Sivu 1/1

LUE ENSIN: Vapaavyöhyke

Lähetetty: 16.11.2016 10:18
Kirjoittaja growguide
Vapaavyöhyke

Tälle alueelle voi kirjoittaa ilman rekisteröitymistä. Vapaavyöhykkeellä keskustellaan hamppuun liittyvistä aiheista. Muita päihteitä varten on olemassa omat foruminsa, mm. päihdelinkki.

Vapaavyöhykettä koskevat Hamppuforumin säännöt ja aluetta valvotaan yleisesti ottaen varsin tiukasti. Passiiviseksi käyneet ketjut siivoutuvat alueelta säännöllisesti, joten viestin säilymisen varaan ei kannata laskea. Alueella voi keskustella hamppuun ja hamppukulttuuriin liittyvistä asioista. Alueelle eivät kuulu esimerkiksi urheilukeskustelut, väittelyt maahanmuuttopolitiikasta, moponvirityskyselyt, foorumilta poistumisten ilmoittaminen tai foorumilaisten/foorumin mustamaalaus.

Asiattomuuksiin puututaan ja kirjoittajia voidaan rangaista tilanteen mukaan esimerkiksi porttikiellolla.

Ylläpidolle voit lähettää sähköpostia osoitteeseen growguide (at) hamppu.net

Huom.!

Ennen peruskysymysten lähettämistä tarkista tämä kooste Kasvatuksen ABC -alueelta. Älä aloita uutta viestiketjua, mikäli aiheesta on jo käyty keskustelua. Haun avulla voit varmistaa, onko aiheesta jo keskusteltu. Saatat myös löytää sillä suoraan vastauksen kysymykseesi.

Vapaavyöhyke on tarkoitettu vain ja ainoastaan rekisteröitymättömien käyttäjien kysymyksille ja muille viesteille. Jos sinulla siis on tunnus Hamppuforumille, ÄLÄ aloita uusia ketjuja tälle, vaan aiheeseen sopivalle alueelle.