Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

Kysy hampuusilta. Alue, jonne voi kirjoittaa rekisteröitymättä.
Alueen säännöt
Vapaavyöhyke
Tälle alueelle voi kirjoittaa ilman rekisteröitymistä. Mikäli sinulla on käyttäjätunnus, älä aloita uusia ketjuja tällä alueella. Vapaavyöhyke-nimi ei tarkoita, että tällä alueella keskusteltaisiin vapaasti kaikesta - tämä on edelleen Hamppuforum!

Jotta samoja asioita ei kysyttäisi joka päivä uudelleen, katso ennen viestin lähettämistä löydätkö vastauksen:

Jos joku kysyy jotain triviaalia, ÄLÄ VASTAA "lue Hupu / käytä hakua". Käytä itse hakua, minkä jälkeen voit vastata, että haulla/hupusta löytyy, linkkien kera vastauksiin.
Avatar
Iamnumber
Viestit: 1301
Liittynyt: 8.12.2015

Re: Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

ViestiKirjoittaja Iamnumber » 6.7.2019 12:08

GHE kirjoitti:Poliisit kävi etsimässä luotani henkilöä jok oli jo laitoksella kiinni ä!! Onko tämä silloin laiton etsintä koska kohde henkilö jo kiinni j ei asu minun luona eikä majaile. Minusta vaikuttaa peristeettomalta. Kamat takasin ja syyte nurin kiitos. :roll:


Osanottoni, myötätuntoni ja tukeni tapahtuneen johdosta!

Oma Ymmärrykseni on :
1) etsinnän laittomuus ei vaikuta löydettyjen todistusaineistojen pätevyyteen oikeudessa. (usa ssa kyllä, fi ei)
2) Voit tehdä poliisitutkinnan kotietsinnän laittomuudersta, Mahdollista saada tuomio suorittaneille poliiseille asiasta - Kannattaa jutella juristin kanssa asiasta. jos/kun juttelet niin olisi kiva jos jaat saatua näekymstä tänne ja update kuinka homma etenee.

Kysymysmerkki on tässäkin ketjussa mainitut amnesty international yms. ihmisoikeus kanavat .. suosittelen tutkimaan nointa myös.
^ viestin sisältö on kolmen joukon rajaama. Yhteiskunnallinen vaikuttaminen kohti parempaa TAI Yksilön toiminta kohti +elämän laatu ja +toimintakyky. JA (rajaus) yk ihmisoikeuksien julistuksella. (A || B) && C.

GHE
Viestit: 59
Liittynyt: 5.1.2017

Re: Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

ViestiKirjoittaja GHE » 12.2.2020 19:57

Nonni. Käräjät käyty vaikkei tuomio ole selvillä vielä. Eli kotoolta löysivät kesällä syytteen mukaan 21kasvia todisteita hävitetty 23kasvia. Ja tuomio tulee 7kasvista+2g omaa polttelua. Ei siis tehny mieli jäädä pikkujuttuja kääntelee kun syyttäjä suostubtiputtaa 14kasvia pois joita ei ollut tutkittu ollenkaan. Noi 7 mitä jäi oli tutkittu että sisältävät thc mutta edelleenkin tarkemmat pitoisuudet uupuu. Mun mielestä ihan paska keissi mutta 14kasvia plus puolikas Heikki joka majaili keittiön lokerossa jätettiin syytteen ulkopuolelle niin kannattaako enää jäädä säätää vai hävitä vaan paikalta äkkiä. :yes:
:point: Jäätävä :mrgreen:

chrisjo
Viestit: 140
Liittynyt: 6.11.2013

Re: Poliisi teki laittoman kotietsinnän.

ViestiKirjoittaja chrisjo » 27.2.2020 13:05

Jos kyse siis on laittomasta kotietsinnästä, niin silloin voi saada vahingnonkorvauksia.
Ks. esim. https://vainamoisenlaki.com/kotirauhan- ... rvaukseen/ Kotirauhan loukkaus oikeutti 1.000 euron vahingonkorvaukseen


Palaa sivulle “Vapaavyöhyke”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 36 vierailijaa