Niveltulehdus

Uutisia, tutkimustuloksia ja keskustelua hampun lääkinnällisistä sovelluksista
Alueen säännöt
Tämä alue on tarkoitettu hampun lääkekäytöstä ja lääkinnällisistä vaikutuksista keskusteluun. Vakavan aihepiirin vuoksi asiattomia viestejä ei sallita ja moderointi on muita alueita tarkempaa.
Lisätietoja: LUE ENSIN: Kannabiksen lääkekäyttö.

Kannabiksen lääkekäyttö -alueen kirjoittajilla ei välttämättä ole tarkkaa lääketieteellistä tietoa tai koulutusta ja viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä, eivät sivuston ylläpitäjien ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista. Vakavissa sairaudentiloissa on aina suositeltavaa keskustella sairauden hoidosta lääketieteen asiantuntijoiden kanssa.
med_kehure
Liittynyt: 1.1.1970

Niveltulehdus

ViestiKirjoittaja med_kehure » 6.6.2019 22:46

Auttaako muilla? Mulla pientä nivelvaivaa ollut läpielämän venähdyksiä, katkenneita jänteitä, allergia-aikaan kipuiluakin mutta lievää. Rasitustilan aiheuttama keuhkoklamydia villitsi oireet 1,5 v sitten ja aiheutti välittömän työkyvyttömyyden sillä olin pitkät tovit lähes kävelykyvytön molempien polvien kipujen vuoksi. Lääkehoitoja kokeiltiin tehokkaimpana 10pv kortisoni kuuri joka piti kivut kurissa noin 7 päivää... 5 päivää kuurin aikana ja 2-3 kuurin loputtua. Se ei sovellu jatkuvaan käyttöön.

Olen lääkinnyt ptsd oireita hampulla ja ymmärsin että jotkut saavat apua niveloireisiin/kipuihin myös hampusta! En kyllä aivan varmasti voinut sanoa että olisin omalla annostuksellani joka auttoi ptsd:n oireisiin saanut apua nivelvaivoihin mutta annokseni oli hyvin pieni.. suoraan sanottuna mulla oli pikku pilkkuvirhe :laugh: joo eli 2-3g päivä annos sopivaksi katsomaan yrttiä vei kivut ja vihlaisut mennessään! :shock: rutina ja iän tuoma kuluma oikeassa polvessa tuntuu edelleen mutta etenkin sitä polvea ja vaihtelevasti muita niveliä vaivannut kipu on pois! Kuka näistä kivuista kärsii varmaan ymmärtää mikä fiilis se on kun oot jo suurinpiirtein valkkailees vannetta rullatuoli ja sit huomaat et kappas kukkahan toimii tähänkin hommaa ettei se peli olekkaan menetetty :mrgreen: :lol:
Toi määrä kuulostaa isolta :oops: mutta mielestäni se ei enää ole sitä kun olen paremmin tutustunut lääke käyttöön. Paljon muilla annos että kivut lähtee? :think:

Palaa sivulle “Kannabiksen lääkekäyttö”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija