Kanariansaarilta Kukkaa??

Matkailuaiheista keskustelua hamppuväen näkökulmasta, hamppu muissa maissa
Alueen säännöt
Matkailu
Matkailuosio on tarkoitettu hampuusien matkailukeskustelulle.
Täällä voit jakaa kokemuksia mm. kannabistilanteesta eri maissa ja matkavinkkejä.
Muistathan kuitenkin noudattaa Hamppuforumin sääntöjä!

Huom.! Tarkastathan ennen uuden ketjun tekoa, ettei kyseisestä kohteesta tai aiheesta ole jo olemassa ketjua!
Ulkomaille

Kanariansaarilta Kukkaa??

ViestiKirjoittaja Ulkomaille » 4.11.2005 15:29

Joops, oon lähös joulun alla kanariansaarille, Playa del inglesiin, so mietin et löytyyks sielt kukkaa? Vai joudunko tyytymään pelkkään tupakkaan, hasaa en mielellään polta ku on niin paljon paskaa seassa. Olis vaan lepposaa poltella auringonpaisteessa hiekkarannalla, yu know :mrgreen:
Onko kukaan käynyt kyseisessä kohteessa, ja jos on niin minkälainen on suhtautuminen siellä on kannabikseen?

Avatar
Tweek
Viestit: 546
Liittynyt: 23.9.2005

Re: Kanariansaarilta Kukkaa??

ViestiKirjoittaja Tweek » 4.11.2005 15:36

Tuolla Etelämmässä on hasassa _huomattavasti_ vähemmän paskaa joukossa, jos ollenkaan.

Siellä ne ihmiset eivät ole tuollaisia Veli Venäläisen huumediilereitä vaan jopa osaavat valmistaa ihan asiallisia hasiksia.

Voi tietysti olla että jollakulla on eriävä mielipide asiasta mutta tässä vain mun viisi senttiäni.
"Why has my head gone numb...?"

Avatar
siL
Viestit: 851
Liittynyt: 27.2.2004

Re: Kanariansaarilta Kukkaa??

ViestiKirjoittaja siL » 4.11.2005 15:36

näytät vaan tarpeeks turistilta niin sulle tullaan kauppaan sitä. todennäkösesti.

:mrgreen:
joulupesä

Avatar
Wppo
Viestit: 113
Liittynyt: 1.11.2005

Re: Kanariansaarilta Kukkaa??

ViestiKirjoittaja Wppo » 4.11.2005 16:33

siL: näytät vaan tarpeeks turistilta niin sulle tullaan kauppaan sitä. todennäkösesti.


Totta :mrgreen:

Avatar
possis
Viestit: 141
Liittynyt: 18.5.2005

Re: Kanariansaarilta Kukkaa??

ViestiKirjoittaja possis » 4.11.2005 18:47

Jep, Inglesissä ei voi illalla rauhassa kulkea ilman, että joku on kaupittelemassa loistavaa Marokkolaista lätkää sekä valitettavasti myös oiketa huumeita.

Laadusta ei kysymällä saa kyllä selvää, kun kaikki hokevat 'zero point zero quality', jota yhden artikkelin mukaan tulee vain gramma kilosta kuivakukkaa ja sen jälkeen vasta sihdataan first quality. Kusettavat siis, mutta mitä väliä, kun se on kuitenkin keskimäärin taatusti parempaa ja halvempaa kuin täkäläinen pl.
90%:lla kuumailmavapo potkii tehokkaammin tai yhtä hyvin kuin savu.
http://www.hamppu.net/forum/viewtopic.php?t=18432

urpo

Re: Kanariansaarilta Kukkaa??

ViestiKirjoittaja urpo » 5.11.2005 15:17

itse en ole käynyt mutta eräs tuttu joka plajon poltellut sanoi tuossa taannoin että jopa suomesta saa parempaa lätkää kuin kanarialta, kukasta ei kyllä puhunut, tää siis vaan kuulopuhetta, mene ja tiedä???

Ulkomaille

Re: Kanariansaarilta Kukkaa??

ViestiKirjoittaja Ulkomaille » 7.11.2005 17:06

No ei kai sitten muuta ku kamera kaulaan, hellehattu päähän ja näyttämään turistilta. :wink: Kiitos vastauksista!

Avatar
Jack The Reaper
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 4137
Liittynyt: 7.1.2003

Reaper Reply

ViestiKirjoittaja Jack The Reaper » 8.11.2005 17:28

Luulisi muuten että tuolla toimii sitten basaari-tyyppinen hinnasta kiistely aika hyvin..

Eli jos joku tulee tarjoomaan vaik 5g / 20e, niin sano että ei kiinnosta, liian kallista.. Kyllä kun oot kakskyt metriä kävellyt niin jo huutelee perään :P

Ei kannata olla tyhmä ;)

hartsinen
Viestit: 195
Liittynyt: 14.5.2009

Kanarian saaret

ViestiKirjoittaja hartsinen » 30.8.2011 18:18

Eipä löytynyt vastausta näillä sanoilla, vaikka kysytty jo 2004 :lol: Eli minkäslainen tarjonta ja laatu jne.?

Hobgob
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1261
Liittynyt: 26.12.2007

Re: Kanarian saaret

ViestiKirjoittaja Hobgob » 30.8.2011 20:14

Tarjonta pääasiassa marokkolaista hasaa, koksua, essoja &pirikoksua. Laatu jakkarasta double zeroon. Meet istumaan johonkin torille näyttämään epäilyttävältä niin varmaan joku elämää kovempi kaveri (luoja yksin tietää mix niiden on pitänyt ottaa roolimallinsa Miami Vicestä, jos sekään :lol: ) tulee kohta esittelemään palaansa &pussiaan..

hartsinen
Viestit: 195
Liittynyt: 14.5.2009

Re: Kanariansaarilta Kukkaa??

ViestiKirjoittaja hartsinen » 1.9.2011 12:21

Mitenkäs poliisien ja paikallisten suhtautuminen poltteluun? Eikait se laillista oo, mutta katsellaanko läpi sormien ja voiko kuumottelematta polttaa " melkein missä vaan "?

Avatar
Gugu
Viestit: 1376
Liittynyt: 3.12.2008

Re: Kanariansaarilta Kukkaa??

ViestiKirjoittaja Gugu » 1.9.2011 13:19

Itse olin uuden vuoden pippaloissa Las palmasissa ja ihan ok laatuista pl:ää oli kyllä koko ajan tarjolla. Siinä sitten menin pyytämään yhdeltä paikalliselta jäbältä rizloja ja pyysin samalla rinkiin messiin. Kyhäiltiin siinä ihan kadulla ajotien varrella ja kyselin, että täällä ei paljon kuumotella niin kaveri vastasi, että turhaa hommaa kun kaikki täällä polttavat myös poliisit. Onhan se siellä laitonta, mutta eipä sitä taideta siellä mitenkään valvoa.
Anna kaikkien kukkien kukkia!

Ju$ba
Viestit: 131
Liittynyt: 10.11.2008

Re: Kanariansaarilta Kukkaa??

ViestiKirjoittaja Ju$ba » 2.9.2011 0:09

Siel rannalla on sellasii Maroccolaisia, jotka myy kaikkee krääsää esim. aurinkolaseja.
Pusseista löytyy kyllä jotain muutakin ;).
Pyytää 20e jostain ~1g niin kantsii vähän koittaa tinkia. "Hash" voi olla vähän hiekkasta :lol: . Kukka on ihan ok.
Chillailkaa vaan siel rannalla illalla epäilyttävän näkösesti niin eiköhän nopeesti ala tapahtua. Ei oo mitenkään kuumottavia tyyppejä vaan pikemminkin mukavia. Tietty se hinta antaa vähän eri kuvan... mutta ymmärrettäväähän se on alottaa keskustelu 20e:stä :D . 2 Pussii 30e:l on semmonen suomidiili.

Niin ja se lainsäädäntö on vähän niin ja näin. Voipi olla, että poliisia kiinnostaa tai sitten ei. Yhtään poliisia en ite viikon aikana nähnyt.

edit: luin ylläolevan viestin ja muistin miten yks smartshopin (ei oo enää snaaseja siellä) pitäjä kerto, että kaikki poliisit polttaa siellä :laugh:

jaffatus
Viestit: 9
Liittynyt: 12.2.2011

Re: Kanariansaarilta Kukkaa??

ViestiKirjoittaja jaffatus » 10.9.2011 13:25

Kannattaa lähtä jutteleen yksinäisille aurinkolasi ja kellomyyjille ihan joutavaa ja vähän ystävystyä. Sitten kyselee kukasta ja jos häneltä itseltään löytyy niin kysyy että voiko nähdä pussukan ennen ostoa. Turistia kusetetaan aina.

anderec
Viestit: 399
Liittynyt: 4.7.2008

Re: Kanariansaarilta Kukkaa??

ViestiKirjoittaja anderec » 19.9.2011 13:18

Kokemuksia Gran Kanarialta, paikasta nimeltä Playa del Ingles:

Käytiin tässä toissa syksynä/alkutalvena tuolla lomailemassa kaveriporukalla viikon verran, ja tulihan sitä hatsiakin poltettua. oikeastaan ihan törkeitä määriä saatavuudesta ja hinnasta johtuen. Maspalomas ei ole niitä paikkoja josta lähtisin kyseleen ympäriinsä, sillä sinne menee yleensä perheitä ja vanhempia ihmisiä lomailemaan. Kuten sanoin Playa Del Ingles on ihan siinä maspalomaksen kyljessä, ja jos skootteria et meinaa vuokrata, jota ehdottomasti suosittelen, niin taksi näiden paikkojen välillä bungaa jotain 10-15e, busseista ei hajua.

Mistä kysellä:
Kun saavut Playa Del Inglesiin, niin etsi ns. keskusaukio. Siinä on kirkko, tyylikkäät laatoitukset maassa, ja yöllä paljon klubeja sellasessa "montussa" keskellä aukiota. Päivisin siinä on sellainen ulkoilmaostoskeskus, jossa on toki sisäkauppojakin. Klubit on auki siellä joka viikonpäivä, muistaakseni aueten jossain siinä 9-10 korvilla illalla. Sinne siis suuntaa. Aukion pohjoisreunalla (poispäin rannasta) saatiin paras diili tuolla reissulla, sellanen reilu kymmenen gramman köntti hyvää marokkolaista hasaa oli 20e, ja varmasti ois saanu 15 tingittyä, mutta eipä siinä liiemmin viitti keskellä aukiota alkaa hasan hinnasta kinaamaan. Marokkolaisilta jätkiltä voi kysellä, ja näihin tulette varmasti törmäämään, sillä suuri osa heistä toimii baarien/klubien sisäänheittäjinä. Siellä on myös pohjoismaalaisia sisäänheittäjiä, älkää kysykö heitä. Tässä esimerkki miten kannattaa toimia: marokkolainen/jokin vastaava sisäänheittäjä tulee sanoon: Hey, where you guys from? come to this club downstairs! ja nykii hihasta siinä samalla. Sano että "Nah I'm looking for something else" yleensä tulee vastaus "What do you want my friend, coce, hash, ext?" sitte vaan sovit hinnan (yli 5 e per gramma ei kannata maksaa, eikä yleensä edes pyydetä). Sitten tää jannu todennäkösesti saattaa teidät/sinut sinne klubille, me saatiin jopa ilmaset juomat, ja se sano muille työntekijöille että painua vittuun hän hoitaa. Se jannu käy hakeen hasat, älä hermostu jos se ei oo bäk samalla sekunnilla kun lähti se tulee kyllä takas. sitten saat painua sen kanssa hoitamaan homman. älkää kuumottuko, ne ei ota ku yhen jannun mukaan tekeen diilin, joka yleensä tapahtuu viereisellä klubilla väentungoksessa.
Klubeilla pyörii kans mustia jätkiä räppivaatteet päällä, näiden kautta saatiin tosi hyvää kukkaa jotain 7e/g. ne ei tuu kyseleen, niiltä pitää mennä kysymään. Hoida homma sulavasti, kukat loppujen lopuksi möi joku aasialaisbisnesmies jatkoklubin pöydästä, meno oli suoraan kuin jostain gangsterileffasta. Jos ootte siellä montussa ja pyöritte klubeilla, niin kunhan poistutte pilkun jälkeen, niin tätä jatkomestaa tullaan kyllä mainostamaan.
Las Palmas on saaren pääkaupunki ja hyvä mesta ostoksille, mutta siellä asuu lokaaleja, joten pajarisetti on keskittyny sinne Playa Del Iglesiin.

Hinnat ja laatu: Kuten viime litaniasta käy ilmi hasa on se mitä todennäkösesti tuutte/tuut saamaan nenäs eteen. Hinta on siinä max 5e/g, jos joku pyytää enemmän sano että no way, niitä diilejä tulee eteen muitakin. Hasa on laatua, suoraan marokosta. kannattaa ostaa 20e setelillä aina, kaikkein helpointa. ÄLÄ IKINÄ anna rahojas jätkälle ennen ku se hasa on siinä nenän edessä, jos se sanoo että ok, anna rahat meen hakeen, niin se kusettaa. Kukkaa saatiin ekana iltana siellä, oli jotain tosi vahvaa hybridiä ja tosiaan vajaan kympin gramma.
En kyllä ymmärrä miten jotku siellä ees kehtaa pyytää 20e/g. Jos tällanen ukko tulee vastaan niin jyrkkä ei, biitsillä nyt muutenkin myydään vain ja ainoastaan turisteille joten ukotuksen uhka on ainainen. Tuolta klubialueelta sai hyvät diilit kun ei ollut ihan urpon turismon näköinen. Se kans jeesas aika paljon että sano sille diilerille että jos annat hyvän diilin niin tuun parin päivän päästä takas.

Lainsäädännöstä: Espania ei ole mitenkään tiukka maa rankaisemaan tai edes kiinnostumaan hatsin polttamisesta, se on siellä niin arkipäivää ja normihommaa. Eli kyttiä ei tarvi kuumotella, mutta ei nyt ihan nokan eessä kannata varmaan polttaa. Muistakaa että aina näyttää hämymmältä jos kyyristellään jossain nurkassa kun jos ollaan ihan chillisti jollain penkillä vaan. Normaali järki käteen kumminkin, suuri osa jengistä on pohjoiseurooppalaisia pakettimatkaturisteja, niin tiedätte kyllä miten he yleensä suhtautuu poltteluun.
"When injustice becomes law, rebellion becomes duty." - Thomas Jefferson

Avatar
Warewolf
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1225
Liittynyt: 3.2.2005

Re: Kanariansaarilta Kukkaa??

ViestiKirjoittaja Warewolf » 24.9.2011 16:27

siL kirjoitti:näytät vaan tarpeeks turistilta niin sulle tullaan kauppaan sitä. todennäkösesti.

:mrgreen:


Tarviiko puhua bonekosta?
Natsimoderoinnin puolesta.

*has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?*

Vieras

Re: Kanariansaarilta Kukkaa??

ViestiKirjoittaja Vieras » 29.9.2011 9:55

Warewolf kirjoitti:...

Tarviiko puhua bonekosta?


Killat kannattaa mainita myös. :think:

Avatar
GrowIT
1 tähti
1 tähti
Viestit: 511
Liittynyt: 22.3.2007

Re: Kanariansaarilta Kukkaa??

ViestiKirjoittaja GrowIT » 22.11.2011 22:25

Tammikuussa suuntana: Teneriffa, Playa las Americas. :pimp:
Veikkaisin että homma toimii tuolla aivan kuten Gran Canarian puolellakin.
Ihmiset jotka myyvät hatsia tulevat sitä minulle varmaan itse kaupittelemaan. "Hey rastaa..." :D

holy weed
Viestit: 18
Liittynyt: 5.2.2011

Re: Kanariansaarilta Kukkaa??

ViestiKirjoittaja holy weed » 27.12.2011 21:35

terveisia puerto ricosta kanarialta!,aurinko paistaa ja hatsi on halpaa. ostoskeskuksen rihkamakauppiaat myyvat sita taalla joka ilta, paljon parempaa kun suomen pl :pimp: pitakaa hauskaa siella myrskyssa :lol:

Ju$ba
Viestit: 131
Liittynyt: 10.11.2008

Re: Kanariansaarilta Kukkaa??

ViestiKirjoittaja Ju$ba » 7.1.2012 9:41

Mulla kyllä ehti syntyä jo semmonen luottamus niihin Maroccolaisiin. Niitä pyöri siel rannalla ihan helvetisti ja ihan ymmärrettävää, että välillä pitää käydä hakee toiselta. Niinpä monesti tuli luotettua semmonen ~40e tyypille joka sano hakevansa toiselta tyypiltä ja aina tulivat takasin :) .


Ja joo ylläolevalle hyvät lomat! Just tuli yöllä semmoset ensimmäiset kunnon lumet prkl!(~10cm vaan kuitenki).


Palaa sivulle “Matkailu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija