Kuva

Lowryder #2

Kannabislajikeinformaatiotietokanta http://kalainfo.hamppu.net/

3.9

1
0
Ei ääniä
2
2
3%
3
14
24%
4
33
56%
5
10
17%
 
Ääniä yhteensä: 59

Avatar
reijo hiller
3 tähteä
3 tähteä
Viestit: 2717
Liittynyt: 22.2.2004

Lowryder #2

ViestiKirjoittaja reijo hiller » 30.1.2007 4:20

Lajiketyyppi: Vakautettu lajike
Linjaus/sukupuu: Lowryder / Santa Maria
Genotyyppi: hybridi, sativa-indica
Kukitusaika: 63-70 päivää (koko elinkaari)
Sukupuolijakauma: normaali tai feminisoitu
Haju: hedelmäinen
Korkeus: 30-80 cm
Ulkolajike: kyllä

Vaikutus: tasapainotettu

Kuvaus

Joint Doctor's on julkistanut suositusta Lowryder-lajikkeestaan uuden version, joka on vakautettu Santa Marian ja Lowryderin risteytyksestä. Lowryderin tavoin myös Lowryder #2 on matala, tuuhea ja valojaksosta riippumattomasti kukkiva lajike, mutta on hieman alkuperäistä Lowryderiä suurikokoisempi ja satoisampi. Tuoksu on Lowryderin kaltainen, mutta vahvempi.

Soveltuu hyvin Suomenkin korkeuksilla ulkona kasvatettavaksi. Homeenkeston on havaittu ulkokasvatuksessa olevan Lowryderiä parempi.

Lowryder #2:ta on saatavana myös feminisoituna.

aka. Lr#2, Lr2

Saatavuus
Dr. Chronic's seeds
Seedsman
Online Growshop Aliën
Everyonedoesit


Avatar
Ainomieli
Viestit: 86
Liittynyt: 21.5.2007

Re: Lowryder #2

ViestiKirjoittaja Ainomieli » 1.9.2007 12:28

LR #2:sen pilvi on ainakin itsellä suhteellisen jumittavaa ellei erittäin jumittavaa. Hyvänmakuset ja pehmeet sauhut saa kyllä. Itsellä alkaa loppuvaiheessa väsyttämään niin maan perkeleesti, että on aina pitänyt mennä nukkumaan. :D

Fujizu
Viestit: 185
Liittynyt: 19.11.2008

Re: Lowryder #2

ViestiKirjoittaja Fujizu » 28.11.2008 18:05

Tästä täytyy muistuttaa, että jos sinulla on terveen näköisiä siemeniä, jotka ovat täysin halkeamattomia, niin kannattanee hieman viilailla sitä kuorta, koska omani (LR#2 2xfem.) ovat nousseet maasta, mutta molemmissa on kota vielä tiukasti tiukasti kiinni sirkkojen päällä. En uskalla ruveta roplaamaan, kuolevat vielä kääpiöt. :) Lisäsin hieman kosteutta tuonne kaappiin, josko siitä aukeisivat. :think:

spiralmind
Viestit: 266
Liittynyt: 24.2.2005

Re: Lowryder #2

ViestiKirjoittaja spiralmind » 26.1.2009 20:04

Ainomieli kirjoitti:LR #2:sen pilvi on ainakin itsellä suhteellisen jumittavaa ellei erittäin jumittavaa. Hyvänmakuset ja pehmeet sauhut saa kyllä. Itsellä alkaa loppuvaiheessa väsyttämään niin maan perkeleesti, että on aina pitänyt mennä nukkumaan. :D


Juurikin samanlaiset kokemukset itelläki. Verrattuna yköseen paremman makune ja isompi.
Demokratia = Enemmistö voittaa parhaimmiston

Avatar
Idän Pikajuna
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 1087
Liittynyt: 13.7.2007

Re: Lowryder #2

ViestiKirjoittaja Idän Pikajuna » 17.3.2009 11:16

Kyseisestä lajikkeesta löytyy kokemuksia, ystäväni itsetuottamista siemenistä kasvatettuna. Helppo kasvattaa sisällä ainakin, soveltuu ensikertalaiselle mielestäni oikein mainiosti. Ainakin omat yksilöni olivat kaikki autoflower, joten muistaakseni 20/4 jaksolla alusta loppuun homma toimi ihan sulavasti. Saattoi olla myös 21/3 tms, mutta pääpointtina kuitenkin ettei valojaksoa tarvinut vaihtaa missään vaiheessa. Yhden yksilöistä silloin latvoin, ja siitä kasvoi huomattavasti isompi kuin muista yksilöistä. Tätä yhtä monsteria lukuunottamatta, kasvit jäivät suht pieniksi valotehona ollessa noin 300w edestä esl. Lopputulokseen olin tyytyväinen. Kasvualustana toimi multa.

Budi tuoksuu minunkin mielestäni hedelmäiselle, termejä joita olen kuullut on mm. "ylikypsä mansikka" ja "mustaherukka". Vaikutuksiltaan kieltämättä melko tasaista, vaihtelu lienee yksilökohtaista, mutta välillä kuulee sanottavan hieman korkealentoiseksi, ja omalla tavallaan se minustakin sitä on. Tehoiltaan LR2 ei ole mikään päätä huimaava, aloittelijana kuitenkin sain siitä aika paljonkin irti kaikesta huolimatta. Ensikasvatukseksi tehot olivat siis minun mielestäni kohdallaan, ei jäänyt liian vaisuksi eikä myöskään tullut överöityä, pahemmin. Myös uni tuli todella äkäisesti LR#2 poltellessa.

Suosittelen lämpimästi LR#2 ensikasvatuksiin sisätiloissa.
Lehemiä sioille.

Jormatar
Viestit: 141
Liittynyt: 4.5.2008

Re: Lowryder #2

ViestiKirjoittaja Jormatar » 23.3.2009 0:27

Lr 2sesta ei voi sanoa kyllä mitään muuta kun hyvää, joskus ensikasvatuksena pari kasvia kasvatin ja pystyin itsekin sanomaan helpoksi kasvattaa tuolloin, ylilannoituksia tuli pari kertaa mutta kasvit ei ollu moksiskaan. Kasvualustana oli multa ja valaisimena 250W natikka, paska tuuletus ja paskasti heijastava mattavalkoinen kaappi mutta sato oli silti 0,3g/W. Täytyy kyllä kasvattaa uudelleen. Poltto oli toisesta kasvista todella vahva jumitus, joonaksen kun poltti niin ei ollut kyllä mitään asiaa julkisille alueille ja joskus tuijotti tähtiä monta tuntia ja havahtui vasta myöhemmin. Toisen kasvin (sativaisempi feno) poltto oli taas jotain aivan muuta, tuli todella puhelias olo ja pieni euforia, just niinkun kesäpäivän polttoo.

Suosittelen ensikasvattajille! nimim. -kokemus puhuu

Avatar
ps3player
Viestit: 90
Liittynyt: 6.3.2008

Re: Lowryder #2

ViestiKirjoittaja ps3player » 5.4.2009 13:39

Tätä on tullut kasvatettua niin feminisoituna kuin ihan normaalinakin versiona. On kyllä helppo kasvattaa ja kestää pakkastakin helposti viikon (huomasin kun piti kasvit jemmata ullakolle ja niitä ei tietenkään mihinkään lämpimään saati valoisaan paikkaan sinne saanut). Eli todella anteeksi antava kasvi kyseessä. Myös lannoiteöverit liki mahdoton antaa kukituksessa (alustana oli multa ja lannoitteet Bio-Bizz). Kukkaa ei sitten kuitenkaan kovin paljoa näistä saanut, mutta enpä kyllä odottanutkaan näiltä oikein mitään ja siihen nähden jopa ihan hyvä sato. Polttona tuntui olevan aika yksilöstä kiinni olevat vaikutukset, eli oli aika jumittavaa, hivenen puheliasta ja jopa trippaavaa vaikutusta havaittavissa eri yksilöiden poltossa. Haju ja maku olivat mielestäni hyviä. Ja ei tämä nyt ihan tehotonta kukkaa ole, että ei sen perusteella kannata huonoksi ainakaan haukkua, vaan ei tämä nyt läheskään voimakkaimmasta päästä ole ja kesto on tosi lyhyt joten koko ajan saa olla sytkäämässä.

Kaiken kaikkiaan aivan mukavaa kukkaa jos haluaa kevyesti olla pilvessä jossain sosiaalisessa tilassa ilman että tarvii kuumottaa ihan perkeleesti. Kyllä tälle jonku nelosen vois melkein antaa, mutta kyllä on niin lyhyt kestoista että kolmoseen jää tämä mun arvio tästä kukasta.
http://www.ganjaguerrilla.net/

Täällä selkeästi esillä kasvisairaudet niin että tyhmimmätkin tajuaa

Höpi
Viestit: 27
Liittynyt: 1.9.2008

Re: Lowryder #2

ViestiKirjoittaja Höpi » 7.4.2009 21:07

Itselläni Lowryder #2 oli ensikasvatus :) Multatilaa oli joku 5litraa, ja watteja about 50. Kasvi kasvoi mukavasti pienessä kaapissa niinkin pienellä valoteholla. Ihmeellistä kyllä, kasvi kestää erittäin hyvin rääkkiä, välillä oli valot pois kauan aikaa, ja sitten tuli (nitkuissa) nypittyä siitä esikukintoakin pois. Myöskin tuli karsittua oksia siitä joskus ja hyvin kesti loppuun asti !

Polttona Lowryder #2 oli erittäin hämmästyttävää! Todella päräyttävää polttoa, meni ihan kujalle pienistäkin hatseista. Moni tuttukin on sanonut ettei koskaan ole maistanut niin tehokasta rytkyä. Tiedä häntä, että johtuiko se sitten siitä sen "rääkkäämisestä" vai oliko vain hyvä feno. Polton määrästä en tiedä, mutta kyllä se minulle riitti about 1kk vaikkakin siinä oli vain 3 budia.

Kasvina erittäin mukava kasvattaa, tuottaa ihan sopivasti budia sinäänsä, kuitenkin jos haluaa enemmän ja pidemmäksi aikaa, niin kannattaa kasvattaa enemmän rytkyjä taikka jotain toista lajiketta. :laugh:

Kuitenkin itse annan sille 5/5, koska voisin sanoa että minua Lowryder #2 "kosketti". :mrgreen:
Why to drink and drive, when you can smoke and fly.

tontsa
Viestit: 46
Liittynyt: 25.8.2008

Re: Lowryder #2

ViestiKirjoittaja tontsa » 10.6.2009 22:00

ihan mukavaa polttoa, eikä hirveän jumittava ainakaan tämän puskan tuotokset josta satoa tuli n. 30g

viljami
Viestit: 25
Liittynyt: 15.6.2009

Re: Lowryder #2

ViestiKirjoittaja viljami » 14.8.2009 12:39

Haju hyvin mieto, marjainen sanoisin jopa. Todella helppo hitsata, ei raiskaa kurkkua. Vaikutukseltaan aluksi todella sativainen ja pistää puheen pulppuamaan, mutta tunnin jälkeen meno menee jumitteluks ja sänky vie voiton. Todella hyvää iltapolttoa, suosittelen! :pimp:
Älä polta banaaninkuorta!

JuuriHiiru
Viestit: 548
Liittynyt: 4.6.2007

Re: Lowryder #2

ViestiKirjoittaja JuuriHiiru » 5.9.2009 21:01

n. viikon ajan oon bongista saanut maistella lr2 kukkaa ja kyllä tykkään. Tuntuisi olevan melko indicaista, mutta toimintakyky säilyy kuitenkin jotenkin. Loistavaa piirtelypajaria. Vahva mutta pehmeä pilvi, ei mene helposti mihinkään suuntaan överiksi. Vaikka paljonkin polttaisi niin ei muutu patsaaksi eikä myöskään karkaa ajatukset liian diipeiksi. Ainakin mulle juuri passelia polttoa: Jos hiisaa vahingossa liikaa niin tipahtaa ennen kuin ehtii överöidä. :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=x_Tixpkv6io

Dorppiz
Viestit: 86
Liittynyt: 12.6.2009

Re: Lowryder #2

ViestiKirjoittaja Dorppiz » 18.9.2009 21:57

15g tuotti kukintoa, 150w eslsetuppi, 75pv oli ikää kaadettaessa.

Jumalauta tää on tujua, sanoisin jopa mazarii tujakammaks! Oikeesti!

5 minuutin kuluttua imuista alko vaikutukset. Ampu todella korkee lentoseks ekan tunnin ajan.

Luulin olevani jo todella pilvessä 30 minuutin kohdalla, kunnes 45 minuutin kohdalla kolahti vielä kaks kertaa kovemmaks vaikutukset. Alun korkeelentosuuden jälkeen vetää todelliseks bodystoneks, ja mässyt iskee kanssa. Toimii hyvin unilääkkeenä.

4,5/5

Avatar
sillis
Viestit: 14
Liittynyt: 26.8.2004

Re: Lowryder #2

ViestiKirjoittaja sillis » 14.10.2009 14:07

Heh!

Pakko avautua tästä väitetystä helppoudesta. Kylvöstä viisi viikkoa, valot ollu 20/4 kokoajan ja alustana kookos altakasteluruukkuvirityksissä. Oli muuta ohjelmaa ja tein setupista semmoisen että on hieman työläs huuhdella ja mitata läpivaluvan veden sähkönjohtavuus. Arvioni meinvät metsään. Korkein mitattu EC>4mS/cm! No asia on korjattu nyt mutta nämä ~10cm pitkät rääpäleet kukkivat jo! Eikä asialle pysty pahemmin tekemään mitään. Valojakson mukaan kukkivat kasvit ovat siinä mielessä ehkä helpompia, että ne voi siirtää kukitukseen sitten vasta kun on hoitanu kaiken kuntoon.

On kai vaan tottunu siihen että tavalliset hamput pystyy pitämään vegessä vaikka vuoden tai kaksi ala-arvoisissa kasvuolosuhteissa. Kunhan korjaa asian ennen kukitusta ei sato kärsi ainostaan korjuupäivä lykkääntyy.

Pakko kuitenkin kehua LR#2 överikestävyyttä. EC>4mS/cm! ja elossa kuitenkin!

Näin niitä minifenoja tehdään!
--

Avatar
Dionysos
Viestit: 106
Liittynyt: 8.11.2009

Re: Lowryder #2

ViestiKirjoittaja Dionysos » 21.12.2009 12:35

Unilääkettä parhaimmillaan ja pahimillaan riippuen tahtooko sängyn pohjalle vielä tahi ei. Oivaa polttoa kuitenkin!

Chakazoo
Viestit: 381
Liittynyt: 14.1.2007

Re: Lowryder #2

ViestiKirjoittaja Chakazoo » 17.4.2010 22:36

Itselläni oli multakasvatuksessa 4 kappaletta LR2-narttuja ja lamppuna 400W natikka. Kaadot tapahtuivat 65-80 päivän ikäisinä ja satoa tuli yhteensä noin 175g. Kasvattaminen oli erittäin helppoa ja plussana minimaaliset hajut loppuun saakka. Lannoitteita kesti viskoa miten sattuu, eivätkä olleet oikein minään vaikka jäi 10 päiväksi kastelematta. Yhden kanssa meinasi tulla ongelmia kun oli syystä tai toisesta friikki, mutta ehdin onneksi pelastaa tilanteen ajoissa eikä lapsia tullut.

Kasvit eivät myöskään vaatineet paljoa tilaa pituussuunnassa, sillä pisin jäi vaatimattomaan 45 senttiin. Tästä huolimatta leveystilaa nämä tyttöset eivät jättäneet käyttämättä. Syvyyttä kasvatustilastani löytyi 60 senttimetriä ja leveyttä reilut 90 senttimetriä. Lähdes koko tila täyttyi neljän kasvin valtaviin oksastoihin.

Valkoisena hartsista kimmeltävät kukat ovat kiinteydeltään jotain hötön ja kivikovan väliltä, tuoksu on pistävä, hedelmäisen raikas ja jollain tapaa maanläheinen. Maultaan kukka on jotenkin kesäistä ja vaikka kukka haisee pistävälle, poltettaessa se ei sitä ole. Sen sijaan savu on hyvin kevyttä, eikä se ainakaan itselläni rasita kurkkua tai keuhkoja.

Vaikutukset tuntuisivat alkavan heti, mutta kovin nousu alkaa 5 minuutissa ja jatkuu aina 15 minuuttiin saakka. Ensimmäinen 45 minuuttia ovat tosi korkealentoista - älytöntä naurua, eikä tunnu pysyvän paikallaan, vaan on pakko tehdä jotain. Suhteellisen sosiaalista pilveä ollut itselläni, hienoja keskusteluja on syntynyt niin tuttujen kuin tuntemattomienkin kanssa. Noin tunnin kuluttua vaikutusten alkamisesta tulee lasku, joka valtaa koko kehon uskomattoman euforian täyttämällä jumilla.

LR2 vaikuttaa siis kaiken kaikkiaan varsin hyvältä yleispoltolta sekä sosiaaliseen seurusteluun että yksin poltettavaksi, puhumattakaan helposta unensaannista ja kivoista unista. Tykkään ihan. <3

Kasvuvirhe
Viestit: 45
Liittynyt: 21.2.2010

Re: Lowryder #2

ViestiKirjoittaja Kasvuvirhe » 26.4.2010 14:01

Itselläni tämä oli uskoamttoman tripauttavaa polttoo, välillä aina säpsähti että hei, olinki polttanu savut, enkä mitää sen kummempaa, ja silti mentii jossain aivan muualla, ja kovasti. Välillä oma ajatusmaailma oli niin hieno, että sinne pystyy uppoutumaan pitkäksikin aikaa, isompina määrinä psykedeelisiä efektejä löyty jo, ja päräytti aivan uudella tavalla. Jumitus ja korkeelentoisuus samaan aikaan, sosiaalista, mielikuvituksellista jne.. Tykkäsin!

Kasvatuksessa erittäin helppo, ei oireillu vaikka unohti välillä pitkältikki kastella, övereitä ei saanut vaikka mutulla kastelin, ei mitää oireilua, vaikka yksi kasvi katkes aivan juuresta, niin se lähti vielä elämään. Eli omilla mokilla saa yrittää että onnistuu tappamaan tämän kasvin :D

Suosittelen jokaiselle ensinmäiseksi (ja vähäkuumotuksinen kasvattaa miedin hajunsa vuoksi)

Avatar
Ekonomi
Viestit: 137
Liittynyt: 17.12.2006

Re: Lowryder #2

ViestiKirjoittaja Ekonomi » 23.5.2010 15:42

Kasvatin itse LR#2:sta yhden sadon ja lajikkeesta on oikeastaan pelkkää hyvää sanottavaa:

Kasvatus:

Setuppina oli vaatekomero, 150w SpNa, 6.5l ruukku per kasvi, alussa kaktus- jonka jälkeen musta multa / lecasora, merileväuute, substral ja yksi kukituslannoite. Kasveja valmistui lopulta 2 kpl. Kasvatus oli helppoa ja tästä sai yksinkertaisellakin setupilla ja huolehtimisella mukavasti polteltavaa.

Alussa kasvu oli tosi hidasta, mutta n. 3,5 vk idätyksestä alkoi kukinta, ja tuolloin kasvit venyivät ja tuuhenivat vauhdilla ja kokonaispituutta kertyi lopulta 80-100 cm. Hartsia kertyi melko paljon ja kukasta tuli melko tiivistä, muttei kuitenkaan kivikovaa. Kaadoin 79 päivää idätykseen laiton jälkeen jolloin ylemmät pääbuditkin vaikuttivat jo valmiilta. Haju oli todella mieto jos sitä ylipäätään oli välillä lainkaan, pari ilmanraikastinta riitti hajunpoistoksi. Muutoinkin valmis kukinto on hyväntuoksuinen, ehkä tosiaan vähän sitrushedelmää?

Kukkaa tuli lopulta silmämääräisellä arviolla ehkä 50-70g yhteensä eli 0,3-0,45g/W eli joka tapauksessa paljon enemmän kuin aluksi odotin.

Vaikutukset:

Polttona lajike on hyvää ja vahvaa, mutta ei pitkäkestoista. Hieno sativan ja indican yhdistelmä josta erottaa molempien vaikutukset; Alussa pilvi on on kirkas ja naurattava, vähän pykedeelistä trippailuakin esiintyy ja sopii siten sen suuntaisen musiikinkin seuraksi. Myöhemmin (useampien savujen ja tuntien jälkeen) seurauksena on voimakas sohvajumitus ja uni tulee vaikka et haluaisi, itse pari kertaa nukahtanut sohvalle... :D

Loppuarvio:

Suosittelen ensikasvattajille, laiskoille, kerrostaloon ja vähän kaikille kasvatuksen helppouden, nopeuden ja vähätuoksuisuuden vuoksi. Myös vaikutusten puolesta tämä on yksi parhaimpia joita olen polttanut, sativaisuuden ansiosta. Miinuksena on pienehkö sato ja lyhyt vaikutus, joten annan nelosen koska vielä parempiakin varmaan löytyy. Kasvattaisin ehdottomasti uudestaankin.
Pitkällä aikavälillä olemme kaikki kuolleet.

(John Maynard Keynes)

Avatar
Parabol
Viestit: 211
Liittynyt: 4.7.2009

Re: Lowryder #2

ViestiKirjoittaja Parabol » 23.5.2010 17:04

Tää on helvetin mukavaa polttoo ja tripauttavaa ainakin mulla. Tällä saa parhaat efektit joka kerta =p Myös helppo kasvatettava.

Avatar
juselius
1 tähti
1 tähti
Viestit: 583
Liittynyt: 30.12.2008

Re: Lowryder #2

ViestiKirjoittaja juselius » 23.5.2010 17:53

Aika helppo kasvattaa, vaikutuksiltaan ja sadoltaan ihan jees muttei todellakaan mikään huippulajike.

Avatar
Sukupuu
Viestit: 165
Liittynyt: 25.5.2010

Re: Lowryder #2

ViestiKirjoittaja Sukupuu » 2.7.2010 14:01

Itsellä Lr2 puhdasta narttua hydrosta, ei kyl omasta mielestä unilääkkeenä voi käyttää. Tässä parina iltana imassu savut ennenku mennee nukkumaan nii heleposti venähtää se 4-6 tuntiin sängyssä pyörien. Ihan tuhannen pilveen tästä kyllä mennee. :D
DIUDAKADIUDAUDIU

vesihiisi sihisi mestoilla B)


Palaa sivulle “KaLaInfo”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija