Kuva

120W led finland valaisimen korjaus apua kaivataan

Aloittelevien viherpeukaloiden kysymyksiä
Alueen säännöt
Kasvatuksen ABC
Täältä voit kysyä ja etsiä vastauksia aloittelevien viherpeukaloiden ongelmiin.

Jotta samoja asioita ei kysyttäisi joka päivä uudelleen, katso ennen viestin lähettämistä löydätkö vastauksen:
Jos joku kysyy jotain triviaalia, ÄLÄ VASTAA "lue Hupu / käytä hakua". Käytä itse hakua, minkä jälkeen voit vastata, että haulla/hupusta löytyy, linkkien kera vastauksiin.
Avatar
JimmyMan
Viestit: 25
Liittynyt: 19.10.2007

120W led finland valaisimen korjaus apua kaivataan

ViestiKirjoittaja JimmyMan » 30.11.2017 21:37

Moi! Tarvitsisin hieman apua ja neuvoja LED asiantuntijoilta. Elikkäs ongelmana on, että valaisimessa on 2 riviä ledeistä pimeänä. Kokeilin olisiko vika voinut olla powereissa mutta vaihtamalla niitä päikseen vika pysyi samana. Nyt pitäisi siis tunnistaa mitkä ledit ovat viallisia ja vaihtaa ne. Kysymys kuuluukin, että miten tunnistan mikä ledi on rikki ja mikä ei? Myöskin haluaisin tietää mistä ledejä voisi tilata. Samalla haluaisin hieman tuunata valaisinta vaihtamalla siihen hiljaisemmat tuulettimet. Kaikki neuvot ja tiedot aiheesta ovat tarpeen ja olisin todella kiitollinen jos joku osaisi auttaa! :yes:

kyseessä on siis tämä valaisin: http://ledfinland.fi/wp-content/uploads ... laisin.pdf

thanks!
cosmic trigger

kisaragi
Viestit: 86
Liittynyt: 6.2.2009

Re: 120W led finland valaisimen korjaus apua kaivataan

ViestiKirjoittaja kisaragi » 3.12.2017 21:47

kirjoitin jo pitkän tarinan avaamisesta yms, mutta niin vaikea tässä yhdellä viestillä neuvoa, että heitäppä yv niin pystyn neuvvomaan miten paneelin saa kuntoon.

lisäys, nopea vinkki, mikäli ei tästä aukea niin heitä se yv. kytkettynä mittaat jokaisen ledin yleismittarilla volttiasennossa, ja se ledi jonka kohdalla näyttää useita kymmeniä voltteja on kaput. (jännite yli 100v varovasti ettei tule näpeille) uutta lediä ei tarvitse, kolvaat vaan tilalle johdonpätkän (mikä ei osu jäähdytyslevyyn) ledejä ei ajeta täysillä jotenka piiri kestää kyllä ja jäähdytys on riittävä. tip vois myös laskea nykyisten tuulettimien kierrosnopeutta jolloin ei niin äänekäs, mutta se on toinen juttu sitten.


Palaa sivulle “Kasvatuksen ABC”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija