Kuva

Kotimainen kannabisdokkari

Päihdepolitiikka, tiedotusvälineet, lainsäädäntö
Alueen säännöt
Politiikka ja media
Tämä alue on tarkoitettu kannabis- ja päihdepolitiikasta keskusteluun.

Alue on erittäin tiukasti moderoitu; lue ohjeet ennen kirjoittamista. Alueelle kuulumattomat keskustelut siirretään Tuhkakuppiin.
Kirjoita viestisi asialliseen ulkoasuun. Ylläpidolla on oikeus muuttaa epäasiallisen viestin sisältöä tai poistaa viesti.
Stuporsonic
Viestit: 59
Liittynyt: 18.11.2008

Kotimainen kannabisdokkari

ViestiKirjoittaja Stuporsonic » 28.5.2018 18:16

Hei! Olemme kuvaamassa dokumenttisarjaa, jonka pääpaino on suomalaisessa kannabiksen kotikasvatuksessa, siihen liittyvästä lainsäädännöstä, ihmisten asenteista ja epäluuloista kannabista kohtaan.

Tarvitsisimmekin rohkeita ja asialleen omistautuneita kotikasvattajia, lääke- ja viihdekäyttäjiä avuksi, joiden avulla saisimme näytettyä suurelle yleisölle minkälainen suomen kannabiskulttuuri on.

Kaikki haastattelut kuvataan ja säilytetään luottamuksella ja videomateriaalista hävitetään kaikki yksilöitävissä oleva materiaali, josta kyseisen henkilön voisi tunnistaa. Omilla kasvoilla esiintyminen tietenkin on plussaa, mutta ei pakollista.

Dokumenttisarjamme ei tule olemaan mikään tylsä faktojen paukutusohjelma, vaan tulee sisältämään huumoria sopivissa määrin, sekä erilaisia vaihtuvia teemoja.

Kiillotathan siis poltteluvälineesi, ja otat allekirjoittaneeseen yhteyttä yksityisviestillä, niin päästään aloittamaan kuvausrundi ympäri Suomen! :pimp:

Palaa sivulle “Politiikka ja media”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija