Kipuun kyllästynyt

Uutisia, tutkimustuloksia ja keskustelua hampun lääkinnällisistä sovelluksista
Alueen säännöt
Tämä alue on tarkoitettu hampun lääkekäytöstä ja lääkinnällisistä vaikutuksista keskusteluun. Vakavan aihepiirin vuoksi asiattomia viestejä ei sallita ja moderointi on muita alueita tarkempaa.
Lisätietoja: LUE ENSIN: Kannabiksen lääkekäyttö.

Kannabiksen lääkekäyttö -alueen kirjoittajilla ei välttämättä ole tarkkaa lääketieteellistä tietoa tai koulutusta ja viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä, eivät sivuston ylläpitäjien ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista. Vakavissa sairaudentiloissa on aina suositeltavaa keskustella sairauden hoidosta lääketieteen asiantuntijoiden kanssa.
med_tisure
Liittynyt: 1.1.1970

Kipuun kyllästynyt

ViestiKirjoittaja med_tisure » 7.9.2017 3:28

Moi,
Kaverini kertoi minulle tästä sivustosta ja että voisin saada täältä neuvoja. Oma tarinani on, että vammauduin tammikuussa 2012. Lääkevarastoni on kuin sivuapteekki. Suurin ongelma lienee on, että joudun käyttämään kipulaastareita, jotka vaihdetaan viiden vuorokaudenn sisällä kahdesti. Mukaan tulevat Gababentiinit yms. Kroppa ei kohta kestä ylikuormitusta. Tällä hetkellä valvon, koska laastarijakson ensimmäinen laitettiin tänään, huomenna toinen. Viimeistään perjantaina ainoastaan oksentelen.

Tämän myötä on tullut liittännäissairauksia kuten diabetes, osteoporoosi yms. Yhtä kaikki 50 vuotiaasta ihmisestä on tullut kepin avulla kävelevä romukasa.

Olen täällä kysyäkseni apua. Olisiko mahdollisesti jostain kasvista apua? En osaa tällä hetkellä oikein muuta kysyä, koska en näistä tiedä. Kipulääkäri ei voi määrätä muita kuin kemiallisia lääkkeitä. Minulla on viikossa kaksi " hyvää päivää " jolloin jaksan käydä kaupassa tai olla muuten ulkona. Kepin kanssa pääsin tänään julkisilla kirjastoon.

Huominen tulee olemaan vielä vaikeampi päivä kuin nyt. Silloin laitetaan toinen kipulaastari. Kolmantena päivänä yleensä vain oksennan.

Ystäväni kertoi, että feminiisistä siemenistä voisi kasvattaa lääkettä. Meniköhän tuo jo yli sen mitä täällä saa kirjoittaa? Tilanne on kuitenkin sellainen, että uskoisin saavani apua joko ostamalla -tai kasvattamalla lääkettä.

Voisiko joku täällä neuvoa miten päästä alkuun? Kiitos etukäteen kaikista neuvoista.

med_parake
Liittynyt: 1.1.1970

Re: Kipuun kyllästynyt

ViestiKirjoittaja med_parake » 7.9.2017 6:37

Voimia.. parasetamolia vahvalla annoksella (3xpv), hyvä ruokavalio.. suosittelen myös etanolia kohtuudella. ja, jos omistat takapihan suosittelen tutustumaan puutarhatalouteen.


Palaa sivulle “Kannabiksen lääkekäyttö”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa