Miksi huumevastaisten annetaan sanella keskustelun agenda?

Päihdepolitiikka, tiedotusvälineet, lainsäädäntö
Alueen säännöt
Politiikka ja media
Tämä alue on tarkoitettu kannabis- ja päihdepolitiikasta keskusteluun.

Alue on erittäin tiukasti moderoitu; lue ohjeet ennen kirjoittamista. Alueelle kuulumattomat keskustelut siirretään Tuhkakuppiin.
Kirjoita viestisi asialliseen ulkoasuun. Ylläpidolla on oikeus muuttaa epäasiallisen viestin sisältöä tai poistaa viesti.
Chiller
Viestit: 482
Liittynyt: 20.3.2016

Re: Miksi huumevastaisten annetaan sanella keskustelun agenda?

ViestiKirjoittaja Chiller » 24.2.2019 1:49

Katso Yle Areenassa:

http://areena.yle.fi/1-4546137

Tuollapäin melkoinen tilanne, ja katsokaapa Duderten silmiä. Voi vain arvailla että mitä huumeita käyttää.
Mitä tulee tuohon edelliseen kommenttiin "kaappikäyttäjistä", niin on kovatkin huumeet yleisiä siellä. Samoin piilojuoppous. Suurin ongelma kuitenkin lienee viikonloppujuoppous. Se on melko sairasta välinpitämättömyyttä. Juopot sietää viikot lähes mitä tahansa ja asenne on aivan hälläväliä, kun odotteleevat perjantaita ja sitä ennen rööki&kahvitaukoja. Yksi syy huumeiden käyttäjien alentamiseen on tämän viikonloppujuoppojen ryhmän koko. He tarvitsevat huonoon itsetuntoonsa jotain jota pitää alemuudessa suhteessa itseensä.
Kaikki on siis aivan selkeästi kyllä nähtävissä tässä ongelmassa. Lisäksi on vielä perus jutut, että iso osa ihmisistä pelkää todellisuutta. Kannabis on monet herättänyt todellisuuteen. Helpottaa objektiivisuutta ja havainnointia pitkällä tähtäimellä. Aluksi keskittää ajatukset kehon aistintaan. Elikkä periaatteessa tekee samaa mitä älykkyys on. Älykäs miettii ja tutkii vointiaan ensimmäisenä prioriteettina. Turvaa sen ja sen jälkeen turvaa ja tarkkailee ympäristöään. Vain pieni osa kannabiksen käyttäjistä on itsetuhoisia. Muilla huumeilla se osuus käyttäjistä on paljon suurempi. Kahvi, rööki, viina combo jossa vastuu on lääkärillä, on yleisin itsetuho cocktail.

Chiller
Viestit: 482
Liittynyt: 20.3.2016

Re: Miksi huumevastaisten annetaan sanella keskustelun agenda?

ViestiKirjoittaja Chiller » 24.2.2019 1:52

Mutta Suomalainen päihdevalistus on jo kartalla. Kävin äskettäin vähän vastentahtoisesti, miettien että ok kuunnellampa pari tuntia propagandaa, mutta se olikin edellä kuvattua realismia. Melkoinen ylläri oli mulle.

jeppu7
Viestit: 33
Liittynyt: 30.3.2019

Re: Miksi huumevastaisten annetaan sanella keskustelun agenda?

ViestiKirjoittaja jeppu7 » 16.4.2019 12:32

Chiller kirjoitti:Katso Yle Areenassa:

http://areena.yle.fi/1-4546137

Yksi syy huumeiden käyttäjien alentamiseen on tämän viikonloppujuoppojen ryhmän koko. He tarvitsevat huonoon itsetuntoonsa jotain jota pitää alemuudessa suhteessa itseensä.


Juuri näin.
Huumevastaiset sanelevat keskustelun ja jos puhutaan kannabiksesta heidän vipuvartenaan ja esimerkkinään on ihmisiä jotka edustavat promillea kannabiksen käyttäjistä.
He käyttävät siis elämänhallinan menettäneitä ihmisiä todisteinaan kannalleen.. Ongelma joka ei tule koskaan paneelikeskusteluissa yms esille on se, että nämä varoittavat esimerkit ovat todella pieni vähemmistö. Kannabiksella pystyy saamaan itsensä rappiolle etenkin teini-iässä, mutta toisin kuin oikeat huumeet se ei ole selviö. Päinvastoin jos katsoo Usastakin kuinka monta on nuorena hamppua poltellut. Tulevaisuudessa tämä pienen promillen käyttäminen tarkoitusperiinstä täytyy vesittää pitämällä tätä ristiriitaa esillä jatkuvasti.


Palaa sivulle “Politiikka ja media”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija