Cannalope Haze

Kannabislajikeinformaatiotietokanta http://kalainfo.hamppu.net/

1
0
Ei ääniä
2
0
Ei ääniä
3
0
Ei ääniä
4
0
Ei ääniä
5
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä: 0

Avatar
reijo hiller
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 2717
Liittynyt: 22.2.2004

Cannalope Haze

ViestiKirjoittaja reijo hiller » 22.2.2006 12:23

Lajike: Cannalope Haze
Lajiketyyppi:
Linjaus/sukupuu: ?
Genotyyppi: sativa
Kukitusaika: 55-60 pv
Haju: hedelmäinen, mäntyinen
Korkeus:

Vaikutus: korkealentoista

Kuvaus

IC420 Cup 2004 / sativat, 3. sija
IC420 Cup 2005 / grower's cup, 2. sija

"Moni kakku päältä kaunis" pätee Cannalope Hazen ja ilmeisesti muidenkin DNA Geneticsin luomusten kohdalla.

Elinvoimainen, venyvä sativa, jolle luvataan erittäin nopea kukitusaika. Satoisuudeltaan lajike on keskiluokkaa. Vaikutuksiltaan Cannalope Haze on kirkas ja vahva. Se on palkittu myös cup-kilpailuissa useampaan otteeseen. Pilvi soveltuu hyvin myös päiväkäyttöön.

ICMag-forumilla on keskusteltu paljon Cannalope Hazen perimästä, ja on selvinnyt, että DNA Geneticsin tarjoama info perimästä on väärää. Vanhat harrastajat povaavat kyseessä olevan jonkin C99-hybridin, jossa ei ole aitoa Hazea. DNA Genetics ei ole antanut sille esitettyihin kysymyksiin tyydyttävää vastausta, ja yleisesti onkin herännyt epäilys, että kyseessä on "huijariporukka".


Saatavuus
DNA Geneticsin oma sivu
DNA Genetics (Pollinator.nl)

Avainsanat:
sisälajike, nopea, erittäin vahva, cup-palkittu

Avatar
Nova
Viestit: 90
Liittynyt: 25.8.2005

Re: Cannalope Haze

ViestiKirjoittaja Nova » 2.3.2006 14:42

Joo, pari sanaa noista DNAn lajikkeista: Siis Amsterdamista näitä löytää Grey Areasta ja täytyy sanoa että C99ä ja useita Hazeja kasvattaneena voin varmasti tokaista Cannalopesta että: näyttää C99ltä, ei mitään Haze vaikutteita, vähäisimpiäkään, maku todella hyvä, pirteä ja hedelmäinen, helppoa polttaa, koostumus/kaikki muu kohdallaan paitsi tiedot perimästä, ainakin omakohtaisesti voin sanoa että kyllä tuo pieksee monet niistä muista coffeeshopien tarjonnasta, esim. Amnesian hyvännäköisistä mutta tehokasvatetuista budeista ei ole mitään hyvää sanottavaa, ja olen ostanut joka saatanan listan melkein kaikista (no jaa) siis useimmista hyvätasoisista coffareista läpikotasin moneen kertaan, ja aina palaan takaisin Grey Areaan, tuota kuten kaikkia muitakin (ECSD, NYCD, Anesia Haze jne) löytyy Damista vaikka kenen kasvattamana coffareista ja niiden ulkopuoleltakin ja täytyy sanoa että kyllä se vaan on sieltä paremmasta päästä ko. kaupungin tarjontaa, ainakin Grey Arean tarjoamat DNAn tuotteet on aina olleet hyvin curetettuja ja oikein kivoja budeja olen aina saanut, ja jopa hieman ekstraa kun ostan aina niin pirusti. :P Mutjuu, kaikesta paskapuheesta huolimatta, tuon perimän suhteen, voin sanoa että menee sinne ehdottomaan kärkipäähän ja joka reissun ensi ostos, mutta tosiaan en menisi siemeniä hoitamaan, C99 tai Amnesia99 ovat melkolailla samanlaista budia. Moro, J.


Palaa sivulle “KaLaInfo”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa