Kuva

Julkisen polttelun tärkeys

Päihdepolitiikka, tiedotusvälineet, lainsäädäntö
Alueen säännöt
Politiikka ja media
Tämä alue on tarkoitettu kannabis- ja päihdepolitiikasta keskusteluun.

Alue on erittäin tiukasti moderoitu; lue ohjeet ennen kirjoittamista. Alueelle kuulumattomat keskustelut siirretään Tuhkakuppiin.
Kirjoita viestisi asialliseen ulkoasuun. Ylläpidolla on oikeus muuttaa epäasiallisen viestin sisältöä tai poistaa viesti.
JabbaTheBud
Viestit: 16
Liittynyt: 15.9.2011

Re: Julkisen polttelun tärkeys

ViestiKirjoittaja JabbaTheBud » 27.2.2012 1:03

Jos JOKAINEN pajauttelija päättää yhtä-aikaa ilmottautua poliisille, saattais asiat muuttua, koska emmehän voi näyttäytyä kansakuntana, josta lähes puolella(?) on HUUMEongelma, H-merkintöjä, valtion talous kaatuis ku ei olis "päteviä" työntekijöitä jne jne.. Eikö se näin menis? :yes:
Hugging six rabbits and having pink nightmares

Vieras

Re: Julkisen polttelun tärkeys

ViestiKirjoittaja Vieras » 14.3.2012 15:37

Minä ainakin pajauttelen mielelläni ulkosella julkisesti, kunhan vain pari asiaa on varmaa: Minulla on vain yksi jointti mukana ja toiseksi: kotonani ei kasva mitään.
Ihmiset saattavat huomata ja ehkä ilmoittaakkin poliisille (tuskin) mutta tuskinpa hirveitä sanktioita tulee pelkästä virnistyksestä ja punasista silmistä :think:
Taskuista ja kotoa ei löydy mitään. Satunnaisesti julkipolttelu on poikinut muutamaan hyvään keskusteluun tuulipukukansalaisten kanssa ja olen saanut ainakin muutaman
miettimään uudestaan äiti-hampun pahuudesta. Käyttäydyn pilvessä yleensä hyvätapaisesti ja katson parhaani mukaan ettei pieniä lapsia ja vastaavia ole mahdottoman lähellä.
Ulkosella on jotenkin mukavaa olla paukuissa, esim keskellä päivää kaupungin vilskeessä, oli kesä tai talvi. Vaikka kotonakin pajauttelu on ihan jees, niin ei sitä jaksa jatkuvasti neljän seinän
sisällä kuumotella. Olen oikeasti sitä mieltä että kun ihmiset näkee ettei se hampuusi ole niin vaarallinen kun 60-luvulla valistettiin, niin tämä juttu voi hyvinkin edistää hampun vapautumista. :guru:

Avatar
Kaolgi
Viestit: 10
Liittynyt: 19.7.2011

Re: Julkisen polttelun tärkeys

ViestiKirjoittaja Kaolgi » 30.3.2012 18:31

Periaatteessa tällaisesta voisi olla hyötyä. Ja niin kuin joku sanoi, kansalaistottelemattomuudella voi vaikuttaa asioihin, tai ainakin herättää keskustelua.
En itse pahemmin kuumottele, sillä mielestäni kannabiksen polttamisen ei pitäisi olla rikos.
Jointti huulessa ulos vain :pimp:
Mitään ei voi olla olemassa.

Avatar
räpeltäjä
Viestit: 33
Liittynyt: 5.6.2011

Re: Julkisen polttelun tärkeys

ViestiKirjoittaja räpeltäjä » 1.4.2012 13:38

itse poltan jointin käytännössä missä haluan mutta otan huomioon sen että en häiritse touhullani muita ympärillä olevia vrt. tupakointiin joka esim. bussipysäkeillä häiritsee monia jotka eivät tupakoi.

Locker
Viestit: 424
Liittynyt: 18.10.2010

Re: Julkisen polttelun tärkeys

ViestiKirjoittaja Locker » 30.1.2022 1:01

Nosto vanhalle keskustelulle. Asiallinen julkipolttelu on kyllä minusta hyvä juttu, normalisoi kannabista.

Tuli myös vähän samaan kategoriaan osuva "tempaus" tehtyä tuossa jokunen kuukausi sitten, kun viimeksi olin ison kaveriporukan kanssa baarissa:

Deejii soitti jonkun kannabisaiheisen biisin ja rullattiin ja pistettiin keskenämme näkymätön jointti kiertämään :D
Siinä se meni tanssiessa kädestä käteen ja jengi otti "imuja" ja piti hauskaa.

Varmasti muukin väki siinä ympärillä kiinnitti erikoisiin tanssiliikkeisiin huomiota, olis vaan pitänyt vielä tajuta tarjota sitä näkymätöntä jointtia oman ringin ulkopuolellekin.

Siitä vinkiksi sun seuraavaan baari-iltaan!

Cannazilla
Viestit: 10
Liittynyt: 30.5.2017

Re: Julkisen polttelun tärkeys

ViestiKirjoittaja Cannazilla » 12.5.2022 7:50

Samat säännöt, kuin tupakalle ja jos asunnosta/huoneistosta tms. tulee joillekin "hajuhaittoja", tuoksuu muuten lähes mikä tahansa lajike paremmalle, kuin yksikään ruoka, niin tällöin samat säännöt pätee myös kannabikseen ja asiasta tulee tarpeelliset sanktiot. Tosin vapottamalla ei juurikaan hajuhaittoja pääse tulemaan ja jos asunnon ilmanvaihto on kunnossa, niin hajuja ei ylipäätänsäkään pitäisi päästä rappukäytävään, saatika toisiin asuntoihin. Monessa talossa on ilmanvaihto päin sitä itseään ja siksi tuoksut ja hajut pääsee leviämään ympäri taloa. Nyt joudumme salassa käryttää kukin mitenkä, eli jos kannabikseen sovellettaisiin tupakkalakia, niin tällöin kannabiksen käyttäjät jopa sosiaalisoituisi enemmän, kun jotkut menisi taloyhtiön tupakkapaikalle vetämään vaikka jointin.

Cannazilla
Viestit: 10
Liittynyt: 30.5.2017

Re: Julkisen polttelun tärkeys

ViestiKirjoittaja Cannazilla » 12.5.2022 8:13

Sepä se, toiset hajut kyllä saa haista, mutta auta armias, kun marihuana tuoksuu, niin johan ollaan poliiseja soittamassa. Monetkaan taloyhtiöt eivät edes halua, taikka viitsi korjata ilmanvaihtoa taloissaan ja se on yksi ongelma erinäisille hajuhaitoille. Itse en valitettavasti siedä kessun hajua. Se on helvetin ärsyttvää, jos talossa saa polttaa parvekkeella, nyt ei onneksi ole sellainen talo missä asun, niin olen tästä ongelmasta vapaa. Typerää, että tähän uudistettuun tupakkalakiin ei saatu lopullista parveketupakointikieltoa. Nyht taloyhtiöissä pääsääntöisesti uudis kohteissa on tupakointikielto, mutta vanhoissa taloissa on niinkin typerä sääntö, että vanhat asukkaat saavat tupakoida parvekkeillaan, koska heillä on vanha sopimus, mutta uudet asukkaat eivät saa tupakoida parvekkeelle, en tiedä mikä laki sitten antaa taloyhtiöidden kieltää tupakoinnin parvekkeillaan, mutta toisille sallii jne. Saatanan sääntö Suomi. :mrgreen:

pieni hippi
Viestit: 14
Liittynyt: 25.10.2021

Re: Julkisen polttelun tärkeys

ViestiKirjoittaja pieni hippi » 12.5.2022 11:34

Itekki kannatan julkista polttelua. Ymmärrän tietysti jos kotikasvattajat ei tätä harrasta, mutta muille se on suotavaa. Vähentää kannabikseen liittyvää stigmaa. Normalisoi kannabiksen käyttö kulttuuria. Helsingissä asuessani polttelin monesti ulkona, tosin monesti metsässä tai puistoissa. Kerran oltiin kaveriporukan kanssa Vallilassa baarissa, ulkomaalaisomisteisessa, ja käärittiin budia baarin pöydällä. Ja poltettiin jointti baarin edessä. Oli aika rentoa meininkiä, ilman kuumotuksia.. Tämmöstä lisää! Kansalaistottelemattomuutta! En tiedä miten yleistä kannabiksen polttaminen julkisesti nykyään on Helsingissä, esim. Kalliossa? Tiedän ainakin että Jakomäessä talo-yhtiön tupakkapaikalla poltettiin avoimesti kannabista! jee! Jos on kokemuksia julkipolttamisesta Suomessa niin saa jakaa!

Sukkamehutyttö
Viestit: 109
Liittynyt: 6.3.2021

Re: Julkisen polttelun tärkeys

ViestiKirjoittaja Sukkamehutyttö » 5.10.2022 13:40

Samalla tavalla otan muut huomioon kuin huomaavainen tupakoitsija. Muuten hiisaan kyllä ihan milloin ja missä huvittaa.

Avatar
300lbs niggerfaggot
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1703
Liittynyt: 16.5.2012

Re: Julkisen polttelun tärkeys

ViestiKirjoittaja 300lbs niggerfaggot » 5.10.2022 19:06

Nykyään, kokoajan pahentuvassa määrin nuorisojengit ja maailmalta rantautuvat ammattirikolliset työllistävät sikoja enemmän ja enemmän, ongelma on räjähtämässä käsiin, mutta lisäsikoja ei saada kun ei ole varaa palkata. Keski-ikäinen satunnaispolttelija ja omaan tarpeeseensa paria puskaa kotona kasvattava tavallinen rehellinen veronmaksaja saa olla ihan omassa rauhassaan. Asiat loksahtavat näin itsestään oikeisiin mittasuhteisiinsa. Harmi että siihen ajaa pakko, eikä asioita ole voitu sopia yhteisymmärryksessä.
"Jokainen kuollut harsosääski on 300-400 munaa vähemmän mullassa". -Martat

Avatar
Appleseed
Viestit: 61
Liittynyt: 24.8.2017

Re: Julkisen polttelun tärkeys

ViestiKirjoittaja Appleseed » 7.10.2022 12:42

En ole vuosiin julkisesti poltellut, mutta aika usein perjantaiaamuna muutama lapsi polttelee pilveä tuolla keskustassa. Respect :mrgreen:
-Kujakatti

Pilvipuoti888
Viestit: 56
Liittynyt: 8.9.2022

Re: Julkisen polttelun tärkeys

ViestiKirjoittaja Pilvipuoti888 » 7.10.2022 16:11

Appleseed kirjoitti:En ole vuosiin julkisesti poltellut, mutta aika usein perjantaiaamuna muutama lapsi polttelee pilveä tuolla keskustassa. Respect :mrgreen:


Toivottavasti aikuisia lapsia.

Avatar
300lbs niggerfaggot
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1703
Liittynyt: 16.5.2012

Re: Julkisen polttelun tärkeys

ViestiKirjoittaja 300lbs niggerfaggot » 7.10.2022 21:23

Röyhkeimmät julkiset tuli poltettua asuntovaunujen vedentäyttöpisteellä. Täytin bongin niiden kraanasta ja kiskasin kunnon savut.
"Jokainen kuollut harsosääski on 300-400 munaa vähemmän mullassa". -Martat

neljanelja
Viestit: 25
Liittynyt: 1.11.2022

Re: Julkisen polttelun tärkeys

ViestiKirjoittaja neljanelja » 1.11.2022 18:07

Aina kun pitää hieman pidempään kävellä tai olla poissa kotoa, niin vapo mukana. Ja höyry tulille ihan kaikkialla. Ikinä ei paheksuvia katseita koska hajun tunnistamiseen vaatii toisen alan tietäjän, muille näyttää ja haisee oudolta sähkötupakalta. Moni henkilö tullut ulos kuorestaan ja ajan myötä hullun tasoinen vainoharhaisuus asiaan liittyen lieventynyt kun ovat huomanneet että muutkin kehtaa täysin julkisesti. Helppo tapa tehdä kavereita kun tarjoaa höyryjä (kai sama jos tupakkaa polttaisi :mrgreen: :think: ?). Monta kertaa poliisien silmien alla höyryt :pimp:

Avatar
option
Viestit: 593
Liittynyt: 21.9.2005

Re: Julkisen polttelun tärkeys

ViestiKirjoittaja option » 3.11.2022 9:05

Jokusen kerran on kaupungilla joku tullut vapo suussa vastaan. Joskus tässä syksyllä joku just kruisaili vastaan mighty toisessa kädessä. Asiasta tietämätön varmaan ajattelisi, että on siinä tehokkaan näköinen sähkötupakki. Hätäseen palaisi spliffi jos fillaria polkisi samaa tahtia.

Nuorempana tuli poltettua vähän huolettomammin siellä sun täällä. Olin joskus reissuhommissa ja jouduin vähän väliä majoittumaan keskustoissa hotelleissa. Pitkän työpäivän jälkeen se sopiva paikka sytyttää ei aina ollut kovinkaan kaukana hotellin sisäänkäynnistä. Kiusallista oli mennä savujen jälkeen hotellin hissillä kun sinne aika usein sattu joku muukin turisti samaan koppiin. Kerran kun poistuttiin hissistä yhtä punasilmäisen työkaverin kanssa, muistan jonkun tuntemattoman kommentoineen kaverilleen, että "Nuo ei kyllä ollu Suomalaisia".


Palaa sivulle “Politiikka ja media”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija