Kuva

Rahan tekeminen hampulla

Sana on vapaa.
Avatar
VonHybel
Viestit: 60
Liittynyt: 23.4.2008

Rahan tekeminen hampulla

ViestiKirjoittaja VonHybel » 17.11.2011 16:00

Hamppu on vihreää kultaa

Täytyy myöntää että minulla on varsin stereotyyppinen kuva teistä foorumilaiset. Näen teidät "hampuuseina" ja hippeinä joille maanläheiset arvot ovat lähellä sydäntä. Ei siinäkään mitään väärää ole, mutta haluan haastaa teidät ajattelemaan.

Mikä on parhaita tapoja levittää hampun ilosanomaa? Hampun kasvattaminen ja tuotteen levittäminen mahdollisimman usealle sitä kaipaavalle on paras tapa siihen. Ja jokainenhan tarvitsee rahaa. Miksi ei hankkia sitä omasta kiinnostuksen kohteestansa. Foorumia tutkiessa huomaa että keskustelu on painottunut nimenomaan omaan käyttöön kasvattamiseen. Kannabiksen kaupallisesta puolesta ei puhuta juuri sanallakaan. Kasvilla on huikea markkina-arvo ja en ymmärrä miksi kukaan ei tunnu olevan kiinnostunut sen hyödyntämisestä. Kannabiksen kasvattaminen ja levittäminen on mielestäni moraalisesti oikeutettu rikos. Jostainhan haluavat kuitenkin poltettavansa hankkivat. Haluatko olla osallinen tästä bisneksestä vai haluatko antaa sen esimerkiksi rikollisjärjestöjen haltuun?

Kannatan jokaista foorumilaista kasvattamaan yli oman tarpeen ja myyntiin. Kannabiksesta saaduilla "ylimääräisillä" tuotoilla voi halutessaan tukea esimerkiksi suomen kannabisyhdistystä. Olen valmis jakamaan ohjeita tämän tekemiseen parhaani mukaan mikäli kiinnostusta löytyy. Ajatuksia kannabiksen myyntitarkoitukseen kasvattamisesta ja sen välittämisestä siis kiitos!


Aiheeseen viittaavaa keskustelua foorumilla

Pohtimista arvoista ja elämän osittaisesta rahoittamisesta hampulla

Minkälainen järjestelmä kiloille?

Suurisatoisin lajike


Linkki muutamaan mielenkiintoiseen englanninkieliseen artikkeliin:

Kuinka rikastua kasvattamalla kannabista

How to be a weed dealer

Kuinka diilata kannabista (Aloittaminen)

Kuinka diilata kannabista (Bisneksen kasvattaminen)

Kuinka diilata kannabista (Veteraaniksi tuleminen)

Kuinka tehdä rahaa välittämällä kannabista


EDIT: Löytyipäs muutamia keskusteluja aiheeseen viitaten täältä foorumiltakin.
Viimeksi muokannut VonHybel, 20.11.2011 21:28. Yhteensä muokattu 8 kertaa.

J4F
Viestit: 399
Liittynyt: 27.4.2010

Re: Rahan tekeminen hampulla

ViestiKirjoittaja J4F » 17.11.2011 16:07

Mielummin sitä jakaa kavereilleen ilmaiseksi. :yes:

Tuohitorvi
Viestit: 3
Liittynyt: 1.8.2011

Re: Rahan tekeminen hampulla

ViestiKirjoittaja Tuohitorvi » 17.11.2011 16:26

Toki rahan saanti kasvatuksesta olisi kivaa, mutta se myös nostaa laittomuuden eri tasolle ja nostaa kiinnijäämisen riskiä perkeleesti. Mielummin elän sitten köyhemmin ja en jää kiinni, kuin saan rahaa, mutta kiinnijäämisen potentiaalisessa tilanteessa menetä enempää ja saada rikosrekisteriä.

Avatar
NotSNot
Viestit: 516
Liittynyt: 20.7.2010

Re: Rahan tekeminen hampulla

ViestiKirjoittaja NotSNot » 17.11.2011 16:51

VonHybel kirjoitti:J....Kannabiksen kaupallisesta puolesta ei puhuta sanallakaan. Kasvilla on huikea markkina-arvo ja en ymmärrä miksi kukaan ei tunnu olevan kiinnostunut sen hyödyntämisestä. Kannabiksen kasvattaminen ja levittäminen on mielestäni moraalisesti oikeutettu rikos. Jostainhan haluavat kuitenkin poltettavansa hankkivat...Kannatan jokaista foorumilaista kasvattamaan yli oman tarpeen ja myyntiin. Olen valmis jakamaan ohjeita tämän tekemiseen parhaani mukaan mikäli kiinnostusta löytyy.
Ajelen viikon/parin päästä sieltä ohitse. Ei sulla olisi heikkiä heittää lavalle jos hinnasta päästään sopuun? :doh:

Eikös niitä kaupallisia kasvatuksia löydy vähän väliä vaikka mistä? Onhan niitä ollut omakotitaloissa kasvatuksiakin uutisissa. Syynä kiinnijäämiseen = luukuttaminen taikka joissain tapauksissa muistaa että ullakkokasvattajien lämpöhukka talvisin kiinnittää huomiota.

Kuinka kaupallinen kasvattaminen on mahdollista:

1. Kasvatat aivan hemmetisti!
2. Et todellakaan kerro kenellekkään!
3. Valmiin suuren satsin myyt YHDELLE luotettavalle hemmolle joka lähtee jakelemaan sitä sitten joko pienissä taikka sitten suuremmissa erissä.

Mitä muita ohjeita sulla olisi? Kerro nyt, tossa pari pientä vinkkiä.

Ainiin... Kaupallinen kasvattaminen vaatii pääomaa ihan mukavasti.
Siemenissä ainakin hyvä itävyys! 60 siemenestä 60 vesilasin pohjalla jo! :D

Vaxeli
Viestit: 17
Liittynyt: 17.11.2011

Re: Rahan tekeminen hampulla

ViestiKirjoittaja Vaxeli » 17.11.2011 16:56

VonHybel kirjoitti:Olen valmis jakamaan ohjeita tämän tekemiseen parhaani mukaan mikäli kiinnostusta löytyy.


Niin mäkin! :)

Tai viel mikä parempaa, niin laittakaas kaikki hampuusit tulee mulle kilokaupalla dänkkii ja näytän taikatempun kuinka ne hävii alta aikayksikön ostosteevee malliin.

J4F
Viestit: 399
Liittynyt: 27.4.2010

Re: Rahan tekeminen hampulla

ViestiKirjoittaja J4F » 17.11.2011 17:04

Kyllähän sitä välillä tulee mietittyä että.. Mitä jos.. Pistäis yhden valtavan kasvatuksen tulemaan, lopputuloksena joko = €20k-50k tai 1-2v linnaa :P mitä sitten. Todennäkösemmin kuitenkin uskoisin onnistuvani. No ei oikeasti kunhan itselleen ja lähipiirilleen saa poltot kasvatettua, se riittää.

Pun Worg
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 1177
Liittynyt: 4.10.2007

Re: Rahan tekeminen hampulla

ViestiKirjoittaja Pun Worg » 17.11.2011 17:35

Tämä hampun myyminen on hamppuyhteisössä (siis täällä netissä ja sitten niissä puistobileissä missä "hipit", eli kansankielellä yhteiskunnasta syrjäytyneet nuoret tanssii päihtyneenä paljain jaloin) AIKAMOINEN TABU, siksi siitä ei puhuta. Varmasti aina jostain löytyy näitä tässäkin ketjussa heti auliisti ilmoittautuneita ihmisiä, jotka mieluummin antavat kukkansa pois ilmaiseksi, mutta ainakin minun tuttavapiirissäni _kaikki_ kasvattajat myös myyvät. Mieti nyt - jos voit ihan normaalissa vaatekaapissa kasvatella vuosittain viisinumeroisen summan verotonta lisätuloa ja siihen päälle omat poltot, niin aika harva siitä myymisestä kieltäytyy. Kysynnän ja tarjonnan kuilu on valtava. Jos jollakin on sadonkorjuu, täytyy ostopäätökset tehdä parin päivän sisällä tai jää ilman. Jotkut tutut kasvattavat kilokaupalla eikä se niilläkään montaa viikkoa varastoissa säily. Ei sitä budia tarvitse mihinkään nistiluukkuihin tai kadunkulmiin mennä kauppaamaan, riittää kun tieto leviää omaan hamputtelevaan tuttavapiiriin joka on ajan saatossa muodostunut ihan normaalisti lapsuuden-, koulu-, työ-, harrastus-, ym. kavereista. Nostaahan se myyminen toki silti kiinnijäämisen riskiä, ihan samalla tavalla kuin hampun poltto nostaa riskiä saada psykoosi. Eli todennäköisemmin jään auton alle suojatiellä kotini edessä!

Tämä myyminen on yksi tosi iso argumentti laillistamisen puolesta. Ei se ole oikein, että raha kiertää tässä määrin pimeänä suoraan kädestä käteen. Eikä se ole oikein, että voin laskea työni tuntipalkaksi satoja euroja maksamatta lainkaan veroja. Lääkekäyttökin tulee kohtuuttoman kalliiksi kun kieltolaki pitää keinotekoisesti hampun hinnan pilvissä ja laillisen tuotannon parin hassun yrityksen käsissä. Mutta kukas tämän jaksaisi selittää päättäjille?

Avatar
VonHybel
Viestit: 60
Liittynyt: 23.4.2008

Re: Rahan tekeminen hampulla

ViestiKirjoittaja VonHybel » 17.11.2011 17:48

Ajatuksenani on keskustelu jossa mm. voitaisiin spekuloida sitä kuinka ei jäädä vaikka sitten pienen mittakaavan myymisestä tai sitten suuren mittakaavan kasvatuksista ja sadon liikuttamisesta eteenpäin. Notsnotin neuvot ovat pätevät, mutta pelkistetyt. Pyörittelen näitä asioita jatkuvasti ajatuksen tasolla ja olen lukenut englanninkielisiä oppaita diilaamisesta ja siitä kuinka rakentaa jatkuvasti kilokaupalla kannabista tuottava kannabiskasvattamo. Voisin esim. suomentaa oppaan/oppaita hieman isomman mittakaavan kasvattamon rakentamisesta tms. vaikka ihan viihteelliseksi luettavaksi.

Faravid
Viestit: 46
Liittynyt: 31.3.2009

Re: Rahan tekeminen hampulla

ViestiKirjoittaja Faravid » 17.11.2011 19:39

Siitä mestat "pieneen" kasvatteluprojektiin :D
Lisäämme virkkeen....
Ja muokataan vielä sen verran että mielestäni Pun Worgin mainitsema tuttavapiiriin hymyn tuominen on sekä fiksumpaa että kannatavampaa, olettaen että kaveripiiri on suht iso ja luotettava. Itselläni ei nyt myymisestä ole kokemusta, mutta väittäisin että parin heikin säkit voi myydä paremmalla voitolla kuin kahden kilon...
Viimeksi muokannut Faravid, 17.11.2011 19:48. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
SmokeSignal
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 267
Liittynyt: 25.8.2009

Re: Rahan tekeminen hampulla

ViestiKirjoittaja SmokeSignal » 17.11.2011 19:46

J4F kirjoitti:kunhan itselleen ja lähipiirilleen saa poltot kasvatettua, se riittää.


Kun tuota menetelmää kaikki vaalivat, niin ainakin tuotetta on tarjolla jatkuvasti. Turvallista ja toimivaksi testattua hommaa, jota omassakin ystävä piirissä suositaan.

Avatar
lasiturkki
1 tähti
1 tähti
Viestit: 177
Liittynyt: 12.7.2004

Re: Rahan tekeminen hampulla

ViestiKirjoittaja lasiturkki » 17.11.2011 19:55Hienosti laitettu, arvostan. :yes:
::: lasiturkki :::

Avatar
roottori
Viestit: 178
Liittynyt: 29.4.2006

Re: Rahan tekeminen hampulla

ViestiKirjoittaja roottori » 17.11.2011 23:06

Kyllähän sitä kuvaa pertsa perushipistä maalaillaan siihen "kasvatan vain itselleni ja kavereilleni" -muotoon, mutta ei sitä ihan kirjaimellisesti pidä ottaa.
Kaikki tuntemani kasvattajat ovat käyttäneet kukkaa valuuttana. Oli kyseessä sitten vaihto peliin, tuopilliseen bisseä tai keikkalipun hintaan. Kukaan ystävistäni ei kuitenkaa "diilaa" sanan varsinaisessa merkityksessä kukkaa. Silloin tällöin voi kysäistä josko saisi pienet vaikka laivalle jos itsellään on kuivaa, muttei mitään sen suurempaa. Hampun kasvattaminenhan on helppoa. Eri asia onkin sitten kuka jaksaa sitä jatkuvaa kuumottelua ja vittumaisia puhelinsoittoja, 24/7 säätö päällä. Minua ei ainakaan kiinnostaisi moinen organisoitu rahan takominen. Rangaistuksetkin ovat käyttörikosta tuntuvasti kovempia kiinnijäädessä.

Mutta ihan ajatuksen tasolla :P ..
jos tälläistä projektia alkaisi toteuttamaan ni tarvitsisi olla toimiva, varmasti salainen ja tilava rakennus (esim. ulkovaja jossain maakunnassa?) ja lisäksi välikäsiä jotka hoitaisivat jakelun ilman että kiinnijäämistä voidaan mitenkään yhdistää sinuun. Toimisit näille välikäsille nimettömänä ja joku toinen olisi nämä kontaktit sinulle hankkinut. Pitäisi myydä todella isoja satseja kerrallaan ja kasvattaa satoisaa lajiketta. Kyllähän tollaisella viritelmällä rahaa saa, varmasti näitä kasvattamoita pyöriikin jo moottoripyöräkerhojen yms toimesta suomessa..

Siitä vaan ostat ympäri suomea viis teollisuushallia jostain korvesta ja tutustut helvetin enkeliin. Muuta sitten eläkepäiviksi espanjaan :)
spliuhu

MaZa1
Viestit: 181
Liittynyt: 29.3.2008

Re: Rahan tekeminen hampulla

ViestiKirjoittaja MaZa1 » 18.11.2011 8:12

Omasta mielestä ja kokemuksesta tollaset pari gemmin yksittäis säädöt on aivan turhia jos rahaa haluaa tehdä hampulla.
Totta kai se lämmittää kun tumppuun isketään huntti ja annat pussukan samalla ku kaveri poikkee kahvilla mut nää vitun "tuu tänne ja mennää tonne" jne säädöt melkeimpä kannattaa unohtaa.
Yks iso ongelma kunnon kaupanteossa on se eteenpäin välitys. Niinku tos mainittiinki ni pitäs olla sellasia kontakteja mitä et ite oo hankkinu (lue: et tunne henk.kohtasesti) vaan jotka on kaverin kaverin kavereita tai jtn.
Sit ne pitäs saada ostaan vaikkapa koko sato kerralla jolloin homma olis omalta osalta siinä.
Saattaa olla vähän sekavat nää aamuiset jupinat mut niin oon minäkin :doh:
Bla..bla blabla bla..bla?

Avatar
Hra Virne
Viestit: 496
Liittynyt: 29.3.2006

Re: Rahan tekeminen hampulla

ViestiKirjoittaja Hra Virne » 18.11.2011 11:12

Ai paras tapa levittää hampun ilosanomaa? No tarjoaminen tottakai!
Jos haluaisin tehdä rahaa kukalla, pitäisin muutaman luottotyypin kanssa ringin pyörimässä silleen, et kaikilla kasvais ja valmistuis aina eri aikaan. Jokainen levittäisi ilosanomaa rahaa vastaan omiin tuttavapiireihinsä järkevään hintaan. Sitten keräisin rahaa jemmaan, lähtisin tropiikkiin, ostaisin auton tms.
Organisoituminen on paras keino tottakai, homman jatkuvuus on taattu vaik yks "lonkero" jäis välillä kiinni :D Luotettavat tyypit ei vasikoi. Porukka varmaan kannattais valita huolella... Ja puhua asioista aina vain kasvotusten.

Mutta se ei kannata, stressaavaa ja riskialtista aina moinen rikollinen toiminta! Ite en jaksais osallistua tollaseen, pari omaa puskaa riittää hyvin omiin&lähipiirin satunnaisiin pössyttelyihin :)
Järkevintä on kasvattaa vaan omaan käyttöön muutamaa kasvia kerrallaan jos haluaa elää normaalia elämää ilman liiallisia kuumotuksia :)

Mut joo, en tuomitse, kaikki tyylillään!
Paljon hienompaa ois tottakai se, et takkutukat, hipit ja muut kasvattajat jaksais organisoitua paremmin ja omiin salaisiin pikku rinkeihinsä, jo se auttais vähentämään Enkelien, Bandiittien ja itämafian tuloja :think:
Hulluudella ei ole rajoja, rajat ovat hulluutta

Avatar
VonHybel
Viestit: 60
Liittynyt: 23.4.2008

Re: Rahan tekeminen hampulla

ViestiKirjoittaja VonHybel » 18.11.2011 12:35

Näkisin että paras tapa levittää hampun ilosanomaa on mielestäni se että levittää itse hamppua mahdollisimman paljon ja mahdollisimman usealle. Tietysti pienen mittakaavan kasvatukset ja kaveripiirille tarjoaminen on arvostettavaa ja tämän "operaation" selkäränka.

Ajatuksen tasolla: Jos taas haluat levittää mahdollisimman laajasti ja tehokkaasti vaaditaankin juuri organisoitumista. Jatkuva koneisto joka tuottaa, levittää ja myy kannabista. Saattaa kuullostaa suureelliselta, mutta käytännössä sen ei välttämättä tarvitse olla.

Esimerkiksi: teille on saattanut tulla vastaan "pyramidi"-malli. Sijoitettuna "kannabisbisnekseen" kasvattajan olisi pyramidin huipulla, alapuolellansa kaksi levittäjää ja alimmaisena neljä myyjää. Haluaisit valita jakelijoiksi (2henkilöä) luottoystäviäsi ja nämä ystäväsi valitsisivat itselleen taas kaksi omasta mielestään luotettavaa henkilöä myymään tuottetta käyttäjille. Myyjillä riskit ovat suurimmat, levittäjillä siitä huomattavasti pienemmät ja kasvattajalla lähes olemattomat jos hän hoitaa kasvattamisen mahdollisimmat huolellisesti jäämättä kiinni. En tiedä miten tämä käytännön tasolla toimisi, mutta järjestäytyneen rikkollisuuden maailmassa tuntuu olevan varsin käytetty metodi.

Huom. Heittelen vain radikaaleja ideoita enkä tietenkään kehota ketään toimimaan niiden mukaan.

Avatar
Green_Bastard
Viestit: 213
Liittynyt: 10.10.2011

Re: Rahan tekeminen hampulla

ViestiKirjoittaja Green_Bastard » 18.11.2011 13:33

Itse ajattelen parhaaksi levitystavaksi siementen jakamisen/myymisen, pistokkaiden antamisen ja kasvatuksessa opastamisen. Tietenkin siitä kiinnostuneille henkilöille. Työssäkäyvänä ei ainakaan itsellä mitään tarvetta myydä. Saatu tuotto on kuitenki aika pientä verrattuna rehellisen työn kerryttämään rahamäärään. Harvoin tulee eteen tilanteita, jossa voisi tarjota, mutta tilanteen tullen tarjoan.

Myyntiin suhtaudun neutraalisti.
Jos oikeasti palvoo mammonaa eikä riskeistä(aika varmasti kovaa) välitä, niin tarpeeksi tuottavaan järjestelmään tarvitaan !!ammattitaidon!! lisäki myös alkupääomaa.
Esim.
Kasvatustilaa min. 6m2
60kasvia
10x 600w spna + ilmastointi
2kk 12/12 = 3000g-5000g olettaen 0,5+g/w

Kyllähän siitä varmaan 30 000e saa?
Tietenkin sogilla mahdollisuus jatkuvaan sadonkorjuuseen ja sato kasvaa. Riskit eivät kyllä ole mitkään "pienet". Tosin, jos vuodessa saa kuusi isoa satoa niin voikin elellä pari vuotta herroiksi. Itselle riittää se 20ke vuodessa työstä, joka on laillista ja josta pidän. Rahaa jää vielä rutkasti säästöön, kun ei joka vuosi päivittele kodin elektroniikkaa ja autoja yms.. Suosittelen kaikkia kokeilemaan, vaikka oravanpyörä vastenmieliseltä kuulostaisikin.
They lie about marijuana. Tell you pot-smoking makes you unmotivated. Lie! When you're high, you can do everything you normally do just as well – you just realize that it's not worth the fucking effort. There is a difference.

Avatar
Bumbklaatt
Viestit: 1076
Liittynyt: 28.4.2005

Re: Rahan tekeminen hampulla

ViestiKirjoittaja Bumbklaatt » 18.11.2011 15:08

Eikö ole vähän hölmöä kasvattaa sisällä kilokaupalla? Tehkää niinkuin Meksikolaiskartellit, ulos parituhatta kasvia! Suomessa sitä lääniä riittää.
THC

Eräsmies

Re: Rahan tekeminen hampulla

ViestiKirjoittaja Eräsmies » 18.11.2011 19:46

Jos mä rupeisin ilmaseks heittään jokaselle sitä haluavalle niin saisin poltella karstaa,jengi lokittaa niin huolella jo muutenkin että ei mitään rotia.

vinski
Viestit: 165
Liittynyt: 26.2.2009

Re: Rahan tekeminen hampulla

ViestiKirjoittaja vinski » 18.11.2011 19:58

Mä oon heitelly tutuille pääosin ilmasiks. tai ainakin huomattavasti enemmän ku ottanu rahaa siitä. ei kehtaa tutuilta pyytää vaikka ne välillä tyrkyttääki. heitä joskus takasin asenteella. jos haluisin oikeesti tehä rahaa tällä, olis systeemit ja kuviot ihan toiset...

Hepasuodatin
Viestit: 45
Liittynyt: 3.10.2011

Re: Rahan tekeminen hampulla

ViestiKirjoittaja Hepasuodatin » 20.11.2011 23:35

Aivan mahtavia artikkeleita :) Repsui tästä ! :D


Palaa sivulle “Yleiskeskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa