Timo Haara

Päihdepolitiikka, tiedotusvälineet, lainsäädäntö
Alueen säännöt
Politiikka ja media
Tämä alue on tarkoitettu kannabis- ja päihdepolitiikasta keskusteluun.

Alue on erittäin tiukasti moderoitu; lue ohjeet ennen kirjoittamista. Alueelle kuulumattomat keskustelut siirretään Tuhkakuppiin.
Kirjoita viestisi asialliseen ulkoasuun. Ylläpidolla on oikeus muuttaa epäasiallisen viestin sisältöä tai poistaa viesti.
Routalehto
Viestit: 7
Liittynyt: 29.3.2011

Timo Haara

ViestiKirjoittaja Routalehto » 25.8.2011 17:55

Timo Haara Vangittu

Mielestäni olisi oikea hetki osoittaa Timolle, ettei taistele yksin.

Sinne Timolle piristäviä kirjeitä: Timo Haara PL 1, 76851 Naarajärvi (Finland).

Ja eiköhän olisi aika organisoida mielenosoituksia ja tuoda asia esille?


(Ketjun otsikko muutettu yleisluonteisemmaksi. Oli "Timo Haara vangittu". -ylläpito)

fin1000w
1 tähti
1 tähti
Viestit: 454
Liittynyt: 14.1.2004

Re: Timo Haara Vangittu

ViestiKirjoittaja fin1000w » 27.8.2011 1:36

Ja kun Virukit olisivat hakeneet tuomiota koti perseessään olisi tuomio ollut jotain ihan muuta kuin Suomen.

Hemmetin hölmöä lähteä säätämään tulkinnan alaista viljelyä maahan jossa isosta +500 puskan viljelmästä saa 15 suvea.

Avatar
actionjackson
Viestit: 201
Liittynyt: 29.1.2010

Re: Timo Haara Vangittu

ViestiKirjoittaja actionjackson » 27.8.2011 11:40

fin1000w kirjoitti:Ja kun Virukit olisivat hakeneet tuomiota koti perseessään olisi tuomio ollut jotain ihan muuta kuin Suomen.

Hemmetin hölmöä lähteä säätämään tulkinnan alaista viljelyä maahan jossa isosta +500 puskan viljelmästä saa 15 suvea.


Mulla oli vähän erilainen näkemys. Sen verran mitä Haaraa olen mediassa seurannut, niin tyyppi on varmasti oppinut ensimmäisestä kerrasta ja sen jälkeen hoitanut kasvatus- ja siihen liittyvät lupa-asiat viimesen päälle. Eikös tämäkin vangitseminen johtunut niistä aikaisemmista jutuista? Viro on kuitenkin vielä, ainakin mun silmissä, jossain määrin kehitysmaa. Jos joskus pääsette kurkkaamaan "verhon taakse", jonnekin sisäpihalle esim. Tallinnassa niin siellähän on vieläkin ihan neuvostomeiniki. Viron kaltaiselle, köyhälle maalle, Haaran aloittama biodieseltutkimus on varmasti pelkästään positiivinen asia. Mies on varmasti tehnyt aikeensa selväksi kaikille mahdollisille viranomaisille ennen projektinsa aloittamista Virossa. Mikäli siellä olisi edes epäilty Haaran kasvattelevan tavaraa muuhun, kuin teollisuuden käyttöön, niin eiköhän hän olisi ollut istumassa jo pitkän aikaa tai ainakin asia olisi selvitetty. Tuskin sillä mitään piilopirttiäkään on, kun miehen Viron kasvatuksista on kuitenkin aika paljonkin huudeltu mediassa. Jos Haara saisi jalostustutkimuksensa valmiiksi Virossa ja aloittaisi siellä täysimittaisen tuotantonsa, niin Virossa alkaisi melkoinen kuhina biodieselin ympärillä. Eiköhän siihenkin asiaan olla jo valmistauduttu jo valtionkin puolelta. Veikkaan, että Haaralla on sen suuruiset kaunat omaa valtiota kohtaan, että hän tuskin siirtää tulevaisuudessakaan bisneksiään tänne. Siinä mielessä harmi, koska hamppubiodieselin läpilyönti voisi tapahtua Suomessa ja tämä voisi vaurastuttaa myös omaa velkaista maatamme. Byrokratia vaan ajoi tämänkin mahdollisuuden muualle. Vituttaa kyllä suunnattomasti, ettei tällaisen tutkimustyön anneta jatkua. Tästä asiasta olisi kuitenkin hyötyä ihan globaalissa mittakaavassa.
Jos ei toi vittuilu lopu, niin sitten se jatkuu...

actionjackson, guaranteed satisfaction

Stoner420

Re: Timo Haara Vangittu

ViestiKirjoittaja Stoner420 » 27.8.2011 21:38

SKY:lle vois vinkata et saattais olla mielen osotuksen paikka Haaran puolesta, jos eivät jo ole sitä harkinneet.

Wiids
Viestit: 11
Liittynyt: 28.10.2009

Re: Timo Haara Vangittu

ViestiKirjoittaja Wiids » 28.8.2011 12:35

Pasi taas tiedustellut Haaran kuulumisia: http://vimeo.com/28121684

Vaikka ei Viherahosta muuten pitäisikään niin hyvin se tuntuu seuraavan tätä Haaran tapausta, täytyy vaan toivoa että tempasee ton jonnekin kuunneltavaksi kun tuo radiolähetys meni jo..

Avatar
lasiturkki
1 tähti
1 tähti
Viestit: 177
Liittynyt: 12.7.2004

Re: Timo Haara Vangittu

ViestiKirjoittaja lasiturkki » 31.8.2011 9:11

laitan tämän tähän jos joltakin on mennyt ohitse :
http://justpaste.it/TimoCanemDor
::: lasiturkki :::

Avatar
actionjackson
Viestit: 201
Liittynyt: 29.1.2010

Re: Timo Haara Vangittu

ViestiKirjoittaja actionjackson » 31.8.2011 14:39

lasiturkki kirjoitti:laitan tämän tähän jos joltakin on mennyt ohitse :


Mistäs sä olet tämän pierassut? Oletko varma, että Mr.Haara haluaa tämän näytille?

Lainaus tekstistä:
"kerron rehellisesti mutta niin että ei laiteta tätä tietoa eteenpäin tilanteesta"

Poista nyt ihmeessä tuo linkkisi. Ei ole kovin reilua postailla kahdenkeskisiä keskusteluja muiden luettavaksi, vaikka olisitkin tuo toinen osapuoli.
Jos ei toi vittuilu lopu, niin sitten se jatkuu...actionjackson, guaranteed satisfaction

infinity
Viestit: 9
Liittynyt: 28.7.2011

Re: Timo Haara Vangittu

ViestiKirjoittaja infinity » 31.8.2011 15:38

Timon kuulumisia vankilasta. Timo Haara suoraan vankilasta. Hänet tuomittiin vuodeksi ja kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen kannabiksen kasvattamisesta.
http://www.radiorock.fi/ajankohtaista/j ... timo-haara

Avatar
lasiturkki
1 tähti
1 tähti
Viestit: 177
Liittynyt: 12.7.2004

Re: Timo Haara Vangittu

ViestiKirjoittaja lasiturkki » 31.8.2011 15:57

actionjackson kirjoitti:Mistäs sä olet tämän pierassut? Oletko varma, että Mr.Haara haluaa tämän näytille?


Pyysi itse julkisuuteen tämän, ei ole täältä alunperin lähtöisin. Elä huoli, emmie tänne muuten tota ois laittanu. ;)
::: lasiturkki :::

Avatar
vihreä_valo
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 805
Liittynyt: 29.1.2008

Re: Timo Haara Vangittu

ViestiKirjoittaja vihreä_valo » 31.8.2011 20:51

infinity kirjoitti:Timon kuulumisia vankilasta. Timo Haara suoraan vankilasta. Hänet tuomittiin vuodeksi ja kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen kannabiksen kasvattamisesta.
http://www.radiorock.fi/ajankohtaista/j ... timo-haara

Aika haastattelu! Juontajat kuvittelivat puhuvansa hieman pimahtaneen kroonisen pilvimiehen kanssa ja se paistoi läpi asenteesta ja kysymyksistä. Haara on hyvin vähän puhunut missään vaiheessa päihdekäytöstä, vaan juuri bioetanoli ym. energiakäytöstä. Mutta kyllä tuntuu Timon mielenterveys olevan myös koetuksella, juttu alkaa mennä vaahtoamiseksi kun huudellaan radiossa tuhansista tonneista. Tämä ei tosin ole mikään ihme, sen verran paljon on miestä häiritty ja vapaus viety. Voimia Timolle! Kannatan hänen pyrkimyksiään ja toivon että hänen pioneerityönsä vielä kantaa hedelmää.

Stoner420

Re: Timo Haara Vangittu

ViestiKirjoittaja Stoner420 » 31.8.2011 22:14

Presidentin vaaleissa kaikki äänestää Timo Haaraa!! Saa varmaan jotain huomiota mediassa jos pari tuhatta ääntä kerää.(ja joo tiedän ettei ole ehdokas mut voi sen nimen siihen äänestyslippuun silti kirjottaa)

Avatar
parker
1 tähti
1 tähti
Viestit: 254
Liittynyt: 13.11.2010

Re: Timo Haara Vangittu

ViestiKirjoittaja parker » 31.8.2011 22:45

Vain Suomessa voi tapahtua tällaista, että jonkun liikkeen yksi merkittävimmistä vaikuttajista on laitettu mielipidevankeuteen ja jengi ei tee yhtään mitään. No tietysti en ole kukaan ketään arvostelemaan koska olenhan itsekin tämän Brezhneveläisyyden viimeisen kehdon kasvatteja. Ekaluokasta lähtien on totutettu siihen, että kukkahattutädit marssittaa parijonossa ja pistää laulamaan jouluisin hoosiannaa harmoonin tahdissa. Kerran puolessa vuodessa poliisi kävi pelottelemassa, miten kauhea kohtalo kaikilla rikollisilla on (esim jos pöllii lähikaupasta tikkarin, niin isona pöllii jo hevosen).

Eikä tää mihinkään tule tästä muuttumaan. Jengi istuu perseellään ja voivottelee. Jos muutosta halutaan aikaan niin autot ja liikkeet alkavat palamaan Mannerheimintiellä. Siihen tästä kansasta vaan ei yksinkertaisesti ole. Jos meillä olisi munaa geeneissä, olisimme jo ajat sitten vallanneet vehreät viljelysmaat keski- ja etelä-Euroopasta. Kun ei ole, niin oli pakko vetäytyä näille leveysasteille, jotka eivät ketään muuta kiinnostaneet. No täällähän on kiva viljellä jotain epätoivoisesti muutaman hassun viikon kestävän kasvukauden aikana ja vetää limaisista järvistä särkeä ja paskalta maistuvia haukia. Onneksi viinaa riittää, joten hetkittäin elämä saattaa tuntua jopa ihan elämisen arvoiselta.

En ole koko elämäni aikana törmännyt yhteenkään mielenosoitukseen tai muuhun mielenilmaukseen, josta olisi voinut sanoa, että vau, tossahan oli munaa ja testosteronia. Täälläkin jengi vouhkaa sitä sun tätä, mutta kiltisti pokataan kun pari finninaamaista juuri poliisikoulusta valmistunutta urpoa tulee hakemaan vaivalla kasvatetut kasvit pois. Kuvitelkaapa näitä neitejä hakemassa kasvatuslaitteita pois jossain Meksikossa. Ei taitais pysyä huoltsikalla enää pannukahvi mahassa kun se on täynnä AK-47:n reikiä.

Pitäisköhän meidän vaan myöntää, että meillä on vähemmän munaa kun Jutta Urpilaisella ja tyytyä virkkaamaan laamahattuja reggaen tahdissa kannabisilloissa?
sativa longa, indica brevis

sniissi
Viestit: 44
Liittynyt: 22.6.2011

Re: Timo Haara Vangittu

ViestiKirjoittaja sniissi » 31.8.2011 23:46

Huuhhuh miten naurettavaa meininkiä juontajilla tuossa haastattelussa, siis ei herranjumala. Haara yrittää perustella asioita ja herättää keskustelua niin siihen vastataan räkäsellä tekonaurulla. Ei tuon haastattelun tarkoitus ollu mikään muu kun yrittää tehdä Haarasta naurunalainen. Tosi kypsää, ei saatana.

Olavi_Seiska
Viestit: 88
Liittynyt: 2.6.2010

Re: Timo Haara Vangittu

ViestiKirjoittaja Olavi_Seiska » 31.8.2011 23:52

parker kirjoitti: Jos meillä olisi munaa geeneissä, olisimme jo ajat sitten vallanneet vehreät viljelysmaat keski- ja etelä-Euroopasta. Kun ei ole, niin oli pakko vetäytyä näille leveysasteille, jotka eivät ketään muuta kiinnostaneet. No täällähän on kiva viljellä jotain epätoivoisesti muutaman hassun viikon kestävän kasvukauden aikana ja vetää limaisista järvistä särkeä ja paskalta maistuvia haukia. Onneksi viinaa riittää, joten hetkittäin elämä saattaa tuntua jopa ihan elämisen arvoiselta.Epäilen että monet lahjakkaat ja monipuoliset ihmiset, on vuosien saatossa vaan yksinkertasesti muuttanut pois, ja
vähin äänin, ettei ketään vaan lähe seuraamaan täältä pohjolasta.

Kuva

:)

On tässä maassa hyviäkin puolia.

jackdanieels
Viestit: 15
Liittynyt: 24.10.2010

Re: Timo Haara Vangittu

ViestiKirjoittaja jackdanieels » 1.9.2011 3:50

Katos kuninkaalliset ne siinä tallustaa xD.
Tuskin mitään kummoisempaa mieleosoitusta tulee tapahtumaan. Onhan suomalainen lopulta aika passiivinen otus ja tämän näkee esim. intissä, että 2 sykkii loput katsoo ja jakavat viisaita neuvoja niille kahdelle. Ihan ymmärettävää, kun tämä maa on niin perhanan masentava. Mitä timppaan tulee niin mies voisi ottaa hiukan lepoa ja pitää pidemmän erä tauon ja hoitaa nuo rangaistukset pois alta ja lähteä sen jälkeen rakentamaan sitä omaa juttua puhtaalta pöydältä. Jaksamista timolle ja muistutuksena kaikille, että se ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön.

Avatar
Waphíye
Viestit: 11
Liittynyt: 31.1.2011

Re: Timo Haara Vangittu

ViestiKirjoittaja Waphíye » 1.9.2011 5:22

Timo Haaralta avunpyyntö: 'Minut pakkolääkittiin vankeudessa radiohaastattelun jälkeen!'

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mod ... me_oneline

Tämä touhu on mennyt liian sairaaksi liian kauan. Jakakaa hyvät ihmiset tietoa tästä vääryydestä ja kiduttamisesta mahdollisemman monelle ulkomaita myöten.
Wise men talk because they have something to say. Fools because they have to say something.

Avatar
Jay Daga
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 969
Liittynyt: 17.2.2001

Re: Timo Haara Vangittu

ViestiKirjoittaja Jay Daga » 1.9.2011 9:10

Syksy lähestyy ja luulisi että jotkut jossain suunnittelevat uutta radikaalimarssia. Eiköhän tämän asian todellakin pitäisi olla nyt yksi iso syy kokoontua isolla porukalla ja ilmaista yhteinen mielipide siitä että tämä kyseinen kasvi on saatava lailliseksi tässä maassa ja että esim Haaran vangitseminen ja pakolla "lääkitys" (jota kaikille mielipide/poliittisille vangeille tehdään) on rikos ja huutava vääryys...
LOVE IS BY FAR THE GREATEST POWER,
FOR IT DRAWS ALL UNTO ITS SELF WITHOUT USING ANY FORCE - = wa cin ma ya o´ya ki hi ye
-hyvät ihmiset tehkää jotain-

Stoner420

Re: Timo Haara Vangittu

ViestiKirjoittaja Stoner420 » 1.9.2011 9:31

Järjestetään nyt mielenosoitus Haaran puolesta, syyttömänä vankilassa ja asiattomassa lääkityksessä. Olen nähnyt mitä tuo lääke jatkuvassa käytössä ihmisille tekee ja Timoa ei ole tämän maan hamppu kansalla varaa menettää zombiksi. Menen vaikka yksin eduskuntatalon eteen kyltti kädessä. Olisiko jollain antaa aikaansa jonkinsortin organisointiin, itsellä ei ole edes facebook tiliä. vaikka jo tässä kuussa, tai yhdistetään siihen 24.9. mielenosoitukseen.

Rayka
Viestit: 123
Liittynyt: 26.4.2008

Re: Timo Haara Vangittu

ViestiKirjoittaja Rayka » 1.9.2011 9:44

Ensimmäiseksi laitan palautteen radiorockille paskasta toimittajatyöstä. Sen jälkeen osallistun mielenosoitukseen Timo Haaran, ja samalla kannabiksen vapauttamisen puolesta kun sellaisen ajankohdasta ja paikasta päästään yhteisymmärrykseen.
Jos te taas olette niin tylsämielisiä ettei tässä hämmästyttävässä universumissa vaan mikään oikein jotenkin nappaa, niin tunkekaa tussit sieraimiinne ja hävetkää! Mutta huumeista pysykää erossa.

Buuddha
Viestit: 80
Liittynyt: 14.12.2010

Re: Timo Haara Vangittu

ViestiKirjoittaja Buuddha » 1.9.2011 10:32

Mustakin ton mielenosotuksen aika olis oikeesti jo korkea, ja se ei saa jäädä vaan normaalille hfoorum tasolle että aiheesta kyllä puhutaan mutta mitään ei tehdä.
Mä olen aivan varmasti mukana jos on jotain missä olla mukana.

Niin oisko tolloin 24.9 siis mikä osoitus ? Radikaalimarssi(ko?). Jos on niin siihen sen helposti yhdistäis joo.
Rikkaat näyttää tien, kun köyhät vikisee perässä.


Palaa sivulle “Politiikka ja media”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa