Kuva
Arvoisa mainostaja, haluatko mainoksesi paraatipaikalle? Ota yhteyttä

Stereotypioita/ryhmiä polttelijoiden keskuudessa :D

Kysy hampuusilta. Alue, jonne voi kirjoittaa rekisteröitymättä.
Alueen säännöt
Vapaavyöhyke
Tälle alueelle voi kirjoittaa ilman rekisteröitymistä. Mikäli sinulla on käyttäjätunnus, älä aloita uusia ketjuja tällä alueella. Vapaavyöhyke-nimi ei tarkoita, että tällä alueella keskusteltaisiin vapaasti kaikesta - tämä on edelleen Hamppuforum!

Jotta samoja asioita ei kysyttäisi joka päivä uudelleen, katso ennen viestin lähettämistä löydätkö vastauksen:

Jos joku kysyy jotain triviaalia, ÄLÄ VASTAA "lue Hupu / käytä hakua". Käytä itse hakua, minkä jälkeen voit vastata, että haulla/hupusta löytyy, linkkien kera vastauksiin.
Vieras

Stereotypioita/ryhmiä polttelijoiden keskuudessa :D

ViestiKirjoittaja Vieras » 10.8.2012 0:59

Tunnistatko itsesi mistään kohdasta? Kannattaa lukea! :D>Saarnaajat
Muiden ihmisten mielipiteet ja näkemykset syrjään tyrkkijä tuputtaja, joka jaksaa aina käänteessä muistuttaa kuinka kaiken parantava jeesuskasvi hamppu on.

>kaikkitietävät ekakertalaiset
tiedetään muka kaikesta kaikki kun hermanni tarjosi hitin puistossa

>Vetelehtijät
Vituttaa nämä, joille polttelu on elämä ja sitten ei saada normaaleja asioita aikaiseksi. Mielestäni huumeet on ok mutta "nistit" ja holistit on perseestä, jos ovat siinä tilanteessa että yhteiskunta joutuu heitä kantamaan.

>kannabistohtori
Saarnaajan sukulainen joka ennen väsäämistä pitää 45min palopuheen THC-prosenteista ja siitä miten haisee sille ja tälle mutta näyttää toiselta, ois varmaan parempaa jos ois kukkinut 2½ päivää kauemmin ja mitähän geenejä tässä on, yrtti on pyhää eikä sillä voi olla mitään huonoja puolia jne.

>kuumottelijat
ei siinä mitään jos vähän kuumottaa, ihan normaalia. mutta jumalauta jos pitää jo ennen poltteluakin selittää kuumotuksista ja siitä miten nyt varmasti jäädään kiinni tänä iltana

>Muistelijat
Heput jotka puhuvat vielä päiviä/viikkoja/vuosia myöhemmin, kuinka olit niiiiiiiin pajareissa sillon. tähän myös henkilöt, jotka nostavat asian esille ihmisten keskuudessa, esim, koulussa/töissä

>Zombit
Super pieni toleiset kovanaamat, jotka polttelevat oikeastaan vaan sen takia jotta voivat kertoa siitä myöhemmin ylpeinä.
Zombit ovat porukkaa, jotka poltetaan pöydän alle yhdellä grammalla.
Zombit ovat loppu/alku illasta jo aivan övereissä, eivätkä edes tajua kieltäytyä savuista vaikka kuinka huimaa. Heistä ei ole seuraksi kun kurkku kuivunut umpeen ja puhe on epäselvää mölinää.
Vaikka yleensä vaikutuksen alaisena on lauhkea kuin lammas eikä hermot pala helposti niin tämä porukka saa kusen kiehumaan heti.

>päihdeongelmaiset eskapistit
Ihmiset, joille riittää vain övereitä hipovat maksimiolot ja heti kun niistä on laskenut vähän, niin pitää polttaa heti lisää, "koska ei tunnu missään".

>Lokit
aina lokkimassa.

>Äkkipikaiset
Jos savuja on, niin ne pitää polttaa isoissa dousseissa ja heti

>Vetelehtijät
Sovitaan yhdessä, että tehdään jotain tai mennään jonnekin, ja sitten lähdössä menee vähintään tunti. MIKÄ VITTU KESTÄÄ?

>Pärisijä
Henkilö joka ei vaan voi pysyä paikoillaan pajoissa. Jossei ole jotain käytännön tekemistä niin sitten vispataan käsiä ja päätä. Erittäin mukavaa seuraa, sillä kokkailevat pajoissa paljon.

>vitun paukuissa olijat
Poltellessa pitää ilmoittaa viiden minuutin välein olevansa "siis ihan viiiiitun paukuissa".

>Feidaajat
Sovitaan, että nähdään ja sitten ei enää vastatakaan puhelimeen tai puhelin kiinni

>Koomaajat
Yhden hitin jälkeen tipahtaa ja nukkuu seuraavat muutamat tunnit

>Sählääjät/päihdesotkijat
Ne, jotka paukuissa kaatavat esim. juuri valmiiksi ladatun bongin tai tiputtaa väsärin yms.

>ylihypettäjät
''Tää kukka on iha vitu hyvää tuu polttaa lähet johonki vitun stratosfäärille :DDDdddd''
No ei vittu ikinä ole,ainakun sitä mainostetaan niin vitusti niin ei sitten päräjä ei millään,sitten sitä tyrkytetään jollain 20/G hinnalla,no en kuule vittu osta

>röökillä läträäjät
Vituttaa ottaa bongista ''vitun äkäset kukkasavut:Dddd'' Kun se on täynnä sitä vitun röökiä,vaikka itsekkin poltan röökiä niin ei silti nappaa ne vitun röökiset savut. Ei se haittaa vaikka sitä kukkaa ei ole niin paljoa siinä mutta minkä takia sitä röökiä sitten pitää tunkea sen korvikkeeksi,kuitenkin se rööki on siellä vain auttamassa palamista. Ei se kuitenkaan pärähdä sen enempää vaikka sitä röökiä työntääkin pesään askillisen.

>öykkyjen kuumottelijat
vitun kiva väsätä grammasta jointti ja tarjota kavereille jotka ottaa yhet sauhut "ei vittu mä oon hyvis en ota enempää" fucking kiddings.

>Koneella jumittaja
Kiva mennä jonkun kaverin luokse katsomaan kun kaveri istuu facebookissa seuraavat 34598430674 tuntia.

>maljapuheet
Miks vitussa sillon pitää ruveta lätisemään paskaa, kun se bongi pitäs passata eteenpäin? Paskimmassa tapauksessa puheen jälkeen imetään vielä uus hitti.

>bilettäjä
Eikö olisikin mukavaa jumitella sohvalla, jauhaa paskaa ja pelata korttia? Ei bilettäjän mielestä. Savujen jälkeen pakko lähteä baariin/johonkin ihmisiä kuhisevaan mestaan palloilemaan. Yleensä siihen kylän junttipoppihelvettiin. Pakko saada menoa ja meinikiä, sekä vääntää soittimesta volat täysille.

>musamestari
Se tyyppi, joka istuu siihen koneelle ja istuu siinä koko vitun illan lempimusiikkiaan kuunnellen. Hyvällä säkällä saat ehkä yhden biisitoiveen läpi.

>valittaja
Tälle ei kelpaa sitten mikään ja sen saavat kyllä kaikki kuulla.

>Epätoivoiset narkkihampuusit
Vituttaa jengi joka polttaa vitusti liikaa ja kokoajan ja sittenkun setit loppuu on pakko saada jotain, sitten poltetaankin pl ja opalätkää ja narkkaillaan nappuloiden kanssa koska BUDI ON VITTU LOPPU!! :OOOOO

>Ahmatit
Ne, jotka jointin tms. kohdalleen saadessaan imee monesti ja paljon enemmän kuin muut

>Tyhjän pesän passaajat
Jäikö siihen pesään vielä?
''Joo todellakin''
Niin tuhkaiset savut.

>lama-ajan lapset
ilmekään ei hetkahda tuhkia poltellessa, sillä tietää vitutuksen kun ei ole ja ottaa siis kaiken irti

>nistit
Kaikki raha menee pajaan, ja siltä kämpän sisustusvalikoima ja jääkaappikin näyttää. Entinen kaveri oli tällainen. Jäätiin ostokeikalla valoihin kolme kertaa peräkkäin ja siitähän nisti pillastui. Alkoi huutaa yms paskaa. Hyi vittu.

>tolekunkut
tämäkin lanka olisi paljon lyhyempi, jos tolekuninkaiden ei olisi pakko tuputtaa niitä sadan gramman hittejään vähemmän polttaville. jos annat kunkun väsätä kimpat niin hän varmasti hukkaa siihen kahdenkymmenen pesällisen väsäykseensä kaiken polttosi. sitten alkaa tuputus vaihe "ota ny vielä" "tätähän on vielä ihan vitusti" ja pakko on ottaa. juuri kun niistä öykyistä pääsee laskeutumaan tilaan, jossa tiedostat jokaisen raajasi niin polttamista jatketaan muutamalla pesällisellä.

>pakottaja
Tämä henkilö ei hyväksy, että joku porukassa ei ota hitit. Viljams ei polta ganjaa mutta Jonn-Hermann ei vaan ymmärrä eikä hyväksy tätä vaan yrittää pakottaa Viljamsin polttamaan. Vituttaa tämmöset vitun pellet..

>himoälyttäjät
Sellaset, jotka haluu aina polttaa älystä, koska pärisee paremmin. Ja sit ne niitten älyvedet on seissy ihan liian kauan samas ämpärissä ja hyi

>sählääjä
Tämä on se kaveri, joka kastelee pesäsi sekä tiputtaa budisi. Ei tietenkään tahalteen, mutta pakonomainen sauhuhymy ja kompurointi on ärsyttävä kombinaatio.

>420intoilijat
hommataan niin helvetisti hamppuaiheisia kamoja, koruja ja vaatteita, koska "hamppu on elämä"

>jointista polttavat
ihmiset jotka polttavat vain ja ainoastaan jointista koska jossain vitun jenkkileffassakin poltettii high schoolin pihalla

>ulisijat
ulisee jos itse haluan polttaa vain älystä tai bongista koska kolahtaa parhaiten, ja poltan aina pesälliset ihan sinne viimisille tuhkille

makeviljam

Juuh elikkäs

ViestiKirjoittaja makeviljam » 10.8.2012 1:13

eebenpuu on paras lajike. XD :D hyvä langu. :Dd

Avatar
alibaba8
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1481
Liittynyt: 11.11.2006

Re: Stereotypioita/ryhmiä polttelijoiden keskuudessa :D

ViestiKirjoittaja alibaba8 » 10.8.2012 10:48

Jotenkin tuntuu, että näihin on tullut törmättyä lähes kaikkiin. :laugh:
Itseä ärsyttää kaikki, jotka edes vähän olemuksellaan on paukkua jumaloivia luusereita (luuseri=saamaton laiskimus). Vaikka ruokakaan ei kertaannoksena tapa, ei sitäkään kannata kilotolkulla joka päivä mättää ja muuttua pullataikinaksi. Miksi paukkua pitää polttaa koko ajan ja selittää, että ei olla koukussa? Eikö voida sanoa, että paukunpoltto voi joillakin mennä yli ja se ei ole hyvä asia. Sama ajatusmaailma sopisi useammalle himo hipsterihipille, jotka hifistelee paukunpolttonsa kanssa, koska ovat niin "edelläkävijöitä" ja niin parhaita maailmanpelastajia.. :doh:

Ps. Onhan meitä toisenlaisiakin kuitenkin ehkäpä se valtaosa. Hyvä niin. :D
Parasta aikaa on se, kun unohtaa koko kyseisen käsitteen olemassaolon.

Avatar
SeeDDealeR
1 tähti
1 tähti
Viestit: 169
Liittynyt: 15.9.2009

Re: Stereotypioita/ryhmiä polttelijoiden keskuudessa :D

ViestiKirjoittaja SeeDDealeR » 10.8.2012 17:41

Tunsin itsenikin useimmista kohdista, mutta sanoisin tähän että jollet löydä itseäsi mistään niin et ole ihminen... :think:

Hauskaa luettavaa ! LOKIT :evil:

tikku&takku

Re: Stereotypioita/ryhmiä polttelijoiden keskuudessa :D

ViestiKirjoittaja tikku&takku » 10.8.2012 23:29

SeeDDealeR kirjoitti:Tunsin itsenikin useimmista kohdista, mutta sanoisin tähän että jollet löydä itseäsi mistään niin et ole ihminen... :think:


muutamasta kohdasta löysin kyllä itseni myös, kieliposkellahan nää on selvästikkin vedetty.
ehkäpä listaan vois lisätä uusavuttomat uuskasvattajat :)
kerranki myin täälä ilmapumpun jollekki muistamattomalle heebolle ja se soitti ihan hiilenä että on myyny sille toimimattoman pumpun ja pitkällisen rauhottelun jälkeen selvis että tyyppi oli nakannut ilmapumpun resoon ja laittana töpselin seinään ja ihmetelly kun letkuista ei tuu vettä :lol: aika uskomatonta kun muistelen vielä että postitin sen alkuperäislaatikossa ja takuukuittineen.

Averell
1 tähti
1 tähti
Viestit: 284
Liittynyt: 27.3.2010

Re: Stereotypioita/ryhmiä polttelijoiden keskuudessa :D

ViestiKirjoittaja Averell » 11.8.2012 0:47

> raivottajat :

Ne vauhtisokeat valopäät jotka ilmakompressorin raivolla imaisevat jointin muotopuoleksi ja tuhoon tuomituksi kekäle-käkkänäksi ja voimallisesti yskivät savun 0,2 sek. henkosten jälkeen toisten naamalle. Tätä seuraa jokin pistämätön kommentti joka ilmaisee kuinka rentoutuneessa tilassa nautiskelijamme onkaan tyyliin : "ei vittu meiän pitäis olla jo menossa" tai : "onks sulla viinaa?"

Avatar
apollo11
1 tähti
1 tähti
Viestit: 790
Liittynyt: 13.3.2008

Re: Stereotypioita/ryhmiä polttelijoiden keskuudessa :D

ViestiKirjoittaja apollo11 » 12.8.2012 1:00

asiallinen topic, löysin itseni monesta kohtaa =P.

Locker
Viestit: 368
Liittynyt: 18.10.2010

Re: Stereotypioita/ryhmiä polttelijoiden keskuudessa :D

ViestiKirjoittaja Locker » 12.8.2012 19:24

Vieras kirjoitti:
>Vetelehtijät
Vituttaa nämä, joille polttelu on elämä ja sitten ei saada normaaleja asioita aikaiseksi. Mielestäni huumeet on ok mutta "nistit" ja holistit on perseestä, jos ovat siinä tilanteessa että yhteiskunta joutuu heitä kantamaan.

>Vetelehtijät
Sovitaan yhdessä, että tehdään jotain tai mennään jonnekin, ja sitten lähdössä menee vähintään tunti. MIKÄ VITTU KESTÄÄ?

>Sählääjät/päihdesotkijat
Ne, jotka paukuissa kaatavat esim. juuri valmiiksi ladatun bongin tai tiputtaa väsärin yms.

>sählääjä
Tämä on se kaveri, joka kastelee pesäsi sekä tiputtaa budisi. Ei tietenkään tahalteen, mutta pakonomainen sauhuhymy ja kompurointi on ärsyttävä kombinaatio.


:D
Minäkin kärsin huolimattomuusvirheistä.

tepemo
Viestit: 252
Liittynyt: 19.3.2009

Re: Stereotypioita/ryhmiä polttelijoiden keskuudessa :D

ViestiKirjoittaja tepemo » 12.8.2012 20:22

Luulen että topicin aloittajakin löysi itsensä listalta, varmaan ainakin tuosta kohdasta:

>valittaja
Tälle ei kelpaa sitten mikään
Herb is for the use of man.

ambient
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1539
Liittynyt: 13.4.2008

Re: Stereotypioita/ryhmiä polttelijoiden keskuudessa :D

ViestiKirjoittaja ambient » 13.8.2012 0:58

elämäntapa ja synnynnäinen vetelehtijä/mukavuuden haluinen oon ollu aina ja tuun varmaan oleenkin, kyynel niille jotka ei kestä. :D ja tätä nykyä tuntuu toi zombiki osuvan välillä kohdalle.. tolet on ihan vitun pienet nykyää vaikka tässä onki taas palanu joka pv jonku aikaa.. ei vaan pysty mitää ramman budipaukkuja kerralla hiisaan enää millään, tosin parempi niin mun kannalta ainaki :) lokkeja onneks ei oo näkyny enää vuosiin, välit poikki onnettomiin on ihan hyvä systeemi nii ei vituta.. kai tuolta moni muuki osuu kohalleen aika ajoin mut noi kaks ny ainaki..

Avatar
Tetratelekinesisgrammaton
Viestit: 162
Liittynyt: 20.10.2011

Re: Stereotypioita/ryhmiä polttelijoiden keskuudessa :D

ViestiKirjoittaja Tetratelekinesisgrammaton » 14.8.2012 9:35

Myönnän seuraavat:
>päihdeongelmaiset eskapistit
>Äkkipikaiset
>Sählääjät/päihdesotkijat
>musamestari
>Tyhjän pesän passaajat
>lama-ajan lapset

Ja kai mä jonkin sortin >pärisijäkin olen ajottain erityisesti seurassa.

Vieras

Re: Stereotypioita/ryhmiä polttelijoiden keskuudessa :D

ViestiKirjoittaja Vieras » 14.8.2012 21:00

Oli noi hyviä, vaik siinä oli kyl kiukkua aikalailla. Juu mut jokaiseen on törmänny ja osa varmasti ollu ittekki, mut puuttuks tosta se heebo joka kesken kun on sen vuoro pajauttaa rupee pitää pitkää puhetta ja hautoo sitä jointtia tai bongia tai mitä lie kädessään sen koko ajan.

KEimo_
Viestit: 537
Liittynyt: 27.10.2009

Re: Stereotypioita/ryhmiä polttelijoiden keskuudessa :D

ViestiKirjoittaja KEimo_ » 15.8.2012 5:47

Vieras kirjoitti:Oli noi hyviä, vaik siinä oli kyl kiukkua aikalailla. Juu mut jokaiseen on törmänny ja osa varmasti ollu ittekki, mut puuttuks tosta se heebo joka kesken kun on sen vuoro pajauttaa rupee pitää pitkää puhetta ja hautoo sitä jointtia tai bongia tai mitä lie kädessään sen koko ajan.


>maljapuheet
Miks vitussa sillon pitää ruveta lätisemään paskaa, kun se bongi pitäs passata eteenpäin? Paskimmassa tapauksessa puheen jälkeen imetään vielä uus hitti.

Sieltähän se löyty.
"Selvin todiste siitä, että maapallon ulkopuolelta löytyy älyllistä elämää on se, ettei sieltä ole otettu meihin mitään yhteyttä" -Eräs viisas mies.

Avatar
SirLaama
Viestit: 270
Liittynyt: 14.9.2010

Re: Stereotypioita/ryhmiä polttelijoiden keskuudessa :D

ViestiKirjoittaja SirLaama » 18.8.2012 6:28

tepemo kirjoitti:Luulen että topicin aloittajakin löysi itsensä listalta, varmaan ainakin tuosta kohdasta:

>valittaja
Tälle ei kelpaa sitten mikään


Näinpä.

Ei muuten kuulosta kovin kivalta, ku viljelet tuota vittua niin älyttömästi AP.
If freedom is outlawed, only outlaws will have freedom. The world is yours.

creativelunacy
Viestit: 61
Liittynyt: 30.7.2012

Re: Stereotypioita/ryhmiä polttelijoiden keskuudessa :D

ViestiKirjoittaja creativelunacy » 18.8.2012 18:30

Koko lista on copypastettu ylilaudalta. Ei siis AP:n käsialaa.

Avatar
SirLaama
Viestit: 270
Liittynyt: 14.9.2010

Re: Stereotypioita/ryhmiä polttelijoiden keskuudessa :D

ViestiKirjoittaja SirLaama » 19.8.2012 3:20

Aa ylilaudan syöpää. Ilmankos teksti kuulostikin niin typerältä.
If freedom is outlawed, only outlaws will have freedom. The world is yours.

Avatar
NoZero
Viestit: 114
Liittynyt: 26.5.2008

Re: Stereotypioita/ryhmiä polttelijoiden keskuudessa :D

ViestiKirjoittaja NoZero » 10.9.2012 16:18

Kyllähän tässä oli monia ihan hyviäkin huomioita saatu nakattua :)..

Minä itse olen Muistelija, Bilettäjä ja Pärisijä :D.

Ja minua harvemmin haittaa nuo maljapuheiden pitäjät, mutta ne jointin uberimijät kylläkin.. Ihan sen takia vaan ku he omilla superimuillaan saavat sen paperin tervan väriseksi, koostumus on litistynyt puoleen ja seuraava ei saa kuin paskan makuiset, polttelevat savut joposta :/..
...Ja teidän isällä, on väärät arvot ja siks sä oot ääliö

Suigu
Viestit: 27
Liittynyt: 8.3.2012

Re: Stereotypioita/ryhmiä polttelijoiden keskuudessa :D

ViestiKirjoittaja Suigu » 10.9.2012 19:12

Nyt tuli niin monet stereotypiat, että on melkone hiisinaattori jos ei itseään mistää välistä löydä
Tunnistan. :oops:
Jebbooooii

mölli
Viestit: 194
Liittynyt: 23.11.2011

Re: Stereotypioita/ryhmiä polttelijoiden keskuudessa :D

ViestiKirjoittaja mölli » 12.9.2012 22:49

:wink:

Muutama hampuusi ja tarpeeksi polttoa, niin noi löytyy useimmiten kaikki. Täytyypä printata seuraavaa porukkasessiota varten.
Peace.

apophysis
Viestit: 245
Liittynyt: 25.3.2008

Re: Stereotypioita/ryhmiä polttelijoiden keskuudessa :D

ViestiKirjoittaja apophysis » 13.9.2012 9:45

Hahha, kyllä sieltä itsensä löysi useasta kohdasta. Eniten ehkä:

>jointista polttavat
ihmiset jotka polttavat vain ja ainoastaan jointista koska jossain vitun jenkkileffassakin poltettii high schoolin pihalla

>sählääjä
Tämä on se kaveri, joka kastelee pesäsi sekä tiputtaa budisi. Ei tietenkään tahalteen, mutta pakonomainen sauhuhymy ja kompurointi on ärsyttävä kombinaatio.

>musamestari
Se tyyppi, joka istuu siihen koneelle ja istuu siinä koko vitun illan lempimusiikkiaan kuunnellen. Hyvällä säkällä saat ehkä yhden biisitoiveen läpi.


Ei tietenkään aina ja kaikissa paikoissa, toivottavasti. :pimp:


Palaa sivulle “Vapaavyöhyke”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa