Päihdelinkin savusauna

Päihdepolitiikka, tiedotusvälineet, lainsäädäntö
Alueen säännöt
Politiikka ja media
Tämä alue on tarkoitettu kannabis- ja päihdepolitiikasta keskusteluun.

Alue on erittäin tiukasti moderoitu; lue ohjeet ennen kirjoittamista. Alueelle kuulumattomat keskustelut siirretään Tuhkakuppiin.
Kirjoita viestisi asialliseen ulkoasuun. Ylläpidolla on oikeus muuttaa epäasiallisen viestin sisältöä tai poistaa viesti.
Avatar
noseleap
Viestit: 87
Liittynyt: 12.8.2006

Päihdelinkin savusauna

ViestiKirjoittaja noseleap » 16.11.2015 19:39

Terve,

Oletteko havainneet että päihdejärjestöt ovat pikkuhiljaa alkaneet valmistautumaan laillistamista varten? Esim. se, että Päihdelinkki on järjestänyt kannabikselle oman keskustelualueen, on selkeä merkki että laillistaminen on tulossa... Harmi vaan ettei tuokaan keskustelu ole lähtenyt käyntiin juuri lainkaan, yksi ainoa käyttäjä kirjoittelee siellä omia kokemuksiaan... Nyt olis mahdollisuus osoittaa etteivät pilvenpolttajat ole mitään hitaita tyhjäpäitä, vaan että me kyetään rakentavaan dialogiin ja perustelut käytölle on olemassa. http://www.paihdelinkki.fi/keskustelu/v ... .php?f=114
"Heräsin taas omasta lokerostani, asun kerroslokerossa,kalliossa. Pakkasin kamat, hyppäsin ylös alas lokeroon joka vei minut alas."

nietcrimineel
Viestit: 89
Liittynyt: 1.2.2013

Re: Päihdelinkin savusauna

ViestiKirjoittaja nietcrimineel » 16.11.2015 22:56

Sinne vain kaikki, vaikka tuskin se ihan tuosta syystä on avattu. Laillistamisaalto ehtii jo hiipua ennen kun ehtii tänne, isot pojat pitää huolen. Vetävät huumeensa vähäksi aikaa pois markkinoilta ja ilman riittävää määrää laittomia huumeita ja niiden käyttäjiä mikään ei muutu. Näin saavat pidettyä itsensä mukana hyvässä bisneksessä ja hinnat on kovat kun tullaan taas joskus takaisin. Sillä aikaa voidaan hyödyntää vaihtoehtoisia markkinoita, kehitysmaisia totalitarismeja, esim. Kiinaa.

Niin ne on tehneet ennenkin, maan alle tai muille maille kun vaara uhkaa.
Siellä se kasvoi pellon laidassa ja siitä tuli aina niin hyvälle tuulelle.

Avatar
toohi
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 782
Liittynyt: 1.12.2006

Re: Päihdelinkin savusauna

ViestiKirjoittaja toohi » 17.11.2015 15:07

Tässä vaan on tainnut Soul captain bandin kehotus kantaa hedelmää, vaikka Jukka onkin kuulemma jo piippunsa nakannut hyllylle ("Pohjolan perukatkin puskemaan puskaa, ettei sitä kaikkee tarvii muualta kuskaa"), niin ei taida enää olla isoilla pojilla kovin suurta sananvaltaa Suomen kannabistilanteeseen. Näinhän sitä on julkisuudessa ja omassakin piirissä tullut huomioitua, että hasiksen määrä on aika vähäinen suhteessa kotikasvatettuun. Piti käydä vielä hakemassa vahvistusta näkemyksille (THL-linkki), niin takavarikot kertovat marihuanaa ja kasvin osia takavarikoidun yhteensä 360kg, kun taas hasista vain 120kg (v.2013). En pikavilkaisulla tutkinut, oliko tuohon marihuanaan sisällytetty takavarikoidut kasvit, 23000kpl. Ilmeisesti ei, koska näistä olisi laskennallisesti tullut vielä 575kg lisää marihuanaa.

Isoin vaikutus tällä on ehkä se, että kotikasvattajat ei mielellään myy alaikäisille, kun taas sekakäyttödiilerit ei yleensä pahemmin välitä. Teinit on ehkä otollisempia "uhreja", joista kasvaa suuremmalla todennäköisyydellä pitkäaikaisia asiakkaita. Tässä mielessä voisit olla kyllä oikeassa. Tämä loppuspekulointi on kylläkin vain mun subjektiivinen mielipide.

-toohi


Palaa sivulle “Politiikka ja media”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija