Kuva

Chronic

Kannabislajikeinformaatiotietokanta http://kalainfo.hamppu.net/

3.9

1
0
Ei ääniä
2
0
Ei ääniä
3
4
24%
4
11
65%
5
2
12%
 
Ääniä yhteensä: 17

KaLaInfo

Chronic

ViestiKirjoittaja KaLaInfo » 20.6.2005 21:05

Lajike: Chronic
Arvosana: 3,9 (ääniä yhteensä 17)
Lajiketyyppi:
Linjaus/sukupuu: Northern Lights / Skunk x Northern Lights / AK-47
Genotyyppi: hybridi, indicainen
Kukitusaika: 70-80 pv
Haju: mieto urea
Korkeus: 130-160 cm

Vaikutus: melko jumittavaa / tasapainotettu

Kuvaus

High Times Cannabis Cup 1994 / hydro-sarja, 3. sija

Vakaa lajike, josta ei montaa fenoa löydy. Juuret 60-70-luvulta Humboldista. Serious Seedsin lajikkeena vuodesta 1994.

Lajike tuli kolmanneksi High Timesin vuoden -94 kannabiscupissa. Lajiketta uudistettiin v. 2000 lisäämällä sukupuuhun AK-47:aa, lisätietoa: http://www.everyonedoesit.co.uk/cannabis_information/cannabis_seeds/serious/chronic.cfm.

Saatavuus
Serious Seeds

Avainsanat:
sisälajike, satoisa, isosatoinen, vähähajuinen, cup-palkittu
Viimeksi muokannut KaLaInfo, 24.8.2005 15:18. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Addic
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 1956
Liittynyt: 2.9.2001

Re: Chronic - kasvatuspäiväkirjat

ViestiKirjoittaja Addic » 1.8.2005 15:34

Viimeksi muokannut Addic, 13.6.2007 13:52. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Addic
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 1956
Liittynyt: 2.9.2001

Re: Chronic - savuraportit

ViestiKirjoittaja Addic » 1.8.2005 15:35


Avatar
Jack The Reaper
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 4187
Liittynyt: 7.1.2003

Chronic

ViestiKirjoittaja Jack The Reaper » 21.10.2005 21:59

Ihan hyvää kaupallista polttoa, kasvit erittäin hajuttomia ja hyväsatoisia.

Laatu ei kuitenkaan mielestäni ole niin hyvä että tätä kannattaisi kasvattaa muuten kuin sadon perässä / kaupallisesti.

Vieras

Re: Chronic

ViestiKirjoittaja Vieras » 1.12.2005 18:11

Serious Seeds:n Chronic kasvatettuna altakasteluruukuissa verkkoon tuotti ylilannoitettunakin 1 g/W, joten risteytys on mukavan satoisa. Kukinnot olivat kasveissa kohtalaisen kovia ja mukavan hartsisia, myös kukinnon teho ja maku oli hyvä, arvoasteikolla 3-4. Kukinnassa kohtalaisen tuoksuton, mutta ei kuitenkaan stealth.

Chronic saastuu helpohkosti vihannespunkeista, verrattuna vahvaan Hollands Hope:en. Tämä todettu vihannespunkkikokeella erillisinä kasvatuksina.


Kuvalinkki Kuvalinkki Kuvalinkki

Vieras

Re: Chronic

ViestiKirjoittaja Vieras » 15.12.2005 6:45

Kronikkia Serious seedsiltä. Yksi kasvi hydrossa tuotti oikein mukavan sadon :)

Kasvi teki monta todella tuhtia "pamppua", mutta budit olivat tässä "sativafenossa" suht ilmavia. Kasvi kolminkertaisti kokonsa kukituksessa ja oli suhteellisen nirso lannotteille.

Neljänä viimesenä viikkona tämä kronikki tuoksahti melko voimakkaasti, joten mietohajusena kun tätä olin pitänyt, niin se oli harhaa. Kasvi dunkkasi kuin skunkki aikoinaan :)


64 vuorokautta 12h/12h
Kuvalinkki Kuvalinkki

Arska
Viestit: 12
Liittynyt: 3.11.2006

Re: Chronic

ViestiKirjoittaja Arska » 30.4.2007 10:45

Satoisa sana tällä kasville on erittäin hyvä. Kestää lannoitteita eikä rupea nirsoilee vaikka meniski välillä ronskimmin. Ei todellakaan haise vaan erittäin hajuton.
Equilibrium

Vieras

Re: Chronic

ViestiKirjoittaja Vieras » 30.1.2008 22:27

Olen yhden sadon chroniccia kasvattanut. Serious Seedsin siidut aivan loistavia, mielestäni ylivoimasesti paras siemenlafka, kaikki itää ja taimet ylhäällä 4päivää sen jälkee ku lyöt paketista siidut multaan ilman mitään alkupelleilyjä. Taimet reagoivat kuolemalla jos laittaa suoraan johonkin mustaan multaan (on kokeiltu) joten on suositeltavaa suorittaa taimivaihe siihen soveltuvassa mullassa, tai sitten kivivillalla. Kasvattaminen on hyvinkin helppoa ja chroniccia voi suositella mielestäni aloittelijoillekkin, ainakin scrogi kasvatusmielessä. Lannotteita saa antaa ihan hyvällä kädellä, chronic ei ole moksiskaan, yleisesti muutenkin tuntui, että sama olisiko antanut ravinteita vai menny pelkällä vedellä. Kukitus alkoi itellä vasta 3-4viikon kohdalla ja turpos sitten silmissä tosi mukavasti. Tosiaan venyi itellä helvetisti, tosin oli multatilaakin 60litraa (oli jotain 30cm ku meni kukitukseen). Koko kukituksen aikana ei juurikaan haissut (ei lasketa loppuviikkoja mukaan). Kun nokan työns kasveihin kiinni ni kissankusen haju, sitrus, hartsinen. Ei haissut kaapin ulkopuolella ollenkaan ennen loppua, eikä mitään hajunpoistoja ollut.

Chronicista sanotaan, että olisi jumittava ja että olisi tosi indica painotteinen, no fenoja on kyllä aikalailla laidasta laitaan, minulla ainakin AK:n geenit tuli esiin tosi paljon. Kasvi venyi kukituksessa varmaa metrin ja tästä tulikin pian ongelma, melkee lähtisin nyt jos chroniccia pistäsin ni sogilla tai scrogilla liikkeelle.

Oma chroniccini on polttona mielestäni todella hyvää. Aluksi sosiaalinen sativa sekamelska, tuntuu kuin kävelisi pilvien päällä. Aivoissa vaikutus toimii lähinnä repeilynä ja mietiskelynä, ei mikään high buzz meininki. Ruumiilliset vaikutukset aluksi aika chillit, ei mitään tipauttavaa, kävely onnistuu ja kaikki on chilliä. Ekan tunnin aikana puhetta riittää ja porukalla on fiilikset katossa. Kuitenkin alkaa tekee mieli vaan chillaamaan koska ruumiillinen vaikutus vahvistuu ja meno on kirjaimellisen chilli. Näin ollen pistämmekin leffan tai South parkkia, simpsoneita pyörimään. Tässä kohtaa pilvi alkaa vetää aika hiljaseks ja tuntuukin, että istuisi yksin tsiigaamassa jotain ohjelmaa.

Polttaminen kesken leffaa on suositeltavaa, vetää takasin alkuperäseen fiilikseen eikä tokat pajarit ryydytäkkään juuri ollenkaan, vaan repeily on taattua ja leffasta saa nauttia. Joku hölösuu kuitenkin voi hölöttää välillä joten ei kantsi mitään A-luokan leffaa tsiigata. Kuitenkin, usean polttokerran jälkeen vetää kuitenki nopeasti sängynpuolelle ja jos et ole kotona niin paikasta toiseen liikkuminen voi olla todella nihkeetä.

Mutta kaikenkaikkiaan chronic on mielestäni todella hyvää polttoa, parempaa ku peruspoltto, mutta ei mitään parasta. Leffojen tsiigaus ja musan kuuntelu on ihan parasta tässä pilvessä.

Jos kasvattaa osaa niin 5 tähteä ehdottomasti annan kyllä kasvutavalle / siiduille ja siis kaikelle. Serious Seeds on paras!
Poltto on keskivertoa parempaa, ei kuitenkaa vahvimmasta päästä. Kolmella sanalla kuvailisin tätä vahvaksi, satoisaksi ja tasokkaaksi. 4/5 tähteä poltolle. Oikein hyvää leffapajaria, johtunee varmaan AK:n takaisinristeytyksestä

Avatar
Anna Lehtonen
Viestit: 44
Liittynyt: 12.2.2008

Re: Chronic

ViestiKirjoittaja Anna Lehtonen » 4.3.2008 0:10

Kaverini kasvatti tätä ja ei todellakaan ollut vähähajuinen! Siemenet tilattu serious seedsiltä.

Avatar
Lemminki
Viestit: 128
Liittynyt: 22.3.2004

Re: Chronic

ViestiKirjoittaja Lemminki » 23.5.2008 11:16

Onhan tuota tullut nähtyä jonkun kerran...
Sanoisinko että erittäin kiitollinen kasvi, rakastaa kun sille syöttää kunnolla lannotteita. Haju erittäin mieto. Kasvaa nopeasti, haaroittuu voimakkaasti. Kun mikään ei riitä, valinta on tämä.
Ottaa se vähän friikkiä.

Feels Good
1 tähti
1 tähti
Viestit: 253
Liittynyt: 5.10.2008

Re: Chronic

ViestiKirjoittaja Feels Good » 27.4.2009 23:24

jos oli chronicia niinkun väitettiin niin:
poltto on arsin mukavaa, kiskas sohvanpohjalleparin kunnon hitin jälkeen. Mut ei siin voinu kun nauraa, jumitti siis todellakin melko pahasti ja pientä kuumotteluu(paikasta johtuen varmaan) polttona ihan hyvän makusta joihinkin muihin verrattuna, ei se kumminkaan hyvää ollut, mutta melko miellyttävä polttaa kun ei pahemmin yskittäny. ja silleen.
It feels so good

Pelloilla ja metsissä kasvaa huumaavia kasveja kuten sieniä, pidättäkkää metsässä liikkujat!!

BläckKlustär
Viestit: 16
Liittynyt: 25.11.2009

Re: Chronic

ViestiKirjoittaja BläckKlustär » 28.11.2009 12:07

Feels Good kirjoitti:jos oli chronicia niinkun väitettiin niin:
poltto on arsin mukavaa, kiskas sohvanpohjalleparin kunnon hitin jälkeen. Mut ei siin voinu kun nauraa, jumitti siis todellakin melko pahasti ja pientä kuumotteluu(paikasta johtuen varmaan) polttona ihan hyvän makusta joihinkin muihin verrattuna, ei se kumminkaan hyvää ollut, mutta melko miellyttävä polttaa kun ei pahemmin yskittäny. ja silleen.


Chronic ei tunnu kurkussa pahalta, ihan hyvä maku mielestäni. 0,1g chroniccia laitoin röökipaperi joonakseen ja kahdesta semmosesta tuli ihan ok "pilvet".
Tosi hyvää kukkaa mielestäni :)

Avatar
NoZero
Viestit: 114
Liittynyt: 26.5.2008

Re: Chronic

ViestiKirjoittaja NoZero » 14.4.2011 0:26

Itse pidin tästä lajikkeesta todella paljon ja myös kaveripiiristä tulikin hyvin paljon kehuja kasvattajalle :).
Kaapissa oli 1kpl chron. 10l muovisankossa ja satoa tuli 33g puskasta vaikka en ollut parhaimmillaankaan enempää kuin pari kertaa viikossa kämpillä hoitamassa pikkuisia (palveluksessa). Erittäin satoisa.
...Ja teidän isällä, on väärät arvot ja siks sä oot ääliö

Makeet Rakeet
Viestit: 17
Liittynyt: 6.5.2011

Re: Chronic

ViestiKirjoittaja Makeet Rakeet » 19.8.2011 21:11

Ihan hyvää perus polttoa, mutta itse tätä en kasvattaisi. Jos iso sato mielessä niin Chronic on hyvä valinta! Toleranssi nousee TOOODELLA nopeasti :D
Rehellisyys maan perii, epärehellisyys rahat.


Palaa sivulle “KaLaInfo”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija