Sweet Tooth #3

Kannabislajikeinformaatiotietokanta http://kalainfo.hamppu.net/

4.0

1
0
Ei ääniä
2
0
Ei ääniä
3
1
20%
4
3
60%
5
1
20%
 
Ääniä yhteensä: 5

Avatar
reijo hiller
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 2717
Liittynyt: 22.2.2004

Sweet Tooth #3

ViestiKirjoittaja reijo hiller » 1.12.2005 14:46

Lajike: Sweet Tooth #3
Arvosana: 4,0 (ääniä yhteensä 5)
Lajiketyyppi:
Linjaus/sukupuu: Sweet Pink Grapefruit / ?
Genotyyppi: hybridi, indicainen
Kukitusaika: 54-60 pv
Haju: greippinen, skunkkinen
Korkeus: 40-140 cm

Vaikutus: tasapainotettu

Kuvaus

High Times Cannabis Cup 2001 / 1. sija (Sweet Tooth)

Laajan suosion saavuttanut, helppohoitoinen ja hyväsatoinen pikkulajike. Lajike ei veny kukituksessa juurikaan, ja näkyviä trikomeja alkaa ilmestyä parin kukitusviikon jälkeen. Kasvi on hyvin elinvoimainen, lähinnä runsaasti vihannespunkkeja sisältävissä tiloissa voi tulla ongelmia. Kukituksen loppupuolella kukinnot alkavat olla hyvin paksuja ja tiiviitä, jolloin hyvä ilmanvaihto on tärkeää. Soveltuu hyvin scrog-kasvatukseen.

Sweet Tooth #3 on vaikutuksiltaan indicamaisella tavalla rentouttava, mutta ei kuitenkaan jumittava. Monet indicaisten lajikkeiden ystävät pitävät siitä erityisesti "päiväindicana", joka ei ole kovin vahva mutta hyvin miellyttävä ja tyyni.

Ks. myös Sweet Tooth #4

Saatavuus
Spice of Life

Avainsanat:
sisälajike, helppohoitoinen, aloittelijalle sopiva, satoisa, cup-palkittu

Avatar
Horsma
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 578
Liittynyt: 6.6.2001

Re: Sweet Tooth #3

ViestiKirjoittaja Horsma » 1.12.2005 22:27

Sweet Tooth on tietääkseni Sweet Pink Grapefruitin ja DJ Shortin Blueberryn risteytys. Numero nimen perässä tarkoittaa takaisinristeytysten määrää SPG-emoon. Eli ST#3 on kolmas takaisinristeytys SPG:hen.

ST#3 omaa jonkin verran vaihtelua fenoissa. Olen kasvattanut kolmea eri naarasta, joista kaksi oli kasvutavaltaan lyhyitä ja leveälehtisiä indikaisia kasveja. Niiden budit olivat muodoltaan pyöreät ja keskikokoiset/pienehköt, mutta kivikovat. Tiiviimpää nuppua en ole nähnyt missään.

Kolmas naaras oli sativaisempi ulkonäöltään. Sillä oli kapeammat lehdet, enemmän oksia ja se kasvoi korkeammaksi. Budit olivat teräväkärkiset ja keihäsmäiset. Kooltaan ne olivat isompia kuin indikaisemmissa kasveissa, mutta aivan yhtä tiiviitä. Tämäkin kasvi kyllä näyttää indikalta, mutta sativavivahde on selkeästi huomattavissa. Vieläkin harmittaa, että menetin kloonin. Tämä oli parasta indikaa, mitä olen kasvattanut.

Kukkivan kasvin tuoksu aivan mielettömän hyvä. Erittäin hedelmäinen, jopa niin herkullinen että vesi herahtaa kielelle muutaman nuuhkaisun jälkeen. Haju vaihtelee greipistä mansikkaiseen eri kasvien välillä. Ei todellakaan tuoksu skunkilta yhtään, vaikka tuossa esittelyssä niin sanotaan. Hajun voimakkuus sellaista keskitasoa. Budi on erittäin hartsista.

Sadon määrä vaihtelee. Sativaisemmalla fenolla sato on iso, jopa kaksinkertainen indikaiseen verrattuna. Indikaisella sato on keskitasoa.

Budin ominaisuudet
Budi on kivikovaa ja huomattavan painavaa. Pienikin nuppu painaa helposti gramman. Curetettu budi tuoksuu hedelmäkarkille. Aivan tajuttoman hyvänhajuista. Haju vaihtelee fenojen välillä, mutta indikafenot olivat vielä hieman paremman tuoksuisia kuin sativainen.

Maku on hedelmäinen ja savu erittäin pehmeä. Tämä on just sellaista kukkaa, jonka polttamista ei vaan tee mieli lopettaa, kun se maistuu niin hyvältä. Vaikutus on iloinen ja sopii hyvin puuhasteluun. Aiheuttaa törkeät mässyt. Tehoakin löytyy riittävästi.

Avatar
jacce
Viestit: 142
Liittynyt: 27.12.2004

Re: Sweet Tooth #3

ViestiKirjoittaja jacce » 29.11.2006 13:24

Sauhutin tuossa vasta Sweet tooth #3 x Chronic:kia ja oli kyllä melkosta gugua.
Ei herranen aika savut bongista laitto keuhkot ihan "tukkoon" ja "kutkutteli" keuhkorakkuloita melkoisesti vielä jonkin aikaa kun savut pölähti
keuhkoista ulos.

Melekeen heti alako tuntuun semmonen mukava kutkutus että "kaat tääm tämähän mennee päähän".
Sitten oli kunnon ajatus jo myrsky päällä ja puhe elimet ihan lukossa. Yritin mennä jumittaan telekkaria mutta en kyllä pysynyt yhtään kärryillä mitä sieltä tuli. Välillä säpsähtelin pääni ulkopuolista maailmaa ja tapahtumia enkä saanut Yhtään kiinni siitä mitä muut hommas ja mitä ne oli tekemässä millonkin. Elikkä olin p***eleen tutkalla. :foil: :laugh:
Sitten pukkas jonkin ajan päästä kunnon zombeilu vaihe päälle ja lauseet jota jakso muodostaa ja suusta ulos päästä oli jotain "jooo.. jeps.. kyllä.. aijaa.." tajoisia.
Ja illalla kun pääsi jääkaapin kimppuun katosi siltä ekana kaikki makkarat ja juustot melekeempä semmosenaan + elinen kebabin ja litra maitoa päälle eikä teheny tiukkaa.
Elikkä mässyt oli ihan hirviät, sitten kun oli ämpännyt itteni ihan täyteen suolaa ja rasvaa ryömin sohovalta sänkyyn nukkumaan.
Sohvalta nukkumaan lähtöäkin valmistelin varmaan puolisen tuntia kattoen tyhjää telekkarin ruutua kun en kaukosäätimelle yltäny vaikka ei ollukko matkaa 1-1,5metriä.. :laugh:

Pakkovaan todeta että "ÄKÄSTÄ KUKKAA".
Hö! tuossa vittu o mussiikkia.
http://www.mikseri.net/artists/?id=23287

unthing
Viestit: 15
Liittynyt: 18.5.2007

Re: Sweet Tooth #3

ViestiKirjoittaja unthing » 18.5.2007 10:48

Sweet Tooth # 3

Makeaa, kutittavaa ja indicaa, kasvaa ja kukkii nopeasti. Mutta 3-4 kierron jälkeen alkoi jo kyllästyttää vaikka oli muutakin. Annoin mennä ja nyt oikeastaan voisi pistää uudestaan..ehkäpä swt 1.1 jossain vaiheessa, aika karkkikukkaa curetettuna. Tästä lajikkeesta olisi kiva tehdä läpyä tai öljyä..


Palaa sivulle “KaLaInfo”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa