Kuva

Kuva

LUE ENSIN: Vapaavyöhyke

Kysy hampuusilta. Alue, jonne voi kirjoittaa rekisteröitymättä.
Alueen säännöt
Vapaavyöhyke
Tälle alueelle voi kirjoittaa ilman rekisteröitymistä. Mikäli sinulla on käyttäjätunnus, älä aloita uusia ketjuja tällä alueella. Vapaavyöhyke-nimi ei tarkoita, että tällä alueella keskusteltaisiin vapaasti kaikesta - tämä on edelleen Hamppuforum!

Jotta samoja asioita ei kysyttäisi joka päivä uudelleen, katso ennen viestin lähettämistä löydätkö vastauksen:

Jos joku kysyy jotain triviaalia, ÄLÄ VASTAA "lue Hupu / käytä hakua". Käytä itse hakua, minkä jälkeen voit vastata, että haulla/hupusta löytyy, linkkien kera vastauksiin.
Avatar
growguide
Site Admin
Viestit: 383
Liittynyt: 16.10.2000

LUE ENSIN: Vapaavyöhyke

ViestiKirjoittaja growguide » 16.11.2016 10:18

Vapaavyöhyke

Tälle alueelle voi kirjoittaa ilman rekisteröitymistä. Vapaavyöhykkeellä keskustellaan hamppuun liittyvistä aiheista. Muita päihteitä varten on olemassa omat foruminsa, mm. päihdelinkki.

Vapaavyöhykettä koskevat Hamppuforumin säännöt ja aluetta valvotaan yleisesti ottaen varsin tiukasti. Passiiviseksi käyneet ketjut siivoutuvat alueelta säännöllisesti, joten viestin säilymisen varaan ei kannata laskea. Alueella voi keskustella hamppuun ja hamppukulttuuriin liittyvistä asioista. Alueelle eivät kuulu esimerkiksi urheilukeskustelut, väittelyt maahanmuuttopolitiikasta, moponvirityskyselyt, foorumilta poistumisten ilmoittaminen tai foorumilaisten/foorumin mustamaalaus.

Asiattomuuksiin puututaan ja kirjoittajia voidaan rangaista tilanteen mukaan esimerkiksi porttikiellolla.

Ylläpidolle voit lähettää sähköpostia osoitteeseen growguide (at) hamppu.net

Huom.!

Ennen peruskysymysten lähettämistä tarkista tämä kooste Kasvatuksen ABC -alueelta. Älä aloita uutta viestiketjua, mikäli aiheesta on jo käyty keskustelua. Haun avulla voit varmistaa, onko aiheesta jo keskusteltu. Saatat myös löytää sillä suoraan vastauksen kysymykseesi.

Vapaavyöhyke on tarkoitettu vain ja ainoastaan rekisteröitymättömien käyttäjien kysymyksille ja muille viesteille. Jos sinulla siis on tunnus Hamppuforumille, ÄLÄ aloita uusia ketjuja tälle, vaan aiheeseen sopivalle alueelle.

Palaa sivulle “Vapaavyöhyke”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 29 vierailijaa