Kuva
Arvoisa mainostaja, haluatko mainoksesi paraatipaikalle? Ota yhteyttä

Olkapään ja selän kipuun?

Uutisia, tutkimustuloksia ja keskustelua hampun lääkinnällisistä sovelluksista
Alueen säännöt
Tämä alue on tarkoitettu hampun lääkekäytöstä ja lääkinnällisistä vaikutuksista keskusteluun. Vakavan aihepiirin vuoksi asiattomia viestejä ei sallita ja moderointi on muita alueita tarkempaa.
Lisätietoja: LUE ENSIN: Kannabiksen lääkekäyttö.

Kannabiksen lääkekäyttö -alueen kirjoittajilla ei välttämättä ole tarkkaa lääketieteellistä tietoa tai koulutusta ja viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä, eivät sivuston ylläpitäjien ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista. Vakavissa sairaudentiloissa on aina suositeltavaa keskustella sairauden hoidosta lääketieteen asiantuntijoiden kanssa.
med_lalone
Liittynyt: 1.1.1970

Re: Olkapään ja selän kipuun?

ViestiKirjoittaja med_lalone » 24.5.2017 7:18

vescuu kirjoitti:Mikä lajike olisi hyvä keskikoviin/koviin kipuihin? Ajattelin kokeilla seuraavaksi sour60, short term amnesia ja jack herer. Onko noista kellään kokemusta kivunpoistossa?


Kivun lievitys riippuu kohtalaisen suurelta osin myös siitä miten kipukokemus syntyy. Käytännön esimerkkinä on eri asia jos kipu tulee avomurtumasta vrt. kipu tulee puristuksissa olevasta hermosta. Hivenen tarkempi kuvaus varmastikkin parantaisi vastausten osumatarkkuutta/ laatua.

med_niname
Liittynyt: 1.1.1970

Re: Olkapään ja selän kipuun?

ViestiKirjoittaja med_niname » 18.7.2017 12:13

Jack Herer on hieman auttanut mullakin kipuihin, tosin sillon ei ollut olkapää kyseessä vaan yleisesti kipuihin.
Mitä taas tulee olkapään kipuihin, ainakin mulla auttoi PowerPlant hieman silloin kun oli labrumin kanssa kipuja leikkauksen jälkeen mutta ei sen kaa kyllä unta saa ! :roll:

med_ninume
Liittynyt: 1.1.1970

Re: Olkapään ja selän kipuun?

ViestiKirjoittaja med_ninume » 10.8.2018 21:11

White widow tuli testattua sadon valmistuttua ja täytyy myöntää, on erittäin toimivaa kivunhoitoon. Polvi ei leikkauksesta huolimatta ole vielä kunnossa ja hetkittäin elo on varsin tuskaisaa. Ww sulatti hetkessä kivun ja nosti mielialaa. Ei ihan paras iltakäyttöön mutta päivällä hyvä.


Palaa sivulle “Kannabiksen lääkekäyttö”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija