Poliisit kävivät

Kysy hampuusilta. Alue, jonne voi kirjoittaa rekisteröitymättä.
Alueen säännöt
Vapaavyöhyke
Tälle alueelle voi kirjoittaa ilman rekisteröitymistä. Mikäli sinulla on käyttäjätunnus, älä aloita uusia ketjuja tällä alueella. Vapaavyöhyke-nimi ei tarkoita, että tällä alueella keskusteltaisiin vapaasti kaikesta - tämä on edelleen Hamppuforum!

Jotta samoja asioita ei kysyttäisi joka päivä uudelleen, katso ennen viestin lähettämistä löydätkö vastauksen:

Jos joku kysyy jotain triviaalia, ÄLÄ VASTAA "lue Hupu / käytä hakua". Käytä itse hakua, minkä jälkeen voit vastata, että haulla/hupusta löytyy, linkkien kera vastauksiin.
Vieras

Re: Poliisit kävivät

ViestiKirjoittaja Vieras » 1.12.2018 11:06

alibaba8 kirjoitti:Jotakin hämärää tuossa on ainakin taustalla. Herättää kyllä epäilyksen ainakin itsellä koko kotikäynnin laillisuudesta kertomassasi muodossa. :think: Joko poliisit olivat erittäin epäammattimaisia(lakiasioiden tuntemuksessa puutteita) tai kyseessä oli partion sooloilu lain harmaalla alueella tahallisesti. Niinhän se ikävä kyllä Suomessa menee että poliisit rikkovat lakia minkä kerkeävät mikäli ei ole kiinnijäämisen riskiä. Kyseisistä syistä:" En puhu poliseille, en edes reittiä kysy", kuten tavasi osuvasti jodarok aikoinaan. Poliisiin ei ole luottamista vaikka kuinka näyttäisivät naamaansa tosi-tv;ssä. Aarnion tapaus ei ollut ainoa laatuunsa, eikä varmastikkaan myöskään ensimmäinen.

Tämä on ongelma monien poliisien ja muidenkin suhteen. Niiden mielestä laki on tehty rikollisia ja hierarkioita varten. He kokevat olevansa heidän seassa tai jopa alapuolella, mikäli eivät riko muka oikeuden nimissä lakia.
Vielä yleisempi ongelma on "laki uskovat". Heille se on uskonto, että lakia ja sääntöjä myöten eletään. Heiltä puuttuu terve järki ja - tavat.
Mutta on ongelmaisia hampuuseissakin. Jotkut luulee että ganja on jumala tjs ja sit sumenee. Luulevat voivansa polttaa kymmeniä tai jopa sata jointtia päivässä tjs ja että suorastaan sillä eläävät ja muka terveesti.
Tähän soppaan kun yhdistetään laumaeläin vaisto ja reviiri laajennus ym niin tilanne on suomi finland.
Tosin tuo n. 100 jointtia/pv ym on muualta, tuli Derek Buttista mieleen. Muuten kyllä rento ja mukavan oloinen tyyppi, mutta pitäis tajuta olevansa umpinarkki jos elämä=kannabis ja savu vaan nousee, ja kaiken pitäis olla hampusta.
Monipuoluejärjestelmän hedelmiä?

Avatar
pajari kunkkinen
Viestit: 195
Liittynyt: 3.11.2011

Re: Poliisit kävivät

ViestiKirjoittaja pajari kunkkinen » 1.12.2018 15:48

asiaa taidat puhuu..

possut on sikoja ja sillä pisuli.. tyhmä ihminen plus Suomi = ei tod. hyvä.
soutuveneellä ja yhdellä airolla tekis mieli muuttaa täältä jonekki suomen rannikolle, autiolle saarelle. tietenki tasku täynnä ganjaa. 8)
a sweet/menthol taste offering a relaxing effect but also leaves your mind feeling energetic.

Avatar
Sinsechilla
Viestit: 166
Liittynyt: 5.2.2018

Re: Poliisit kävivät

ViestiKirjoittaja Sinsechilla » 1.12.2018 16:40

Pitää kysyä onko serkulla lupaamansa kumivene tallella. Voisi koota hätäpoistumispaketin, kompaktin selviytymiskitin ja lootan pistojen pelastamiselle, soutaa kesäisin autiolle saarelle ja etsiä plan b ulkospotin puiden keskeltä.
-Chilla

Avatar
pajari kunkkinen
Viestit: 195
Liittynyt: 3.11.2011

Re: Poliisit kävivät

ViestiKirjoittaja pajari kunkkinen » 1.12.2018 22:10

jos on mahdollista, sinuna tekisin.
tai.. soittaa älyvapaalla puhelimella helikopterin millä haahuilee takaisin paska oravanpyörään.
ja sitten soutaa 800 kertaa edes takas sillä räkäsellä soutukumiveneellä, kunnes löytää sen oman mielenkinrauhan.
a sweet/menthol taste offering a relaxing effect but also leaves your mind feeling energetic.

Avatar
Idän Pikajuna
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 1087
Liittynyt: 13.7.2007

Re: Poliisit kävivät

ViestiKirjoittaja Idän Pikajuna » 29.12.2018 0:10

Sihaus kirjoitti:Lakihan sallii hampun kasvatuksen, en tiedä mitä ne niitä kasveja olis halunnu nähdä ja ihan random kotikäyntejä tekevärt.


Eihän se hampun kasvatus itsessään laitonta taida olla joo. Jokin tarkoitus sillä kasvattamisella kuitenkin näissä tapauksissa katsotaan olevan ja niiden kasvattajan mielessä liikkuneiden asioiden perusteella se kasvattamisen mahdollinen rikollisuus määräytyy. Ihan käsittämätöntä omaan oikeustajuun puolestaan. Eipä tietty siellä oikeudenkäynneissä myöskään valitettaisi päätöksistä oikein monessa asteessa jos meillä olis aihetta pitää sitä jonain muuna kuin jatkuvasti kehittyvänä ja alati epätäydellisenä. Ihan uskomatonta sirkusta olis jokainen kasvatukseen liittyvä oikeudenkäynti jos niiden pitäis esim vedenpitävästi pystyä osoittamaan jotain menneisyyden aikomuksia, kun periaatteessa sinä itse olet muutenkin se kenellä pitäisi olla ainoa todellinen sananvalta liittyen sun omiin aikomuksiisi. Mut se olis epäreilua, kun kellään muulla ei olis auktoriteettia väittää oikeudessa vastaankaan. Sit jos oma aikomuksiaan ei voi perustella siten, että sanoo mitä omat aikomukset todellisuudessa oli, niin sä oot asemassa jossa oman syyllisyyden ja syyttömyyden aukoton todistaminen on periaatteessa mahdotonta. Siis oikeasti, jos vaikka lähetän täysin random rahasumman täysin random ihmiselle täysin random syystä tilisiirtona ja se sattuu olemaan 311eur herralle Matti Alajärvi syystä koska nimi tuli ensimmäisenä mieleen, niin rakentakaa siihen tilisiirtoon liittyen mun aikomuksista joku helvetin oikeudellinen näyttö?

Oli joku fiksun oloinen oikeustieteiden emeritusprofessori radiohaastattelussa joskus ja melkoisen kokeneella äänellä tuli jyrkkä "ei täällä (suomessa) mitään oikeutta saa, varsinkaan alemmissa oikeusasteissa" niin painui mieleen se. Kyl minä sanoisin että oikeudenkäynnit tuppaa enemmän tai vähemmän epäoikeudenmukaisia olemaan meillä, oli ratkaisuna sitten syyllinen tai syytön. Tuomioiden osalta sit viimeistään :D

Oon melko varma, että poliisikin mieluummin noudattaa sitä maalaisjärkeä kuin lakia kunhan vaan ei tule seurauksia siitä lain noudattamatta jättämisestä. Melko samanlaisella logiikalla myös hampunkasvattaja toimii. Poliisin työhön muutenkin kuulu se, ettei tule yhteisen hyvän nimesssä noudattaa niitä samoja sääntöjä kuin tavalliset ihmiset. Helposti siinä saattaa unohtua, että viranomaisaseman mukana tulee myös sen verran lisävastuuta ettei ehkä kannattais ihan mihinkään maalaisjärjen tai semmosen varaan laskea toimintaansa.
Lehemiä sioille.

Vieras

Re: Poliisit kävivät

ViestiKirjoittaja Vieras » 28.3.2019 9:42

Vasikoivatko nämä ihmisiä?
https://postimg.cc/gn47x5TP

Avatar
Iamnumber
Viestit: 1103
Liittynyt: 8.12.2015

Re: Poliisit kävivät

ViestiKirjoittaja Iamnumber » 29.3.2019 10:37

aikomusten ja ajatusten tasolla rankaisusta tällä tasolla ( terrori iskut hiukan eri juttu ) on hyvinkin kyseenalaista.

Suomi ei ole oikeusvaltio sillä vaikka virallisesti tämä on niin käytännössä suomessa on käytössä mm. käänteinen todistustaakka joka ei todellakaan kuulu oikeusvaltion käytäntöihin.

Esim jos hlö A tuo eteläisestä eu maasta 300L viiniä niin tulli katsoo oikeudekseen mielivaltaisesti takavarikoida ko. juomat MIKÄLI A ei voi osoittaa että juomat ovat omaan käyttöön.

Omaan käyttöön osoittaminen on käytännössä mahdotonta jos ja kun tarkoitus on nauttia juomat esim seuraavan 12kk aikana. Toisaalta viini on hyvinkin säilyvä tuote ja pullottun viinin kanssa 50v on vielä mahdollinen säilytysaika (huom asianmukainen säilytys).

poliisin pitäisi lopettaa valittaminen ja tehdä töitä mitä heidän pitäisi tehdä eli suorittaa tutkintaa ja hankkia perusteluja ennen kotietsintää tai pidätystä. Poliisin toimintavaltuudet taitavat jo monelta osin olla samaa tasoa itäsaksan stasin kanssa.. osin jopa yli stasin valtuuksista.

sirkusapina
Viestit: 31
Liittynyt: 25.3.2019

Re: Poliisit kävivät

ViestiKirjoittaja sirkusapina » 31.3.2019 15:58

Vieras kirjoitti:Löysivät siemenet ja tyhjän minigrippi pussin jossa on ollut sitä. Mitä teen? Mitä seuraamuksia tästä ja joudunko seuloihin? Neuvoja kaipaisin :roll:


Oliko siemenet itämässä ? Ja ei kai minigripissä ollut sormenjälkiä ?


Palaa sivulle “Vapaavyöhyke”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija