Kuva
Arvoisa mainostaja, haluatko mainoksesi paraatipaikalle? Ota yhteyttä

Reissaaminen aasiassa

Matkailuaiheista keskustelua hamppuväen näkökulmasta, hamppu muissa maissa
Alueen säännöt
Matkailu
Matkailuosio on tarkoitettu hampuusien matkailukeskustelulle.
Täällä voit jakaa kokemuksia mm. kannabistilanteesta eri maissa ja matkavinkkejä.
Muistathan kuitenkin noudattaa Hamppuforumin sääntöjä!

Huom.! Tarkastathan ennen uuden ketjun tekoa, ettei kyseisestä kohteesta tai aiheesta ole jo olemassa ketjua!
Wege

Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja Wege » 16.12.2008 11:39

Joo-o

Tarkotus ois tammikuussa painella helsinki-vantaalle ja suuntana hongkong, mut lähinnä kiinnostais noi pienemmät ja chillimmät paikat ottaa haltuun. :yes:

Eli oisko porukalla kokemuksii tälläsist paikoist ku kambodza(siellä etenki se järven alue p-osassa phnom pheniä), koh- tao, -phangan thaimaassa.

Ainaki on tullu luettuuu ja varsinki kambodzas meininki tuntuu olevan aika letkeetä ja hinnat jossai alle eurossa/g tollaselt sivustolt ku www.webehigh.com ja sielt sitä city guidee. Vaik on helppo uskoo et nois ko. mestoissa se bajauttelu ei herätä hirveetä hämmennystä ilmeisesti ja saa aika rauhas olla, mut muide kokemuksii ois rento kuulla omilta matkoilt.
Ja onks toi webehigh sivusto lähempän faktaa ku jotai liirumlaarumia mitä joku o sotkenu tripeillä koneelle :think:

Kukkailija
Viestit: 929
Liittynyt: 7.3.2004

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja Kukkailija » 16.12.2008 11:44

Suosittelen Laosia, ihan törkeen halpa mesta ja todella mahtava luonto.Ateria alle euron ja majotus muutaman euron yö.Lisäksi ei ihan pahin turistimesta vielä.Siellä on pajauttelukin ihan suht turvallista,koska maa haluaa turismia eikä turisteja haluta karkoittaa,monessa baarissa saa pilveä ja happy pizzaa. :) Thaimaa voi olla sitten tosi vaarallinen mesta pajauttaa, muutamasta grammasta istut puoli elämää paikallisessa rotankolossa muiden bustattujen länkkäreiden kanssa.
"Siinä sä staijaat, vedät yrteistäsi tuoksut;
sielulle piirrät aamuruskot" -Hector

Avatar
Kani Sativa
Viestit: 961
Liittynyt: 13.11.2007

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja Kani Sativa » 16.12.2008 12:22

Huuh, thaimaan phukettiin menossa ensi vuonna, mutta eipä taida uskaltaa sieltä mitään säätää. Sääli. Ja sori aika turhasta postista. :foil:
Join a hilarious adventure of a life-time. Work, buy, consume, die.

Kukkailija
Viestit: 929
Liittynyt: 7.3.2004

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja Kukkailija » 16.12.2008 12:37

Kani Sativa kirjoitti:Huuh, thaimaan phukettiin menossa ensi vuonna, mutta eipä taida uskaltaa sieltä mitään säätää. Sääli. Ja sori aika turhasta postista. :foil:


Sama juttu, me lähetään maaliskuussa, tosin phi phi-saarille, ne on phuketin itäpuolisella Phang Nga -lahdella,sisko vinkkas mestasta,et siellä on hienoja mestoja. :)
"Siinä sä staijaat, vedät yrteistäsi tuoksut;

sielulle piirrät aamuruskot" -Hector

Vieras

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja Vieras » 16.12.2008 13:51

Oltiin tossa hetki aikaa sitten kavereiden kaa Thaimaassa, ja päätettiin otetaan myös Kambodza haltuun. Suosittelen. Älkää menkö minnekään viidakkoon, pohjois puolelle Phonm pehniä, jos haluatte pitää hauskaa. Phonm pehn is the place to be. Sieltä saa happy pizzaa, sauhua, kokkelia,naisia, miehiä, elefantteja you name it. Itse kyllä pysyttelin sauhussa, pizzassa ja viunassa. Jatkoimme sieltä matkaa Sihanoukvilleen, missä oli kutakuinkin samanlainen skene, mut pienemmässä mittakaavassa ja rannalla+merellä varustettuna. Suosittelen siis Kambodzaa lämpimästi. Mutta jos rauniot ja temppelit kiinnostaa niin sitten sinne pohj.puolelle viidakkoon vaan.

Kambodzasta mentiin rannikkoa pitkin Thaimaan puolelle takas ja tsekattiin saari nimeltä Koh Chang. Loistava mesta. Tavattiin siellä yksi vanhempi mies, joka kertoi olevansa Ruotsin maalta. Hän oli vanha Thaimaan matkaaja ja keskustelun lomassa paljastuikin , että ko. hurri diggaa savusta aika paljon. Noh, hän poisti meille omasti "pikku" piilostaan noin 30g sauhua. Voin kertoa et oli kivat 5 pvää Changilla. Pelkkää aurinkoa, syömistä, chillailua yms..

Itse menisin Hong k suoraan Kambodzaan ja sieltä sompailisin Vietnamin kautta Laos:iin ja jne.. Toki Thaimaan on turvallisempi paikka "ensimörhöilemään", mutta siltikin. Riippuu tietysti massi tilanteesta yms.


Hieman masentaa nää Suomen ympyrät--mut onneksi täältä voi lähteä pois 8)

Peace

T. Läski Joonas

Avatar
Lion of Judah
Viestit: 385
Liittynyt: 13.9.2007

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja Lion of Judah » 16.12.2008 18:13

On vähän vaarallista mennä sanomaan Thaimaasta kenellekään että "ei sinun mitenkään käy" kun maan lait tosiaan ovat aika natsimaiset, mutta suoraan sanottuna muutamasta grammasta annat melko varmasti poliisisedälle jokusen kympin ja jatkat matkaasi. Näinkään ei luultavasti käy, jos pajautat diskreetisti.
"Layer cake. Have you seen it? Fucking good weed with Daniel Craig."
~Matisyahu

Vieras

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja Vieras » 16.12.2008 19:05

Lion of Judah kirjoitti:On vähän vaarallista mennä sanomaan Thaimaasta kenellekään että "ei sinun mitenkään käy" kun maan lait tosiaan ovat aika natsimaiset, mutta suoraan sanottuna muutamasta grammasta annat melko varmasti poliisisedälle jokusen kympin ja jatkat matkaasi.


Paitsi jos satut kohdalle kun joku poliittinen taho haluaa nuolla amerikkaisten ryppyreikää taas kerran ja kohta huomaat saavasi perseentäytettä paikallisessa vankilassa jointin takia. Ja tälläkin hetkell' lukuisat travellerit lusii sauhun tähden. Dissatkaa Thaimaata, se on natsivaltio.


:guru:

Avatar
Matisyahu
1 tähti
1 tähti
Viestit: 429
Liittynyt: 11.11.2006

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja Matisyahu » 16.12.2008 21:42

Hei,
Oikeesti jätkät. Se on tietoinen riski minkä otat jos käytä huumeita, suomessa tai ulkomailla. Voin vain korostaa varovaisuutta. Madventures antaa suht hyvät selviytymisohjeet.
Analist, butt stash specialist,
from inside brown ass, excrete brown stash... - Lion of Judah

Avatar
Krtek
1 tähti
1 tähti
Viestit: 152
Liittynyt: 19.9.2008

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja Krtek » 17.12.2008 4:08

Vieras kirjoitti:...

Dissatkaa Thaimaata, se on natsivaltio.Epäilemättä edellinen kirjoittaja on äärimmäisen valistunut travelleri. Erinomaisen valistunutta toimintaa kehottaa dissaamaan jotain valtiota siksi, että siellä ei saa mennä ja vetää kamaa niin kuin itse haluaa.

Sitten kannattaa välttää myös suurinta osaa maailman muista valtioista tiukkojen huumelakiensa vuoksi (itse asiassa ei kannata edes asua Suomessa, muuttakaa Hollantiin). Ja kun muita epäkohtia lähdetään tarkastelemaan, niin loppujen lopuksi et voi mennä mihinkään - kaikkien valtioiden järjestelmissä on jotain mätää. Jopa länsinaapuriamme Ruotsia voi lähteä dissaamaan sillä perusteella, että siellä valtio sterilisoi 2. maailmansodan jälkeen naisia vastoin heidän tahtoaan ja nykyäänkin nuo länsirannan rikkaat jupit kehtaavat työntää meidän viattomien lastemme ikeniin nuuskana tunnettua addiktoivaa myrkkyä, joka sulattaa suuvärkin ja asentaa rippeisiin syöpäsolukatraan.

Älkää ikinä dissatko mitään valtiota minkään kuulemanne perusteella, menkää itse paikalle ja tarkistakaa meininki. Ja kun pääsette perille, olette vieraan kulttuurin armoilla. Maasta maahan ja maassa maan tavalla, niin se vaan menee.

PS: Chillin mestan ken haluaa löytää niin Laosiin, Si Phan Donin saaristoon suunnatkoon, Don Detin lumoavalle saarelle. Kukka palaa, joki virtaa ja riippukeinu heilahtelee - muuta ei tarvitse laps' ihmisen.

Wolkvogel
Viestit: 127
Liittynyt: 2.9.2008

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja Wolkvogel » 17.12.2008 13:17

Tämä alkaa nyt pahasti kuulostaa samalta, kuin jos karjala-olut.com -keskustelupalstalla alettaisiin voivotella, kun Teheranissa ei saa juoda viinaksia. :doh: Maassa maan tavalla, se pitäisi jokaiselle travellerille olla selvää. Länkkärin on ihan turha ruveta kinaamaan Thaimaalaisen poliisisedän kanssa yrtin haitoista ja Thaimaan huumelaeista. Jos maassa on noin tiukka huumelaki, se tosiaan takoittaa, ettei sinne niitä ja niiden käyttäjiä haluta, eikä siinä yhden länkkärin "oikeudet" merkitse mitään.

Tulipahan taas tälläistäkin tekstiä postattua... No, kukin tyylillään, mutta se on sitten ihan turha käydä valittamaan, jos käy huonosti. Tavat pitää valita matkakohten mukaan, tai sitten matkakohde tapojen mukaan. :guru:

Vieras

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja Vieras » 17.12.2008 13:48

Juu ei kannata "dissata" mitään maata vain sen takia, että joku näin sanoo. Thaikussa on kireä laki, syystä jonka kaikki ymmärtää. Siellä jos jäät kiinni niin siinä se luonne sitten punnitaan. Annettakoon sellaista tsemppiä, että yleensä rahalla selviää(ganja) ja ei kannata maksaa sitä "ensimmäistä" summaa minkä ne "pollarit" siellä pyytävät. Asennoituu istumaan sen kolme päivää kopissa, ja sitten vasta maksaa.. Tosin kyse ei ole muutamasta kympistä niinkuin joku jo antoi ymmärtää. Se kyllä maksaa enemmän. Ja mitä tulee muihin päihteisiin (hUumeisiin) niin rahalla tuskin selviää. Sellasta se on. Poikkeus vahvistaa säännön.

Thaimaa on mukava maa ja vapaa-ajan harrastus mahdollisuudet ovat monimuotoiset. Kannattaa keskittyä siellä olennaiseen ja hoitaa ne polttelut muualla, jos kuumotuttaa, tietoinen riski.

Laos, Kambodza yms--> sinne siis...

T. Läski Joonas

Ps. Ja hyvät ihmiset, reissatkaa ja lopettakaa se helvetin puhuminen & unelmointi niistä asioista joita haluatte tehdä!

Pace

sepposepposeppo

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja sepposepposeppo » 17.12.2008 14:18

Thaimaassa on tehty sotilasvallankaappaus. Kyllä siinä ollaan jo aika hyvällä alulla kohti natsivaltiota, mikäli ei olla jo perillä. Ja jos hyvän loman tunnusmerkkeihin kuuluu se, että chillataan ja poltetaan hatsia, niin vittuako tuollaiseen maahan sitten menee. Yksinkertaista.

Kukkailija
Viestit: 929
Liittynyt: 7.3.2004

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja Kukkailija » 17.12.2008 14:34

sepposepposeppo kirjoitti:Thaimaassa on tehty sotilasvallankaappaus.


Onko jotain lähdettä, ainakaan tekstikanavalla ei ole (vielä) moisesta tietoa. :shock:
"Siinä sä staijaat, vedät yrteistäsi tuoksut;

sielulle piirrät aamuruskot" -Hector

Avatar
Lion of Judah
Viestit: 385
Liittynyt: 13.9.2007

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja Lion of Judah » 17.12.2008 18:05

Vieras kirjoitti:Juu ei kannata "dissata" mitään maata vain sen takia, että joku näin sanoo. Thaikussa on kireä laki, syystä jonka kaikki ymmärtää. Siellä jos jäät kiinni niin siinä se luonne sitten punnitaan. Annettakoon sellaista tsemppiä, että yleensä rahalla selviää(ganja) ja ei kannata maksaa sitä "ensimmäistä" summaa minkä ne "pollarit" siellä pyytävät. Asennoituu istumaan sen kolme päivää kopissa, ja sitten vasta maksaa.. Tosin kyse ei ole muutamasta kympistä niinkuin joku jo antoi ymmärtää. Se kyllä maksaa enemmän. Ja mitä tulee muihin päihteisiin (hUumeisiin) niin rahalla tuskin selviää. Sellasta se on. Poikkeus vahvistaa säännön.


Jos ei maksa heti ja menee koppiin istumaan, niin helposti joutuu maksamaan lisää. Sinut bustannut poliisi voi vaatia muhkeita lahjuksia, mutta kun sinut viedään asemalle, niin siellä onkin yhtäkkiä useampi poliisisetä joka haluaa osingoille, ja usein joukossa on joku isompi pamppu jonka taivuttelu sitten maksaakin enemmän. Kympeillä olen kuullut lukuisten tyyppien selviävän. Omia kokemuksia ei ole kyllä kertoa; harmi, kuitenkin reilut 3-4 vuotta Thaimaassa asuessani pajauttelin säännöllisesti, eikä sinä aikana poliisit ratsannu kertaakaan.

Laki on muuten kireä Laosissa ja Kambodzassakin. Siellä sitä vaan valvotaan vielä laiskemmin kuin Thaimaassa. Thaimaassakaan ei kovin moni paikallinen (varsinkaan isompien kaupunkien ulkopuolella) kiinnitä siihen juuri huomiota; ganjaa on poltettu siellä aina aikojen alusta. Miliisit kyllä tulevat bustaamaan kun tietävät saavansa rikkaalta länkkäriltä hyvät lahjukset, mutta tavalliset tallaajat eivät tee siitä minkäänlaista haloota. Järki mukana tietenkin, ettei ihan kadulla kannata kävellä jointti huulessa.
"Layer cake. Have you seen it? Fucking good weed with Daniel Craig."

~Matisyahu

purtsih

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja purtsih » 17.12.2008 19:26

Viiden pisteen vihje; missä halvassa kaukoidän kaupungissa on tuhat (kutakuinkin) valtion lisenssoimaa hatsikauppaa? Ja uskaltasko tästä päätellä että tällaisessa kaupungissa ei kukaan piittaa vaikka konttaisit kingsize jopo perseessä pääkadulla junaa leikkien? Kyllä sieltä kaakkoisaasiasta näitä hampuusi ystävällisiä mestoi löytyy, kun vähän viitsii etsiä. Tosta thaimnaasta tuli mieleen et eikös siellä ole joku sotilashallitus joka on ottanu vallan? Ei siis nyt mut jo jonkin aikaa sitten.

Kukkailija
Viestit: 929
Liittynyt: 7.3.2004

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja Kukkailija » 17.12.2008 21:23

purtsih kirjoitti:Tosta thaimnaasta tuli mieleen et eikös siellä ole joku sotilashallitus joka on ottanu vallan? Ei siis nyt mut jo jonkin aikaa sitten.


Tammikuuhun 2008 asti maa oli sotilashallinnossa.Sitä ennen useasti aina vuosisadan alkupuolelta asti.Nythän se vallankaappaus taas kai leijuu ilmassa...

Tohon viiden pisteen vihjeeseen,koska se ei ole thaimaa niin se on joku seuraavista,missähän noista kaakkois-aasian (pikasesti katoin niin aika tiukkoja rangaistuksia on noissa maissa) nyt olisi sitten valtion valvomaa hatsikauppaa,en ole ainakaan kuullut:

Brunei
Filippiinit
Itä-Timor
Indonesia
Kambodža
Laos
Malesia
Myanmar (Burma)
Singapore
Vietnam
Viimeksi muokannut Kukkailija, 17.12.2008 21:28. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
"Siinä sä staijaat, vedät yrteistäsi tuoksut;

sielulle piirrät aamuruskot" -Hector

Avatar
Lion of Judah
Viestit: 385
Liittynyt: 13.9.2007

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja Lion of Judah » 17.12.2008 21:25

purtsih kirjoitti:Viiden pisteen vihje; missä halvassa kaukoidän kaupungissa on tuhat (kutakuinkin) valtion lisenssoimaa hatsikauppaa? Ja uskaltasko tästä päätellä että tällaisessa kaupungissa ei kukaan piittaa vaikka konttaisit kingsize jopo perseessä pääkadulla junaa leikkien? Kyllä sieltä kaakkoisaasiasta näitä hampuusi ystävällisiä mestoi löytyy, kun vähän viitsii etsiä. Tosta thaimnaasta tuli mieleen et eikös siellä ole joku sotilashallitus joka on ottanu vallan? Ei siis nyt mut jo jonkin aikaa sitten.


Siitä on jo jonkin aikaa ku se sotilashallitus oli vallassa. Sen jälkeen on pidetty parit vaalit. Ja käytännössä se sotilasvalta ei näkynyt katukuvassa millään tavalla sen itse vallankaappauksen jälkeen, jolloin kaduilla oli sotilaita ja panssarivaunuja poseeraamassa iloisesti turistien valokuvissa. En huomannut ainakaan omassa elämässäni siellä minkäännäköistä eroa ennen ja jälkeen sen vallankaappauksen.
"Layer cake. Have you seen it? Fucking good weed with Daniel Craig."

~Matisyahu

mää

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja mää » 17.12.2008 23:43

purtsih kirjoitti:Viiden pisteen vihje; missä halvassa kaukoidän kaupungissa on tuhat (kutakuinkin) valtion lisenssoimaa hatsikauppaa? Ja uskaltasko tästä päätellä että tällaisessa kaupungissa ei kukaan piittaa vaikka konttaisit kingsize jopo perseessä pääkadulla junaa leikkien? Kyllä sieltä kaakkoisaasiasta näitä hampuusi ystävällisiä mestoi löytyy, kun vähän viitsii etsiä. Tosta thaimnaasta tuli mieleen et eikös siellä ole joku sotilashallitus joka on ottanu vallan? Ei siis nyt mut jo jonkin aikaa sitten.


olisko varanasi tahi sitten jokin rajasthanin kaupungeista... hmm? nuo mestat on kylläkin intiassa...

Kukkailija
Viestit: 929
Liittynyt: 7.3.2004

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja Kukkailija » 18.12.2008 8:06

mää kirjoitti:...

olisko varanasi tahi sitten jokin rajasthanin kaupungeista... hmm? nuo mestat on kylläkin intiassa...


Jeps,intia ei ole kaakkois-aasiaa ollenkaan. :guru:
"Siinä sä staijaat, vedät yrteistäsi tuoksut;

sielulle piirrät aamuruskot" -Hector

Wege

Re: Reissaaminen aasiassa

ViestiKirjoittaja Wege » 22.12.2008 20:30

Nii tosiaan sitä Kambodzaa ollaan fiilistelty ja varsinki phnom pheniä ja sielt spotattu jo se järvi, mis on vaan jotain riippumattohengailuu ja sauhutteluu halval/paljon ja vähän jotain "green light district" tyyppist meininkiä.

Mut joku tossa mainitsi noi itä-thaimaan saaret, niin ollaan tosiaa suuntaamassa sinne phangan koh tao mestoille ja siel pitäis olla sauhuttelu vähä iisimpää ku jossain bangkokin vilinäs..
Kajakil vaa matkaan ja vähä jopoa reppuun nii voi nähä vähä akvaariokaloja ja kirkasta taivasta.

voi olla teksti vähä sekasin johtuen savun määrästä mitä tääl suomessaki jo lämpimikseen ennen matkaa on hyvä ottaa :)


Palaa sivulle “Matkailu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija