Kuva

Kuvaaminen HPS valon alla

Sana on vapaa.
Charly
KK2020 Aktiivi
Viestit: 176
Liittynyt: 27.6.2005

Kuvaaminen HPS valon alla

ViestiKirjoittaja Charly » 31.5.2019 11:58

Hei vaan kaikki. Toivottavasti aihe alue on sopiva tänne yleiskeskusteluun.
Mutta niin mitenkäs saatte kuvattua parhaiten kasvinne? Sammutatteko valot ja tuotte taustavalon lisäksi ja ilman salamaa vaiko ehkä pimeässä salaman kanssa? Vai onko jotain kikkaa millä saisi säädettyä vaikka kännykän asetukset sillai et se kuvaa natikka päällä ilman niitä raitoja? Yks kikka kait ois semmosta vihreetä kalvoo siihen eteen mitä niissä suojalaseissa on mitkä tarkotettu noiden valojen kans työskentelyyn.
Sit välillä oon napsinu pimeen aikana ku sammuu valot nii siitä salaman kans mut...nii se o salama kuva.. ja mitenkähä nuo tyttöset tykkäis jos menis jo pidemmälläkin pimeen aikana salaman kans nappaa kuvia? Eivät varmaan nii pienestä friikkaa jos yhtää vakaampi lajike..
Mukavaaa kevättä hampuusit! ja tuetaan nyt porukalla tuota kansalais aloitetta! Se on alku kuitenkin parempaan ja muutos suht nopeella aikataululla. Mutta tästä muualla :laugh: :pimp:
"Fuck the humbe laws I rather have a violent win"
-Ras Kass

Avatar
Tapionpoika
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 1999
Liittynyt: 29.1.2008

Re: Kuvaaminen HPS valon alla

ViestiKirjoittaja Tapionpoika » 31.5.2019 12:08

Aurinkolasien linssin läpi kun kuvaa niin saa kohtuuhyvän raidattoman otoksen.
"I, as a responsible adult human being, will never concede the power to anyone to regulate my choice of what I put into my body, or where I go with my mind. From the skin inwards is my jurisdiction." ~ Alexander Shulgin


Palaa sivulle “Yleiskeskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa