Shiva Skunk

Kannabislajikeinformaatiotietokanta http://kalainfo.hamppu.net/

4.2

1
0
Ei ääniä
2
0
Ei ääniä
3
0
Ei ääniä
4
5
83%
5
1
17%
 
Ääniä yhteensä: 6

Avatar
reijo hiller
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 2717
Liittynyt: 22.2.2004

Shiva Skunk

ViestiKirjoittaja reijo hiller » 14.11.2005 17:10

Lajike: Shiva Skunk
Arvosana: 4,2 (ääniä yhteensä 6)
Lajiketyyppi: F1-risteytys
Linjaus/sukupuu: NL #5 / Skunk #1
Genotyyppi: hybridi, indicainen
Kukitusaika: 45-55 pv
Haju: sitrus/skunkki
Korkeus: 40-140 cm

Vaikutus: tasapainotettu

Kuvaus

Erittäin helppohoitoinen ja kompakti lajike, joka myös kukkii nopeasti. Myös purppuraa väritystä esiintyy viileämmissä lämpötiloissa. Sato on keskiluokkaa (kasvia kohden hieman alhaisempi pienemmästä koosta johtuen). Kasvi on tuuhea, ja pienellä latvonnalla se soveltuu myös pieniin tiloihin. Soveltuu hyvin myös sog- ja scrog-kasvatukseen.

Vaikutukset ovat jossain määrin jumittavia, mutta jättävät kuitenkin "pään toimimaan" ja soveltuvat sosiaalisiinkin tilanteisiin. Parin tunnin kuluttua saattaa tulla "jälkijumitusta".

Saatavuus
Sensi Seeds

Avainsanat:
sisälajike, pieni, helppohoitoinen, aloittelijalle sopiva, nopea, matala

Avatar
Theofanis
Viestit: 17
Liittynyt: 23.4.2013

Re: Shiva Skunk

ViestiKirjoittaja Theofanis » 13.5.2013 20:14

Jumittava, syviin vesiin vetävä. Ei hiivi eikä arkaile, vaan puskee päälle kuin höyryveturi.
Paljon enemmän Shivaa kuin Skunkkia, vahvahko. Ei mitään übersosiaalista nauruheinää.
Kova, mutta lempeä.
-Tulokas-

Locker
Viestit: 362
Liittynyt: 18.10.2010

Re: Shiva Skunk

ViestiKirjoittaja Locker » 9.9.2013 11:45

Omaan makuuni liian jumittavaan laittava, tuppasi myös saamaan hieman epäsosiaaliseksi.

Vaikka olenkin löytänyt itsestäni indican ystävän, niin tämän lajikkeen ominaisuudet eivät ihan kohdanneet odotuksia - kun tasapainotetumpi vaikutus on se ihanne.

fruitdropss
Viestit: 31
Liittynyt: 11.8.2012

Re: Shiva Skunk

ViestiKirjoittaja fruitdropss » 25.11.2013 16:03

Kasvatus meneillään tällä lajikkeella, väitän että ei ole mitenkään pieni. Vege 2kk, varret sidottu, latvottu ja scropattu useampaan otteeseen, kasvilla korkeutta nyt ensimmäisen kukitusviikon jälkeen noin 70cm, leveyttä 90cm.

CFL_Closet
Viestit: 379
Liittynyt: 21.12.2012

Re: Shiva Skunk

ViestiKirjoittaja CFL_Closet » 10.7.2014 12:15

Kerran kasvatin ja satoa ei kyllä paljoa tullut, koska kasvi tuli latvottua aika aikaisessa vaiheessa ja valoa oli 250w ESL JA vielä kaiken lisäksi tuli nypittyä lefaa kasvista pitkin kasvatusta. (Kasvualustana oli Kekkilän kukkamulta ja ruukkusora 300mm Pauliina-altakasteluruukussa.)

Mutta tässä kasvatuksessa laatu korvasikin määrän erittäin hyvin. Kukka oli valehtelematta ehdottomasti yksi päräyttävimpiä, joita olen ikinä polttanut tähänkään päivään mennessä. Toimii unilääkkeenä ainakin meikäläisen kohdalla paremmin kuin turpaanveto. Miinusta tulee (ihme kyllä) tehoista. Tehot olivat sitä luokkaa että jos illalla pajautteli kyseistä kukkaa, niin seuraavana aamuna oli pää niin jumissa että töissä ei tullut sosiaalisista tilanteista oikein mitään. Haju oli myös todella vahva koko kukituksen ajan; jotenkin aika paljon tuli metsämansikka mieleen, kun tunki nenän tarpeeksi lähelle nuppua. Muuten tuolloisessa yksiössä velloikin ilmassa tuhti skunkkimainen lemu.

Tiivistettynä suosittelisin tätä lajiketta kasvatettavaksi paikkaan, jossa ei haittaa jos haju leviää, tai muutoin on oltava hajunpoisto käytössä (aktiivihiili tms.), mutta tilaa lajike ei paljoa vaadi ainakaan, jos sen latvoo tai scrogittaa (tai molemmat). Polttona taas suosittelen mieluiten rentoutumiseen iltaisin JOS seuraavana päivänä ei ole mitään menoa heti kun on herännyt, nimittäin tätä lajiketta ei kannata todellakaan hiisailla jos ei saa rauhassa "heräillä" paria tuntia aamusta ! :D


Palaa sivulle “KaLaInfo”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija