuraavia sääntöjä ja ohjeita.

phpBB

Käyttämällä "Hamppuforum" palvelua (jälkeenpäin "me", "meitä", "meidän", "Hamppuforum", "https://www.hamppu.net/forum"), sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, älä rekisteröidy ja/tai käytä "Hamppuforum"-palvelua. Me voimme muuttaa näitä ehtoja koska tahansa ja teemme parhaamme informoidaksemme sinua. On kuitenkin suositeltavaa lukea nämä ehdot säännöllisesti, koska "Hamppuforum"-palvelun käyttö vaatii että hyväksyt nämä ehdot siinä muodossa, kuin ne on päivitetty tai korjattu.

Keskustelufoorumimme käyttää phpBB-ohjelmistoa, (jälkeenpäin "he", "heidät", "heidän", "phpBB-ohjelmisto", "www.phpbb.com", "phpBB Group", "phpBB Tiimit"), joka on julkaistu "General Public License v2" -lisenssillä (jälkeenpäin "GPL") ja se voidaan ladata osoitteesta www.phpbb.com. phpBB-ohjelmisto luo vain ympäristön internet-keskustelulle. phpBB Limited ei ole vastuussa siitä, mitä sallimme tai kiellämme sopivana sisältönä ja/tai käytöksenä. Saadaksesi lisätietoa phpBB:stä vieraile osoitteessa: https://www.phpbb.com/.

Suostut olemaan esittämättä loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia, joka voisi loukata voimassa olevia lakeja oli se sitten omassa maassasi, se maa, johon "Hamppuforum"-palvelin on sijoitettu tai kansainvälisiä lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä ja tarvittaessa internet-yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä. Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan näiden ehtojen noudattamisen tarkkailua varten. Hyväksyt, että "Hamppuforum" on oikeus poistaa, muokata, siirtää ja sulkea mikä tahansa keskusteluketju tai viesti niin halutessamme. Suostut myös siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi, mutta "Hamppuforum" tai phpBB ei ole vastuussa mahdollisen tietoturvamurron aiheuttamasta tietojen vuodosta ulkopuolisille tahoille.

Yleistä

 • Hamppu.net (ja Hamppuforum) on täysi-ikäisille tarkoitettu sivusto, joka käsittelee hamppua ja siihen liittyviä asioita. Muille päihteille on omat fooruminsa, mm. Päihdelinkki.

 • Hamppu.netin tieto on käyttäjien kirjoittamaa. Se ei siis välttämättä ole totuus. Pidä oma järki aina mukana.

 • Vaikka sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan sopimattoman sisällön, on mahdotonta tarkistaa kaikkea. Viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä. Ylläpito tai moderaattorit eivät ole vastuussa sivuston kirjoituksista.

 • Ylläpito ei vastaa siitä, mitä teet sivuilta saamillasi tiedoilla. Emme kannusta käyttäjiä laittomuuksiin.

Hamppuforum

 • Mieti mitä kirjoitat ja lue viestisi läpi ennen sen lähettämistä.

 • Huomaa, että julkisille keskustelualueille lähetetyt viestit indeksoituvat netin hakukoneisiin.

 • Ylläpito varaa itselleen oikeuden käyttää julkisille keskustelualueille lähetettyjä kuvia ja tekstejä Hamppu.netin sosiaalisissa medioissa.

 • Jos aiot kysyä jotain, varmista haun avulla, ettei samasta asiasta ole jo keskustelua.

 • Laita viestisi oikealle alueelle ja otsikoi viesti kuvaavasti (helpottaa viestien lukemista huomattavasti).

 • Mielipiteet on hyvä perustella. Huomioi, että jokaisella on oikeus kantaansa.

 • Lainatessasi tekstiä muualta, kerro mistä teksti on otettu ja laita viestiisi mielellään linkki lähteeseen.

 • Kenenkään henkilön yhteystietoja tai kuvia ei saa laittaa foorumille ilman lupaa. Ylläpito ei koskaan kysy yhteystietojasi sähköpostiosoitetta lukuun ottamatta.

 • Laittomien tuotteiden ja palveluiden osto, myynti, vaihto, tarjoaminen jne. on kiellettyä.

 • Muiden käyttäjien häirintä tai loukkaaminen, asiattomat postit, trollaus ja muu sääntöjen rikkominen tai yllytys edellisiin voivat johtaa ylläpidon toimiin eli tapauksesta riippuen varoituksesta tunnuksien poistoon. Ylläpidon mustamaalaus ja häirintä kuten uhkailu voivat myös johtaa em. toimiin.

 • Ylläpidolla on oikeus editoida, poistaa tai siirtää viestejä tarvittaessa.

 • Hamppu.net pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä ilman eri ilmoitusta.

 • Jos havaitset sääntörikkomuksen, ota heti yhteys ylläpitoon.