Apollo 11

Kannabislajikeinformaatiotietokanta http://kalainfo.hamppu.net/

4.4

1
0
Ei ääniä
2
1
3%
3
3
8%
4
14
38%
5
19
51%
 
Ääniä yhteensä: 37

Avatar
reijo hiller
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 2717
Liittynyt: 22.2.2004

Apollo 11

ViestiKirjoittaja reijo hiller » 10.5.2005 21:08

Lajike: Apollo 11
Arvosana: 4,4 (ääniä yhteensä 37)
Lajiketyyppi: vakautettu lajike
Linjaus/sukupuu: "Genius" x Cinderella 99
Genotyyppi: hybridi, sativainen
Kukitusaika: 50-60 pv
Haju: mieto, sitruunainen
Korkeus: 70-140 cm

Vaikutus: melko korkealentoista

Kuvaus

Helppohoitoinen ja hyvän sadon tuottava, nopeasti valmistuva sativapainotteinen kasvi. Haarautuva ja esimerkiksi hyvin scrogiin soveltuva lajike. Saattaa olla keskimääräistä hitaammin toleranssia nostava.

"Genius" on Jack Hererin ja tuntemattoman uroksen yhdistelmä.

Alkuperäinen Apollo 11 on Brothers Grimmiltä, mutta ko. siemeniä ei ole enää saatavana. Spice Brothersin versio on Grimmiltä jatkojalostettu.

Saatavuus
Joey Weed (f2)
Spice Brothers (f2)

Avainsanat:
sisälajike, vähähajuinen, helppohoitoinen, aloittelijalle sopiva
Viimeksi muokannut reijo hiller, 1.12.2005 15:48. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Tuff Gong
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1119
Liittynyt: 15.1.2005

Re: Apollo 11

ViestiKirjoittaja Tuff Gong » 26.11.2005 23:12

Apollo11 on mahtihyvä kasvatettava, aiheesta on tosin monta versiota, mutta varsinkin Reservoir Seedsin Apollo11 oli kasvutavaltaan lähestulkoon indica. Se ei myöskään tuntunut paljoa välittävän kasvattajansa kömmähdyksistä, vaan palkitsi lopuksi vielä suht. kivan kokoisella sadolla. Haju kukituksessa ei ollut mitenkään erityisen voimakas ja sekin vähä mitä oli, tuoksui lähinnä hedelmäisen makoisalta, ei kannabikselta. Haju oli siis vähän kuin c99:ssä, mutta makeampi, ja vähemmän sitruunainen.

Minulle sattui fenot jotka kukkivat molemmat 45 päivässä, ne olivat muutenkin täysin identtiset, jopa poltonkin osalta. Maku oli mahtavan hedelmäinen, ja kukasta valmistettu hasis omasi tuon mahtavan maun erityisen voimakkaasti.

Pilvi. Tämä on tämän lajikkeen paras puoli. Koko lailla korkealentoinen ja positiivissävytteinen olo valtaa kehon, minulle niin tyypillinen alkuhermoilu ja sätkiminen jää väliin kokonaan. Kehossa tuntuu jänniä tuntemuksia, lontoolaiset kutsuvat tätä ilmiötä nimellä "tingling", mitä lieneekin sitten suomeksi, ehkäpä jonkinlaisia kutinoita tai kihelmöintejä, miellyttäviä kuitenkin. Kaikin puolin "happy high" ja sativa. Mukana on kuitenkin joistain indicoista tuttu rentouttava efekti, joskaan se ei missään nimessä ole väsyttävä. Sopii hyvin aktiviteetteihin ja musiikkihenkilöille.

Vahvuus: Vahvimmasta päästä mitä on. Aloittelijat varokaa.

Kaiken kaikkiaan Apollo11 on lajikkeena edelleen jäänyt parhaimpana mieleeni, siis tietenkin niistä, joita itse olen polttanut ja kasvattanut. :pimp:

Nautiskellen
Viestit: 161
Liittynyt: 14.10.2004

Re: Apollo 11

ViestiKirjoittaja Nautiskellen » 13.6.2006 10:16

Todella loistavaa sativaista polttoa ainakin tämä yksilö, jota olen poltellut. Hyvä, mieto ja erittäin makea, sitruunainen tuoksu. Pilvi on voimakkaasti päähän menevä, mutta tuntuu vaikeuttavan myös motorisia toimintoja (kävely itsellä hankalaa). Olo on todella onnellinen ja tekee vain mieli nauttia olosta silmät kiinni. Upeeta!!!
"Elämä on parasta huumetta,
ne julistavat
ja yrittävät parhaansa mukaan
vieroittaa meidät siitä."
Juice Leskinen

Masterblaster
Viestit: 110
Liittynyt: 5.3.2006

Re: Apollo 11

ViestiKirjoittaja Masterblaster » 29.6.2006 17:48

Sato valmistui, todella mukavaa ja aika helppoa kasvatettavaa. Todellakin sativaista ja HYVÄÄ kukintoa. Varmasti kasvatan uudelleen. Aikaisemmat kommentit kertovatkin jo aika tarkasti, joten mitäpä tässä samoja turisemaan.

Suosittelen kaikille.
"Blood is not thicker than bongwater"

Avatar
sase
Viestit: 56
Liittynyt: 23.3.2005

Re: Apollo 11

ViestiKirjoittaja sase » 4.7.2006 23:27

Aikas hyvin on kerrottu kasvista noissa edellisissä viesteissä..mutta oli ihan pakko lisätä omaa kommenttia kun tätä kyseistä vihreää pääsin maistelemaan. :D
Kovin sativainen on kyllä juu (mikä on tässä jo varmaan tullut selväksikin).
Pilvi hiipi kovin hitaasti ja yhtäkkiä vain huomasi että olaampas sitä sekaisin! :lol:
Kävely oli erittäin HIDASTA, kuin pilvien päällä olisi leijaillut.
Tämä fiilis oli sitä itseään.
Mistään ei murehtinut eikä kitkuttanut, vaan hymyili koko ajan ja nautti siitä upeasta onnelisuuden tunteesta :yes:
Itsellä kasvaa nyt kyseistä lajia ja odottelen innolla että pääsee maistelemaan satoa...

Suosittelen myös :D
keep smokin'

Avatar
Stardust81
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 1412
Liittynyt: 27.9.2003

Re: Apollo 11

ViestiKirjoittaja Stardust81 » 6.2.2007 15:08

Omat Apolloni kasvoivat 10 litran multatilavuudessa ESL-valoilla. Laitoin kukkimaan liian aikaisin ja typpeäkin oli liian vähän, joten kasvit pysyivät todella matalina (n. 45cm kevyellä sitomisella). Satokin jäi kohtuullisen pieneksi.

Pilvi oli silti mukava, melko energinen ja aikalailla kuumotusvapaa. Joskus jopa euforinen, övereitä ei tullut poltettua. Odotin pilveltä ehkä jotenkin liikaa, kun sitä on niin paljon hehkutettu, joten antaisin 4/5 pistettä.

Tietä käyden tien on vanki, vapaa on vain umpihanki.

Avatar
laatikko
1 tähti
1 tähti
Viestit: 323
Liittynyt: 29.7.2005

Re: Apollo 11

ViestiKirjoittaja laatikko » 7.5.2007 0:33

Omalle kohdalle sattui 40 päivässä kukkiva yksilö, jonka pistokkaat sain harmikseni kuivumaan viikonloppu matkan aikana.
Savut tekivä joka kerta yllätyksen hiipimällä salaa, jonka jälkeen tulikin sitten istuttua useita hetkiä hymy korvissa.
Mässäilyn tunnetta ei onneksi ole tullut minkäänlaisia.
Scrogiin kasvi taipui kuin unelma, sai taitella vaikka mihin suuntaan, ilman suurempia varomisia.
Erittäin mukava kasvatettava ja erittäin mukava poltettava.

NappyNeo
Viestit: 5
Liittynyt: 1.2.2007

Re: Apollo 11

ViestiKirjoittaja NappyNeo » 7.5.2007 13:11

Tuossa juuri toinen Apollo 11 parivaljakko alkaa valmistua ja pienistä ennakoista voin vaan sen verran sanoa, että aivan mahtavaa poltettavaa tuntuu olevan. Ja itsekkin koin ilmeisesti lajikkeelle tyypilliset ominaisuudet.. pilvi hyökkäsi hieman salakavalasti ja yllättäen (kaksoisyllätys), ei mitään hirveitä mässyjä..

Oikeassa seurassa tuli aivan mahtava sativauhti (sativa + vauhti) ja repeilyn lomassakaan ei menny jumiin..

viski81
Viestit: 288
Liittynyt: 12.8.2005

Re: Apollo 11

ViestiKirjoittaja viski81 » 18.5.2007 15:07

Kokeilin kasvattaa Apolloa suoraan 12/12 -valoilla syntymästä asti eslien alla. Multatilaa oli reilusti ja pituutta tämä yksilö keräsi noin puoli metriä. Pituuskasvu lakkasi kukinnon puolivälissä.

Todella kiva, helppo ja hajuton kasvatettava. Jos kasvilla on hyvät olot niin valmista kukintoa voi odottaa jopa 40 päivässä kukituksen aloittamisesta. Kasvia uskaltaa taivutella kuin lakritsipatukkaa. :laugh: Ei mikään satoisin lajike mutta laatu kyllä korvaa määrän.

Poltto oli sitten vähän indicaisempaa kun kuvittelin, eli ei mitään visuaaleja tms. eikä edes kovin sosiaalista heinää. Olo on jatkuvasti selvä ja A11 on minusta loistava päiväpolttolajike. Odotin myös ehkä vähän hurjempaa kyytiä, mutta täytyy kokeilla joskus kasvattaa uudelleen. 4/5.

Avatar
Greenmile
Viestit: 147
Liittynyt: 6.12.2006

Re: Apollo 11

ViestiKirjoittaja Greenmile » 26.9.2007 19:42

kuuluu ehdottomasti vaikutuksiltaan suosikkeihini ! kasvatus oli helppoa ja vaivatonta, vaikka kyseessä oli ensimmäinen kertani niin meni loistavasti. Haju oli loppuvaiheessa kylläkin hieman odotettua vahvempi. :P oli vaikea pitää näpit irti viimeisinä viikkoina.

Polttona Apollo oli minulla kyllä vahvaa, toisin kuin yläpuolella on kirjoitettu (viski81). Pilvi hiipi kyllä huomaamattomasti mutta hetken kuluttua alkoi olemaan jos jonkinlaista vaikutusta, aiheutti mielestäni "sekavimman" pilven mitä olen kokenut. Sosiaalinen kanssakäyminen tuntui vaikealta, mutta toisaalta sohvanpohjalle lajike ei vetänyt vaan liikkuminen ja tekeminen tuntui lähes pakolliselta. :) 4/5
The truth is out there.

Reima Punanenä
Viestit: 194
Liittynyt: 12.5.2006

Re: Apollo 11

ViestiKirjoittaja Reima Punanenä » 13.10.2007 9:14

Poistaa helposti henkiset pelastusliivit ja ajaa hampuusin mielenvirran vietäväksi. Älä ylläty jos yllätyt eräämällä seuraavana aamuna tuntemattomasta paikasta. Sekoilu/Ideankeksimis-tavaraa. Lempiharrastuksena Apollo 11, kynä ja paperia, sitten vaan kaikki korkealentoiset läpät ylös paperille. Mukavaa yksinkin. Melko vainottavaa toisinaan, varsinkin suurissa väkijoukoissa ahdistaa ja alkaa näkemään punaista, siis kirjaimellisesti. Yli 0,4g enempää en ole koskaan polttanut. Sato on tosiaan melko vähäinen mutta laatu korvaa määrän.
vanhan dementikon muistelmat vuosilta -

Mauno
Viestit: 29
Liittynyt: 25.4.2007

Re: Apollo 11

ViestiKirjoittaja Mauno » 13.11.2007 3:53

Pääsin maistelemaan Apolloa pussin verran ja tarjosin muutamalle kaverille kierroksen isoja pesällisiä. Kaikki oli kovin tyytyväisiä ja eivät halunneet edes toista kierrosta, vaikutus oli siis vahva.

Ajatukset menivät nopeasti ja olivat melko sekavia. Ajoittain vaikutukset näkyivät yliaktiivisena sosiaalisuutena, välillä ei taas huomannut ketään muuta huoneessa pieneen hetkeen. Kuitenkin kokoajan oli valtava hälinä, juttelu ja nauru. Pilvi oli todella hyvä ja kun vaikutukset alkoivat loppua, niin mitään laskua ei huomannut. Joistain lajikkeista alkaa oikein päätä pakottamaan kun laskut tulee, mutta Apollossa vaikutus vain hälveni ja sen jälkeen oli todella tuore olo.

Haju oli loistava, hieman sitrusmainen. Maku oli sinänsä hyvä, mutta henki meinasi ison putken ottaessa salpaantua, en tiedä johtuneeko se lannotteista vai mistä.

Yksi ystävistäni meni tarjoamastani yhdestä pesällisestä kalpeaksi ja huonovointiseksi. Ja silti hänellä oli kuulemma ollut oikein hauskaa maatessaan sängyllä ja käydessään välillä oksentamassa :laugh: . Se varmaan tarkoittaa, että Apollo on kelpo lajike.
FLY!

Vieras

Re: Apollo 11 - kasvatuspäiväkirja

ViestiKirjoittaja Vieras » 27.11.2007 22:21

Apollo11 on yksi parhaista budeista mitä olen polttanut. Todellakin Sativa isolla S:llä, mutta kyllä tälläkin ryytymispisteeseen pääsee jos tarpeeksi polttaa. Apollossa on aika vaikea keskittyä mihinkään koska tulee kelailtua omia asioita paljon, esim leffaa on ihan turha edes kuvitella kattovan ja uuniin / ruoan valmistus kannattaa unohtaa heti. Apollo on todellakin sosiaalibudi mielestäni tai niin se minuun / seuralaisiini on vaikuttanut. Nauraa saa ja on aina hauskaa, toimii biletys budinakin erittäin hyvin! Apollo on hyvän makusta, hajuista ja se potkii hyvin, pilvi ei ole mitenkään erityisen pitkäkestoinen. Apollo on helppo kasvattaa ja hajultaankaan se ei ole mitenkään erityisen vahva, tosin jos kerrostalossa asuu ja kasvattaa natikalla niin kannattaa varmaan jotain hajunpoistoja säätää. Apolloa todellakin tulen vielä kasvattamaan, varmasti useitakin kertoja, kuuluu ehdottomasti Top10 budeihin.

Tässä vielä kasvatuspäiväkirjaani linkki.
Apollo11 F2, 600w SpNa, 4x pistokas. [cleancut]

Avatar
drgreen
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 700
Liittynyt: 18.3.2006

Re: Apollo 11

ViestiKirjoittaja drgreen » 13.1.2008 15:39

Nyt on saatu apollo kasvatettua loppuun ja voisin jakaa hieman kokemuksia.

Näistä kasveista kysymys.

Yhteenvetoa,

Kasvatus:
Kasvi oli kaikenkaikkiaan suht helppohoitoinen mullassa eikä valittanut ensimmäisenä kun multa alkoi kuivua (kasvoi Jock Horrorien kanssa). Todella haaroittuvainen kasvi ja vielä FIM-latvottuna tuotti 4-päisen pääbudin. Ei kasvanut kun n. 60cm korkeeksi josta 40cm kukituksessa. Budit kypsyi todella nopeasti, 56 päivää oli 12/12 valojakso ja ennen leikkuuta n. 10% trikomeista oli meripihkan värisiä. Hartsia oli kukkien päällä tosi paksu kerros ja nuput olivat liimaisia. Haju sitruunainen ja makea. Kaikenkaikkiaan todella mukava kasvatettava. Komppaan kaikkia jotka ovat sanoneet että soveltuu scrogiin tai sidontaan.

Poltto:
Voi voi.. mitenhän tän alottelis. Ekat hitit jointista tuo mieleen hassun sitruunaisen ja hyvin samanlaisen maun kun budi haisee. Tulee sellainen "budinen" elämys :) Noh maku on melko kiva eikä riipivä joten polttaminen on helppoa. Jointissa on jotain 0,2g kuivunutta apolloa. Kun jointti on loppunut tiedostan muiden kokemukset "hiipivää polttoa", joten jätän toisen jointin suosiolla polttamatta. Odottelua kestää n. minuutin kun alkaa tapahtua. Keho jumiutuu hetkeksi ja sitä ihmettelee eikö tässä ollutkaan kysymys sativasta? Ihmettelyä ei kuitenkaan kerkeä jatkua kovinkaan kauaa kun alkaa sativainen thc-osuus potkia. Suulle tulee vienoinen hymy ja alkaa todella mukava pieniä trippejä sisältävä n. 3 tuntia kestävä voimakas thc painotteinen pilvi josta ensimmäinen tunti nousua. Mässyt mun kohdalla ainakin kovat, ellei jopa voittamattomat. Full points! Todella hyvää juttuu!

Lyhyesti: Ärjy psykedeelisen sativainen päräyttäjä, lempeän indican vaatteissa.

+ Indican kypsymisnopeus
+ Vahva ja psyykkinen hyvä pilvi
+ Sopii aktiviteetteihin
+ Ei haise ylenpalttisesti kukituksessa
- Ei niin satoisa

+++ (5/5)
Try my book and you'll have the chronic in no time!
Dial 1-800-713-GROW

Avatar
apollo11
1 tähti
1 tähti
Viestit: 790
Liittynyt: 13.3.2008

Re: Apollo 11

ViestiKirjoittaja apollo11 » 29.6.2008 7:24

todellakin apollo11 on helppohoitonen. itse menossa toinen kasvatus apollo11:P ei haise kauheesti kukituksessa ja vaikka valo järjestys ei ollut niin tarkka alussa ei mitään tapahatunut :D

Avatar
Kumiankka
1 tähti
1 tähti
Viestit: 779
Liittynyt: 25.6.2008

Re: Apollo 11

ViestiKirjoittaja Kumiankka » 16.8.2009 22:57

Haaroittuu valtavasti. Super croppaus lisää haaroittavuutta huomattavasti.
Tämä fenotyyppi ei kasvata kuitenkaan järjettömän tiheää lehdistöä.
Helppo kasvatta, turpeessa kasvanut eikä ole osoittanut vegessä vajareita, ei ole tarvinnut edes lisäravinteita.

Poltto on mieluisaa ja perus sativaista.
Sosiaalista ja virtaavaa. Ei kuitenkaan ylettömän vahva, jotenka voisin tätä suositella myös aloittelijoille.
Myöskin kokoneemmat polttajat löytävät tästä uusia puolia ja mieluisia vaikutuksia. Ei ole kuitenkaan mitään
kenkäheinää.

4/5
Rauha on sotaa
orjuus on vapautta
voima on tietämättömyyttä

Avatar
SmokeSignal
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 267
Liittynyt: 25.8.2009

Re: Apollo 11

ViestiKirjoittaja SmokeSignal » 27.8.2009 22:27

Itse huomasin että lajike kestää korkeita ravinnepitoisuuksia.
Näytti siltä että olisi jopa vaatinut sitä, lehdet nousivat rukous asentoon 2,2 ec:stä(toinen kukitus viikko) puut olivat vahvoja ja terveen näköisiä.
Pidin ec:n 2,2-3,0 toisiksi viimeiselle viikolle asti.

Polttona apollo oli mielestäni sitrusmainen jollain tavalla hieman havuisen makuinen, pilvi oli energistä mutta samalla jollakin tapaa jumittavaa...

Polttona itselleni ei sopinut päihtymyksen epämääräisen vaihtuvuuden takia, kasvuominaisuuksiltaan kuitenkin mahtava. Iso sato!

Avaruuden asukki
Viestit: 2
Liittynyt: 21.12.2009

Re: Apollo 11

ViestiKirjoittaja Avaruuden asukki » 21.12.2009 12:27

Mulla sattu semmonen feno apollosta joka dunkkaa ihan helkkaristi, vasta juurtuneista pistoista leviää haju koko kämppään. Helppohoitoista todellakin, taittelu ja sitominen iisiä eikä tarvi pelätä, että kasvi ottas dunkkuun. Karvat paljastu viikon jälkeen valojakson vaihdosta.

Avatar
pajaripeikko
Viestit: 119
Liittynyt: 12.6.2009

Re: Apollo 11

ViestiKirjoittaja pajaripeikko » 25.12.2009 21:45

Mukavimpia sativoita joita olen poltellut. Tästä tulee energinen ja iloinen, mutta rento olo!

Itse saan joistain sativoista "pahoja viboja" ja menen hyvin sekaisin, alan vainoilemaan ja kuumottelemaan jne. vaikka taas toisaalta inhoan indican jumia. Apollo 11 oli kuumotusvapaata ja lepposaa, mutta ei pistänyt ihan jumiinkaan.

Itse en ole vielä kasvattanut, mutta jos jotain alan kasvattaa niin varmaan tätä tai jotain toista vaikutuksiltaan samantyylistä lajiketta.
Sateen luonto on yksi ja sama, mutta suolla se kasvattaa orjantappuraa ja puutarhassa kukkia.

Savukallo
Viestit: 6
Liittynyt: 4.11.2009

Re: Apollo 11

ViestiKirjoittaja Savukallo » 11.1.2010 19:49

Erittäin mukava pilvi. Juuri ekan kerran hittasin. Energinen ja positiivinen todellakin. Jumituksesta ei tietoakaan. Myös astma-oireeni helpottuivat. :twisted:
A friend with weed is a friend indeed


Palaa sivulle “KaLaInfo”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija