Barcelona.

Matkailuaiheista keskustelua hamppuväen näkökulmasta, hamppu muissa maissa
Alueen säännöt
Matkailu
Matkailuosio on tarkoitettu hampuusien matkailukeskustelulle.
Täällä voit jakaa kokemuksia mm. kannabistilanteesta eri maissa ja matkavinkkejä.
Muistathan kuitenkin noudattaa Hamppuforumin sääntöjä!

Huom.! Tarkastathan ennen uuden ketjun tekoa, ettei kyseisestä kohteesta tai aiheesta ole jo olemassa ketjua!
Avatar
kerbiili
1 tähti
1 tähti
Viestit: 844
Liittynyt: 11.7.2012

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja kerbiili » 26.4.2016 14:32

Viime kuussa käväisin taas spannabiksessa ja väliajat hengailin Strain Hunterssin clubilla. Kukka 8-9e/g, hasikset 10-15e ja ekstraktit 25-50e jos muistan oikein. Kukka erittäin hyvälaatuista ja samoin öljyt maailman luokkaa. Ja mikä parasta niin clubeilta saa myös bisseä, eli meininki ihan eri kuin damissa jossa nykyään ei taida olla muuta kuin Brix weediä.

Vessat
Kuva

Fruity Cookies
Kuva

Aamupala ;)
Kuva

Kuva

Kuva
Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.

Avatar
Jack The Reaper
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 4137
Liittynyt: 7.1.2003

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja Jack The Reaper » 9.5.2016 13:03

Paxtam kirjoitti:Klubilla käyty, valintana oli Bonnie & Clydes. Virolaisia poikia muutamat töissä, toinen hoiti rekisteröitymisen ja toinen esitteli valikoimia. Pikainen reissu kun oli niin tuli poistettua vaan 1g Girl Scout Cookies ja 1g Chocolate Diesel. GSC päris erittäin vahvasti ja oli muutenkin vaikutukseltaan mukavan keskustelua virvoittavaa ja keskittymistä auttavaa, kun taas CD:stä en saanut juuri mitään irti. Käyttötapa oli raakajöpöt.

Suosittelen klubia kuitenkin, todella mukavia tyyppejä ja tilatkin ihan ok. Oli bilistä ja foosballia ja ties mitä, listalta löyty niin kukkaa kuin lätkää ja resiniä sekä syötäviäkin kaikenlaisia. Vuoden jäsenyys 20€ ja kukka oli (10-)12€/g.


Kuulostaa kyllä aikamoiselta turistiklubilta jos halvin budi 10 ja keskihinta 12... :lol:

Kerbiilin Strainhunters klubi kans hinnoiteltu turisteille. Näkeehän sen tuostakin että jotain Taratinon kuvia seinillä ym, niin kokevat että kun tämä kaveri kävi ja ollaan nii vitun kuuluisia ny niin nyt voidaan kiskurihintoja laittaa.

Omalla klubilla lähtee hinnoittelu viidestä eurosta, josta sitten kiivetään 10:een euroon 6,7,8 ja 9:n euron kategorioilla (useimmiten sativat esim. olivat 8-10e kategorioissa) Täys baari löytyy, tilaa joku 250m3 ja lähes joka ilta DJ:tä ym ohjelmaa, ja ennenku joku väittää että varmaan oli huonolaatuista niin mitä täs nyt oon jonku pian 14 vuotta kasvattanu niin laatu oli kovinta priimaa. Myös erilaisia extracteja (96% THC öljy, ym) löytyi vaikka miten. :think:

Mutta toki tuollaisille turistiklubeille on varmasti helpompi päästä jäseneksi, kuin vähän korkealaatuisemmille ja halvemmille.

Älkää ottako näitä kommentteja pahalla, en vaan halua että teitä huijataan, ettette luule että 8e/g on halpa hinta. Suomessa ehkä, Espanjassa ei.

Toi kymppi varsinki on jo semmonen että melkein huvittais lähettää valitus tuosta klubista sinne keskusjärjestöön että tuo klubi ei toimi klubien periaatteiden mukaisesti (kukkaa nimittäin PITÄÄ tarjota myös halpaan hintaan sääntöjen mukaan)... :evil:

-J :mrgreen:

Avatar
xola
Viestit: 154
Liittynyt: 23.3.2006

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja xola » 16.5.2016 14:41

Tämä oli kyllä käymisen arvoinen mesta. oli hyvää sativaa & hasaa. ja muutenkin. Vitutti vaan kun jotku hutsut oli siel kävelykadun mikä nyt olikaan , ni kimpussa jatkuvasti.
Viimeksi muokannut xola, 28.5.2016 23:25. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
VIINA PIRU VEDÄTYS.......................!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar
kerbiili
1 tähti
1 tähti
Viestit: 844
Liittynyt: 11.7.2012

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja kerbiili » 26.5.2016 18:01

Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.

pena187
Viestit: 1
Liittynyt: 5.9.2016

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja pena187 » 5.9.2016 18:32

Terve, olen menossa tässä lähiaikoina kaveriporukalla barcelonaan ja kiinnoistaisi tietää että voiko noihin klubeihin vielä turistit liittyä?
Sillä olen jotain lukenut että turisteja ei enään otettaisi klubeihin mutta myöskin olen lukenut että jollain suosituksella olisi mahdollista päästä klubin jäseneksi.
Jos asia menee niin että klubin jäseneksi pääsee suosituksella niin mistä tämmöisen suosituksen saisi?

Avatar
kerbiili
1 tähti
1 tähti
Viestit: 844
Liittynyt: 11.7.2012

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja kerbiili » 6.9.2016 10:30

Joo ei niihin pääse ilman paikallisia kontakteja. Toki saattaa joku klubi olla johon jollain ilveellä pääsee.
Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.

Avatar
Jack The Reaper
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 4137
Liittynyt: 7.1.2003

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja Jack The Reaper » 23.9.2016 13:47

pena187 kirjoitti:Terve, olen menossa tässä lähiaikoina kaveriporukalla barcelonaan ja kiinnoistaisi tietää että voiko noihin klubeihin vielä turistit liittyä?
Sillä olen jotain lukenut että turisteja ei enään otettaisi klubeihin mutta myöskin olen lukenut että jollain suosituksella olisi mahdollista päästä klubin jäseneksi.
Jos asia menee niin että klubin jäseneksi pääsee suosituksella niin mistä tämmöisen suosituksen saisi?


Kävelet vähä La Ramblalla (sitä "pää rambla katua" ja sivukujia) bob marley paita päällä tai rastat jos löytyy niin klubien sisäänheittäjä ennen pitkää antaa sulle kutsun. :wink:

Se kannattaa ottaa huomioon että klubien jäsenyyslomakkeissa kysytään osoitetta. Eli jokin oikea Barcelonan osoite on syytä olla tiedossa, jonka ilmoittaa asuinpaikakseen.

Vaihtoehtoisesti teet niinkuin sanoin sinulle yksityisviestissä jonka lähetin äsken.

-J :mrgreen:

Chewbacca
Viestit: 68
Liittynyt: 28.4.2015

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja Chewbacca » 4.4.2017 23:32

Olisi tarkoitus mennä barcelonaan, tarkemmin stigesiin. Täältä on saanut hyvin vinkkejä edellisillekkin reissuille, joten jälleen hakusessa hyviä baareja/pubeja joista voi poistaa laadukasta kukkaa sopuhintaan. Voi laittaa tietoa myös yv:llä.

Cannazilla
Viestit: 2
Liittynyt: 30.5.2017

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja Cannazilla » 6.6.2017 16:20

Huomenna Barcelona kutsuu ja kuten tuossa edellinen sanoi, niin löytyiskö tämän hetkisiä vinkkejä mistä hommata helpoiten loman lääkitys? Klubeille ei taida tuosta vaan enää tosiaan päästä, pitäisi olla ainakin se paikallinen osoite minkä antaa ja muu kuin hotelli taikka hostelli ja en raaski alkaa kusettaa sitä, joten täytyy varmaan kadulta hommata, mutta klubillakin olisi ollut kiva käydä, kuulemma sakkoakin ovat alkaneet antaa turisteille jos klubilta löytyy ja klubi saattaa menettää luvat jne.

sasa
1 tähti
1 tähti
Viestit: 39
Liittynyt: 9.8.2010

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja sasa » 8.8.2017 19:39

Ketään ollut tänä kesänä tai tänä vuonna Barcelonassa? Onko klubeille päässyt helposti? Onko tarvinnut paikallista osoitetta? Onko kellään vinkkejä?

album teaser
Viestit: 32
Liittynyt: 23.3.2012

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja album teaser » 9.8.2017 10:11

sasa kirjoitti:Ketään ollut tänä kesänä tai tänä vuonna Barcelonassa? Onko klubeille päässyt helposti? Onko tarvinnut paikallista osoitetta? Onko kellään vinkkejä?

tämä kiinnostaa kovasti myös minua! mikä on barcan klupien nykytila turistin näkökulmasta?

sasa
1 tähti
1 tähti
Viestit: 39
Liittynyt: 9.8.2010

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja sasa » 6.9.2017 3:14

Tuli käytyä Barcelonassa, ja pääsin kahdelle Clubille jäseneksi.

https://bcn420.club osoitteen kaavakkeen täyttämällä irtosi helposti kutsu klubille. Eivät tarvinneet minkäänmuotoista osoitetta. Uskoisin, että kyseisen sivuston kautta kaikki saavat kutsun. Tuon kyseisen sivuston verkostoon kuuluu monia klubeja, ja sain kutsun yhdelle niistä. Saavuin klubille 23:50 illalla, ja kutsuni oli voimassa enää 10 minuuttia :) Saavuttuani clubille liittymisprosessi kesti pari minuuttia. Piti näyttää passia ja kutsua. Kirjoittivat mulle heti pahvisen jäsen kortin. Vuosimaksu klubille oli 20€. Päästyäni klubin sisälle petyin hieman. Klubilla ei ollut ilmastointia, joten 30 astetta lämmintä ja kostea ilma. Ilmanvaihto kyllä oli, jotta savut pääsee pihalle. Klubi oli täynnä porukkaa, niin kuin menisi Suomessa lauantai iltana baariin. Kaikki klubilla notkujat näytti turisteilta. Kukkaa olisi kyllä saanut hankittua ja montaa eri lajiakin. Joten tällainen turistiklubin on varmasti parempi vaihtoehto kuin säätää katukauppiaiden kanssa. Lähdin klubilta pois hankkimatta kukkaa, koska halusin päästä viihtyisälle klubille, jossa voisi poltella sisällä ilman kuumotteluja. Kaduilla polttelustahan saa edelleen 300-600€ sakon. Majapaikassanikaan en voinut poltella.

Onneksi olin perehtynyt http://webehigh.org/barcelona-spain/ ja http://marijuanagames.org/reading-materials-cannabis-club-resources/ artikkeileihin, joten sain hommattua jäsenyyden kunnolliselle klubille. Näille päästäkseen täytyi olla se paikallinen osoite. Jäsenyys prosessi aloitetaan lähettämällä sähköpostia Russ Hudsonille, joko webehigh.org tai marijuanagames.org sivustojen ohjeiden mukaisesti. Tässä vaiheessa pitää olla tiedossa jokin paikallinen osoite, jonka ilmoitat. Osoite ei saa olla Hotellin tai Hostellin osoite. Espanjan laki ei vaadi, että pitäisi olla jokin paikallinen osoite, mutta ilmeisesti klubit pysyvät paremmissa väleissä viranomaisten kanssa, jos turistit eivät pääse liian helposti klubien jäseneksi. Barcelona ei halua profiloitua uudeksi Amsterdamiksi. Marijuanagames.org sivustolla sanotaan, että sinun ei tarvitse todistaa osoitetta oikeaksi, eikä sinne koskaan lähetetä mitään postia. Eli rivien väliästä annetaan ymmärtää, että osoitteen voi vetää hatusta. Russ Hudsonin kautta sain kutsun Circulo Clubille, joka tunnettiin aiemmin nimellä La mesa. Kutsussa oli tarkka kellonaika. Ei saanut olla yhtään myöhässä ja etuajassakin max. 5 minuuttia. Clubin lähettyvillä ei saanut norkoilla. Saavuin Klubille sovittuna aikana, ja jäsenyysprosessi kesti noin 30 minuuttia. Jäsenyysprosessi ei ollut mitenkään hankala, eikä minua mitenkään piinattu/tentattu. Kyseessä oli enemmän perehdytyksestä klubin sääntöihin ja käytäntöihin. Ainut missä testasivat minua oli juuri tuo paikallinen osoite. Osoite piti muistaa ulkoa, ja piti ymmärtää mitä osoitteessa joka kohta tarkoittaa. Eli jos vedät osoitteen hatusta, opettele se ulkoa ja opettele myös miten espanjalainen osoite muodostuu. Itse en puhu mitenkään erityisen hyvää englantia, eikä sekään tuottanut ongelmia. Osaan puhua sellaista tyydyttävää englantia ja ymmärrän tietty tosi hyvin englantia. Eli tuota jäsenyysprosessia ei kannata mitenkään jännittää. Näillä paremmilla klubeilla on tietynlaiset käytös säännöt. Esimerkkejä säännöistä: Klubille ei tulla kännissä örveltämään. Pari bisseä tai pari lasia viiniä on ok. Ei saa olla muiden huumeiden vaikutuksen alaisena, eikä niitä saa olla mukana klubilla. Ja semmonen parempi överit kun vajarit meininki ei sovi noille klubeille. Ei eivät ole mitään biletyspaikkoja. Jos haluaa bilettää, niin käy klubilla polttelemassa tai syömässä Space Cakea ja sit menee yökerhoon.

Jäsenyysprosessin jälkeen sain lahjoittaa klubille rahaa. Näillä lahjoituksilla siten hankitaan sitä kukkaa. Raha-asiat hoidettiin klubin respassa, myös pankkikortit kävi. Klubin sisällä hankinnat tehtään vilauttamalla jäsenkorttia, jolloin katsoivat koneelta paljonko sulla on vielä saldoa jäljellä. En kysellyt koskaan hintoja kukalle, mutta kovin hitaasti saldo näytti kuluvan. Olutkin taisi maksaa jotain 1,5-2€. Circulo Club oli oikein viihtyisä paikka viettää aikaa, oli myös se ilmastointi. :pimp: Vaikka klubilla on ilmeisesti tuhansia jäseniä, niin siellä hengaili aika vähän porukkaa. Ilmeisesti suurin osa vaan hakee kukan ja vie sen kotiinsa. Päiväsaikaan klubilla hengaili yleensä ehkä noin 10 tyyppiä ja viikonloppuisin illalla 20-30. Eli ei todellakaan ollut tungosta ja sai rauhassa istuskella. Klubille sai myös jättää oman kukkansa, jos ei halunnut kuljettaa kukkaa mukana kaupungilla. Itse jätin kukkani aina klubille säilöön. Kävin kerran päivässä polttelemassa klubilla ja se riitti minulle. Neuvoivat myös klubilla, että poliisit saattavat joskus kuumotella klubilta poistuvia turisteja. Tämän takia kukka kannatti laittaa alushousuihin jos sen halusi viedä ulos. Itseäni poliisit eivät koskaan kuumotelleet, eikä olisi edes haitannut, koska en pitänyt kukkaa päällä.

Ramblalla kävellessä semmoiset katukaupustelijat kuiskivat minulle usein Coffee Shop, marijuana, hash etc., vaikka en näytä yhtään hipiltä. Eli kaduiltakin saa kutsuja helposti, mutta uskoisin, että nämä klubit ovat juuri noita ei niin viihtyisiä turistiklubeja.


Yritän täydentää tätä kirjoitusta joku päivä ja harkitsen, jos neuvoisin täällä miten saat muodostettua Espanjalaisen osoitteen.

album teaser
Viestit: 32
Liittynyt: 23.3.2012

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja album teaser » 7.9.2017 14:02

kiitos tästä raportista!!

mrTomppa
Viestit: 8
Liittynyt: 21.8.2017

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja mrTomppa » 31.10.2017 16:20

Mites Barcessa tänäpänä noihin klubeihin pääsee? Parinviikon päästä lääkekokeiluun ja kiinnostas mahollisesti kokeilla myös muita lajikkeita, kun katukaupasta ei välttämättä saa tietoo mitä on tarjolla. :)

Kuunsumu
Viestit: 90
Liittynyt: 3.7.2018

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja Kuunsumu » 16.6.2019 19:18

Mikäs meininki Barcelonan clubeilla nykyään? Huomenna reissuun lähtö ja Barcelonaan saavutaan parin viikon päästä. :pimp:

Avatar
Iamnumber
Viestit: 851
Liittynyt: 8.12.2015

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja Iamnumber » 17.6.2019 11:20

Kuunsumu kirjoitti:Mikäs meininki Barcelonan clubeilla nykyään? Huomenna reissuun lähtö ja Barcelonaan saavutaan parin viikon päästä. :pimp:


etsi netistä klubi, lähetä kutsupyyntö. kutsu mukaan ja paikanpäälle niin voivat kertoa enemmän (säännöstö on noin eli eivät voi infota yhtään esim. spostilla)

Foorumilainen
Viestit: 62
Liittynyt: 27.6.2016

Re: Barcelona.

ViestiKirjoittaja Foorumilainen » 6.7.2019 16:10

Mikä meininki nykyää barcelonassa? Tarkotus olis kuukauden sisää lähtee kavereittenkaa viikoks kattelemaa meininkiä.


Palaa sivulle “Matkailu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa