Big Bang

Kannabislajikeinformaatiotietokanta http://kalainfo.hamppu.net/

3.5

1
0
Ei ääniä
2
0
Ei ääniä
3
4
50%
4
4
50%
5
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä: 8

Avatar
growguide
Site Admin
Viestit: 294
Liittynyt: 16.10.2000

Big Bang

ViestiKirjoittaja growguide » 17.7.2011 8:16

Lajike: Big Bang
Arvosana: 3,5 (ääniä yhteensä 8)
Lajiketyyppi:
Linjaus/sukupuu: Skunk #1 / Northern Lights / El Niño
Genotyyppi: hybridi, indicainen
Kukitusaika: 56-63 pv
Sukupuolijakauma: feminisoitu
Haju: vahvahko, mäntymäinen
Korkeus: 30-100 cm

Vaikutus: melko jumittavaa

Kuvaus

High Times Cannabis Cup 2000 / 3. sija

Scrog-kasvatukseen sopiva, haarautuva ja tukemista vaativa. Ruokahalua ja unta kiitettävästi tuova. Hyvin tunnettu mm. lääkinnällisistä vaikutuksistaan. Rentouttaa mielen sekä lihakset. Todella satoisa scrog/sog kasvatuksessa, jopa 800g/m2. THC-pitoisuudeksi ilmoitetaan mitatun 19,8%, CBD:n 0,12% ja CBG:n 0,28%.

Saatavuus
Green House Seed Co.

Avainsanat:
cup-palkittu, feminisoitu, sisälajike, satoisa, lääkelajike, unilääke, draft

Avatar
kela
Viestit: 251
Liittynyt: 20.3.2011

Re: Big Bang

ViestiKirjoittaja kela » 21.8.2011 18:59

Väsyttävä lajike ja vaikutuksen pituus oli erittäin lyhyt, mutta överipärinät aiheuttaa!
Kuumottaako?

Avatar
deva
1 tähti
1 tähti
Viestit: 693
Liittynyt: 25.11.2007

Re: Big Bang

ViestiKirjoittaja deva » 30.9.2011 17:47

Itsellä vain polttokokemuksia ko. lajikkeesta.
Ja kyllä se melko vahvaa oli. Pisti kropan aika jumiin ja liikkuminen todella vaikeaa.
Jutella pystyi kyllä kavereiden kanssa, mutta eivät ne mitenkään kovin lennokkaita keskusteluja olleet, lähinnä rauhallista pohdintaa kenet pistetään kauppareissulle kun nälkä oli kova :)
Kuumostusvapaa lajike mielestäni ja sopii baariin yms. jos vaan jaksat nousta sohvalta.
Lähinnä tulikin katseltua leffoja kaveriporukalla kun se liikkuminen oli niin vaikeaa.

Maultaan oli melko mietoa, mutta tuoksu oli kova ja nuput olivat tiviitä ja hartsisia.
Teräsgrinderin veti heti tukkoon, vähän väljemmällä puisella kapistuksella nuput sai mukavasti murskattua.
Tai sormin mutta se on tahmaista touhua.
Iltapolttona tykkäsin kovin, eikä aamulla ollut kovin pöhnäinen olo vaikka imaisikin kunnon iltasavut ennen maate menoa (lue tippumista).
Aamulla jos tätä poltti niin ei oikein saanut päivän aikana mitään tehtyä. Mutta eipä sitä jaksanut stressata :D
Mielellään tätä unilääkkeeksi joskus kasvattaisi.


Foorumilta löytyy ainakin yksi hyvin toteutettu päiväkirja Big Bangista:
BigBang 400w spna - Dirty Sanchez
Sinuakin vaanii vakooja.
Vakooja ohjaa pommit kotiisi.

Avatar
control
Viestit: 17
Liittynyt: 9.12.2008

Re: Big Bang

ViestiKirjoittaja control » 6.2.2012 11:34

GHS Big Bang
Kasvatus oli erittäin helppo. Lämmöt oli välillä vähän mitä sattuu, valojaksot meni vähän niin ja näin, kastelu unohtui aika monesti ja kerran kasvit käytännössä kuolivat pystyyn kukituksen ollessa puolivälissä. Tämä ei Big Bangia paljon hetkauttanut vaan kastelusta kaksi (2) päivää eteenpäin kasvit olivat, kuin mitään ei olisi tapahtunut. Hermisteli TODELLA VÄHÄN edellämainitusta rääkkäyksestä huolimatta, joten voin suositella lämpimästi aloittelijalle. Yksi sativainen feno ja kolme indicaista. Indicat jäivät metrin korkuiseksi 1kk vegellä ja 9vko kukituksella. Sativainen feno venyi about 1.5-1.6m pitkäksi samoissa aikamääreissä. Kasvatti suurehkon pampun ja paljon haaroja, joiden kukinto oli suurimmaksi osaksi höttöä. 2kk vege olisi mullassa ollut parempi, jotta juuret olisivat päässeet kunnolla kasvamaan 10L ämpäriin.

Sato oli suht ok, mutta odotin suurempaa. Odotukset olivat korkealla, koska kasvi tekee aivan tajuttoman määrän lehtiä ja jopa kaksiovisen kasvatuskaapin saa täysin tukkoon kahdella / yhdellä kasvilla.

Polttona Big Banging indicaiset fenot ovat todella tylsiä. Pää toimii yhtä hyvin, kuin selvänä. Kroppakin toimii, mutta pienellä viiveellä. Kaikki tuntuu aika "jännältä" kropassa. Esim. kylmä on todella kylmä, mutta ei pahalla tavalla. Särky on lähinnä kihelmöintiä ja sen sellaista. Ei käy kurkun päälle ollenkaan, vaan bongista pystyy painelemaan useampia hittejä putkeen eikä yskitä ollenkaan (tämä 4-6kk tauon jälkeen). Käy todella hyvin unilääkkeeksi. Samoista kasveista on myös toisenlaisia polttoraportteja, jotka taas saavat "kaikki indican efektit" (mässyt, musiikki on parempaa, jumittaa, kroppa jumittaa ja sen sellaista).

Sativainen feno oli aika mielenkiintoinen, koska kropalle tuli todella vahva jumitustila ja tietokoneella istuminen jäi käytännössä taustakuvan katsomiseksi. Musiikki kuulosti jumalaiselta ja elämä hymyili. Kuvailisin fenoa miedon sativan ja vahvan body buzzin sekoitukseksi. Vähän hihitteli, jos jotain kykeni tekemään, mutta suurimmaksi osaksi aikaa "tyhjää.............." kuten indicaisemmillakin fenoilla.

Kaiken kaikkiaan Big Bang on suht mietoa ja soveltuu hyvin päiväpoltoksi, koska ei vedä päätä totaalisen lukkoon. Tekemisen aloittaminen on suht vaivalloisen tuntumista, mutta tekeminen suht mielenkiintoista. Pystyy vastaamaan vaikka äidille puhelimeen.

Pidän itse todella vahvasta WW, Moby Dick, SSH yms. mindfuck kamasta kaikkein eniten ja tämä ei todellakaan ole mikään yhden hitin ihme. Tällä kasvilla voi päästä suht vaivatta 1g/W tuloksiin, jos omat taidot on kunnossa. Ei kylläkään sovellu kaupalliseksi polton ominaisuuksien takia.

Kasvatuksellisista ominaisuuksista 4/5
Poltto indicaisella fenolla 2/5
Sativainen feno 3/5
Yleisarvosana 3/5

Tuoksuu "havupuulta".

Avatar
control
Viestit: 17
Liittynyt: 9.12.2008

Re: Big Bang

ViestiKirjoittaja control » 12.5.2012 11:41

Lisäys edelliseen: Kunhan tätä oppii annostelemaan itselle oikein (paljon), niin tällä saa kyllä pään todella tutkalle. Yllätyin positiivisesti, koska minkäänlaisia kuumotteluita ei ole esiintynyt. Selvänä olevat tuttavat kuumottelevat enemmän, kuin itse tämän lajikkeen vaikutuksen alla (riippuu varmasti kaverista). Pienehköä riipimistä on havaittavissa. Suosittelen ottamaan vesipullon mukaan, jos olette pihalle lähdössä. Villi veikkaus, että äly pärisee ja kovaa.

hatsi-hanna
Viestit: 5
Liittynyt: 14.11.2007

Re: Big Bang

ViestiKirjoittaja hatsi-hanna » 4.12.2012 10:24

* Nyt kesähelteitten jälkeen kun lämmötkin ovat olleet optimaaliset ja muutenkin hyvät olosuhteet (n.15 neliöinen huone, aktiivihiili, 2*400W + 250W(tämä vain osan ajasta alavalona) Erittäin suurisatoinen mullassakin kasvatettuna toisen polven pistokkaista, ja tuplakukituksella; eli lopussa ensin kaikki pääpamput pois ja sitten vielä n.3 viikkoa valoa ja lannotteita alimmille budeille. Ensimmäisen sadonkorjuun jälkeen (eli kun kaikki pääpamput otettu pois) näyttivät kasvit edelleen todella suurilta, eikä niistä suoraan edes olisi voinut ilman tarkempaa tutkimista edes huomata, että niistä on jotain otettu. sato kolmesta kasvista kuivaa yhteensä n.250g-300g eli n.100g per kasvi.

Kasvi tekee erittäin isoja ja tiiviitä budeja, ja kyllä se on erittäin voimakastakin, toisin kuin joku aiemmin kommentoi. Toisaalta nyt olosuhteiden optimaalisuus täytyy ottaa huomioon, eli peruskaapissa ei sato ole välttämättä näin suuri ainakaan mullassa. Eikä varmaan liian korkeissa lämpötiloissa tuota niin paljoa hartsia. Oli nimittäin niin hartsista, etten ole pitkiin aikoihin saanut aikaiseksi tai nähnyt muidenkaan saavan. Poltettuna mukavan sosiaalinen, ja tosiaan ei mikään mindfuck-lajike. Ennemminkin sopii hyvin rauhoittavaksi lääkkeeksi bentsodiatsepiinien tilalle. Mutta pään kyllä saa tutkalle, kun polttaa vähän enemmän. Vaikutus on jälkipotkaisevaa, ja pienemmällä tolella vetää helposti överit kun luulee ettei toimi ja polttaa heti lisää, ja täysi vaikutus tulee jopa vasta n. 5 - 10 minuutin sisällä polttamisesta.

Femmatut siidut suhteellisen halpoja GHS:llä. Tarkoitus olisi tilata uusia. ei suuria fenotyyppivaihteluita ainakaan itse havaittu. Samantyylisesti kasvaa myöskin green house seedsin The Doctor, jota ei ole kalainfoon vielä lisätty. Olisi kiva lukea muiden kokemuksia juuri tämän taikka tuon doctorin kasvatuksesta.

Ei ehkä aivan aloittelijalle, sillä kasvi tarvitsee yllättävän paljon tilaa ja tarvitsee hyvät olosuhteet jotta tulee tehoja. kannattaa katsoa greenhouse seedsin kasvatusvideo: http://www.greenhouseseeds.nl/shop/big- ... nised.html

Tosissaan halusin vain sanoa että ei ole minun mielestäni mieto, kunhan lämmöt pysyy kohdillaan. Tietysti lajikkeella on lääkinnällistä käyttöä kuten edellä mainittiin juuri rauhoittavana lääkkeenä. Ja totta on että ei ole kovin mieltä avaava tai ns. mindfuck- tai one hit wonder -lajike. Tästä on näemmä myös autoflower lajike, voisi ehkä kokeilla sitä seuraavaksi.

ShC
Viestit: 1
Liittynyt: 28.12.2012

Re: Big Bang

ViestiKirjoittaja ShC » 28.12.2012 20:25

Tilasin 4 big bang siementä Green houselta, siemenistä 4/5 iti nopeasti parissa päivässä.
Kasvatus erittäin helppoa, kun muistaa vain perus asiat..
Satoa tuli keskimäärin 250g märkänä / kasvi. (400w natikka + 60w eslejä lopussa lisänä)
Polttona erittäin riittoisaa, ei käy keuhkojen päälle ja vaikutus tulee vasta noin. 5-10 minuutin päästä polttelusta.
Lisää ruokahalua ja voi myös vähän väsyttää jos olutta ottaa samalla.
Olen tyytyväinen lajikkeeseen!!


---------
---------


Kasvatuksellisista ominaisuuksista: 5/5
Poltto: 4/5
Sato: 4/5
Yleisarvosana 4+/5

Avatar
varkaiden
Viestit: 325
Liittynyt: 14.12.2004

Re: Big Bang

ViestiKirjoittaja varkaiden » 21.3.2013 7:30

Hyviä muistoja big bangista. Foorumilaiselta sain pistokkaan, josta kasvoi kaikin puolin upea kasvi. Haaroittui mukavasti, nuput olivat isoja ja tiukkoja. Kukituksen loppuvaiheilla jouduin tukemaan naruvirityksillä. Pituutta taisi olla metrin verran, leveyttä oli suhteessa enemmän.

Polttona hyvää peruspolttoa. Muistelen lämmöllä hetkeä jolloin kutsuin kaksi kaveriani maistiaisille, poltimme isot starttipaukut ja aloimme installoida wowia koneillemme. Voi sitä naurunremakkaa kun ensimmäisenä edesottamuksenani kuolin nuotioon troll roguellani :lol:

kasvuominaisuudet 5/5
polttona 4/5

kyykkääjä
Viestit: 33
Liittynyt: 12.12.2012

Re: Big Bang

ViestiKirjoittaja kyykkääjä » 9.8.2013 17:21

Ei nyt niin kauhean tykkiä tavaraa, mutta minun mielestä long lasting.


Palaa sivulle “KaLaInfo”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija