Pienet ja suuret uutiset 2022 Keskustelu

Päihdepolitiikka, tiedotusvälineet, lainsäädäntö
Alueen säännöt
Politiikka ja media
Tämä alue on tarkoitettu kannabis- ja päihdepolitiikasta keskusteluun.

Alue on erittäin tiukasti moderoitu; lue ohjeet ennen kirjoittamista. Alueelle kuulumattomat keskustelut siirretään Tuhkakuppiin.
Kirjoita viestisi asialliseen ulkoasuun. Ylläpidolla on oikeus muuttaa epäasiallisen viestin sisältöä tai poistaa viesti.
Avatar
Iamnumber
Viestit: 1186
Liittynyt: 8.12.2015

Re: Pienet ja suuret uutiset 2022

ViestiKirjoittaja Iamnumber » 13.1.2022 15:42

kettunen kirjoitti:Hei tässä tää meitsist ja perheestä Tehty uutinen, löytyy tammikuun hymystä :yes:


Laitan tän tekstin tänää myöhemmin, koska Google lens vittuili ja teki iha omia satuja ku yritin kopsaa :laugh:

Hauska olla lehdenssä dänkkipuskan Kaa, on toki vanha kuva, mut silti :laugh:

https://imgur.com/a/apT892u


Tsemppiä!! Hienoa että avauduit kokemuksista ja että hymy julkaisi jutun!
^ viestin sisältö on kolmen joukon rajaama. Yhteiskunnallinen vaikuttaminen kohti parempaa TAI Yksilön toiminta kohti +elämän laatu ja +toimintakyky. JA (rajaus) yk ihmisoikeuksien julistuksella. (A || B) && C.

Popa
Viestit: 184
Liittynyt: 9.10.2020

Re: Pienet ja suuret uutiset 2022

ViestiKirjoittaja Popa » 13.1.2022 15:45

Isot onnittelut loistavasta artikkelista sekä uskalluksestasi puhua isossa mediassa asiasta tuolla tavalla. Toivottavasti tuokin artikkeli leviää myös muille kuin jo lääkekannabiksen hyödyistä tai kannabiksen hyödyistä ylipäätään tietävälle.Jos tämän maan kaikki kannabista käyttävät kansalaiset tulisivat kaapista ulos niin millainen mylläkkä Suomessa olisikaan. Positiivista tässä on se että Suomen valtio on hävinnyt niinkuin moni muukin valtio sodan kannabista vastaan ja luovuttaneet suosiolla sallimalla sen. Viimeisimpänä Malta.

Kannabis sallitaan kohta kaikkialla muualla paitsi täällä persreikä-takapajulassa nimeltä Suomi jota voisi kohta verrata jopa erään kimin leikkikentäksi.Jatkuvasti saa lukea kotietsinnöista kannabiksen takia ja mitä se kaikki aiheuttaa asunnon haltijalle yms lähtee työt ja perheet voivat hajota jopa lapset voivat lähteä..

Samaan aikaan siellä sosiaalihuollon ja lastensuojelunpuolella huudetaan kannabiksen vaaroista ja usein huutelijoina ovat nämä +50 vuotiaat valistuneet vinkkulasi kourassa suu täynnä xanoreita toimistossa koko elämänsä istuneet tantat jotka ovat elämästä ja yhteiskunnasta vieraantuneet aikapäiviä sitten.

Ymmärrän tietyllä tapaa kotietsinnät ja tarkastamiset kyllä,en väitä että se olisi ainoastaan kiusantekoa kasvattelijoille koska usein kerrostaloasunnoissa on näitä elämänkoululaisia joilla on asunnossa huomattava vesivahingon ja tulipalon vaara olemassa ja ikävän usein näissä niin sanotuissa nistikämpissä saattaa olla jopa lapsia.

Mutta että jos asiansa muuten hyvin hoitaneelta henkilöltä ja siistissä asunnossa on muutama kasvi niin eipä se aiheuta välttämättä sen suurempia toimenpiteitä kuin huomautuksen.Tiedän itse muutamia tapauksia joissa on todettu että kasvit sitten saavat lähteä ja asia sillä hyvä.

Etenkin Lahden seudulla tuntuu nyt jäävän poikkeuksellisen paljon ihmisiä kiinni kasvattamoista tuntemattomasta syystä.Viimeksi tänään sain lukea että hätäkeskuksen tehtäväannon perusteella kiinni jääneestä kasvattamosta. Toki kyseessä saattaa olla juuri mustasukkaisten ex tai kavereiden jotka ovat jääneet ilman maistiaissavuja kostosta. Kuka tietää,syitä voi olla lukuisia

Olkoonkin niin että jokaista kiinnijäänyttä puskaa kohtaan istutetaan kymmenen uutta. Eriasia on toki jos jollakin on teollisuushalli täynnä kukkaa tai jos kasveja alkaa olla sen verta paljon että ne eivät takuulla olisi omaan käyttöön. Tämäkin asia ja ongelma ratkeaisi jos sallittaisi vaikka 3-5 kasvin kasvatus itselle. Mutta toki miten lisääntyy samassa suhteessa sitten edellämainitut vesi ja pikku kärähdykset lamppujen muodossa onkin toinen seikka.

Suomen kannabispolitiikka aiheuttaa sen että täältäkin lähtee ihmisiä varmasti lomareissuille paikkaan joissa polttelu on sallittua osa jopa on muuttanut ja muuttaa varmasti ja nekin eurot jäävät Suomelta saamatta. Ihan oikein tälle takapajulalle.

Vielä kerran isot aploodit loistavasta ja rohkeasta artikkelista!

kettunen
Viestit: 257
Liittynyt: 20.11.2019

Re: Pienet ja suuret uutiset 2022

ViestiKirjoittaja kettunen » 13.1.2022 16:08

Popa kirjoitti:

Olkoonkin niin että jokaista kiinnijäänyttä puskaa kohtaan istutetaan kymmenen uutta. Eriasia on toki jos jollakin on teollisuushalli täynnä kukkaa tai jos kasveja alkaa olla sen verta paljon että ne eivät takuulla olisi omaan käyttöön. Tämäkin asia ja ongelma ratkeaisi jos sallittaisi vaikka 3-5 kasvin kasvatus itselle. Mutta toki miten lisääntyy samassa suhteessa sitten edellämainitut vesi ja pikku kärähdykset lamppujen muodossa onkin toinen seikka.Joo, meitsi oli kyl liiotellu vähä ku mul oli 56 puskaa, rakas harrastus vähän levisi ja sitten kun tein erinäisiä uutoksia hampusta jotka auttoi kipuun :laugh:

Toki kukkivia kasveja oli vaan " parisenkymmentä" joista puolet oli eri vaiheessa kuin toiset ja 12 pistoa oli kuolleena purkissa, en vaa ollu jaksanu ottaa pois, ku piti laittaa uudet tulille ja loput oli eri ikäisiä vegejä.

Kämppä ollu aina vimosenpäälle, eikä meidän elämässä oo muuta ku sukulaiset ja muutama ihan tavallinen ystävä (ei mitään hämäriä porukoita. a-klinikan täti totesi, että tällaisissa huumepiireissä tuppaa liikkumaan hämärää porukkaa, kun huumeita ostetaan. Johon totesin, että eikö noista kasvien määrästä jo nää, että ei oo tarve ostella :laugh: )

eikä olla mitään huumeiden käyttäjiä, kannabista en huumeksi laskisi.

Ja sosiaalitoimi totesi ennen tapahtumaa ja tapahtumien jälkeen, että koti on siisti ja lapset, että vanhemmat voi hyvin ja lapsista pidetään hyvää huolta. Tottakai, koska lapsemme ovat meille kaikki kaikessa

(ennen tapahtumia siis totesivat, että kaikki on hyvin, koska meillä kävi kaksos vauvojen takia lastenhoito apua SOS.toimen puolelta, koska pyysimme sitä, kun meillä ei silloin asunut ystäviä/sukulaisia/apukäsiä alle 150km sisään.
käytännössä tarkoitti sitä, että saatiin nukkua 3h viikossa rauhassa, tai käydä kaupassa jne)

Nyt onneksi Rauha maassa viranomaisten osalta, mutta oma kasviharrastukseni ja kivunlievitys ollu tässä yli vuoden tauolla, olis kiva kun laillisuus etenisi, niin voisin jatkaa, koen et mun aivoista ja hampun tuntemuksella vois olla apua monelle.

Tällä kertaa kannoin korteni kekoon tältä osin, että saadaan aikaan edistystä, ettei yksikään koe enää tätä samaa shittiä.

Viisas sanonta "sinun pitää olla joko tarpeeksi rikas tai tarpeeksi köyhä, että voit puhua asioista niinkuin ne ovat"
Pätee tässäkin.

köyhä työtön, ei ainakaan taloudellista riskiä. Mua on paljon kiitelty siitä, et tein tän ja kehuttu rohkeudesta, pelko se on millä ihmiset vaijennetaan ja mä en oo kyl koskaan pelännyt hypätä vaikka tuulimyllyjä vastaa, jos tilanne sen vaatii, sitäpaitsi yhteiskunnan rakenteita, normeja ja lakeja on mukava kyseenalaistaa, ku en nää täs mitää järkee, oon oppinut, et jos jokin asia ei kestä tarkempaa tarkastelua, siinä on yleensä jotain mätää :laugh:

Lisäks en oo somessa, joten paskamyräkkä saakoon myräköidä somessa, se ei mun persettä kutittele, joten voin puhua julkisesti ja tulen puhumaan, uskon tän poikivan lisää näkyvyyttä asialle, pitäis tän jutun kera tarjoo itteesä puhuu muuallekki, koska sen osaan :laugh:
Viimeksi muokannut kettunen, 13.1.2022 16:26. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

kettunen
Viestit: 257
Liittynyt: 20.11.2019

Re: Pienet ja suuret uutiset 2022

ViestiKirjoittaja kettunen » 13.1.2022 16:10

Iamnumber kirjoitti:
kettunen kirjoitti:Hei tässä tää meitsist ja perheestä Tehty uutinen, löytyy tammikuun hymystä :yes:


Laitan tän tekstin tänää myöhemmin, koska Google lens vittuili ja teki iha omia satuja ku yritin kopsaa :laugh:

Hauska olla lehdenssä dänkkipuskan Kaa, on toki vanha kuva, mut silti :laugh:

https://imgur.com/a/apT892u


Tsemppiä!! Hienoa että avauduit kokemuksista ja että hymy julkaisi jutun!Hei ja erityis maininta sulle, kiitos sulle käräjä avusta ja henkisestä tuesta, vaikka tuomio tulikin.. en oo nyt varma missä hovi homma menee parhaillaan.

Sillo laitoin s.postia sulle siitä THL jutusta, ni oli pakko keksiä sinne omat kyssärit ja silti siltä tuli vaa ympäripyöreetä paskaa, mitä ei tohon lehteen edes tullu, koska se on luettavissa THL omilta nettisivuilta, ne laitto tyyliin linkkeinä vastaukset :laugh:

Sam 1
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 4828
Liittynyt: 26.7.2008

Pienet ja suuret uutiset 2022 Keskustelu

ViestiKirjoittaja Sam 1 » 15.1.2022 10:19

Tähän ketjuun kommentointia ja keskustelua uutisista.
- Just because you're paranoid, don't mean they're not after you -

Avatar
SätinäSetä
Viestit: 316
Liittynyt: 10.6.2016

Re: Pienet ja suuret uutiset 2022

ViestiKirjoittaja SätinäSetä » 31.1.2022 20:10
”Se on kuin saunaolut. Tästä huomenna taas pirteenä käärimään hihat eikä kenenkään tarvitse tietää että vähän virnuilin ennen nukkumaanmenoa.” :laugh:

# # # TutinaSetäkin muistaa kommentoida oikeaan ketjuun uutisia ;) -YP- # # #
Lagaava oluella toimiva, alle 30/fps paholainen, joka soittaa sulle kitaraa.
Sources: trust me bro

Avatar
SätinäSetä
Viestit: 316
Liittynyt: 10.6.2016

Re: Pienet ja suuret uutiset 2022

ViestiKirjoittaja SätinäSetä » 1.2.2022 19:11

SätinäSetä kirjoitti:”Se on kuin saunaolut. Tästä huomenna taas pirteenä käärimään hihat eikä kenenkään tarvitse tietää että vähän virnuilin ennen nukkumaanmenoa.” :laugh:

# # # TutinaSetäkin muistaa kommentoida oikeaan ketjuun uutisia ;) -YP- # # #


Hehe, jotain aivopieruttanut. Sori siitä.
Kuva
Lagaava oluella toimiva, alle 30/fps paholainen, joka soittaa sulle kitaraa.
Sources: trust me bro

Avatar
Iamnumber
Viestit: 1186
Liittynyt: 8.12.2015

Re: Pienet ja suuret uutiset 2022 Keskustelu

ViestiKirjoittaja Iamnumber » 6.2.2022 13:59

Hobgob kirjoitti:https://tekniikanmaailma.fi/bongikeuhkot-vaivaavat-osaa-pitkaaikaisista-kannabiksen-kayttajista-tutkijat-saivat-selville-yllattavaa-tietoa-kannabiksen-vaikutuksista-keuhkoihin/

Eipä tuossa mitään yllättävää ole.
Vielä kun pidättää ja laittaa kurkun lukkoon, niin avot...


1) näissä .. yleensä ei erotella eri tapoja ( sätkä, bongi, yrttivapo ) .. bongi aika tuntematon, yrttivapo hengitystielle 'paras'.

Yhteiskunnan tietämys näistä on .. käytännön olematonta .. meillä asiaan vihkiytyneillä on perimätietona todella paljon tietoa jota tutkijat pyrkivät ymmärtämään ja sitten todentamaan ymmärrystään.

Tuo on meille .. tai ainakin minulle .. todella tärkeää tietoa koska sitä kautta on mahdollista edes teoriassa keskustella aiheesta asiallisesti.

mut joo.. väärä tekniikka niin kukkaa menee hukkaan ja/tai kroppa ottaa vauriota enemmän kuin olisi tarpeen.
^ viestin sisältö on kolmen joukon rajaama. Yhteiskunnallinen vaikuttaminen kohti parempaa TAI Yksilön toiminta kohti +elämän laatu ja +toimintakyky. JA (rajaus) yk ihmisoikeuksien julistuksella. (A || B) && C.

Hobgob
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1685
Liittynyt: 26.12.2007

Re: Pienet ja suuret uutiset 2022 Keskustelu

ViestiKirjoittaja Hobgob » 13.2.2022 10:11

Saksa laillistaa!

”Käänteentekevän paperin esitteli Berliinissä tuore sosiaali­demokraattien liittokansleri Olaf Scholz hallituksineen. Saksan uusi hallitus sopi ohjelmassaan, että maa laillistaa kannabiksen myynnin "nautintotarkoitukseen” (Genusszweck).” Hesari maksumuurin takana

Charly
Viestit: 2426
Liittynyt: 27.6.2005

Re: Pienet ja suuret uutiset 2022 Keskustelu

ViestiKirjoittaja Charly » 14.2.2022 6:24

Suomen totaalinen sota huumeita vastaan epäonnistui, ja se kannattaa lopettaa
Suomi toistaa vuodesta toiseen samaa huumepoliittista linjausta, vaikka maailma ympärillä ja asiantuntijoiden näkemykset muuttuvat.

Jussi Pullinen HS
13.2. 2:00 | Päivitetty 13.2. 9:16


VIIME VUODEN viime henkosina Euroopassa julkaistiin kaksi poliittista paperia huumausaineista: yksi käänteentekevä ja yksi mitään­sanomaton.

Käänteentekevän paperin esitteli Berliinissä tuore sosiaali­demokraattien liittokansleri Olaf Scholz hallituksineen. Saksan uusi hallitus sopi ohjelmassaan, että maa laillistaa kannabiksen myynnin "nautintotarkoitukseen” (Genusszweck).

Mitäänsanomattoman paperin latasi Helsingissä verkkoon Sanna Marinin (sd) hallitus. Valtioneuvoston periaatepäätös huumausainepolitiikasta 2021–2023 on peruslinjaltaan lähes sanalleen sama kuin Juha Sipilän (kesk) hallituksen vastaava päätös vuonna 2016:

”Suomen huumausainepolitiikan tavoitteena on huumausaineiden käytön ja levittämisen ehkäiseminen siten, että niiden käytöstä ja torjunnasta aiheutuvat terveydelliset, sosiaaliset ja yksilölliset haitat jäävät mahdollisimman pieniksi.”

SUOMI ja Saksa ovat kannabiksen kokeilussa yllättävän lähellä toisiaan. EU:n huumeseurantakeskuksen mukaan vuonna 2018 kannabista oli käyttänyt Suomessa viimeksi kuluneen vuoden aikana 15,5 prosenttia 15–34-vuotiaista, kun Saksassa osuus oli 16,9 prosenttia. Molemmissa maissa suunnilleen neljännes alle 64-vuotiaista oli joskus kokeillut kannabista.

Eroa on kulttuurissa. Saksan kaupungeissa kannabis on arkea, josta puhutaan. Suomalaistenkin ympärillä puhe lisääntyy. Populaarikulttuuri peilaa amerikkalaisia asenteita, jotka ovat löyhtyneet. Kannabiksen yleiskäytön sallii nyt 18 Yhdysvaltojen osavaltiota, joukossa viihteen mekka Kalifornia.

Suomi tuntuu sulkevan kehitykseltä silmänsä. Vaikka kannabiksen käyttö on täällä yleistä, siitä ei juuri puhuta.

Asenteet kuitenkin elävät, etenkin nuorilla. HS-gallupissa kesäkuussa alle 31-vuotiaista lähes puolet, 44 prosenttia, oli valmiita dekriminalisoimaan kannabiksen käytön ja 20 prosenttia kaikkien huumausaineiden käytön. Kyselyssä myös kannabiksen myynnin laillistamista kannatti yli 40 prosenttia alle 50-vuotiaista. Vanhimmat suomalaiset vastustavat tällaisia muutoksia eniten.

MUUALLA puhe on jo mahdollisuuksissa. Saksassa odotetaan investointien, työpaikkojen ja verotulojen aaltoa, kunhan laillistaminen etenee.

Suomi taas haaveilee vuosikymmeniä jatkuneesta epäonnistumisesta huolimatta yhä huumemarkkinan suitsimisesta. Sdp saarnaa veropohjasta, mutta jättää nämä verotulot hallituksessa harmaimmalle mahdolliselle taloudelle. Saksassa aineita tuottaa pian valvottu maatalous, Suomessa maaseutupuolue keskustan siunaama linja on ulkomaisissa luolissa kasvatettu sekoitus ties mitä.

Lue lisää: Muut puolueet tyrmäävät vihreiden ehdottaman kannabiksen laillistamisen – Näin eduskunta­ryhmien puheen­johtajat kertovat kannoistaan

Tuotannon laillistamisen puolesta vahvin argumentti on globaali vastuu. Pelkästään Meksikossa tuhannet kuolevat vuosittain jengisodissa, jotta Helsingissä olisi tarjolla viiva yökerhon vessassa. Maksetaanko hinta huumekysynnästä oikeassa paikassa?

EPÄONNISTUMISESTA ei ole edes kiistaa. Suomessa sekä huumekuolemat että huumehoitoon hakeutuneiden määrä ovat kasvaneet, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) Huumeet Suomessa 2020 -raportti.

THL jättikin vuosi sitten paljon puhuvan pääjohtaja Markku Tervahaudan allekirjoittaman lausunnon kannabiksen rangaistavuuden poistamista esittävään kansalaisaloitteeseen, jota eduskunta yhä hieroo. THL totesi, että ”nykyinen huumepolitiikka ei ole onnistunut tavoitteessaan” ja vaati täyskäännöstä rankaisemisesta hoitamiseen:

”THL ehdottaa, että huumepolitiikkaa kehitettäisiin niin, että huumeiden käyttöön puututtaisiin ensisijaisesti sosiaali- ja terveydenhuollon keinoin ja yhteiskunnallista keskustelua jatkettaisiin käytön rangaistavuuden poistamiseksi kaikkien huumeiden osalta.”

Suurin epäonnistuminen olisikin, jos seuraava hallitus taas leikkaisi ja liimaisi huumevisionsa Marinin hallituksen laiskasta paperista. Viesti on näet selvä: totaalinen sota huumeita vastaan epäonnistui, ja se kannattaa lopettaa.
"The joy of killing! the joy of seeing killing done - these are traits of the human race at large."
-Mark Twain

"Being considered crazy by those who are still victims of cultural conditioning is a compliment."
-Jason Hairston

Charly
Viestit: 2426
Liittynyt: 27.6.2005

Re: Pienet ja suuret uutiset 2022 Keskustelu

ViestiKirjoittaja Charly » 14.2.2022 6:29

Oliks siel muuta juttuu tosta ku toi mielipide kirjotus? :think:
"The joy of killing! the joy of seeing killing done - these are traits of the human race at large."
-Mark Twain

"Being considered crazy by those who are still victims of cultural conditioning is a compliment."
-Jason Hairston

Sam 1
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 4828
Liittynyt: 26.7.2008

Re: Pienet ja suuret uutiset 2022 Keskustelu

ViestiKirjoittaja Sam 1 » 15.2.2022 7:58

Kun uutisen klikkaa auki, otsikossa lukee: Poliisi löysi kotihälytyksellä kannabispuskan.
Varsinaiseen uutiseen se on kirjoitettu muotoon: Kannabiskasvattamo.
Kysyin toimittajalta paljon oli poliisin saalis kasvien lukumääränä, tässä kasvattamo-jutussa.
Laittakaa Ville Eklundille kyselyjä, katsotaan irtoaako vastausta

VILLE EKLUND
ville.eklund(at)mtv.fi

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pol ... #gs.p505wt
- Just because you're paranoid, don't mean they're not after you -

Avatar
lope
Viestit: 478
Liittynyt: 16.7.2020

Re: Pienet ja suuret uutiset 2022 Keskustelu

ViestiKirjoittaja lope » 15.2.2022 9:41

^Artikkeli ilmeisesti muutettiin jo, kun nyt näkyy puhetta vain kasvattamosta? Saakohan toimittajat noin tarkkoja tietoja edes, kasvien lukumäärää jne? Aika mielivaltaista toimintaa poliisilta, mutta ei kai tossa mitään uutta oo. Rangaistuksena joku heristää vähän sormella et soo soo, ja sama homma jatkuu :eiei:
Don't panic, it's organic!

Avatar
Iamnumber
Viestit: 1186
Liittynyt: 8.12.2015

Re: Pienet ja suuret uutiset 2022 Keskustelu

ViestiKirjoittaja Iamnumber » 15.2.2022 10:46

lope kirjoitti:^Artikkeli ilmeisesti muutettiin jo, kun nyt näkyy puhetta vain kasvattamosta? Saakohan toimittajat noin tarkkoja tietoja edes, kasvien lukumäärää jne? Aika mielivaltaista toimintaa poliisilta, mutta ei kai tossa mitään uutta oo. Rangaistuksena joku heristää vähän sormella et soo soo, ja sama homma jatkuu :eiei:


Mjoo.. erittäin huono juttu että poliisi valvoo poliisin toimintaa eikä asiasta jää kirjallista jälkeä..

Samoin jos poliisi kurkkii ihmisten tietoja (esim julkimot mutta käytännön kaikki -- julkimoita suojellaan ja satunnaisesti katsotaan kuka kurkkinut .. sit heristetään sormea ja sanotaan että älä tee enään tai älä ainakaan jää kiinni ilman meriselitystä )
^ viestin sisältö on kolmen joukon rajaama. Yhteiskunnallinen vaikuttaminen kohti parempaa TAI Yksilön toiminta kohti +elämän laatu ja +toimintakyky. JA (rajaus) yk ihmisoikeuksien julistuksella. (A || B) && C.

Sam 1
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 4828
Liittynyt: 26.7.2008

Re: Pienet ja suuret uutiset 2022 Keskustelu

ViestiKirjoittaja Sam 1 » 15.2.2022 12:06

lope kirjoitti:^Artikkeli ilmeisesti muutettiin jo, kun nyt näkyy puhetta vain kasvattamosta?

Kyllä minulla edelleen otsikkopalkissa näkyy teksti, jossa puhutaan kannnabispuskasta
- Just because you're paranoid, don't mean they're not after you -

toljanteri
Viestit: 77
Liittynyt: 31.5.2021

Re: Pienet ja suuret uutiset 2022 Keskustelu

ViestiKirjoittaja toljanteri » 15.2.2022 17:00

"Lisäksi vuorossa ollut yleisjohtaja sai huomautuksen, koska hän oli jälkikäteen annetussa kotietsintäpäätöksessä kirjoittanut kotietsinnän tehdyn hänen päätöksellään, vaikka näin ei ollut"

Talon tavat jne, "voisiks sanoo et oli sun luvalla nii voidaan peitellä jälkiä". Vittu mitä touhua 2022 :D

Avatar
Jarin kaveri
Viestit: 190
Liittynyt: 12.8.2019

Re: Pienet ja suuret uutiset 2022 Keskustelu

ViestiKirjoittaja Jarin kaveri » 16.2.2022 21:47

MTV:n mainostajat päättää-sivusto on jopa pahempaa huuhaapaskaa kuin Seiska. Jos menen MTV:n sivustolle, kaikki paskablokkerit huutavat punaista eikä sivu tästä syystä edes kunnolla aukea. MTV:n sivuilla mainostajat eli maksajat sopivat "linjan" ja tämän mukaan tehdään ne muka-uutiset.
Sitten vasta kun näkee oman työnsä tulokset, tajuaa mitä on tullut tehtyä.

Avatar
Iamnumber
Viestit: 1186
Liittynyt: 8.12.2015

Re: Pienet ja suuret uutiset 2022 Keskustelu

ViestiKirjoittaja Iamnumber » 17.2.2022 11:31

Jarin kaveri kirjoitti:MTV:n mainostajat päättää-sivusto on jopa pahempaa huuhaapaskaa kuin Seiska. Jos menen MTV:n sivustolle, kaikki paskablokkerit huutavat punaista eikä sivu tästä syystä edes kunnolla aukea. MTV:n sivuilla mainostajat eli maksajat sopivat "linjan" ja tämän mukaan tehdään ne muka-uutiset.


Nämä ovat ns. 'henkilö kohtaisia motiiveja'. Näitä löytyy valitettavan paljon yhteiskuntamme päättäjiltä ja vaikuttajilta.
^ viestin sisältö on kolmen joukon rajaama. Yhteiskunnallinen vaikuttaminen kohti parempaa TAI Yksilön toiminta kohti +elämän laatu ja +toimintakyky. JA (rajaus) yk ihmisoikeuksien julistuksella. (A || B) && C.

Esa Jointti
Viestit: 63
Liittynyt: 24.5.2020

Re: Pienet ja suuret uutiset 2022 Keskustelu

ViestiKirjoittaja Esa Jointti » 24.3.2022 1:17

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/pol ... -1.1862222


Kärnä vaatii kannabiksen laillistamista, siitä voisi tulla maataloudelle maitoa merkittävämpi uusi ala – "Verotulot voitaisiin suunnata aseisiin"

Politiikka 08:47
Paula Liesmäki
Kannabistalous voisi korvata koko Venäjän-kaupan, kansanedustaja tviittasi.

”Kannabistalouden luomat verotulot riittäisivät helposti siihen, että Suomi voisi kaksinkertaistaa vuosittaiset asehankintansa”, Mikko Kärnä toteaa.
”Kannabistalouden luomat verotulot riittäisivät helposti siihen, että Suomi voisi kaksinkertaistaa vuosittaiset asehankintansa”, Mikko Kärnä toteaa.

Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä vaatii Suomelta täyskäännöstä ja kannabiksen laillistamista välittömästi.

Kärnä on maa- ja metsätalousvaliokunnan vierailulla Kanadassa. Hän on vakuuttunut Kanadan politiikan eduista.

"Kannabistalous voisi korvata koko venäjänkaupan. Verotulot voitaisiin suunnata aseisiin", Kärnä tviittasi tiistaina.

Kärnä esittää tiistai-iltana lähettämässään tiedotteessa, että Venäjän kauppa korvataan kannabistaloudella. Verotulot siitä olisi Kärnän mukaan kohdistettava asehankintoihin.

”Kannabistalouden luomat verotulot riittäisivät helposti siihen, että Suomi voisi kaksinkertaistaa vuosittaiset asehankintansa.”

Kärnä arvioi, että kannabiksesta voisi tulla maitoa merkittävämpi uusi ala Suomen maataloudelle verotuloissa, liikevaihdossa ja työpaikoissa mitattuna.

Kärnä kehuu kanadalaisen kannabiksen laatua, mutta uskoo suomalaisten alkutuottajien kuitenkin lopulta voittavan laatukisassa.

"Koko kanadalaisen kannabiksen arvoketju aina alkutuotannosta jalostukseen on ollut vaikuttavaa nähdä. On toki selvää, että maailman puhtaimpien elintarvikkeiden maassa Suomessa tehtäisi ylivertaisesti maailman puhtainta kannabista. Suomalainen kannabis olisi loistava vientituote."

Avatar
DizzyGround
Viestit: 305
Liittynyt: 24.11.2008

Re: Pienet ja suuret uutiset 2022 Keskustelu

ViestiKirjoittaja DizzyGround » 24.3.2022 12:39

Samaa olen sanonut, että kun Suomen talous on jo ihan roskiksessa ja siihen vielä sodan vaikutus päälle, niin olemalla eu alueella edelläkävijä ja valmistamalla omat kannabikset rajojen sisällä ja jopa myynti ulkomaille olisi tähän hätään aika kova veto. Mutta meijän hallituksessa on vieläkin näitä "Se vaan on eri asia Suomessa, ei toimi täällä", joten pimeillä markkinoilla pysyvät rahat.

Onhan ne kussut jenkkilässäkin lupien jakamisen ja verotuksen, mut on se silti parempi tilanne kuin laittomuus. Toisia varmasti kiinnostaa vain veroton raha ja maksimaaliset tuotot, mutta itse olisin kyllä jonottamassa lailliseen operaatioon, jos jollain vaan pinkka kestää sellaisen pystyttämisen.


Palaa sivulle “Politiikka ja media”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija