Huumetestistä (työhöntulotarkastus)

Sana on vapaa.
hki420
Viestit: 105
Liittynyt: 23.4.2010

Huumetestistä (työhöntulotarkastus)

ViestiKirjoittaja hki420 » 28.4.2010 22:26

moikka arvon kolleegat

Tää saattaa todellakin olla turhaa kuumottamista, mutta nyt oli pakko päästä kysäsemään:

Elikkä on tullu pajatson kaa pelattua päivittäin viimeset 6kk enemmän tai vähemmän, mutta päivittäin. nyt tulossa työhöntulotarkastus + bonarina labraseulat 32 vuorokauden kuluttua. Pelkään paljon jääväni kiinni, koska tuo työ (kesätyö) on minulle todella tärkeä. Myöskin 30 vuorokauden yrttilakko masentaa
Pitäskö noiden seulojen olla puhtaat jos oikeesti oon ton ajan polttamatta? onko jotain kikkoja tms. ? sana on vapaa!

Avatar
Guineatrippin
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1380
Liittynyt: 18.1.2007

Re: Huumetestistä (työhöntulotarkastus)

ViestiKirjoittaja Guineatrippin » 28.4.2010 22:51

Kyllä luottasin että 30 päivässä on puhtaat. Toki voit parantaa vielä tsäänssejä urheilemalla ja syömällä hyvin.
"Vapaus ei tarkoita elämää ilman vastuuta, vaan kykyä valita ja sitoutua siihen mikä on parasta ihmiselle itselleen."

// Paulo Coelho, Zahir

hki420
Viestit: 105
Liittynyt: 23.4.2010

Re: Huumetestistä (työhöntulotarkastus)

ViestiKirjoittaja hki420 » 28.4.2010 23:12

joops näin mäkin tän näkisin mutta kun aika pitkä putki takana toisaalta.Kiitos vastauksesta =)

grow
Viestit: 30
Liittynyt: 30.3.2006

Re: Huumetestistä (työhöntulotarkastus)

ViestiKirjoittaja grow » 29.4.2010 0:08

Ei sul mitää hätää oo,ei ne enää 30päivän päästä näy,kokemusta on.
Tosiaan jos nyt kuumottelee nii urheile ja sauno..Pidä vaikka se yrttitauko 30päivää ja urheile ja rehki se 30päivää,sit on kiva kesäduunin jälkee aina pistää pienet palaa työpäivän päätteeks. :pimp:
funny2feelsomething.

Avatar
actionjackson
Viestit: 201
Liittynyt: 29.1.2010

Re: Huumetestistä (työhöntulotarkastus)

ViestiKirjoittaja actionjackson » 29.4.2010 7:41

Hey, kukaan muu ei voi kertoa kauanko THC:n metaboliatuotteet säilyvät sinun kehossasi! Kaikkien kroppa toimii eri tavalla ja joillain se "puhdistuminen" saattaa kestää kauemmin. Vaikka monessa lähteessä kerrotaan, että kannabiksen käyttö näkyy virtsatesteissä 30 vrk, niin se ei kuitenkaan ole mikään ehdoton takaraja, jolloin se maagisesti vaan lakkaa näkymästä. Tiedän tyyppejä, joilla testi näyttää nopeesti negaa ja toisilla taas saattanut tulla pitemmänkin paussin jälkeen positiiviset yllärinä! Kokemukseni mukaan jokaisessa kusessa ne aineenvaihduntatuotteet ei edes näy. Suurimmillaan arvot on aamukusessa.

Ota selvää huomiota herättämättömästi, että millainen testi mahtaa olla. Jos kyseessä on pikatesti eli kuseen kastetaan lätkä, niin olet hiukan varmemmilla vesillä, koska noi ei ole niin tarkkoja. Useimmissa seulontatarkkuus on jotain 50ug THC:n metaboliittien osalta. Jos kuset lähetetään labraan kaasukromatografiin ja maasaspektriin, niin sitten siellä näkyy jo yhden mikrogramman tarkkuudella nuo THC: aineenvaihdunta tuotteet. Pikatestin tuloksen voi helposti vetää vituiksi juomalla vettä pari litraa ennen testiä. Tällöin tosin voit joutua antamaan uuden näytteen myöhemmin jos kuset liian laimeaa tavaraa. Kaasukromatorgafia on sitten vaikeampi huijata... Jos kyseessä on sinulle tärkeä työpaikka, niin suosittelen tilaamaan netistä itsellesi noita kannabispikatestejä, jotka maksaa sen ~8e/kpl. Ostat pari noita ja testaat, vaikka viikon ennen oikeita testejä ja sitten vielä kerran päivää ennen testejä. Jos ei paria viivaa tule, niin ei ehkä kannata mennä niihin oikeisiin seuloihin! Samalla pystyt määrittämään oman THC:n metaboliiteista puhdistumisaikasi, eikä seuraavalla kerralla tarvii enää kuumotella, kun tiedät suurinpiirtein kauanko kuset positiivista.

THC:n metaboliittien poistumiseen ei auta saunomiset sun muut poppakonstit. Tai ehkä välillisesti voi vaikuttaa, mutta kun ne metaboliitit ovat rasvaliukoisia eli ovat kehon rasvasoluissa, niin ainoa vaihtoehto nopeuttaa "puhdistumista" on hävittää rasvasoluja eli rasvan poltto. Rasvasoluista ne siirtyy kehon nesteisiin. Nesteet ja rasvat saa palamaan nopeiten ketogeenisella dieetillä ja urheilulla, kunhan pitää sykkeen oikealla alueella.

Jos omaat hiukan "madscientistiä", niin voisit ostaa noita testejä muutaman ja kokeilla erilaisilla elintarvikkeilla rikkoa hamppufoorumin myyttejä pikatestin huijaamisesta. Nauttisit esim. sitruunatiivistettä, etikkaa tai kortisonia ja sitten katsot mitä testi näyttää. Olisi hauskaa jos joku testais noita, kun aina välillä joku väittää noita "varmoiksi" keinoiksi huijata testiä... Itsekin voin joskus kokeilla, kunhan elämäntilanne taas sallii polttelut.
Jos ei toi vittuilu lopu, niin sitten se jatkuu...

actionjackson, guaranteed satisfaction

hki420
Viestit: 105
Liittynyt: 23.4.2010

Re: Huumetestistä (työhöntulotarkastus)

ViestiKirjoittaja hki420 » 29.4.2010 13:22

:lol: kiitos vastauksesta!!

todellakin voisi ostaa noita ttestejä ja vähän testailla. Mutta pakko odotta ainakin se pari viikkoa ennen ensimmäisen testin käyttöä koska nuo 14 päivää ovat ainakin niin positiivisia kuin vain voivat olla.. : )

mutta myöhemmin mahd.raporttia tulossa

peace

tuttiritari
Viestit: 17
Liittynyt: 27.4.2009

Re: Huumetestistä (työhöntulotarkastus)

ViestiKirjoittaja tuttiritari » 29.4.2010 16:04

Aiheesta on iso topikki, josta löytyy aika paljon juttua omista kokemuksista ja "kikoista".

https://www.hamppu.net/forum/viewtopic.php?t=19774

Onnea!

Coolvice

Re: Huumetestistä (työhöntulotarkastus)

ViestiKirjoittaja Coolvice » 2.5.2010 9:27

Ainoastaan liikunta (rasvan polttaminen) ja veden juonti ennen koetta (ei aamuvirtsaa) ja parin aspiriinin otto 3h ennen koetta auttaa (aspiriini ohentaa verta joka laimentaa virtsaa).

kaikki muut kikat ja ohjeet ovat humpuukia (High Times testasi useita)

hki420
Viestit: 105
Liittynyt: 23.4.2010

Re: Huumetestistä (työhöntulotarkastus)

ViestiKirjoittaja hki420 » 3.5.2010 14:42

moikka

vielä joutuu häiritä teitä sen verran..

nyt on noin viikko hiisaamisen lopettamisesta takana. parina ekana päivänä oli ns. turhaa ärtyisyyttä ja vastaavaa hermostuneisuutta aistittavissa, johtuen varmastikkin siitä kun tuli niin pitkään poltettua päivittäin. Nuo oireet hävisivät kuitenkni jo kolmantena päivänä, ja tällä hetkellä koko pajari on ikään kuin "unohnut" mieli ei tee ja tehtyä tulee semmosia juttuja mihin ei vaan ois jaksanu ryhtyä vielä vähän aikaa sitten, kun nyt sattu aina olee savuissa.

MUTTA:

toissapäivänä alkoi kammottava hedari (Lue: oikeasti paha). Monet varmaankin ovat viinaa juoneet ja tietävät minkäläinen olo voi seuraavana aamuna olla pahimmilaan. Tämä päänsärky vastaa sitä. Nyt on kulunut jo reilut 2 päivää, välillä pääkipu on lakannut mutta melkein heti tullut takaisin. Tälläkin hetkellä päässä jyskyttää niin ettei tiedä itkeäkö vai nauraa. Keskittymisestä ei tule mitään ja pelkkä ajattelukin sattuu. Mitään ylimääräsistä stressiä elämässäni ei tällä hetkellä ole, olen perus terve, enkä ole päänsärystä kärsinyt kuin muutaman kerran elämässäni tätä ennen. Nyt olo on kuitenkin sietämätön, buranat ja muut random vastaavat lääkkeet aina kahviin ja teehen on testattu, ei auta. Mietinkin, voisiko tämä päänsärky johtua siitä, että aivot haluavat sitä itseään? Kuulostaa toki mahdottoman hullulta, eihän yrttiin jää koukkuun. Tai voisiko päänsärky olla merkki valtavien thc jäämien poistumisesta aivoista? pelkkää pohdintaa tässä harjoitan mutta ärsyttää kun mikään ei tunnu auttavan. Vai voisiko olla että olen vain tulossa esimerkiksi flunssaan? Tosin mitään muita oireita ei ole.

Pahinta tässä on se että ilman bajazoa täytyy tuohon työterveystarkastukseen asti olla eli vielä 29 päivää. Ottaen huomioon että olen 99.9% varma että paukkuhan tämän pääkivunkin veisi mutta kun EI VOI TESTATA ARGH.

:twisted: :evil: Pari päivää tätä kipua vielä siedän mutta koska en ole pystynyt tämän takia nukkumaankaan olen oikeasti jo nyt aika paskana. Jos jatkuu mun on pakko polttaa paukut. Mutta sitten taas tuo testi menee vituiksi ja tulee fudut. Mitä siis kannattaisi tehdä?

neuvoja kommentteja, ja anteeksi pitkästä tekstistäpeace :doh:

beeblebrox
Viestit: 150
Liittynyt: 22.11.2008

Re: Huumetestistä (työhöntulotarkastus)

ViestiKirjoittaja beeblebrox » 3.5.2010 14:51

Hei, tuskin tuo päänsärkysi kannabiksesta (tai sen puutteesta) johtuu. Nyt on liikkeellä kaikenlaisia kevätlenssuja ja päänsäryn voi saada vaikka sellaisesta (ei niitä muita oireitä välttämättä niin paljon ole) tai ulkona turhan viileässä ilmassa hengailusta (mitäs tuli vappuna tehtyä?). Ota buranaa tai ainahan voi pistäytyä lekurilla, joka voi päänsärkyyn paremmatkin tropit antaa. Vittumainen vaiva tuo särki...

hki420
Viestit: 105
Liittynyt: 23.4.2010

Re: Huumetestistä (työhöntulotarkastus)

ViestiKirjoittaja hki420 » 3.5.2010 15:08

vappu menu oli vaa parit bisset molempina iltoina.

buranat tai vastaavat ei auta, ne ikään kuin buustaa tota särkyä, tai sit alan sekoomaan :D.

stidmansson
Viestit: 3
Liittynyt: 27.4.2010

Re: Huumetestistä (työhöntulotarkastus)

ViestiKirjoittaja stidmansson » 9.5.2010 7:23

Sellasta halusin kysellä kun itselläni on 4 viikon päästä työhöntulotarkastus missä otetaan huumetestit ja olen viimeksi toissapäivänä polttanut ja taustaa sen verran että olen 2 vuotta noin pari kertaa viikossa polttanut noin 0.5g/pvä onkohan huolenaihetta?

Avatar
actionjackson
Viestit: 201
Liittynyt: 29.1.2010

Re: Huumetestistä (työhöntulotarkastus)

ViestiKirjoittaja actionjackson » 9.5.2010 12:16

stidmansson kirjoitti:Sellasta halusin kysellä kun itselläni on 4 viikon päästä työhöntulotarkastus missä otetaan huumetestit ja olen viimeksi toissapäivänä polttanut ja taustaa sen verran että olen 2 vuotta noin pari kertaa viikossa polttanut noin 0.5g/pvä onkohan huolenaihetta?


Et tainnut lukea postaustani ylempänä? Ei se mitään, lue se sitten alempaa...

"Hey, kukaan muu ei voi kertoa kauanko THC:n metaboliatuotteet säilyvät sinun kehossasi! Kaikkien kroppa toimii eri tavalla ja joillain se "puhdistuminen" saattaa kestää kauemmin. Vaikka monessa lähteessä kerrotaan, että kannabiksen käyttö näkyy virtsatesteissä 30 vrk, niin se ei kuitenkaan ole mikään ehdoton takaraja, jolloin se maagisesti vaan lakkaa näkymästä. Tiedän tyyppejä, joilla testi näyttää nopeesti negaa ja toisilla taas saattanut tulla pitemmänkin paussin jälkeen positiiviset yllärinä! Kokemukseni mukaan jokaisessa kusessa ne aineenvaihduntatuotteet ei edes näy. Suurimmillaan arvot on aamukusessa.

Ota selvää huomiota herättämättömästi, että millainen testi mahtaa olla. Jos kyseessä on pikatesti eli kuseen kastetaan lätkä, niin olet hiukan varmemmilla vesillä, koska noi ei ole niin tarkkoja. Useimmissa seulontatarkkuus on jotain 50ug THC:n metaboliittien osalta. Jos kuset lähetetään labraan kaasukromatografiin ja maasaspektriin, niin sitten siellä näkyy jo yhden mikrogramman tarkkuudella nuo THC: aineenvaihdunta tuotteet. Pikatestin tuloksen voi helposti vetää vituiksi juomalla vettä pari litraa ennen testiä. Tällöin tosin voit joutua antamaan uuden näytteen myöhemmin jos kuset liian laimeaa tavaraa. Kaasukromatorgafia on sitten vaikeampi huijata... Jos kyseessä on sinulle tärkeä työpaikka, niin suosittelen tilaamaan netistä itsellesi noita kannabispikatestejä, jotka maksaa sen ~8e/kpl. Ostat pari noita ja testaat, vaikka viikon ennen oikeita testejä ja sitten vielä kerran päivää ennen testejä. Jos ei paria viivaa tule, niin ei ehkä kannata mennä niihin oikeisiin seuloihin! Samalla pystyt määrittämään oman THC:n metaboliiteista puhdistumisaikasi, eikä seuraavalla kerralla tarvii enää kuumotella, kun tiedät suurinpiirtein kauanko kuset positiivista.

THC:n metaboliittien poistumiseen ei auta saunomiset sun muut poppakonstit. Tai ehkä välillisesti voi vaikuttaa, mutta kun ne metaboliitit ovat rasvaliukoisia eli ovat kehon rasvasoluissa, niin ainoa vaihtoehto nopeuttaa "puhdistumista" on hävittää rasvasoluja eli rasvan poltto. Rasvasoluista ne siirtyy kehon nesteisiin. Nesteet ja rasvat saa palamaan nopeiten ketogeenisella dieetillä ja urheilulla, kunhan pitää sykkeen oikealla alueella."

Osta niitä pikatestejä niin ei tarvii kuumotella!!!!!
Jos ei toi vittuilu lopu, niin sitten se jatkuu...actionjackson, guaranteed satisfaction

stidmansson
Viestit: 3
Liittynyt: 27.4.2010

Re: Huumetestistä (työhöntulotarkastus)

ViestiKirjoittaja stidmansson » 9.5.2010 17:38

olisiko aamulenkki tyhjällä vatsalla hyvä?

hki420
Viestit: 105
Liittynyt: 23.4.2010

Re: Huumetestistä (työhöntulotarkastus)

ViestiKirjoittaja hki420 » 9.5.2010 18:53

sama se millä vatsalla, ylipäänsä urheilu on hyvä. Ite taas oon niin vitun kyllästyny tohon firmaan ja sen meininkeihin et voisin bajauttaa ja lähtee menee sieltä.

Avatar
actionjackson
Viestit: 201
Liittynyt: 29.1.2010

Re: Huumetestistä (työhöntulotarkastus)

ViestiKirjoittaja actionjackson » 9.5.2010 19:38

stidmansson kirjoitti:olisiko aamulenkki tyhjällä vatsalla hyvä?


Ilman muuta aamulenkki on hyvä! Aamulenkki on ehkä parasta mitä voi tehdä housut jalassa! Aamulenkin jälkeen kunnon rasvainen aamupala, niin rasva-aineenvaihdunta räjähtää käyntiin ja oot pirteä koko päivän. Kokeile jos et usko!

Jos kysyit siinä mielessä, että olisiko se hyvä rasvanpolttomuoto, niin enpä tiedä. Jokaiselle sopii vähän erilainen treeni. Valaistaanpa asiaa hieman.

Lihassupistuksiin tarvitaan ainutlaatuista kemiallista energianlähdettä nimeltä adenosiinitrifosfaatti (ATP). Tämä energianlähde käytetään loppuun hyvin nopeasti jokaisen lihassupistuksen aikana, ja se on korvattava jatkuvasti uudella, jos halutaan saada aikaan uusia lihassupistuksia. Tämän energianlähteen valmistukseen tarvitaan paljon raaka-aineita. Tehtaan työntekijät (entsyymit) käyttävät ATP:n valmistukseen helpoimmin saatavissa olevaa energianlähdettä (joko rasvaa tai hiilihydraatteja). Ne käyttäisivät raaka-aineena mieluiten rasvaa, koska se on tehokkaampi energianlähde ja koska sitä on kehossa saatavilla runsaasti. Hiilihydraatit eivät ole yhtä tehokkaita, ja niitä on varastoissa niukasti. Jos ne eivät pääse käsiksi rasvaan, ne siirtyvät käyttämään hiilihydraatteja.

Aerobinen liikunta tarkoittaa, että lihakset ja elimistö muutenkin käyttää paljon happea treenin aikana. Aerobinen treeni on hyvä jos haluaa ainostaan polttaa ylimääräistä rasva energiaksi, eikä halua lisätä lihasmassaa. Aerobisella treenillä sykealue on n.60-70% maksimisykkeestä. Maksimisykkeen likiarvon voit laskea kaavalla: 220-oma ikä tai http://www.kase.fi/~birgitlu/finnish/ku ... isyke.html Liikuntaa tulisi harrastaa se tunti kerrallaan. Aerobisella treenillä tämä ei ole juurikaan ongelma, koska sykealue on melko matala. Tämä treeni kasvattaa myös peruskuntoa. Monille riittää nopeatempoinen kävely saavuttaakseen aerobisen treenin sykealueen. Pyöräilemälläkin sykealue pysyy hyvin tällä alueella. Tällä treenillä noin puolet kulutetusta energiasta lähtee rasvoista!

Anaerobinen liikunta tarkoittaa treenaamista lähellä maksimisykettä, n.90% max.sykkeestä. Anaerobisella treenillä lihasten hapensiirto ei ole niin voimakasta, kuin aerobisella, joten ne eivät myöskään käytä, niin paljoa rasvaa polttoaineena. Anaerobisella treenillä kroppa siis kuluttaa hiilihydraattivarastojaan, jotka nimenomaan antavat sitä räjähtävää voimaa. Kuitenkin anaerobisella treenillä keho vapauttaa erittäin tehokasta kasvuhormonia, joka on kehon tehokkain rasvan palamista aiheuttava hormoni. Tämä hormoni esim. korjaa liikunnan aikana lihaksissa tapahtuvia mikrovaurioita, mikä taas vaatii paljon energiaa. Yllättäen tämä energia otetaankin rasvavarastoista! Anaerobinen treeni ei kestä kovin pitkään, n.10-20min riittää. Treenin aikana energiaa otetaan rasvoista n.20%, mutta kulutus jatkuu treenin jälkeen (koska kasvuhormoni tekee työtä ja korjaa vaurioita), kunhan ei ota mitään hiilari pommia heti treenin jälkeen! Hyvänä vaihtoehtona anaerobiselle treenille on HIIT-harjoitukset. http://www.youronlinefitness.com/Fitnes ... aining.php

Treenaaminen anaerobiseella alueella vaatii ensin jonkinlaisen peruskunnon saavuttamista, joten ensin tulisi kasvattaa peruskuntoa aerobisella harjoittelulla ja sitten ottaa mukaan intervallitreenejä. Ravinto on kuitenkin suuressa osassa, kun harrastaa urheilua. Usein kuulee suosituksia palautusjuomista ja muista hiilarihässäköistä, jotka pitäisi nauttia heti treenin jälkeen. Jos kuitenkin syö heti treenin jälkeen paljon nopeita hiilareita, niin ne saavat veren insuliinitason hyppäämään korkealle. Insuliini taas blokkaa kasvuhormonin erityksen jolloin sen aiheuttamat edutkin jäävät vähäisiksi! Tällöin varsinkaan anaerobisesta treenistä ei ole juurikaan hyötyä, ainakaan rasvanpoltossa. Halvasta sykemittarista on iso hyöty lenkkeillessä. Kovin usein näkee lenkillä naama punaisena puuskuttavia tyyppejä, jotka eivät tiedä sykkeistään yhtään mitään... Toki jos tarkastellaan pelkästään kaloreiden kulumista, niin intensiivisempi treenaaminen korkeammalla sykkeellä kuluttaa enemmän energiaa. Onkin sitten ihan eriasia, että lähteekö ne kalorit rasvoina vai hiilareina! Liikuntasuorituksen ajankohta ei ole niinkään tärkeää. Aamulla suoritettu liikunta tosin vapauttaa heti aamusta paljon endorfiineja ja muita mielihyvää aiheuttavia hormoneja. Tämä tietenkin käynnistää päivän ihan eri tavalla! Amulla myös kehon hiilihydraattivarastot ovat pienimmillään, jolloin ainakaan anaerobinen treeni ei ole järkevää. Treenin määräkin riippuu ihan siitä, että kuinka paljon liikkuu kerralla ja kuinka suurella sykkeellä.

Jos nyt tuli liikaa infoa pureskeltavaksi, niin suosittelen sulle sitä aamulenkkiä fillarilla tai reippaalla kävelyllä 4-5 kertaa viikossa, sykkeen ollessa n.60-70% maksimi sykkeestä. Luurit korviin ja hyvää musaa mukaan, niin ei tuu tylsää! Aamupalaksi munakasta ja salaattia, miluiten lenkin jälkeen. Vältä heti treenin jälkeen ruokia, joiden GI-arvo on korkea (vaalea leipä, pasta, riisi, peruna...), jotta et blokkaa kasvuhormonin tuotantoa. Sitä kuitenkin erittyy, vaikka ei syke nousisikaan tuonne 90% max.sykkeestä. Näillä neuvoilla saat varmasti rasvan palamaan ja pääset tarvittaessa rantakuntoon vielä kesäksi! =)

Varoitus! Liikunta on erittäin addiktiivista! Saatat parissa viikossa huomata, että lenkistä seuraa miellyttävä euforian tunne. Pikkuhiljaa alat elää ja hengittää urheilun voimalla. Seuraavaksi alatkin jo katsella kovemman luokan lenkkareita ja tuulipukuja. Kun olet tottunut tukevampiin lenkkareihin, hengittävämpään tuulipukuun ja kunnolliseen ruokavalioon, alat harjoitella entistä kovempaa ja huomaat, että siitä tulee vieläkin voimakkaampi mielihyvän tunne. Tällöin peli on jo menetetty. Paluuta entiseen ei enää ole... Olet koukussa - kuten minäkin! =)

PS. Lenkillä näkee yleensä paljon piukkapeppuisia lenkkeilijätyttöjä, jotka hymyilee, kun ne juoksee vastaan! O_o

edit. Hmm... Foorumilla ei varmaan olekaan yleistä liikuntathreadiä. Taidanpa copy pasteta tämän tekstin uuteen threadiin, jossa voistaisiin keskustella pelkästään liikunnasta.
Jos ei toi vittuilu lopu, niin sitten se jatkuu...actionjackson, guaranteed satisfaction

hki420
Viestit: 105
Liittynyt: 23.4.2010

Re: Huumetestistä (työhöntulotarkastus)

ViestiKirjoittaja hki420 » 26.5.2010 22:01

ens viikon alussa siis testi. Tuli vaan tämmönen vielä mieleen, että testin tulostahan ei testaajat saa levitellä ja työpaikallekin mene vain lappunen jossa lääkäri joko pitää / ei pidä työntekijää sopivana työhön. Ei esimerkiksi " jäi kiinni kannabiksesta."

No. Voiko pomo silti pitää töissä ,vaikka tulisi pos? Tuohan on vain suositellu siis lopullinen valta on pomolla? Vai automaattisesti fudut.. miten on, meidän työssä oon aika tärkeä, uutta tuskin ehittäs kouluttamaan, ja pomokin on aika rento.. mutta silti?

Marras
Viestit: 69
Liittynyt: 3.12.2009

Re: Huumetestistä (työhöntulotarkastus)

ViestiKirjoittaja Marras » 26.5.2010 23:30

ens viikon alussa siis testi. Tuli vaan tämmönen vielä mieleen, että testin tulostahan ei testaajat saa levitellä ja työpaikallekin mene vain lappunen jossa lääkäri joko pitää / ei pidä työntekijää sopivana työhön. Ei esimerkiksi " jäi kiinni kannabiksesta."


Teoriassa näin, käytännössä näistä jutuista on vaan niin jännää kertoa kaikille. Riippuu työpaikkalääkäristäsi.

No. Voiko pomo silti pitää töissä ,vaikka tulisi pos? Tuohan on vain suositellu siis lopullinen valta on pomolla? Vai automaattisesti fudut.. miten on, meidän työssä oon aika tärkeä, uutta tuskin ehittäs kouluttamaan, ja pomokin on aika rento.. mutta silti?


Ei pysty pitämään töissä jos lääkäri on sinut todennut työhön kelpaamattomaksi.

hki420
Viestit: 105
Liittynyt: 23.4.2010

Re: Huumetestistä (työhöntulotarkastus)

ViestiKirjoittaja hki420 » 27.5.2010 12:06

ajattelin vain, kun oon ollu kyseiossä työpaikassa jo yli vuoden ja oon vaan vältelly tuota tarkastusta :D mutta nyt on pakko mennä.. niin siitä vain tuli mieleen että mielellään ne mut siellä pitäisi töissä :D..

Coolvice

Re: Huumetestistä (työhöntulotarkastus)

ViestiKirjoittaja Coolvice » 27.5.2010 15:57

Pikatestit ei kerro mitään kun joudut infrapunaspectrometriin yms. testiin. THC ei keräydy elimistöön, metabolia (maksan muuttamat) aineet kyllä.


Palaa sivulle “Yleiskeskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: MSN [Bot] ja 1 vierailija