LUE ENSIN: Kannabiksen lääkekäyttö

Uutisia, tutkimustuloksia ja keskustelua hampun lääkinnällisistä sovelluksista
Alueen säännöt
Tämä alue on tarkoitettu hampun lääkekäytöstä ja lääkinnällisistä vaikutuksista keskusteluun. Vakavan aihepiirin vuoksi asiattomia viestejä ei sallita ja moderointi on muita alueita tarkempaa.
Lisätietoja: LUE ENSIN: Kannabiksen lääkekäyttö.

Kannabiksen lääkekäyttö -alueen kirjoittajilla ei välttämättä ole tarkkaa lääketieteellistä tietoa tai koulutusta ja viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä, eivät sivuston ylläpitäjien ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista. Vakavissa sairaudentiloissa on aina suositeltavaa keskustella sairauden hoidosta lääketieteen asiantuntijoiden kanssa.
Avatar
growguide
Liittynyt: 1.1.1970

LUE ENSIN: Kannabiksen lääkekäyttö

ViestiKirjoittaja growguide » 30.11.2006 22:27

Tällä alueella keskustellaan hampun lääkekäytöstä ja lääkinnällisistä vaikutuksista. Alueelle voi postittaa kannabiksen lääkinnällisiin ominaisuuksiin liittyviä tutkimustuloksia lähdetietoineen, lääkekäyttökokemuksia, tietoa eri maiden hampun lääkekäytön laillisuustilanteesta sekä kysymyksiä lääkinnällisistä vaikutuksista ja käyttötavoista.

Alueen lukijoille
Alueelle kirjoittamisesta
    Alue on tarkoitettu vain hampun lääkinnällisistä ominaisuuksista puhumiseen. Vakavan aihepiirin vuoksi asiattomia viestejä ei sallita ja moderointi on muita alueita tarkempaa. Muut kuin selkeästi lääkinnällisestä käytöstä kertovat kokemukset kuuluvat Kokemuksia-osioon. Rekisteröitymättömät voivat keskustella lääkekäytöstä Vapaavyöhykkeellä.

Avatar
growguide
Liittynyt: 1.1.1970

Re: LUE ENSIN: Kannabiksen lääkekäyttö

ViestiKirjoittaja growguide » 1.2.2007 5:58

Lääkekäyttöalue on avattu 1.2.2007.


Palaa sivulle “Kannabiksen lääkekäyttö”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa