Barcelona.

Matkailuaiheista keskustelua hamppuväen näkökulmasta, hamppu muissa maissa
Alueen säännöt
Matkailu
Matkailuosio on tarkoitettu hampuusien matkailukeskustelulle.
Täällä voit jakaa kokemuksia mm. kannabistilanteesta eri maissa ja matkavinkkejä.
Muistathan kuitenkin noudattaa Hamppuforumin sääntöjä!

Huom.! Tarkastathan ennen uuden ketjun tekoa, ettei kyseisestä kohteesta tai aiheesta ole jo olemassa ketjua!
Avatar
gotuffa
Viestit: 257
Liittynyt: 13.7.2005

Barcelona.

ViestiKirjoittaja gotuffa » 11.5.2009 0:01

Hain ketjuja, niitä olikin, muttei kovin uusia niinpä tein uuden.

Olen siis menossa kesäkuun puolsessa välissä Barcelonaan. :D

Tosi hienoon näköinen kaupunki, mitä kuullu ja kuvista kattonu.

Polttoakin varmasti tulee riittämään... Hotellilta ei pitkästi la ramblalle.

Mitä siellä kannattaa tsekata noin niinku yleensä. Mikä on must paikka hampuusille?
Siihen tarvisin vastauksen...

easterbunny
Viestit: 5
Liittynyt: 18.3.2009

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja easterbunny » 11.5.2009 14:39

Toinenkin hampuusi on matkalla Barcelonaan itseasiassa juuri samaan aikaan! :shock:

En ole vielä kovin vakaata tietoa Barcelonan polttotilanteesta saanut, joten näillä näkymin WeBeHighin ohjeiden mukaan on suunnistettava. (http://www.webehigh.com/city/detail.php?CITYID=12)
Olisi tosiaan ystävällistä ja mukavaa, jos joku asiasta tietävä osaisi vähän neuvoa antaa, nyt kun meitä on näköjään matkalla jo kaksi samalta foorumilta! :D

Avatar
gotuffa
Viestit: 257
Liittynyt: 13.7.2005

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja gotuffa » 11.5.2009 20:25

Hemmetti pidetäänkö miitti.

reverend
Viestit: 75
Liittynyt: 29.10.2008

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja reverend » 11.5.2009 22:36

Pitäsköhä lähtee itekkii :think: Onkssiellä mitä tapahtumia, vai kuha lomailee tsillailee...
Hän oli äärettömän iloinen ja luuli olemansa thaivaassa.

Avatar
olet väärässä koska
Viestit: 377
Liittynyt: 25.10.2008

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja olet väärässä koska » 12.5.2009 0:01

Barcelona on kyllä siisti kaupunki. Tekis mieli päästä uudestaan käymään. Kävin tossa 3,5vuotta sitten siellä. Aika vapaasti ainakin sillon La Ramblalla myytiin hasista. En ite sillon poltellut, mutta jotkut nuoret jätkät siellä huuteli kovaan ääneen "HASHIS?? Wanna buy?! Marihuanaa!?". :laugh:
Turhanpäiväinen älykkyys syö ihmistä rotan lailla
Miten kaikki voi olla valmista kun ei ole edes tehty mitään?
Miten niin jalat maassa? Oletko nähnyt kenenkään kävelevän ilmassa?
Pidän sinusta siinä kaikki.

easterbunny
Viestit: 5
Liittynyt: 18.3.2009

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja easterbunny » 12.5.2009 15:05

gotuffa kirjoitti:Hemmetti pidetäänkö miitti.

Ohitan kysymyksen. :foil:

reverend kirjoitti:Pitäsköhä lähtee itekkii :think: Onkssiellä mitä tapahtumia, vai kuha lomailee tsillailee...

Lähinnä vaan sellainen fiilis, että johonkin vähän Pohjois-Eurooppaa kauemmaksi on päästävä nyt... Jotain keikkoja olen katellut, muttei ainakaan minua kiinnostavia bändejä tai yleensäkään musiikkityylejä tuohon aikaan tuppaa esiintymään.
Tietty kaikki aktiviteetti kiinnostaa, jos joku osaa jotain suositella. Näillä näkymin vaan kaikki "must see" -kohteet katsastettavana.
Myös snorkkelin ja sukellusmaskin ajattelin tuonne ottaa mukaan, jos vaikka läpikäymisen arvoisia sukellusvesiä rannikolta löytyy. Välimeren rannalla kaupunki sentään sijaitsee.
Ylijäävä aika otetaan sitten lungisti polttelun merkeissä. :yes:

Avatar
savumerkki
Viestit: 302
Liittynyt: 10.10.2007

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja savumerkki » 12.5.2009 17:12

Ite asuin n.2kk opiskeluiden yhteydessä siellä. Zekata kannattaa ainakin montjuic & se suihkulähdeshow sielä (tais olla perjantaina klo 21.30 meidän aikaa aina se). Tibidabo(?) kukkula on hieno, mutta huvipuisto aika perseestä. Kirkko sielä must paikka käydä, samoin näköalatorni siinä vieressä. Ei kannata mennä mennä sillä hemmetin tibidabo junalla vaan ihan paikallisjunalla, tulee paljon halvemmaksi.

La Rambla hieno mesta, samoin placa real (reil rail tjsp lähellä la ramblaa). Siellä oli helvetin snadi klubi, en sen tarkkaa nimeä muista, mutta piippubaari kuiten, sijaitsi jossakin sielä olevassa kulmauksessa, piti soittaa kelloa, jolloin joku jo paikalla oleva painoi nappulaa, että pääsit sisään (ovipuhelinsysteemi). Se oli tavallaan asuinhuoneistoon tehty baari, missä oli pirusti kaikenlaisia piippuja, aivan kuin museossa. Polttelun kanssa baarilla ei kyllä käsittääkseni ollut mitään tekemistä. La Sagrada Familia on aivan ehdoton paikka käydä, samoin satamassa oleva la aquarium (merieläinpuisto mikä helvetti lie :D). Jos alkomaholi & drinkit kiinnostaa niin Maremagnumissa oli ainakin siihen aikaan (2007) sellainen baari kuin Green Room. Drinkkilista kuin täällä ravintolan menulista, ihan vitun pitkä. Drinkit oli ihan helvetin hyviä. Paluumatkasta ei koskaan mitään muistikuvia.

Just töistä tullu ja pirun väsyny niin ei oikein taho tosin muistaa mitään, etenkään nimiä saati siitä miten niitä kirjoiteltiin. Lisäksi olin reissun aikana (n. 9viikkoa) 7 viikkoa päissään ja ekan viikon jälkeen joka päivä pilvessä, joten muisti hieman pätkii ajoittain. Mundetissa (pohjoisessa, 3 linjan metro) oli aivan helvetin siisti labyrinttipuisto. Valitettavasti se oli öisin suljettu, vaan ainakin tuohon aikaan pensasaidassa oli reikä, josta sinne pääsi myös öisin. Ihan uskomattoman sikittävä paikka.

Pilveä saa aivan joka paikasta, mutta kukkaa et mistään ellei käy todella hyvä tuuri. Katulätkä on aivan naurettavan hintaista, tosin laatu ei kyllä itseä hirveästi koskaan miellyttänyt. Kunnon hasaa vaikea löytää etenkään lyhyen reissun aikana, jos ei käy hyvä tuuri ja pysty tutustautumaan johonkin kunnon tyyppiin. Keskustassa on ählämeitä, turkkilaisia yms tummaihoisia, jotka huutelee tosiaa Beer, Cervesa (HASISH!). Näitä on paljon, etenkin ilta-aikaan, etenkin viikonloppuisin. Niiltä ruukasin ostaa, tosin en yleensä ihan suoraan La Ramblalta. Kerran sattumalta törmäsin turkkilaiseen (tms.) hasanmyyjään, joka kyllä erittäin asiantuntevasti antoi minun testata omaa tuotettaan. N. 30€ sijoitin jopon poltettuani, ja sain aivan käsittämättömän köntin. En saanut poltettua sitä loppuun koko loppu aikana, sitä oli niin vitusti.

Läpyssä oli kyllä se ongelma, ettei se tahtonut oikein ainakaan mulla toimia (tosin tänäkin päivänä omistan aivan järkyttävän hyvän sietokyvyn). Italiaanofrendit kyllä tipahteli kun vuoroteltiin king size jopoa & bongia n. 8h. Itsellä pukkas lähinnä väsyttään, en tosin tiedä johtuiko kaikki siitä, että viinapiru oli kovin hallitsevassa asemassa tuolloin.

Julkisia kannattaa käyttää, ostaa kerralla lipun jolla saa matkustaa Zone I niin paljon kuin haluaa millä tahansa esim 10 päivän ajalla (T-10 Dia tjsp oli sen lippusen nimi). Jos eksytte tai ette löydä jotain paikkaa, niin kysykää hotelleista mikäli ette Espanjaa osaa, ainoa paikka missä puhutaan 100% varmasti ymmärrettävää Englantia.

Kysykää vaikka privalla jos on kysyttävää, vastaan kyllä mielelläni jos osaan. Uimassa jos haluaa käydä niin, ehdottomasti pois kaupungin paskavesistä esim Sitgesiin (valitettavan homoseksuaalinen mesta, vaan siihen on totuttava Barcelonassa, todella suvaitsevainen kaupunki). Junaliput lähistölle ~ 50km säteellä maksoi aina alle 3€ / suunta, eli todella halpaa.

Avatar
gotuffa
Viestit: 257
Liittynyt: 13.7.2005

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja gotuffa » 12.5.2009 18:38

Mageeta.

Mäkin oon taas kattellu juttuja Barcasta ja poltoista siellä.

Tosiaan, kuulemma La Ramblan lähistöltä ei voi olla löytämättä hasaa ja halpaa myös.
Todellakin kuulem laatu vaihtelee, mutta tuskin sieltä nyt sentään mitään "Suomi-Pl:ää" saa...

Kyllä on mageeta kattella googlemapeilla sun muilla kaupunkia, tosi hieno mesta. :D

Avatar
savumerkki
Viestit: 302
Liittynyt: 10.10.2007

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja savumerkki » 12.5.2009 19:12

gotuffa kirjoitti:Mageeta.

Mäkin oon taas kattellu juttuja Barcasta ja poltoista siellä.

Tosiaan, kuulemma La Ramblan lähistöltä ei voi olla löytämättä hasaa ja halpaa myös.
Todellakin kuulem laatu vaihtelee, mutta tuskin sieltä nyt sentään mitään "Suomi-Pl:ää" saa...

Kyllä on mageeta kattella googlemapeilla sun muilla kaupunkia, tosi hieno mesta. :D


No tuota puhtaaltahan se vaikuttaa (testin mukaan) mutta vaikutus ainakin itsellä ja kaverilla (joka ei muuten ollu koskaan ennen polttanut) oli lähinnä nukuttaminen. Ihan jännät vibat tuli kun kerran poltin päiväsavut, tosin aika äkkiä sekin laski. Ei sitä kuitenkaan töissä kehdannut hirveän pöllyisä olla.

Paikallinen kulttuuri on erittäin avoin kannabiksen suhteen. Poliisikaan ei yleensä turisteille edes sakota vaikka polttaisit missä. Itse kuitenkin suosittelen aina rauhaisan paikan etsimistä, ei mitään suomikuumottelua kuitenkaan missään nimessä :). Tehkääpäs joku kävijä paikallisesta hasasta high times magazinen hasalaatutesti ja ottakaa kuva. Pistäkää vaikka tänne tähän ketjuun. Haluan nähdä miten se siitä suoriutuu.

Avatar
gotuffa
Viestit: 257
Liittynyt: 13.7.2005

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja gotuffa » 12.5.2009 23:11

Mä voisin.

Jos muistan paikan päällä, tohina on kuitenki aikamoinen. :D

Ainain hasan laatu testataan, kuvista sen verran, että saatan muistaa... :lol:

Bomba
Viestit: 271
Liittynyt: 20.4.2005

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja Bomba » 13.5.2009 16:27

Tammikuussa tuli käytyä ja tykkäsin kovasti. Erittäin mukava paikka.
Niinkuin ylempänä jo todettiin, niin hasista saa jokapaikasta.
Koittavat kyllä kovasti vedättää turistia mutta pitää pysyä tiukkana.
Yhden tyypin kanssa sovin että 20e / 5g ja koitti tehdä vaihtoa niin että tavara ja raha vaihtaa omistajaa samaan aikaan, mutta en kelpuuttanut. Tavaran tarkasteleminen ensin, ja sitten vasta maksu. Katsoin palaa ja sanoin että en ota kun ei ole sitä määrää mitä sovittiin ja lähdin kävelemään. Ensin alkaa kuulua perästä "but good pollen!"
jatkoin matkaa niin huus perään että tuu takasin, niin katotaan asiaa uudestaan. Käännyin takasin ja sen jälkeen sain sen verran kun pitikin.
Poltin neljältä eri tyypiltä ostettuja hasiksia, ja kaikki olivat laadultaan kyllä suomi PL:ää parempia.

Nähtävyyksistä voisin suositella aikaisemmin mainittujen lisäksi retkeä montserrat vuorelle. Patikoin huipulle 1200m merenpinnasta ja näkymät olivat mahtavat. Siinä oli mukava lepuuttaa koipia ja pössytellä spliffi. Vuori sijaitsee noin 100km barcelonasta ja junalla pääsee aivan juurelle.

easterbunny
Viestit: 5
Liittynyt: 18.3.2009

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja easterbunny » 13.5.2009 20:07

Bomba kirjoitti:Tammikuussa tuli käytyä ja tykkäsin kovasti. Erittäin mukava paikka.
Nähtävyyksistä voisin suositella aikaisemmin mainittujen lisäksi retkeä montserrat vuorelle. Patikoin huipulle 1200m merenpinnasta ja näkymät olivat mahtavat. Siinä oli mukava lepuuttaa koipia ja pössytellä spliffi. Vuori sijaitsee noin 100km barcelonasta ja junalla pääsee aivan juurelle.

Itseasiassa tuollainen retki oli juuri suunnitelmissakin. :yes:

Ja sen High Time Magazinen testin voin kyllä tehdä, jos vaan saisi jotain linkkiä siihen / selostusta, että mikä se oikeen on.

cob09
Viestit: 664
Liittynyt: 8.5.2009

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja cob09 » 14.5.2009 15:56

easterbunny kirjoitti:...
Itseasiassa tuollainen retki oli juuri suunnitelmissakin. :yes:

Ja sen High Time Magazinen testin voin kyllä tehdä, jos vaan saisi jotain linkkiä siihen / selostusta, että mikä se oikeen on.


Ota pieni pala hasista n. tulitikun pään kokoinen pala. Pistä se lautasella ja polta se. Pitäisi palaa muodostaen valkoista savua. Haju pitää olla juuri sitä itseään, eikä esim öljyinen / renkaan käry (tyypillisimmät mahtaa olla). Poltettuasi palan, sen ympärille pitäisi jäädä ruskea rengas.

Ks juttu ollut joskus lehdestä ja siitä olen JPGn nähnyt. Nyt en löytänyt. Lisään myöhemmin tähän jos satun löytämään.

edit: löytyhän se KLICKS!

Avatar
gotuffa
Viestit: 257
Liittynyt: 13.7.2005

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja gotuffa » 22.6.2009 0:26

No niin,nyt oon back!

Sen verran on pää vielä pyörällä koko kaupungin atmosfääristä, että uh huh! Ei kovin pitkää stooria pysty kirjottaan...

Hasaa sai joka paikasta noin 5€ per g. kukka vähän kalliimpaa. Sitä ei tosiaan tarvii ostaa, sitä myydään sulle. Älä osta ramblalta, vaan ennemmin rannalta tai placa de catalunyan (aukio) ja Passeig de gracian alueelta (iso ostoskatu), (halvempaa ja parempaa kuulemma, kun muutamaan paikalliseen pilvipäähän "tutustuin") :)

Kukka jota ostin paria eri laatua oli jotain paikallista indicaa, ihan hyvää peruspolttoa. Mutta kun oli settingit kunnossa, niin pärisi, vaikka toleakin on kertynyt.

Hasa oli aikasta psykedeelistä tavaraa, ei mun mielestä nukuttavaa, ja tosi tehokasta. Tosin en ostanu sitäkää ku pari semmosta parin geenpalaa-
(taipusaa, vaaleaa, helppo väsätä).

Poliisit ei välitä, vaikka polttelet niiden nokan edessä... :yes:

Muutenkin Barcan poliisit oli enemmän "poliisi on ystävämme" -tyyppisiä ihmisiä, ne on kielitaitoisia ja pystyy neuvomaan monissa eri asioissa.
Tuohon asiaan tietysti auttaa asiallinen ulkonäkö ja suomen henkilökortti. :think:

Tuntuipas Hesa vähän pikkukaupungilta kun palasin takasin... :lol:

Avatar
EstimatedProphet
Viestit: 77
Liittynyt: 6.7.2006

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja EstimatedProphet » 2.7.2009 23:51

poliisit ovat barceloonassa takavarikoineet multa hatsit ja antanut sakot. sakkojahan en tietenkään maksanut koska ei niitä suomesta tulla perimään. ei ole poliisilla hälläväliä asenne välttämättä mutta enemmän keskittyvät myyjiin kuin turisteihin. eräs hyväksi todettu paikka ostaa pilveä on MACBA. nykytaiteen museo jonka pihalla paikalliset nuoret ovat päivästä toiseen, lähinnä skeittareita. kun vähän tutustuu ihmisiin niin kotikasvatettua hyvää nuppua 5e gramma ja hasa 2e. barceloona on kyllä ehdottomasti yksi suosikki matkakohteista

Avatar
Roestyre
Viestit: 215
Liittynyt: 5.4.2006

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja Roestyre » 4.7.2009 15:44

Riippuu poliisista, useamman kerran poltellut jopoa ramblalla ja havahtunut kun kaveri taputtaa olkapäälle ja osoittaa ihan vieressä seisovia poliseja :oops:

Ok laatusta hasaa saa melkein mistä vaan, ei tarvitse kauaa hakea. Loppuvuodesta tuntuu olevan heikkolaatusempaa liikkeellä (kuivista kasveist väännetty?). Kannattaa huomauttaa nipin koosta niin pistävät toisen samallaisen yleensä mukaan ;)

kaikki kadulla vastaantullut kukka on ollut ukonakasvatettua, ei ole vakuuttanut laadulla (siemeniä, lehteä jne seassa).
Mutta oikeat ihmiset tuntien saa 3-5e/g hinnalla todella loistavaa gugua.
Mielummin sitä hasaa jos kadulta ostaa.

Kuva

kissacat

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja kissacat » 9.10.2009 1:35

no ma oon taal nyt, ulkobudia pussillinen ruoanlaittoon ja vaporisointiin, 15e/4g

SUKLAAMUBAR 1,008M CEL ONA

vittu

no yks on vaporisoitu
toinen spatuloitu
aamupalaksi odottaa suklaa pakastimessa
kolmas ja nelj;s ovat vangittuna sen sisaan

Hmm, mitenkohan saisin heidat ulos sielta...?

Avatar
Absolut-
Viestit: 150
Liittynyt: 11.10.2007

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja Absolut- » 9.10.2009 20:40

Kannattaa chekkaa rastapäisiä sisään heittäjiä. Osa heistä ehdottaa sinulle ganja deckiä se on kokemisen arvoinen mesta.

massiheitto
Viestit: 22
Liittynyt: 14.6.2009

Barcelona meiningit?

ViestiKirjoittaja massiheitto » 10.3.2010 19:24

Barcelona, tuo katalonian lahja maailmalle.. meininkejä??

Avatar
St.Green
Viestit: 62
Liittynyt: 15.9.2009

Re: Barcelona meiningit?

ViestiKirjoittaja St.Green » 10.3.2010 21:16

http://www.webehigh.com/city/detail.php?CITYID=12

Ihan kohdillaan näyttäis meininki olevan.


Palaa sivulle “Matkailu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija