Kalichakra

Kannabislajikeinformaatiotietokanta http://kalainfo.hamppu.net/

4.2

1
0
Ei ääniä
2
0
Ei ääniä
3
1
20%
4
2
40%
5
2
40%
 
Ääniä yhteensä: 5

Avatar
reijo hiller
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 2717
Liittynyt: 22.2.2004

Kalichakra

ViestiKirjoittaja reijo hiller » 1.2.2007 22:13

Lajike: Kalichakra
Arvosana: 4,2 (ääniä yhteensä 5)
Lajiketyyppi:
Linjaus/sukupuu:
Genotyyppi: hybridi, sativainen
Kukitusaika: 65-75 pv
Haju: maanläheinen/hedelmäinen
Korkeus:

Vaikutus: melko korkealentoista

Kuvaus

Kali-jumalattaren mukaan nimetty lajike, joka on varsin helppohoitoinen ja usein keskivertoa vastustuskykyisempi tuholaisille. Kukkii suhteellisen nopeasti ja kasvin voi siirtää aikaisin kukitukseen. Soveltuu myös sog-kasvatukseen sekä sativaista lajiketta etsivälle aloittelijalle.

Vaikutuksiltaan voimakas ja korkealentoinen, soveltuu erityisesti päiväkäyttöön.

Saatavuus
Mandala Seeds

Avainsanat:
sisälajike, helppohoitoinen, aloittelijalle sopiva, nopea

Avatar
Stardust81
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 1412
Liittynyt: 27.9.2003

Re: Kalichakra

ViestiKirjoittaja Stardust81 » 27.5.2007 15:01

Kalichakrasta ainakin itse olen löytänyt hyvin erilaisia puolia, riippuen ihan polton määrästä, tilanteesta, seurasta ja polttotavasta.

Lähdetään nyt liikkeelle kasvatuksesta, päiväkirja sekä Kalichakran että Kalichakran ja Northern Lightsin risteytyksestä löytyy löinkistä: https://www.hamppu.net/forum/viewtopic. ... ra&start=0

Kasvatus: Istutin 2 siementä, alkuperäiset olivat mandalaseedsin tuotantoa, eräs toisen forumin jäsen oli tehnyt näillä kasveilla siemeniä, kasvatin siis näitä. Kaikki 4 kasvia kasvoivat 59 litran multalaarissa, ja multatila ainakin tuntui riittävän.

Alkuun Kalichakra kasvoi aika hitaasti, valojason vaihdon jälkeen otti kasvuspurttia noin 3 viikkoa ja asettui sitten, lopullinen korkeus noin puolisen metriä, aika pieni kasvi siis. Tuoksu oli melko mukava, ei yhtään pistävä taikka äitelä, mukavan sitrusmainen ja mieto. Sopinee kerrostalokasvatukseen. Ravinteiden suhteen neutraali, tykkäsi vege- ja kukituslannoitteesta, mutta ei selviäisi ilman eikä isoilla annoksilla.

Kasvatukseen meni melko vähän aikaa, veikkaisin noin 50 kukkimispäivää. Nopea kasvatettava, ilman hajuhaittoja, ilman eksessiivistä lannoitusta, ilman kamalaa pituuskasvua. Helppo kasvi siis.

Poltto: Vähänkin poikkeavassa, mutta kuitenkin turvallisessa seurassa oikein energistä ja naurattavaa polttoa! Pienetkin asiat tai lausahdukset saavat nauramaan, keksimään päätöntä hauskaa tekemistä tai tarinan aihetta. Tutussa porukassa / yksin saattaa olla vain perusheinää, mukava pilvi ja peruspöhnä. Varmastikin niille, jotka eivät ole paljoa poltelleet, tämä lajike tuo aina hauskan ja energisen olon ja naurua mukanaan, jos on päivittäispössyttelijä niin tarvitsee jonkun uuden elementin poltteluun (esim uusi henkilö piirissä mukana / uusi paikka) että tämän lajikkeen kanssa jaksaa nauraa.

Mässyt ovat keskiluokkaa, suolaista tekee mieli, ei niinkään makeaa (kuin esim. Lowryderin kanssa). Jos ekat hitit ovat liian isot, saattaa tulla pientä paniikkia. Ei muuten vainotusta.

Plussat:
- Helppo kasvattaa
- Hajuton
- Halpa
- Naurattaa
- Ei jumahduta

Miinukset:
- Siementen saatavuus (ei ainakaan Suomessa yleinen lajike)
- Jos ottaa ekat hitit liian rankasti, saattaa vainottaa (siis pelottaa, ei vainoharhoja, lähinnä pelkää että kulkeeko henki, ei kuitenkaan mietitytä että josko kaveri olisi poliisi)
- Tylsäksi käyneellä tutulla porukalla vaikutus vain normaali, ei mitenkään erityisen sativaisen piristävä

Joka tapauksessa, tämän lajikkeen keskenkasvuisten lehtienkin avulla on iso aikuinen porukka leikkinyt piilosta, seikkaillut metsässä (20m mökin oven jälkeen paniikissa), koonnut palapeliä ja nauranut 1 tunnin putkeen, joten ei pahaa sanottavaa tästä lajikkeesta. Pienistä vainoiluista nousuvaiheessa johtuen annan kokonaisarvosanan 4/5. Mukavaa, jopa loistavaa, jos osaa ottaa nousut rennosti!
Tietä käyden tien on vanki, vapaa on vain umpihanki.

beeblebrox
Viestit: 150
Liittynyt: 22.11.2008

Re: Kalichakra

ViestiKirjoittaja beeblebrox » 8.1.2009 14:18

Erittäin hyvää sativaa. Ei liian villi, joten muutkin kuin sativafanaatikot pitävät tästä todella paljon. Ei kuumota juurikaan. Käy kaikkeen toimintaan sekä löhöämiseen. Ehkä hieman samanlainen kuin DPn Euforia. Hyvä satoinen ja helppo kasvatettava. Kukitus noin 10 viikkoa.

Outo bonus: Sopii harvinaisen hyvin alkoholin kanssa yhteen =)

Avatar
Theo A.
Viestit: 61
Liittynyt: 1.2.2006

Re: Kalichakra

ViestiKirjoittaja Theo A. » 26.10.2010 2:03

Kasvatuksesta ei ole omakohtaista kokemusta, mutta pääsin seuraamaan sivusta Kalichakra-projektia. Oudointa lajikkeen kasvussa oli se, että loppuvaiheessa kasvi pudotti kutakuinkin kaikki lehtensä ja keskittyi vain kukintoihin, jotka eivät olleet erityisen isoja vaan pikemminkin pikkuryppäitä, joita oli erittäin runsaasti.

Mitä vaikutuksiin tulee, täytyy sanoa että Kalichakra on yksinkertaisesti ehkä parasta pilveä, jota olen polttanut. Kalichakra on todella vahvaa, mutta ei lainkaan kuumottavaa tai paranoidista. Erittäin miellyttävä, vahva pilvi. Todella energinen, itse asiassa niin energinen, että joskus nukkuminen polttojen jälkeen voi olla vaikeaa ajatusten juostessa loputtomasti mielleyhtymästä toiseen. Inspiroi ajattelua, kirjoittamista, toimii soitoissa, maalaamisessa jne. Sosiaalinen kanssakäyminen Kalichakran vaikutuksen alaisena on vaivatonta, mikä on hieman kummallista otettaessa huomioon sen vahvuus. Ehkä kaikkein parasta on kuitenkin se, että vahvuudestaan huolimatta olo seuraavana päivänä ei ole lainkaan pöllyinen, vaan pikemminkin korostuneen energinen ja sosiaalinen.

Loistavaa polttoa siis!

Avatar
Miigo
Viestit: 115
Liittynyt: 3.4.2005

Re: Kalichakra

ViestiKirjoittaja Miigo » 30.11.2010 17:15

Kasvatuksessa oli yksi metrinen kasvi ja oli kyllä vähä hajuinen, ja muutenki haisi ihan jollekkin muulle kuin hamppu"makea sitruuna".

Polttona ajatuksia lennättävää ja lopussa sohvanpohjalle painavaa :)
Ei mitenkään älyttömän vahvaa,mutta pitkälentoista kumminkin.

Lopussa kukinnot sai vähän purppuran väriä pinnoille.
En pelkää pimeää, Sutta murisevaa saati Karhua murjottavaa.

"I hate Mondays!"

Avatar
Merkonomi
1 tähti
1 tähti
Viestit: 626
Liittynyt: 2.1.2002

Re: Kalichakra

ViestiKirjoittaja Merkonomi » 6.4.2011 11:26Palaa sivulle “KaLaInfo”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija