Huumetestejä tekevät työpaikat/oppilaitokset Suomessa?

Kysy hampuusilta. Alue, jonne voi kirjoittaa rekisteröitymättä.
Alueen säännöt
Vapaavyöhyke
Tälle alueelle voi kirjoittaa ilman rekisteröitymistä. Mikäli sinulla on käyttäjätunnus, älä aloita uusia ketjuja tällä alueella. Vapaavyöhyke-nimi ei tarkoita, että tällä alueella keskusteltaisiin vapaasti kaikesta - tämä on edelleen Hamppuforum!

Jotta samoja asioita ei kysyttäisi joka päivä uudelleen, katso ennen viestin lähettämistä löydätkö vastauksen:

Jos joku kysyy jotain triviaalia, ÄLÄ VASTAA "lue Hupu / käytä hakua". Käytä itse hakua, minkä jälkeen voit vastata, että haulla/hupusta löytyy, linkkien kera vastauksiin.
Nurkkahuoneenpomo

Re: Huumetestejä tekevät työpaikat/oppilaitokset Suomessa?

ViestiKirjoittaja Nurkkahuoneenpomo » 23.11.2017 12:19

Joku ystävällismielinen kanssahampuusi voisi kopipastettaa alla olevan tähän ketjuun niin menee oikeaan paikkaan; viewtopic.php?f=8&t=19774&start=460

Eli kusitesteistä taas kyse.

Työpaikan vaihto tilanne tuli nopea rekryn johdosta eteen eikä siten ollut normaalia valmistumisaikaa tarkastukseen ... :D
Eli ajattelin tässä jakaa oman tarinan kuinka testit meni läpi.

Maanantaina tuli tieto että seuraavana perjantaina olisi terveystarkastus ja siihen kuuluu yrityksen käytännön mukainen purkkiin kusemin...
Takana reilu 15-20 vuotta säännöllistä polttelua ja ikää + 40. Välissä ollut tottakai taukoja kuten missä tahansa muussakin asiassa, kuten maksalaatikon syömisessä ja työelämässä luonnollisesti menestykseekkästi koko ajan.
Pituus ja paino normaalia luokkaa.

Maanantaina sitten tietysti iltahatsien (eli kun tieto tuli) jälkeen homma tauolle ja kevyt voivittumitenhäntästä ajatus kehiin. Torstaina aloitin sitten itseni huuhtelut eli vettä vettä ja vettä jotta rakkoon ei kerry kuonaa ja kusi varmasti huuhtoutuu kunnolla (en tiedä olisiko ollu tarve mutta enivei), testipäivänä aamupäivästä pari litraa vettä ja pari kuppia kahvia, matkalla tarkastukseen vielä kuset ja puolikas pullo vettä. Aamulla vetäsin berocan ja multivitamiin että väri nyt olisi edes sinnepäin.
Kaikki testatut aineet tuli negana takaisin, krea oli tietty hieman alhainen veden takia mutta eipä se ketään kiinnosta ainakaan tässä tapauksessa.

:pimp:

Avatar
räsänen
Viestit: 425
Liittynyt: 30.10.2012

Re: Huumetestejä tekevät työpaikat/oppilaitokset Suomessa?

ViestiKirjoittaja räsänen » 14.5.2018 17:01

Pistän tänne oman viestini kopion toisesta ketjusta kun monia tuntuu aihe kiinnostavan

räsänen kirjoitti:Nyt mulla on vähän tuoreempaa kokemuspohjaa asiasta, eli:

-Testaus valvotussa veskissä, josta peilin läpi tsiigataan että pissa tulee pimpistä/pippelistä
-Liuskatesti, virtsaa vaadittiin todella vähän, ja kerran luukku jätettiin auki joten näin toiselle puolen. Sellainen multitesteri joka dipataan kusimukiin.

Vesitys onnistui niinkin hyvin, ettei aamusavut näkyneet iltapäivän seuloissa. Reseptinä oli pari litraa appelsiinimehua, ja huolenpito siitä että purkkiin menevä kusi ei taatusti ole päivän ensimmäistä satsia. Helpoimmaksi vaihtoehdoksi huomasin kuitenkin sen että on vain hiisaamatta. Ilman vesitystä aktiivinen päivittäiskäyttö näkyi itsellä hieman vajaa 5 viikkoa positiivisena tuloksena, olen ruumiinrakenteeltani ns normaali jos nyt sellaista on olemassakaan. Vesityksen onnistumisesta voisin päätellä että näissä testeissä ei ph tai kreatiiniarvoja pahemmin katsella.

Kaverilla vastaava vesitys ei toiminut yli 2 viikon savuttomuudenkaan jälkeen, joten en suosittele kokeilemaan.Ja niin, ainakaan Oulussa ei K-ketju ole testaillut, saattaa riippua tosin riippua kaupasta.

Preta87
Viestit: 2
Liittynyt: 13.10.2018

Huumetesti Lidlissä

ViestiKirjoittaja Preta87 » 13.10.2018 7:29

Yritin löytää tietoa foorumin haulla ja googlella, mutta kyseisestä lafkasta en löydä aiheeseen liittyvää tietoa mistään.

Lidlin uudessa jakelukeskuksessa olisi pian aloitettava työt ja kuumottelen mahdollisia kusareita. Ainoa tieto oli englanniksi, että kyseinen firma ei testaa, mutta miten on laita suomessa? Työhaastattelussa vain sanottiin, että työhöntulotarkastus olisi koeajalla tiedossa, mutta huumetesteistä ei mainuttu mitään. Tiedän, että niistä pitäisi ilmoittaa etukäteen, mutta tämä sääntö ei selvästikkään suomessa pidä paikkaansa, kun luin kokemuksia muista firmoista.

Arvostan suuresti, jos jollain olisi omakohtaista kokemusta asiasta. Kiitos!!

vihreekuula
Viestit: 111
Liittynyt: 21.12.2014

Re: Huumetestejä tekevät työpaikat/oppilaitokset Suomessa?

ViestiKirjoittaja vihreekuula » 13.10.2018 9:08

Miksi kaikkea pitää noin kuumotella? Huumetestit maksavat niin perkeleesti yrityksille, että ei niitä tuhlata. Voisit miettiä myös niin päin, että Lidlilläkin on lähemmäs 10 000 työntekijää. Et varmasti ole ensimmäinen sauhua polttava ihminen. Vaikka et löydä tietoa kusareista, niin pidä sitä hyvänä asiana. 10 000 ihmisestä joku olisi avautunut nettiin.

Itselläni 4 kaveria lidlissä töissä, kaikki myymälöissä toisaaltaan, useamman vuoden ajan eikä siellä olla koskaan testattu mitään.

Preta87
Viestit: 2
Liittynyt: 13.10.2018

Re: Huumetestejä tekevät työpaikat/oppilaitokset Suomessa?

ViestiKirjoittaja Preta87 » 13.10.2018 9:15

Kiitos Viherkuula. Kuumotukset lähinnä siksi, että tämä on ensimmäinen työpaikan vaihdos minulle vuosiin ja olisi ikävää heti palata vanhoihin hommiin. :D

Järkeilin juuri mainitsemiasi pointteja. Vaikutti siltä, ettei lidl näitä testejä tee, mutta ihan ihmisten kokemukset antaa varmuuden tunnetta. Kiitos vielä.

vihreekuula
Viestit: 111
Liittynyt: 21.12.2014

Re: Huumetestejä tekevät työpaikat/oppilaitokset Suomessa?

ViestiKirjoittaja vihreekuula » 16.10.2018 10:42

No hyvin ymmärrettävää :p Onnea uuteen työpaikkaan!

Vieraz

Re: Huumetestejä tekevät työpaikat/oppilaitokset Suomessa?

ViestiKirjoittaja Vieraz » 31.1.2019 15:17

Noniin, uusi vuosi menossa ja uudet kesätyöntekijät murehtimassa testeistä! Osaako joku sanoa testaako Kespro (kuuluu Keskolle joten testaavat varmaan?) potentiaalisia varastotyöntekijöitä, ja jos, niin missä vaiheessa?

Sakko

Re: Huumetestejä tekevät työpaikat/oppilaitokset Suomessa?

ViestiKirjoittaja Sakko » 19.2.2019 11:22

Vieraz kirjoitti:Noniin, uusi vuosi menossa ja uudet kesätyöntekijät murehtimassa testeistä! Osaako joku sanoa testaako Kespro (kuuluu Keskolle joten testaavat varmaan?) potentiaalisia varastotyöntekijöitä, ja jos, niin missä vaiheessa?

Testaavat joo, itseltä muistaakseni testattiin ensimmäisenä työpäivänä, mutten ole ihan varma. Kannattaa kuitenkin lopettaa ajoissa jos keskolle meinaat, aika varmaan testaavat vieläkin

Yuy

Re: Huumetestejä tekevät työpaikat/oppilaitokset Suomessa?

ViestiKirjoittaja Yuy » 12.3.2019 2:35

Kauheaa urakehitystä ei kyllä tiedossa jos näihin alkaa suostumaan, noin nii kuin pitkä päälle.
teette itsenne naurun alaiseksi ja yleisesti annat luvan pompottaa itseäsi. Seuraavaksi vaikka että meillä täällä ei myöskään noudateta tes sopimusta.

Sam 1
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 5894
Liittynyt: 26.7.2008

Re: Huumetestejä tekevät työpaikat/oppilaitokset Suomessa?

ViestiKirjoittaja Sam 1 » 29.3.2019 14:45

No sorry OT, mutta:

Kuntosaliketju aikoo tehdä satunnaisia huumetestejä.

Suomen suurimpiin kuntosaliketjuihin kuuluva Elixia uhkaa jäseniään huumetesteillä, kertoo Yle.
Elixia ilmoittaa nettisivuillaan uusista jäsenehdoista.

Kuntosaliketju vaatii, että sen jäsenet eivät saa käyttää huumeita eikä suorituskykyä parantavia aineita.
Elixia aikoo tehdä saleillaan satunnaisia huumetestejä.

Uusien jäsenten ehdot tulivat voimaan tällä viikolla. Vanhojen jäsenten ehdot tulevat voimaan toukokuussa.


https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006052334.html


Jaksaa, jaksaa...
- I'm here with my friend Mi-se-ry. Tryin' to drown my sorrows with pills and weed -

cjkalvin
Viestit: 3
Liittynyt: 20.2.2020

Työtulotarkastus huumetesti

ViestiKirjoittaja cjkalvin » 20.2.2020 13:17

Eli työtulotarkastuksen yhteydessä huumetesti tulossa, kannabis siellä tulee todennäköisesti positiivisenä näkymään mitään muuta ”huumetta” en ole ikinä käyttänyt.Onko tämä vielä tänä päivänä suoraan työsuhteen purkava tekijä? Vinkkejä miten tästä nyt selvittäisiin..

Vieras

Re: Huumetestejä tekevät työpaikat/oppilaitokset Suomessa?

ViestiKirjoittaja Vieras » 21.2.2020 12:41

nostoa nostoa, onko kellään tietoa valmet technologiesin tilasta? testataanko vai ei?

Vieras

Re: Huumetestejä tekevät työpaikat/oppilaitokset Suomessa?

ViestiKirjoittaja Vieras » 21.2.2020 21:54

Ajattelu järjellä ei ole kiellettyä. Kun yritys toimittaa kalustoa ja varaosia puolustusvoimille, lentokentille, rautateille yms. niin voit valmistautua sen kusiseulan lisäksi suppeaan turvallisuusselvitykseen.

Vieras

Re: Huumetestejä tekevät työpaikat/oppilaitokset Suomessa?

ViestiKirjoittaja Vieras » 23.2.2020 21:24

alihankkijana kuitenkin saat kyseisessä puljussa (valmet technologies) työskennellä ilman testauksia niin siksi kyseenalaistan vahvasti kyllä tuon argumentin.

Itse kuumoilen kun kyseltiin kiinnostaisko hommat talon omilla kirjoilla, meneekö koko työkuviot uusiksi jos nimensä siihen lappuun laittaa. takana kuitenkin useiden vuosien kova hiisailu, käytännössä jos testit olis 6kkn päästä uskaltaisin mennä :lol:

Vieras

Re: Huumetestejä tekevät työpaikat/oppilaitokset Suomessa?

ViestiKirjoittaja Vieras » 24.2.2020 18:44

Oliko täällä nyt joku ketä oli sinne lidliin mennyt töihin? Miten kävi testien osalta? Itellä ois tiedossa mahdollinen vaihto lidlille ja olisin kiinnostunut tiedosta!


Palaa sivulle “Vapaavyöhyke”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 36 vierailijaa