Kuva
Arvoisa mainostaja, haluatko mainoksesi paraatipaikalle? Ota yhteyttä

Kannabikseen VOI kuolla – uutinen

Kysy hampuusilta. Alue, jonne voi kirjoittaa rekisteröitymättä.
Alueen säännöt
Vapaavyöhyke
Tälle alueelle voi kirjoittaa ilman rekisteröitymistä. Mikäli sinulla on käyttäjätunnus, älä aloita uusia ketjuja tällä alueella. Vapaavyöhyke-nimi ei tarkoita, että tällä alueella keskusteltaisiin vapaasti kaikesta - tämä on edelleen Hamppuforum!

Jotta samoja asioita ei kysyttäisi joka päivä uudelleen, katso ennen viestin lähettämistä löydätkö vastauksen:

Jos joku kysyy jotain triviaalia, ÄLÄ VASTAA "lue Hupu / käytä hakua". Käytä itse hakua, minkä jälkeen voit vastata, että haulla/hupusta löytyy, linkkien kera vastauksiin.

J4F
Viestit: 399
Liittynyt: 27.4.2010

Re: Kannabikseen VOI kuolla – uutinen

ViestiKirjoittaja J4F » 5.3.2014 15:49

Aikamoista paskaa, tuostakin luin enemmän icmagin puolella ja lääkärit olivat todenneet että eivät voineet ruuminnavauksessa todeta kuolemaan johtaneita syitä, täytyy siis olla kannabiksen vika.

Simppa Hurkus
Viestit: 225
Liittynyt: 14.4.2012

Re: Kannabikseen VOI kuolla – uutinen

ViestiKirjoittaja Simppa Hurkus » 5.3.2014 16:03

Jees, tämähän ON uutinen: ihminen VOI kuolla VAIKKA olisi juuri polttanut kannabista. :lol:

Vieras

Re: Kannabikseen VOI kuolla – uutinen

ViestiKirjoittaja Vieras » 5.3.2014 17:05

Eihän kannabikseen voi kuolla.
Sehän on ihme lääke joka parantaa kaikki!
Herättää jopa kuolleet!

hampparimies
Viestit: 267
Liittynyt: 5.5.2011

Re: Kannabikseen VOI kuolla – uutinen

ViestiKirjoittaja hampparimies » 5.3.2014 17:23

Vieras kirjoitti:Eihän kannabikseen voi kuolla.
Sehän on ihme lääke joka parantaa kaikki!
Herättää jopa kuolleet!


Aamen veli! Liity sinäkin tänne meidän joukkoon levittämään tämän jumalkasvin ilosanomaa! :)

Med.Dr P
Viestit: 286
Liittynyt: 12.5.2009

Re: Kannabikseen VOI kuolla – uutinen

ViestiKirjoittaja Med.Dr P » 5.3.2014 22:42Kaikkea ne saksalaiset keksii..Olisikohan taustalla kuitenkin jonkinasteinen sydänperäinen sairaus? :think:

flora420
Viestit: 771
Liittynyt: 13.11.2013

Re: Kannabikseen VOI kuolla – uutinen

ViestiKirjoittaja flora420 » 6.3.2014 0:59

Kaikkeen voi kuolla. Voihan porkkanaankin tukehtua..

Jerterry
Viestit: 273
Liittynyt: 23.8.2012

Re: Kannabikseen VOI kuolla – uutinen

ViestiKirjoittaja Jerterry » 6.3.2014 12:31

flora420 kirjoitti:Kaikkeen voi kuolla. Voihan porkkanaankin tukehtua..


Väärin! Porkkanaan ei voi tukehtua, porkkana on terveellistä. Tupakkaan olen joskus jonkun kuullut kuolevan, mutta epätavallista kuitenkin. Viina on viisasten juoma, ja viisaat elää luonnolisesti pitkään.. mutta nyt.. KANNABIS on ruvennut tappamaan ihmisiä! Se on kytännyt tätä hetkeä ja nyt se iskee voimakkaammin ja rumemmin kuin mikään aikasemmin tuntemamme epidemia! Se on vaatinut jo ensimmäiset kuolon uhrit Saksassa! Se etenee golf-virtauksen takia kohti skandinaviaa, eikä aikaakaan kun naapurisi jo sätkii kituen rappukäytävässä, kyllä vain. SE on täällä! Kaikki väestönsuojaan! Unohtakaa porkkanat!
Kerranhan täällä eletään.

Vieras

Re: Kannabikseen VOI kuolla – uutinen

ViestiKirjoittaja Vieras » 9.3.2014 15:59

On taas niin hakemalla haettu uutinen, että ihan itkettää millä tasolla yleinen kannabiskeskustelu onkaan. En pääse käsiksi alkuperäiseen kokonaiseen journaliin mutta jo abstraktista voi jokainen huomata päivänselviä ristiriitoja median otsikoinnin suhteen "...To our knowledge, these are the first cases of suspected fatal cannabis intoxications where full postmortem investigations, including autopsy, toxicological, histological, immunohistochemical and genetical examinations, were carried out"

Avainsana: SUSPECTED.

Sitäpaitsi noita sydämen toimintaan liittyviä äkkikuolemia esiintyy päivittäin näennäisesti tuikiterveilläkin ihmisillä, ihan ilman kannabiksen polttamistakin. Nuoria, terveitä urheilijoitakin tuupertuu ihan tuosta nuon vain aina silloin tällöin. Kaippa sitä voi kaikkeen kuolla mikä sykettä vähän nostaa.

Jerterry
Viestit: 273
Liittynyt: 23.8.2012

Re: Kannabikseen VOI kuolla – uutinen

ViestiKirjoittaja Jerterry » 9.3.2014 17:59

Juuri näin. Samassa koulussa ylä-asteella oli jääkiekon pelaaja joka ei polttanut tupakkaa, tai käyttänyt liikaa mitään muitakaan päihteitä, mutta niin vain otti ja kuoli sydänkohtaukseen tennistä pelatessaan. Vituttaa nää paska-propagandat joilla yritetään saada demonisoitua kannabista, ja tyhmimmät tietysti uskoo mitä lehdet kirjoittaa kyseenalaistamasta ensimmäistäkään "uutista". Eiköhän siihen budin sauhutteluun olisi jo sydärin saannut aika moni muukin "terve" ihminen, jos kerta siihen nyt on kuoltu. :roll:
Kerranhan täällä eletään.

Avatar
An0n
1 tähti
1 tähti
Viestit: 323
Liittynyt: 9.4.2013

Re: Kannabikseen VOI kuolla – uutinen

ViestiKirjoittaja An0n » 9.3.2014 22:30

B.Hartung,S.Kauferstein,S.Ritz-Timme,T.Daldrup, Sudden unexpected death under acute influence of cannabis Alkuperäinen artikkeli kokonaisuudessaan.

Hiukan taustaa tutkimuksesta. Tutkimuksen tekijä Benno Hartung kuuli ensimmäisen kerran 2001, että kannabis voi johtaa kuolemaan. Väite perustui norjalaiseen tutkimukseen kuudesta kuolemantapauksesta. 2001-2012 Hartung työryhmineen tutki 5500 ruumista, joista 15 edeltävä kannabiksen käyttö saattoi liittyä kuolemaan. Näistä viidestätoista kuitenkin vain kaksi artikkelissa mainittua tapausta lopulta osoittautuivat sellaisiksi joita he hakivat. L´Express

Artikkelissa mainituista kahdesta tapauksesta, toisella oli historia alkoholin, amfetamiinin ja kokaiinin väärinkäytöstä ja satunnaisesta kannabiksen käytöstä, mutta muuten hän oli ruumiinavauksen perusteella terve. Toisella oli sitä vastoin suurentunut sydänlihas sekä muita löydöksiä, mutta muuten hän oli ollut terve. Molempien verestä löytyi 11-OH-THCta, joka viittaa siihen, että he ovat olleet kannabiksen vaikutuksen alaisena kuollessaan. Molempien taskusta löytyi myös ruohopussukka. Molemmat kuolivat sydämen rytmihäiriöön. Tutkijat päättelivät kannabiksen aiheuttaneen rytmihäiriön, sulkemalla muut mahdolliset todennäköisemmät kuolinsyyt pois.

Ei ole syytä epäillä, etteivätkö tutkijat osaisi hommaansa, mutta muutama asia viittaa hiukan tarkoitushakuiseen tulokseen. Normaalisti näiden kahden tapauksen kohdalla, oltaisiin ajateltu, että kuolemat ovat selittämättömiä, niihin ei löydy mitään erityistä tiedettyä syytä, mutta nämä tutkijat ikään kuin päättelivät, koska nämä olivat kuollessaan kannabiksen vaikutuksen alaisena, on sen täytynyt aiheuttaa kuolemantapaukset. Ongelmana on, että mikään ei vahvista kannabiksen letaalisuutta. Ei rottakokeissa eikä kädellisillä tehdyissä kokeissa saada kannabiksella tapettua koe-eläimiä. Voi tietenkin olla että koe-eläimillä ei ole sellaista fysiologiaa, joka aiheuttaisi näin harvinaiset tapaukset tai niitä ei ole osattua etsiä. Koe-eläimiä kuolee kokeissa jonkin verran aivan "muuten vain" joka tapauksessa, eikä kaikkea mahdollista voi resurssien puitteissa perinpohjin tutkia.

Tunnettu tosiasia on, että sydänongelmista kärsivillä kannabis voi laukaista oireita, mutta nyt tutkijat väittivät, että kannabis voi aiheuttaa äkkikuoleman terveellä ihmisellä. Jos näin olisi, luulisi että vuosikymmenten kuluessa, jota on leimannut aivan erityinen kannabisvastaisuus ja hysteria, oltaisiin huomattu tällainen kannabiksen tappava erityispiirre. Varsinkin kun ko. artikkelinkin mukaan kannabista on käyttänyt viimeisen vuoden aikana vähintään kerran 125 -203 miljoonaa ihmistä. Tullaisesta populaatiosta luulisi jo vähän harvinaisempienkin oireiden nousevan esiin.
Il est l’heure de s’enivrer!
Pour n’être pas les esclaves martyrisés du Temps ... Baudelaire: Le Spleen de Paris

Julkkiskuvat vuotivat jo – sinäkin voit olla alasti pilvessä (Laura Manninen, Taloussanomat 4.9.2014)
Tout pour la dolce vita!

vvihervirta
Viestit: 213
Liittynyt: 31.1.2012

Re: Kannabikseen VOI kuolla – uutinen

ViestiKirjoittaja vvihervirta » 10.3.2014 9:49

Lisäksi se että molemmat kannabiksen "aiheuttamat" kuolemat ovat tapahtuneen saksassa?
Kyllä luulis et näiden kymmenien vuosien ajan kun ganjaa on voitu tutkia oltaisiin jotain tälläistä voitu löytää.
Onhan niitä haitallisia väitteitäkin kumottu vääräksi mutta tuskin toimii näin toisin päin.
Nyt vain on käynyt nii että kaksi täysin tervettä pilviveikkoa on vain sattunut kuolemaan.
Kutsutaanko tätä kieltoreaktioksi ja "totuuden" poissulkemiseksi?
Epäilen niin kauan kun on oikeasti pitävää näyttöä että ganja voi tappaa.
Ehei ei se minun ole. Joku ketale varmaan laittoi tämän kannabiksen taskuuni.

Avatar
Idän Pikajuna
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 1087
Liittynyt: 13.7.2007

Re: Kannabikseen VOI kuolla – uutinen

ViestiKirjoittaja Idän Pikajuna » 10.3.2014 13:31

vvihervirta kirjoitti:Epäilen niin kauan kun on oikeasti pitävää näyttöä että ganja voi tappaa.


Siis jos nyt ihan realistisesti miettii, niin kaikenmaailman kynät, ilmapallot, muovipussit, vedet, ripulit ja huonot hengitysilmat tappaa niin vitusti ihmisiä kokoajan että olishan se nyt jotenkin harhaista väittää että kannabikseen ei voi mitenkään kuolla, imho. Onko tälläisillä kuolemilla juurikaan merkitystä? Ei minusta.
Lehemiä sioille.

Med.Dr P
Viestit: 286
Liittynyt: 12.5.2009

Re: Kannabikseen VOI kuolla – uutinen

ViestiKirjoittaja Med.Dr P » 10.3.2014 15:58

vvihervirta kirjoitti:Lisäksi se että molemmat kannabiksen "aiheuttamat" kuolemat ovat tapahtuneen saksassa?Kutsutaanko tätä kieltoreaktioksi ja "totuuden" poissulkemiseksi?
Epäilen niin kauan kun on oikeasti pitävää näyttöä että ganja voi tappaa.


Kannabikseen liittyvä negatiivinen uutisointi on lisääntynyt merkittävästi viime aikoina eikä tämäkään poikkea muista mitenkään.

Vieras

Re: Kannabikseen VOI kuolla – uutinen

ViestiKirjoittaja Vieras » 14.3.2014 9:52

Onko kukaan ajatellut että voisimme olla parhaillaan kuolleita? Ne ensimmäiset kannabis-imut on vaivuttaneet oikean ruumiimme koomaan ja siitä edelleen kuolemaan siellä oikeassa maailmassa missä aikaisemmin elimme. Sukulaiset ja läheisemme itkevät kuolinvuoteemme ympärillä siellä oikeassa todellisuudessa ja me jatkamme pajautteluamme täällä jossain uudessa tuntemattomassa ulottuvuudessa.

No ei vais, vitsi vitsi :laugh:

Vieras

Re: Kannabikseen VOI kuolla – uutinen

ViestiKirjoittaja Vieras » 14.3.2014 10:11

Minulla on joskus pysähtynyt sydän noin 40 sekunniksi pajauttelun yhteydessä. Vetäsin imut ja siinä samassa sydän pysähtyi, en tuntenut pulssia mistään ja iski kunnon paniikki! Raajani alkoivat puutumaan ja näkö alkoi sumenemaan, aloin siinä vielä hädissäni piilottelemaan bongia ja muita värkkejä että kun vaimoni aamulla löytää minut niin ei heti paljastuisi paheeni, vaikka eihän siinä vaiheessa sillä olisi enää mitään väliä :P

Mutta se oli todella pelottava kokemus! Se hetki tuntui ikuisuudelta, muistan kyllä mielessäni että siinä vaiheessa tuli huudettua jumalaa ja jeesusta avuksi ja kaduin syntejäni. Yhtäkkiä pulssini kuitenkin palasi.

Tuo tapaus oli erikoinen siinä mielessä että olin ostanut kaveriltani kannabista mutta ei tiedetty mitä lajia se on, todella vahvaa kumminkin. Luulen että se oli jotain synteettistä kamaa, haisi vähän navettaheinälle ja oli kumminkin todella hatrsista. Ehkä se vaan oli niin tujua että elimistöni meni shokkiin niistä imuista, en tiedä mutta en haluaisi kokea sitä hetkeä uudelleen koskaan enää.

Siksi nykyään ostan kannabista vain jos tiedän mitä lajia se on ja kasvattelen itse omat yrttini, tiedän varmasi että kyseessä on luonnollinen ja puhdas kannabis.

Tämän tapahtuman vuoksi olen osallistunut myös kansalaisaloitteeseen koska tämä voi sattua kenelle tahansa, kaikilla ei välttämättä käy tälläinen tuuri kuin minulla. Se voi sattua myös jollekin nuorelle tai lapselle. Kannabis pitäisi saada valvottuun myyntiin ja kotikasvatus ehdottomasti lailliseksi että tälläisiä tuntemattomia myrkkyjä ei tarvitsisi kenenkään kokeilla. Ja eräs ystäväni oli kokenut psykoosin kaltaisia oireita juuri tuosta samasta kannabis-erästä, ne tosin meni ohi parissa-kolmessa päivässä.

Toisaalta minulla on myös rytmihäiriöitä, verenpainemittari näyttää aina sitä rytmihäiriövaroitusta kun mittaan verenpaineeni, eri mittareillakin aina sama homma, mene ja tiedä mistä tuo sydämmenpysähdys sitten johtui, omasta terveydestä vai tuosta epämääräisestä kannabis-erästä. Mutta pelkästään puhtaan luonnollisen kannabiksen käyttöön tuskin kukaan koskaan kuolee, se on varmasti vähintään yhtä harvinaista kuin lottovoitto.

Avatar
Fuckmuffin
1 tähti
1 tähti
Viestit: 340
Liittynyt: 25.11.2013

Re: Kannabikseen VOI kuolla – uutinen

ViestiKirjoittaja Fuckmuffin » 14.3.2014 10:22

Vieras kirjoitti:Minulla on joskus pysähtynyt sydän noin 40 sekunniksi pajauttelun yhteydessä. Vetäsin imut ja siinä samassa sydän pysähtyi, en tuntenut pulssia mistään ja iski kunnon paniikki! Raajani alkoivat puutumaan ja näkö alkoi sumenemaan, aloin siinä vielä hädissäni piilottelemaan bongia ja muita värkkejä että kun vaimoni aamulla löytää minut niin ei heti paljastuisi paheeni, vaikka eihän siinä vaiheessa sillä olisi enää mitään väliä :P

Mutta se oli todella pelottava kokemus! Se hetki tuntui ikuisuudelta, muistan kyllä mielessäni että siinä vaiheessa tuli huudettua jumalaa ja jeesusta avuksi ja kaduin syntejäni. Yhtäkkiä pulssini kuitenkin palasi.

Pulssisi siis laski huomaamattomalle tasolle. Et taida ihan ymmärtää, mitä 40 sekuntia pysähdyksissä olevasta sydämestä oikeasti aiheutuu.

Vieras

Re: Kannabikseen VOI kuolla – uutinen

ViestiKirjoittaja Vieras » 14.3.2014 11:18

Se pisti varmaa sekunttikellon pyörimään ja otti aikaa siitä ku sydän pysähty. :point:

Jerterry
Viestit: 273
Liittynyt: 23.8.2012

Re: Kannabikseen VOI kuolla – uutinen

ViestiKirjoittaja Jerterry » 14.3.2014 13:53

Jepjep,.. sydän pysähtyi jonka jälkeen rupesin piilottamaan piippua ja miettimään asioita. Propsit sulle, olet ilmiselvästi JEESUS, joka lupasi raamatun mukaan tulla takasin 2000 vuoden päästä. Anteeksi että vittuilen sun elämää suuremmalle tripille, mut ei mee läpi.
Kerranhan täällä eletään.

Vieras

Re: Kannabikseen VOI kuolla – uutinen

ViestiKirjoittaja Vieras » 14.3.2014 15:09

Vieras kirjoitti:Minulla on joskus pysähtynyt sydän noin 40 sekunniksi pajauttelun yhteydessä. Vetäsin imut ja siinä samassa sydän pysähtyi, en tuntenut pulssia mistään
.


Vaihappa tahistimeen tuoreet patterit, saattasi auttaa.


Palaa sivulle “Vapaavyöhyke”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa