Kuva

Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

Avatar
reijo hiller
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 2717
Liittynyt: 22.2.2004

Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja reijo hiller » 12.5.2004 5:55

Eli tulipahan vain mieleeni, onko tuo ns. riskitön harrastus vai löytyykö joku, joka olisi jäänyt virkavallalle ulkona tapahtuvasta kasvattelusta kiinni, tai onko sisäratsian yhteydessä paljastunut myös ulkopaikat?

Nimim. foliohattu päässä kasvimaalla

Avatar
carcara
Viestit: 671
Liittynyt: 30.1.2004

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja carcara » 12.5.2004 7:26

Eipä se virkavalta sua kovin helposti löydä, jos ulkona kasvi.. tietenkin, jos sattuu niin huono tuuri, että olet juuri kastelemassa kasvejasi ulkona ja poliisit saapuvat paikalle.. mutta sanoisin, että tuo on melkoisen epätodennäköistä :)
Jos kotietsinnän suorittavat, niin milläs saavat ulkopaikat tietää? Tietenkin, jos omistat ison kartan, missä on isolla hampunlehden kuvalla merkitty kasvatuspaikat, saattaa virkavaltaa sekin kiinnostamaan. Turhaan sitä kääriytyä folioon, enemmän pelkäisin, että joku ahnas hampuusi vie kasvini.
Maksa pomon liksat pomo maksaa verot/
Halpa viinanhinta kuittaa tuloerot/
...

Bergsten
Viestit: 58
Liittynyt: 25.2.2004

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja Bergsten » 12.5.2004 7:48

en kyllä veisi jos luonnossa hamppuun törmäisin :P . tai no ehkä vähän maistiaisia niin toinen huomaa että kannattaa vaihtaa paikkaa :mrgreen:

Jerusalemi

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja Jerusalemi » 12.5.2004 14:52

Jos joku ns. normaali ihminen hamppuun luonnossa törmää ja vielä tiedostaa, että perkeleen huumekasvi hamppu se siellä kasvaa, niin varmasti tekee ilmoituksen virkavallalle, että saadaan narkomaanit kuriin.

Varmasti järkevintä poliisien taholta olisi kytätä viljelmällä, että koska viljelijä saapuu paikalle. En tosin usko, että poliisilla on resursseja pitää
ympärivuorokautista vahtia jossain metsässä. Tosin jos kyseessä on joku yli kymmenen kasvin viljelmä, niin saahan siitä hyvän jutun pikkukaupungin paikallislehteen.

Jos oikein vainot iskevät niin suosittelen, että otat kiikarit mukaan ja vähän tähystelet. Myös puhelimen sammuttaminen siksi aikaa kun vierailet viljelmällä on halpa konsti vainotusten lieventämiseen. Ja jos mahdollista niin vierailut kannattaa sijoittaa iltaan klo 22 eteenpäin. Siihen aikaan ei pitäisi enää marjastajia,kalastajia ym. hiippareita liikuskella.

Paras kuitenkin ajatella, että jos jään kiinni niin mitä sitten? Tuskin häkki heilahtaa. Sakoilla varmasti selviää, eikä ole edes koko loppuelämä pilalla, vaan siitä se vasta alkaa :lol:

Styx
Viestit: 116
Liittynyt: 26.12.2003

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja Styx » 13.5.2004 16:08

Tällä hetkellä suurin pelko on, että joku käy kasveja maistelemassa. Joko jänis tai sitten joku salakavala hampuusi.
Itse kylläkin luulen, että jos et mitään peltoa metsän keskelle tee, niin satunnaiset marjastajat eivät kyllä hamppua tunne. Vaikka tuntisivatkin, niin yksittäinen kasvi ei varmasti herätä huomiota lajintunnistukseen asti. Tähän ainakin itse luotan. :roll:

Avatar
Ali Baba
Viestit: 157
Liittynyt: 7.12.2002

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja Ali Baba » 13.5.2004 17:54

Vuoren varma konsti on että, otat kameran ja repun (rinkka) messiin. Repussa kannat vedet sun muut, ja kamera kaulassa ja jos joku tulee kyseleen et mitäs, niin siihen vain että joo luontokuvia tulin nappailemaan tai jotain. Tai jotain yöperhosia kuvaamassa :D
"Sesam aukene"

Avatar
Eetwartti
Viestit: 192
Liittynyt: 23.2.2003

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja Eetwartti » 14.5.2004 23:53

Enpä tunne ketään henkilökohtaisesti, mutta huhuja löytyy: X-muijan sukulaisten luona Hetassa kun oltiin kyläilemässä joskus about -95, niin kylällä puhuttiin kovasti siitä kun etelästä (rovaniemeltä alaspäin:)) oli tullut paikkakunnalle epäilyttävän näköistä porukkaa. Eipä aikaakaan ku olivat jääneet sitten kiinni ulkokasvatuksesta. Oli kuulemma tunturista löytyny ruohot kasvamassa ämpäreissä. Paikallinen löytäjä oli sitten menny lehden kans kyttikselle kyseleen, että mitäs se tämä on ku tunturissa kasvaa. En tiedä missä määrin tämä on totta, mutta kai sitä jotain on ollu, ku tuommosia jutellaan. Vaan eipä ois ensimmäinen juoru tuulesta.... :lol:
Jos ammut. Ammu kuin lehmä.

Avatar
Karri
Viestit: 273
Liittynyt: 12.12.2003

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja Karri » 17.5.2004 18:35

Tähän on helppo ratkaisu: kieltäytykää jäämästä kiinni. Jos porsaat yllättävät pusikosta säätämästä, niin väittäkää vaikka että olette metsässä lintuja bongaamassa tai runkkaamassa tai jotain, ei ne pysty mitään todistamaan...
Hei äiti!

Dancake
Viestit: 44
Liittynyt: 31.12.2003

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja Dancake » 17.5.2004 18:51

Karri kirjoitti:Tähän on helppo ratkaisu: kieltäytykää jäämästä kiinni. Jos porsaat yllättävät pusikosta säätämästä, niin väittäkää vaikka että olette metsässä lintuja bongaamassa tai runkkaamassa tai jotain, ei ne pysty mitään todistamaan...
Noin kai se kannattaa yrittää mutta milläs esimerkiksi vesiämpärit selittää? :)

uikutin

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja uikutin » 17.5.2004 18:59

Dancake kirjoitti:Noin kai se kannattaa yrittää mutta milläs esimerkiksi vesiämpärit selittää? :)


Ei liene laitonta kanniskella vesiämpäriä mukanaan. Jos jää kiinni vain kasvin lähettyvillä, muttei ehdi siihen koskea tai sitä esim. kastella, niin voi kannattaa yrittää valehdella.

Toki voisi olla ihan hyvä ottaa homma toisella tavalla, ja vain ylpeillä sillä, että on saanut kasvatettua niinkin komean yrtin näin pohjoisessa. Eihän hampun kasvattamisen pitäisi olla mitään, jota pitäisi häpeillä tai salata.

Avatar
carcara
Viestit: 671
Liittynyt: 30.1.2004

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja carcara » 17.5.2004 19:25

Uikutin, toisaalta parin sadan euron laskun jos voi valehtelemalla välttää, niin itse kyllä sen valitsisin.. En sitä häpeä todellakaan, mutta en kyllä todella halua alkaa sen takia valtiolle maksamaan, koska olen mukarikollinen..
Maksa pomon liksat pomo maksaa verot/

Halpa viinanhinta kuittaa tuloerot/

...

Jerusalemi

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja Jerusalemi » 17.5.2004 22:09

Niin jotakin alibia kannattaa kantaa mukana, kun viljelmällä vierailee. Jos siinä on joku joki/puro/järvi lähellä niin ei muuta ku virveli tai onki mukaan. Kiikarit ja kamera taas ovat lintubongarin välineitä. Jos lähellä kasvaa marjoja niin vedenkantoämpäri on luonnollisesti marjasanko.

Poliisien on todellakin todistettava, että juuri sinä olet kasvit istuttanut ja vakaana aikomuksenasi on tuottaa huumaavia aineita.

kalel
Viestit: 860
Liittynyt: 28.9.2002

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja kalel » 23.5.2004 15:08

Itse olen luultavasti melko vainoharhainen, mutta joka kerta jännittää, että joku ihminen saapuu kasvipaikalle juuri samalla hetkellä, kun olen kasvien kimpussa. Tietysti voihan se olla, että siitä ei mitään seuraisi, mutta ainakin kasvipaikka löytyisi ja joutuisi jotakin "olen luontofriikki, kasvatan vaahteran hybridiä"-tarinaa alkaa selittämään - ja tietysti sydän hakkaisi 200 krt/min.

Mitenkäs muilla on? Skitsottaako kasvupaikalle meno tai siellä oleminen? Tai oletteko keksineet joitakin hyviä keinoja joilla lievitätte tätä kuumotusta mennessä kasvipaikalle? Esim. klassinen musiikki, lämmin kaakao jne.
"En tee paljon mitään, mutta vähän kaikkea." -kalel

"Less Paul - More John." -kalel

"The less you need, the better you feel." -kalel

galu

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja galu » 23.5.2004 15:24

viimeksi kun kävin lisäilemässä multaa, niin 5 eri henkilöä näki minut kyykkimässä jätesäkin kanssa...menivät kyllä niin nopeasti mopoilla ohi että en tiedä ehtikö kunnolla nähdä mitä touhusin.

kuumotusta vähentää parhaiten kunnon megapajautukset...tai ei ehkä sittenkään jos käy kuten viime vuonna! :wink: http://www.hamppu.net/forum/viewtopic.p ... 4%E4n#5357

Budtron
Viestit: 26
Liittynyt: 17.5.2004

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja Budtron » 23.5.2004 22:39

Ei siinä kiinni jää vaik joku näkis ku vaihtaa vaa mestaa, ni se homma on hoidettu(mut ei käy enää sen jälkeen ku kasvit hieman isompia) 8)
Mut jos törmää hamppuu ulkona ni sen verran kunnioitusta kasvattajaa
kohtaa ettei nypitä toisen puskasta :evil:

Reptiel
Viestit: 89
Liittynyt: 4.5.2004

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja Reptiel » 24.5.2004 15:38

Täällä helsingissä kiinni jäämisen riski on todella suuri.
Ihmiset tunkeutuvat vähäisiin metsiin. Sittenku pitäis löytää viel semmone aurinkoinen paikka nii aijai.
Moottoriteiden vieressä on hyviä paikkoja luulisin.
silence is gone when i try to keep it inside

Avatar
pothead
Viestit: 190
Liittynyt: 23.3.2004

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja pothead » 24.5.2004 16:12

Tiällä savossa on kuulee metsee ja mantua vaikka muille jakkaa :laugh: !!!Ei tuu metässä vastaan korkeintaa ku muutama marjanpoemuri...

Avatar
d-light
Viestit: 124
Liittynyt: 10.3.2004

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja d-light » 24.5.2004 17:03

Eetwartti kirjoitti:Enpä tunne ketään henkilökohtaisesti, mutta huhuja löytyy: X-muijan sukulaisten luona Hetassa kun oltiin kyläilemässä joskus about -95, niin kylällä puhuttiin kovasti siitä kun etelästä (rovaniemeltä alaspäin:)) oli tullut paikkakunnalle epäilyttävän näköistä porukkaa. Eipä aikaakaan ku olivat jääneet sitten kiinni ulkokasvatuksesta. Oli kuulemma tunturista löytyny ruohot kasvamassa ämpäreissä. Paikallinen löytäjä oli sitten menny lehden kans kyttikselle kyseleen, että mitäs se tämä on ku tunturissa kasvaa. En tiedä missä määrin tämä on totta, mutta kai sitä jotain on ollu, ku tuommosia jutellaan. Vaan eipä ois ensimmäinen juoru tuulesta.... :lol:


Hetassa on aina hyvä meininki :)

-d
[size=12Ken tietä käy, se tien on vanki - vapaa vain on umpihanki..[/size]

the-odg
Viestit: 67
Liittynyt: 31.12.2003

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja the-odg » 26.5.2004 10:57

Koira on muutenkin hyvä, koska se vainuaa pitkän matkan päästä sellaisia asioita mitä itse ei välttämättä huomaa. Nimenomaan marjamummot ja muut, tietenkin riippuu se hieman koirastakin. Mikään maastonakki tuskin on huippu vartiokoira

Avatar
Ivey3
Viestit: 459
Liittynyt: 20.10.2002

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja Ivey3 » 26.5.2004 11:06

En tunne kiinnijääneitä, mutta muutamat legendat olen kuullut.
Useasti 'ylimääräinen' henkilö osunut paikalle jos metsässä kasvatellut tms ja henkilö soittanut polliisit hakemaan yrtit poijes.
Perskeles, kun pitäisi pk seudulle muuttaa, mutta ei helvata asuntoon ei ole varaa.. ei niin millään. Opiskelijalla mitään saumaa asuntoon nyky pk-seuduilla. :? Ei kiva.


Palaa sivulle “Ulkokasvatus”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa