Jock Horror

Kannabislajikeinformaatiotietokanta http://kalainfo.hamppu.net/

3.9

1
2
6%
2
0
Ei ääniä
3
5
16%
4
16
50%
5
9
28%
 
Ääniä yhteensä: 32

Avatar
reijo hiller
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 2717
Liittynyt: 22.2.2004

Jock Horror

ViestiKirjoittaja reijo hiller » 17.10.2005 16:35

Lajike: Jock Horror
Arvosana: 3,9 (ääniä yhteensä 32)
Lajiketyyppi:
Linjaus/sukupuu: Northern Lights / Skunk / Haze
Genotyyppi: hybridi, sativainen
Kukitusaika: 60-75 pv
Haju: hyvin vahva
Korkeus: 80-180 cm

Vaikutus: melko korkealentoista

Kuvaus

Thc 15-20 %

Nirvanan kädenojennus niille, jotka etsivät kasvista Jack Hererin kaltaisia ominaisuuksia, mutta pitävät Jack Hereriä liian vaikeasti saatavana tai vaativana lajikkeena. Sativavoittoiseksi lajikkeeksi helppohoitoinen ja melko satoisa. Fenotyyppivaihtelua esiintyy paljon, joten sopivan emokasvin etsiminen on suositeltavaa.

Vaikutukset vaihtelevat hyvin sativaisesta hieman jumittavaan.

Ks. myös Jack Herer.

Saatavuus
Nirvana

Avainsanat:
sisälajike, helppohoitoinen

Avatar
Suolakidelamppu
Viestit: 468
Liittynyt: 12.3.2005

Re: Jock Horror

ViestiKirjoittaja Suolakidelamppu » 4.1.2006 20:59

Nirvanan siemenistä oli itselläni itämisprosentti ~70-80%
Soveltuu hyvin ainakin Aquafarmin tapaisiin drippereihin ja on melkoisen resistantti ötököille. Tämän päättelin yksinkertaisesti siitä, että aikaisemmin en ole tarvinnut imuria kuolleiden/tuupertuneiden elukoiden poistoon kasvatustilasta.

Vegevaiheessa omat kasvini lähtivät kukkimaan automaattisesti 4vkon jälkeen ja tässä vaiheessa komeron ulkopuolella rupesi tuoksumaan. Jock tuoksuu raikkaalle koko kukituksen ajan, mutta alku- ja etenkin loppuvaiheessa tuoksu on todella voimakasta ja itselläni kantautui rappukäytävään asti.

Jock venyi kukituksen alussa reilun metrin verran (jopa!)(vegekorkeus oli ~60cm). Varsista tuli vähän peukaloa paksumpia. Hartsia tuli kukituksen loppuvaiheessa niin paljon, että ylimmät aurinkolehdetkin olivat puoliksi valkeita ja kukkanuppuja peitti valkoinen huntu kauttaaltaan. Kukinnot olivat kuivina tiiviitä, rypälemäisiä, todella tyrmäävän tuoksuisia, etusormen ja peukalon välissä hipaisuista pölyksi muuttuvaa, vaaleanvihreää tomua.

VAIKUTUKSISTA:
Korkelentoista todellakin. Välillä meni keskustelut porukassa sen verran älyllisiksi, että oli jopa miellyttävä olo toisinaan. Perinteistä sohvajumi-vaikutustakin oli, mutta mielummin olisi halunnut tehdä kaikkea. Tajunnanvirta oli luovaa ja puhuminen oli helppoa, sen kuin antoi pulputtaa vaan. Välillä tuli myös lyhytkestoisia "trippejä", jolloin mielestäni Jock näytti varsinaisen valtansa. En osaa oikein selittää tilaa, jossa omat ajatukset ovat sen verran vahvoja, nopeita ja lumoavia, että niistä on vaikea päästää irti ja on vaan mentävä. Silloin ei kuule kavereita, eikä näe telkkaria :) Useita jähmettymisiä iltojen aikoina tuli ja jopa ihan kesken liikkeenkin. Övereitä en kai kokenut, vaikka joinain iltojen myöhäisimpinä hetkinä tärisinkin kiihkoissani (outoa lihasvärinää, jota en kyllä osaa selittää), mutta aina sain itseni pienellä jumpalla ja joogalla rauhoittumaan. Unilääkkeeksi tai relaxantiksi on selvästi toiset lajit. Tämä laji sopii sen sijaan ihmisille, jotka etsivät hampusta voimaa arkeen, extremeen ja piristykseksi ;) Ei sohvailijoille. Huomasinpa itsekin pitäväni enemmän indikoista, kun on tuo pää niin korkealla muutenkin. En kasvata aivan heti uudestaan, mutta ehkä myöhemmin tulevaisuudessa.. Hmm.. Tuleekohan jo liikaa tekstiä, eli lopetan mainopuheen Jock Horrorista ja Tykkäsin-kuitenkin-niin-paljon-että-annan: 85/100p. Kiitos luontoäiti, kun opetit minulle näinkin paljon itsestäni ja näinkin lyhyessä ajassa..

YHTEENVETO:
Voimakas sativa, joka voi ja nostattaa huisin korkealle. En suosittele liikuntakyvyttömille, enkä aloittelijoille. Enemmänkin mieleenvaikuttavaa, kuin mitenkään fyysisesti relaxoivaa. Taattua party/tanssi/hyvänolon -polttoa (kuitenkin).

Avatar
Broccoli
Viestit: 41
Liittynyt: 21.1.2005

Re: Jock Horror

ViestiKirjoittaja Broccoli » 5.1.2006 13:49

Tuossa edellä onkin jo mainittu lähes kaikki oleellinen...

Siementen itävyys itselläni oli aika onnetonta (40%, huonoa tuuria?). Tuon ja epävakauden lisäksi en keksi pahaa sanottavaa tästä lajikkesta. Saattaisin jopa kasvattaa vielä uudestaankin joskus tulevaisuudessa.
B.R.O.C.C.O.L.I
Boheemin Rutiköyhä Osapäiväopiskelija ja Curlingvalmentaja, Charmikas Ostjakki sekä Läähättävä Iskelmälaulaja

Rhesus m
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1078
Liittynyt: 26.4.2001

Re: Jock Horror

ViestiKirjoittaja Rhesus m » 29.1.2006 14:36

4/4 Siemenestä nousi pintaan 2 urosta ja 2 naarasta.
Pistokkaat juurtuvat melko nopeasti.
Helppo kasvattaa venyy jonkin verran pituutta. Taipuisat varret jotka on helppo taivutella scrog verkkoon.
Pärjää vähällä lannoittamisella. Tuoksu ei ole kovin voimakas mutta kukinnan voimistuu.
Kukkii 65-70vrk viimeisen 2 viikon kukinnot tiivistyvät huomattavasti.

Lopputuote on vaikutuksiltaan sativapainotteinen varsin intensiivinen pilvi joka saataa aiheuttaa lievää vainoilua.
Miellyttävä mutta melko lyhyt kestoinen pilvi. sopii hyvin pienen puuhastelun mausteeksi ja piristykseksi illan istujaisiin.
Jumitusta kaippavat voivat huoletta jättää tämän kasvattamisen väliin.
arvosanaksi 3/5 lyhyen keston takia.

THC
Viestit: 42
Liittynyt: 26.9.2005

Re: Jock Horror

ViestiKirjoittaja THC » 11.3.2006 7:44

Ostin Nirvanalta 10 siidua ja 6 nousi pintaan, joista oli 3 urosta 2 narttua kaverilla. Yksi oli minulla kasvamassa, ja ei mitään ongelmia friikahtamisen suhteen. Hieman tripauttavakin kasvi, itse olen saanut lieviä kuuloharhoja kun kaverin valmista satsia polttelimme. Melko huoleton, sopii ensikasvattajillekin.

--
KaLaInfon huomautus: sukupuolen paljastuminen vegetatiivisella valolla ei tarkoita, että kasvi olisi autoflower.
hmmmm erittäin kummallista elän olenko? no ainaki jumittelen

Avatar
PsyComa
Viestit: 211
Liittynyt: 13.2.2006

Re: Jock Horror

ViestiKirjoittaja PsyComa » 12.1.2007 13:23

Tilailinpa tuossa jonkin aikaa sitten kyseisii simppuja ja kasvattelin sadon. Ensimmäisillä parilla pajauttelu kerralla ei just tuntunu eroavan aiemmin polttamista lajikkeista suuntaan eikä toiseen. Meni kuukaus meni kaks, normaalia rataa. Nyt sitten avasin tollasen isomman puoleisen lasipurnukan missä on kuivatut hororit ollut muhimassa ja miettimässä miten mieleen vaikuttaisi. En tiiä mikä tuossa yhdessä purkillisessa on, mutta se vaan pärähtää aivan tajuttoman kovaan. Ihan sama poltatko 0.1g vai 3g, jalat alta, suu superkuiva, pulssi ~170 ja ajatus lentää metrin pään yläpuolella. Kahtee viikkoo en o saanu unta enne 4 aamulla enkä oo nukkunu yli 9, eli max viiden tunnin unia nauttinu ja pajautellu ja kokoaja tosi pirtee olo. En kyllä ihan äkkiä kasvata toista satoa Jockia, vähän liian tiukkaa matskuu miulle :D

Avatar
KEdrama
Viestit: 7
Liittynyt: 1.2.2007

Re: Jock Horror

ViestiKirjoittaja KEdrama » 8.2.2007 23:08

Sairain mitä olen koittanut. tuossa muutama vuosi takaperin kesän kohokohta eli pipefest, tukeva jonesi siihen päälle että oli jo aikaisemmin polttanut, runsaan freestyle räppäyksen jälkeen poistuimme mökeiltä ja kävellessäni huomasin vasta täysin lopputuloksen. yhdistetynä oli kyllä alkoholi mutta tila oli todella sekava ja energinen, pyörin kavereideni ympärillä, heiluttelin käsiä eri tavoilla ja hoin "enkelistä kärpäseksi - kärpäsestä enkeliksi" "PRRRRR" "FLÄPÄ FLÄPÄ" lopuksi pääsimme telttailualueen läpi metsään, jossa kävellessäni tapahtui jotain todella ennenkokematonta. hallusinaatio kukasta.. puoliksi out of body experience, näin itseni puiden latvojen tasolta käveleväni metsässä. tuota voi sanoa jo tripiksi. Kyseisen erän maku oli mitä mahtavin. ThC pitoisuus myös korkea koska useampikin henkilö poltti hyvät muhevat puolestakin nupusta. olen säästänyt kyseiseltä reissulta pientä nuppua sitä ja olen sanonut että lopetan polttamisen kun se loppuu, eli käytännössä kun asetun paikoilleni ja vaihdan satunnaiskäyttöön, poltan sen .. :mrgreen: pisteet: 90/100
-:Keittiöni kello on aina 4:21:-

Avatar
Jack The Reaper
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 4210
Liittynyt: 7.1.2003

Jock Horror

ViestiKirjoittaja Jack The Reaper » 15.6.2007 10:37

Olen savutellut tätä pariinkin otteeseen.

Vähän tavallista vahvempaa 50/50 -tyylistä menoa. En sanoisi että on mitenkään erityisen vahva.

Porukka tuntuu pitävän tätä budia aika hyvänä - ja ihan perushyvää polttoa onkin, mutta ei mielestäni kyllä mitään sen enempää.

Hintaansa nähden kuitenkin ihan hyvä vaihtoehto niille jotka eivät jaksa panostaa rahaa siemeniinsä. :)

-J

MattoTeline
Viestit: 8
Liittynyt: 24.4.2006

Re: Jock Horror

ViestiKirjoittaja MattoTeline » 23.8.2007 19:34

Joo hyvältähän täällä kuullostaa... onhan tuota jockkia testailtu jo useaan otteeseen ja en itse ole kyllä mitään vahvempaa kerenny kokeilemaan ja KEdrama sanoi että on kokenut pikku trippauksen Jockista niin melkeen sama homma täällä, tuli polteltua illan mittaan aika monta pesällista ja sen jälkeen tapahtui sellainen pikkainen näköharha kun luulin tyttöystäväni hiplaavan kasvojani ja näin että hän oli hereillä edessäni vaikka asia ei näin ollut. Kasvi on ehkäpä hieman vaativakin kasvattaa, riippuu tietysti emosta, kasvi noin tuplaa tai triplaa kokonsa kukituksen aikana mutta vaikea saada kunnon paksuja budeja aikasiks. Pointsit 95/100
Ennemmi överit ku vajarit....

rollercoaster
Viestit: 134
Liittynyt: 22.2.2007

Re: Jock Horror

ViestiKirjoittaja rollercoaster » 6.1.2008 23:43

Itävyys:
Ehkä 9/10, kaksi siementä tapoin kun unohdin mokomat. 3 naarasta, uros, ja 2-3 hermistä. Siemenet olivat suoraan Nirvanalta tilattuja.

Kasvu&kukinta: Kasvit olivat elinvoimaisia, mutta stressaantuivat herkästi. Normaalia tarkempi pH:n ja lannotteiden suhteen. Suoraan 12/12 valoilla kasvaa noin 60 cm korkeaksi yhden pampun omaavaksi. Pidemmällä vegellä haaroittuu enemmän, ja kasveista osa on joulukuusifenoa. Lehdet tummanvihreät. Kasvuvaiheessa osa kasveista haisi kuin oudolle parfyymille, katosi kukituksessa. Muutenkin kasvit haisivat enemmän kasvuvaiheessa kuin kukituksessa (aktiivihiilen läpi vegessä, kukituksessa ei haissut läpi). Kestää korkeitakin lämpötiloja. Pistokkaat juurtuvat nopeasti ja helposti.
Hermafrodiitti-joken ja afgaani/norttihybridin risteytys tuotti vahvoja, mutta kasvultaan vaihtelevia kasveja.
Venyy 2-4 kertaiseksi, reagoi hyvin sidontaan ja latvontaan. LST-tyylillä kasvatettu sativafeno tuotti 10 litran ämpärissä (mustamulta,substral,biobizzbloom) pitkiä pääpamppuja 5-8kpl, pisin 60cm. Sitomalla vegessä kasvia venyminen vähenee ja kasvit oli helppo pitää tarvittaessa pieninä. Pamput ovat harvahkot.
Kukkii 11-13 viikkoa.

Budit:
Ovat isoja. kunnon nuput ovat helposti 5cm pitkiä. Itse verhiöt jäivät pieniksi ja kukinto oli hieman turhan lehtevää. Toisaalta ensimmäisellä kerralla oli kesäkasvatus ja lämmöt 30+, toisella kerralla ylilannoitusta, varsinkin typen. Ei mitään kivenkovaa, vaan ilmavaa kukkaa.
Hajut vaihtelevat mausteisesta hedelmäiseen. Parfyymisia aromeja joissain yksilöissä. Haze-feno oli parhaimman hajuinen (14viikkoa), hienostuneen hedelmäinen. Myös mauste-parfyymi-hedelmä-feno oli hajultaan hyvä. Kuivana myös hieman kuivan heinän hajua, koska lehti/kukkasuhde jäi vähän huonoksi. Haisee just sen verran bägissä, että julkisilla paikoilla pääsevät myös muut ihmiset nauttimaan kevyistä tuoksahduksista.

Poltto:
Poltettuna maku on mausteinen. Raakana ahdistaa vain hieman henkeä, miksattuna ei oikeastaan yhtään.
Ei jumita ruumiissa paljoa, mutta päässä kylläkin, varsinkin indicaisemmat. Samalla tavalla kuin Jack Herer (tuntematta tarkemmin fenoa) eli vaikka polttaa paljon ei tipahda uneen, vaan jää nykimään/pilkkimään, pystyy kyllä liikkumaan, muttei halua. Haze-fenossa oli vähän kirkkaampi pilvi, sopii paremmin päiväkäyttöön.
Keskimäärin, 2 indicaisempaa fenoa oli lähimpänä niitä herereitä, joita olen saanut. Sativaisin oli enemmän sativapilvi kuin nuo satunnaiset jack hererit.
Pilvi kestää selkeästi pidempään kuin normi-indicat, ja nousuja on useita. Vielä tunnin päästä polttelusta saattaa lähteä nousuun. Saattaa vainottaa, varsinkin liian aikaisin kaadettuna. Ehkä keskivertoa hieman psykedeelisempi. Ei mässytä erikoisemmin, syömättä oleminen on suht helppoa jockeissa. Auttaa kipuihin, esim hammassärky paremmin kuin aurora indica, josta myös on kokemusta. Hyvää lenkkibudia, laittaa jalkoihin vauhtia, sisätiloissa jalat vispaa. Ei erityisen sosiaalinen.
Ei mitään superbudia, hieman keskivertoa vahvempaa ehkä, vahvuus vaihteli 3 yksilössä, mutta hyväksyttävän marginaalin sisällä. Tätä voi polttaa aika paljon ennenkuin ei enää maistu, mitä enemmän sitä enemmän solmuun menee ja psykedeeliset vaikutukset tulevat enemmän esiin.

Yhteenveto: Narkoottinen sativa, jolla on myös lääkinnällisiä taipumuksia. Kuitenkin liian sekava pilvi, jotta voisi käyttää joka paikassa. Kuitenkin mukavan energinen, jotta jaksaa esim siivota samalla kun chillailee musiikkia jossain omassa maailmassaan. Satopotentiaalia on, eikä kukitusaika ole liian pitkä. Parempaa kukka/lehtisuhdetta jäin kaipaamaan ja ehkä enemmän potkua. Asioita, jotka riippuvat paljon myös kasvatuksesta, tämä ei ole aloittelijalle sopivin kasvi, herkkä stressille ja huono palautumaan.

Saatan kasvattaa uudelleen, mutta en lähiaikoina, ei löytynyt tarpeeksi hyviä emoja. Muiden kommentit ovat myös aika paikkaansapitäviä.

Pölytin yhden hazefenopiston ja hieman muutakin lowryderilla, toivottavasti lr tuo verhiöihin kokoa ja jock monipuolisempaa pilveä. :P
Kouluarvosanoilla nämä yksilöt:
Haju: 7-9 Maku: 7 Vahvuus: 7,5 Vaikutukset: 8,5 Kasvu&kukinta: 8 Helppous: 7
Your trust is in whiskey and weed and Black Sabbath... It's Goddamn Electric!

Avatar
drgreen
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 700
Liittynyt: 18.3.2006

Re: Jock Horror

ViestiKirjoittaja drgreen » 5.2.2008 19:14

Jock Horror & Apollo 11 [400w SPNA Multa] *VALMIS*

Eli kyseessä Nirvanan Jock Horror.

Yhteenvetoa,

KASVATUS
Kasvit olivat ihan kohtalaisen helppoja kasvatettavia eikä ongelmia liiemmin esiintynyt. Suhteellisen rehevä vegevaiheessa. Lähtivät aika hissukseen kukkimaan (n. 2vk) ja kukkimisen edetessä meni kauan ennenkuin juuri mitään tapahtui. Budit turpos aika loppuvaiheessa ja kaikki tehokin tuli viimeisellä viikolla. Haju metsäisä tai jotenkin luonnosta tuttu. Liian pitkä kukitusaika suhteessa jälkituotteeseen, mutta kivan satoisa.

POLTTO
Poltto on ihan asiallista. Käy aika piakkoin toimimaan eli ei kauheasti viivyttele. Suhteellisen sativainen, mutta petollisen indicakin. Eli kun tuuppaa jo kolmatta pesää illassa menemään niin nukkumatti on kyllä yllättävän helposti kylässä, vaikka siihen asti on ollut hauskan pirteä sativainen meininki. Tuntemattomista syistä Jack Hereriä tavoittelevat voivat tykätä myös tästä. Ihmeellisen lyhytkestoinen, että parin tunnin välein viimeistään saa jo polttaa uudelleen.

Lyhyesti: Kohtuu mukavan pirtsakka sativa, mutta kulman takana odottelee tipahdus.

+ Vahva ja tripauttava pilvi
+ Sopii aktiviteetteihin
+ Ei niitä vahvimpien hajuisia
+ Satoisa
- Lyhytkestoinen pilvi
- Kypsymisaika sativan luokkaa
- Herkkä erilaisille ulkoisille ärsykkeille

++ (4/5) (tämäkin lyhyestä kestosta ja kasvatuksesta)
Try my book and you'll have the chronic in no time!
Dial 1-800-713-GROW

Avatar
atzoup
Viestit: 16
Liittynyt: 13.3.2008

Re: Jock Horror

ViestiKirjoittaja atzoup » 3.7.2008 15:29

Nirvanan Jock Horror

KASVATUS

Sain yhden huonovointisen taimen ystävältä joka oli kylvänyt 10 kpl siemeniä. Taimi lähti kasvamaan melkee liian hyvin. todella rehevä vege. Normaali latvonnalla lähti neljä päävartta puskemaan. Ensin valot 18/8 ja kukituksessa 12/12 kseti 4vrk ennen esikukintoja. Tyttö tuli.

Nyt 45 vrk takana ja pudit noin 20 - 30 cm x 5 cm aika kivasti on ruvennut jo ruskistelemaan.
http://www.hg420.com/gallery/showgaller ... user=17921

POLTTO

Kukka on ollut vaihtelevaa ainakin vielä tässä vaiheessa. Muutama pesä ollut todella tyrmistyttävän tripauttavaa ja voimakasta.

Avatar
aappa123
Viestit: 38
Liittynyt: 28.2.2007

Re: Jock Horror

ViestiKirjoittaja aappa123 » 3.1.2009 23:19

Olen kasvattanut Jockkia ainaki 4 kertaa, 1 kerta kusi liiallisen lämmön ja ravinteissa oli jotain häikkää varmaan :cry:
Haju ei dunkkaa edes vessasta ulos. Erittäin päräyttävää budia (nytki kuumeessa ja jockista taju kankaalla) Jotkut sanovat liian päräyttäväksi kylläkin :D . 45l aquafarmissa on tullu todella isoja satoja. GHEn ravinteilla mun mielestä ei ota nokkiinsa yhtään vaikka kuin sattuis kuseen ravinteiden annon. ensimmäistä siementä ei ole tullut tähän mennessä.
siin olis lopuillaan kukkimassa oleva sivuoksa :) Kuvalinkki

Aika
Viestit: 1
Liittynyt: 13.3.2009

Re: Jock Horror

ViestiKirjoittaja Aika » 13.3.2009 0:53

Kasvatuksesta:

Helppoa kuin heinän teko, haju olematon (toki voi johtua siitä, että kämppäni vetää aivan perkeleesti). Sillon tällön vettä multaan ja vähän sumutusta sekä rakkautta.

Poltosta:

Kikatusta ja hauskanpitoa. Kasvattelin sadon, ekaa kertaa elämässäni. Ja voi pojat, tuli polteltua & paljon.

Uskomaton värinä koko ruumiin läpi, sata salamaa & 3 valovuotta juoksi läpi ruumiin. Täydellinen tietoisuus, mutta mitätön tietämys. Kaiken tajuaminen, ajan ymmärtäminen... sanoinkuvaamatonta. Ihmismielen arvostus nousi sadasta tuhanteen, en olisi ikinä uskonut että hamppu, tuo vaaraton ja kaikkien ihannoima aine voisi vaikuttaa näin ihmiseen. Yhtäkkiä perimmäiset kysymykset & niiden mietteet tuntuivat helvetin tärkeiltä ("Olen, siis ajattelen." jne.).

Se vaan naksahti, ei sitä voi muuten kuvailla koska... ankalla ei ole eroa. Jossain vaiheessa tajusin tulevani hulluksi, mutta se on sinällään paradoxi koska hullut eivät tajua tulevansa hulluiksi - luulevat tulevansa vastakohdiksi. Erityistä. Pikkuhiljaa alkaa kaikota tän viimesimmän universumimatkailun tripin vaikutukset (viikko polttamatta nyt, vähintään pari viikkoa vielä ni toivottavasti oon taas 'selvä'). Kaikki oikeestaan aika sekavaa, mutta hienoa.

Jälkisana:

Eka oma kunnon poltto, en suosittele. Siis ekaksi kunnon poltoksi jos meinasit poltella muutenkin kuin kerran kuussa, pistää miettimään asioita.

Editnappulaa löytäny, tässä parit kuvat järjestyksettömyydessä:

Kuvalinkki


Kuvalinkki


Kuvalinkki


Loput kuvat jostain syystä kadoksissa, ja niitä oli monta. Vituttaa :(

Avatar
piri_aslak
Viestit: 45
Liittynyt: 28.10.2007

Re: Jock Horror

ViestiKirjoittaja piri_aslak » 18.8.2009 16:40

Toissa keväänä kasvattelin kaverilta saaduista pistokkaista 3 Jockia. Pistot olivat ilmeisesti eri emosta sillä yksi kasveista kasvoi indicaisemmin tehden yhden isomman pääpampun kun taas kaksi haaroittui erinomaisesti ilman latvomista, kumpikin tehden noin kymmenen pamppua. Kasvit eivät kuitenkaan venähtäneet kukituksessa kuin ehkä parikymmentä senttiä, noin 40-senttisiä olivat kun valojakso meni vaihtoon. Tuoksu oli melko mieto, lähinnä sativoille ominainen "kissankusen" tuoksu jäi kämppään leijailemaan kun iski kaapin kiinni. Poltto oli tiukkaa sativaa, melkein tripauttavaa. Reilun kuukauden curetuksen jälkeen budi muuttui toffeen tuoksuiseksi ja makuiseksi ja tehokin tuntui lisääntyneen entisestään. Budi oli myös melko kiinteää, pienestäkin nipistä riitti grindattavaa. Ylipäätänsä tosi mukava, helppohoitoinen ja vähätuoksuinen kasvatettava ja poltossakaan ei ollut valittamista. :pimp:
verisilmä purskahtaa

aivansama
Viestit: 217
Liittynyt: 9.6.2008

Re: Jock Horror

ViestiKirjoittaja aivansama » 18.10.2009 0:51

Täydellinen lajike. Juuri mitään negatiivista ei tule mieleen ja se riittää viiteen pisteeseen!

Kasvatus oli helppo. Ei normaalista poikkeavia ongelmia, sorruin hieman ylikasteluun ja pari kertaa löysin Jockit hieman nuutuneina ja janoisina. Loppuvaiheessa Jock oli hyvin huonon näköinen.

Budit turposivat kukitusjaksosta 9-10 viikon akana.

Kaappi oli mitoiltaan 200x100x60 ja hattuhylly toimi konehuoneena scrog verkon ollessa n. 20cm korkeudella multarajasta.
Verkko ei ihan täyttynyt reunoilta, mutta se oli mielestäni hyvä asia jotta Jockin taake näki.

Tuoksu on hyvä ja raikas. Poltto on sopivan laimeaa ja pehmeää toisaalta tehot tippuvat melko nopeasti. Hyvänä puolena siinä on toki se että selviää nopeammin, joten sopii pikku välipalaksikin ja varsinkin päiväpoltoksi. Kokemusta on myös White Rhinosta ensikasvatuksen merkeissä ja nyt voin sanoa että se on todella jumauttava lääkekasvi :) ja vahva kuin mikä jos vertaa Horroriin. No se White Rhinosta.

Satoa tuli mielestäni täysin riittävästi ja vähän enemmänkin 8)

Tetra
Viestit: 18
Liittynyt: 7.5.2008

Re: Jock Horror

ViestiKirjoittaja Tetra » 20.12.2009 22:28

Tämän herkun vaikutuksen alaisena ei tarvi muuta kuin ajatella esimerkiksi linja-autolla liikkumista niin lähtee kuumotus niin lapasesta että heikompaa pelottaa. Ja joka ikinen kerta. Todella kuumottavaa tavaraa, mutta ihan mukavaa loppupelissä jos vaan pysyy tiukasti neljän seinäin sisällä, ja mieluiten kämppä pimeänä ja omassa vaatekaapissa hiiren hiljaa.

Näin minulla.

Avatar
pizbuin
Viestit: 536
Liittynyt: 20.5.2006

Re: Jock Horror

ViestiKirjoittaja pizbuin » 20.1.2010 16:41

Nirvanan Fem. Jock Horror

Itävyys:
Kaikki siemenet itivät ja nousivat mullasta.

Kasvu:
Feno vaihtelua esiintynyt paljon. Siemenistä voi tulla tummanvihreä ja liilaksi kukituksen loppuvaiheesa muuttuva pieni satoinen, oranssi tuuhea ja järjettömän satoisa tai jotain siltä väliltä.
Oranssikin feno saa liiloja sävyjä trimmilehtiin ja kukintoon. Multakasvatuksessa ravinteita voi antaa ihan reilusti ja muutenkin kasvaa ihan itsekseen. Helppo lajike siis.
Pituutta kolmen viikon jälkeen vegen lopussa n. 50-60cm. Kukinnan aikana pituutta tuli vielä n. 40cm lisää. Kukitus aika n. 11-12 viikkoa. Haju kukinnan puolivälissä voimakas, mutta lopussa mitätön.
Haju ei tule aiheuttamaan ongelmia, jos on edes jonkinlainen hajunpoisto.

Budit:
Todella tiivistä, läskejä ja järjettömän hartsisia budeja. Vihreän fenon budit olivat ilmavempia, mutta turvonneita. Hyvin hartsisia. Liiloja sävyjä.

Poltto:
Maku on upean yrttinen. Eipä tule perus ganja heti mieleen mausta. Ei laita sekaisin. Ainakaan kovin helposti. Sopii hyvin aloittelijalle. Poltto on tehokasta, mutta indica/sativa tasapaino on juuri sopiva vahvaan, mutta ei kuumottavaan kokemukseen. Vaikutuksilla ei ole ollut fenojen välillä isoa eroa. Oranssi on sativaisempaa, kuin vihreä feno, mutta ero ei ole järin iso.

Yhteenveto:
Annetaanpa pisteitä...4,5/5.
+ Kasvatus
+ Sato
+ Uniikki maku
+ Siniset sävyt
+ Vaikutukset
+ Vahva
+ Lääkinnälliset ominaisuudet.
+ Päivä poltto / 24/7 hiisaus ( Toleranssin ja kerta-annoksen noustessa positiivisit fiilikset lajikkeesta vaan kasvavat.)

- Sato
- Feno vaihtelu

coma88
Viestit: 9
Liittynyt: 13.8.2010

Re: Jock Horror

ViestiKirjoittaja coma88 » 22.10.2010 3:48

nirvanalta tilasin 5 kpl femmattuja siiduja ja itävyys oli 2/5... hintansa väärtejä kuitenkin :D

kuosimaa
Viestit: 54
Liittynyt: 18.2.2010

Re: Jock Horror

ViestiKirjoittaja kuosimaa » 14.2.2012 18:11

Nirvanalta 5kpl, itävyys 100%.
Kasvaa aika hitaasti mullassa, nyt noin kuukauden vegen jälkeen korkeutta n. 30 cm ja halkaisija n. 40 cm.
Ei vielä minkäänlaista hajua ainakaan omaan nenään. Mutta helposti neidit näyttää kasvavan, eikä mitään ongelmia ole esiintynyt.
Innolla odotellaan valmistumista :P


Palaa sivulle “KaLaInfo”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa