Kuva
Arvoisa mainostaja, haluatko mainoksesi paraatipaikalle? Ota yhteyttä

Kannabis ja Etelä-Amerikka

Matkailuaiheista keskustelua hamppuväen näkökulmasta, hamppu muissa maissa
Alueen säännöt
Matkailu
Matkailuosio on tarkoitettu hampuusien matkailukeskustelulle.
Täällä voit jakaa kokemuksia mm. kannabistilanteesta eri maissa ja matkavinkkejä.
Muistathan kuitenkin noudattaa Hamppuforumin sääntöjä!

Huom.! Tarkastathan ennen uuden ketjun tekoa, ettei kyseisestä kohteesta tai aiheesta ole jo olemassa ketjua!
Mike
Viestit: 553
Liittynyt: 25.9.2004

Kannabis ja Etelä-Amerikka

ViestiKirjoittaja Mike » 24.12.2010 1:59

Tähän ketjuun kokemuksia, neuvoja ja kaikenlaista muuta.

Itse tulin juuri takaisin Etelä-Amerikan kierrokselta. Kannabiskasviakin ehdin maistelemaan, vaikka matkaohjelma muuten olikin aika kiireinen.

Uruguayssa juttelin rannalla erään paikallisen kanssa. Paikkakunta oli Punta del Este, Etelä-Amerikan "Monaco". Tyyppi jutteli ensin niitä näitä, ja kysyi lopuksi, kiinnostaako poltto. No totta munassa kiinnosti, joten kaupat tuli tehtyä hetikohta siinä rannalla, satojen silmäparien edessä. Maksoin hieman extraa, sillä äitini sattui olemaan 5 metrin päässä (ei huomannut tosin mitään, ja hyvä niin!) ja aika oli rajallista, mutta itse tavara oli hyvänlaatuista. Kyseessä oli tuo Webehighissakin mainittu argentiinalainen kukka, joka tuoksuu lievästi hevosenkuselta. Sain kieräistyä mehevähkön jointin, jonka poltin seuraavana iltana hotellin parvekkeella. Hihitytti. Kovasti. ;) Punta del Estessä kuulemma löytää varmasti poltettavaa, ja Montevideossakin se on todennäköistä. Vinkkinä sain Montevideon osalta seuraavaa tietoa: kannattaa etsiä Plaza de Caganchalta hipin näköisiä katumyyjiä. Heiltä sitä kuulemma löytyy. Itse en harmi kyllä ehtinyt siellä käydä tekemässä hankintoja, sillä rajanylitys oli seuraavana päivänä edessä... Satama-aluetta kehotettiin välttämään, koska sielläpäin kusetetaan rankasti.

Boliviassa (ja muissa valtioissa) taas en jaksanut sen kummemmin haeskella ja heittää läppää paikallisten kanssa, mutta Uyunissa, aivan suola-aavikon reunalla, tultiin tarjoamaan, kun polttelin kokalehtisavuketta hotellin edessä kadulla. :) Hintaa en huomannut kysyä, harmi sinänsä. Mutta kyllä sieltäkin saa! Uruguayta lukuun ottamatta mantereen valtioiden lainsäädännöt taitavat tosin olla suht rankkoja kannabiksen käytön jne osalta, joten en ihan heti suosittelisi kokeilemaan, sillä bolivialainen vankila ei ainakaan mielikuvissani tunnu kovin mukavalta paikalta... lusia siellä saisi kuulemma about 8 vuotta. :o Kuulemani mukaan Paraguayssa vihreän hankinta on paljon vaikeampaa, ja Chilessäkin hieman riskialtista.

No, joka tapauksessa, jos joku muukin käy Etelä-Amerikassa polttelemassa, niin kertokaa siitä tänne! Vinkkejä ja kaikkea maan ja taivaan väliltä!
"Siinä on kyykkä, mikset jo hiisaa?"

repomies
Viestit: 8
Liittynyt: 27.2.2008

Re: Kannabis ja Etelä-Amerikka

ViestiKirjoittaja repomies » 8.5.2012 17:52

etelä-amerikan pohjoisosista voisin sen verran kertoa, että vaikka guyanassa ja surinamessa on reilusti omaakin tuotantoa olemassa, niin silti paikalliset tosi hitsarit tilaa tavaransa joko jamaicalta tai saint vincentilta, puhtaasti laatu syistä.
guyana on isoimpia linkkejä viidakkolabra tuotteiden välityksessä euroopan ja etelä-amerikan välillä. guyana muutenkin erikoismesta, kaikki viidakon vittupäät (muurahaiset, käärmeet, hämähäkit etc..) ovat maailman vaarallisimpia ja isoimpia. sitä se koskematon viidakko ja amazon joki teettää, ei alkuunkaan helppoja maita matkustaa..eli en suosittele niille jotka ovat ainoastaan viking linellä käynyt aikaisemmin :wink:

satanas
Viestit: 17
Liittynyt: 3.9.2012

Re: Kannabis ja Etelä-Amerikka

ViestiKirjoittaja satanas » 5.9.2012 16:38

Nostan.

Itse olen ollut Chilessä jonkin aikaa, ja täällä polttelu on todella yleistä. Valitettavasti jos ostat joltain vanhalta mieheltä jonka duuni on myydä kannabista, niin tulet saamaan todella huonoa. Täällä myydään jotain paskaa nimeltä "paragua", joka on vähän peruslätkän tyypistä mut sitä myydään jauhettuna, ja sitä poltetaan jointissa noin vaan. Eli ei kannata. Ja sitten toi "markkinabudi" on laadultaan lowryderin tapaista, et tuu löytämään mitään parempaa.

Mut sitten täällä on paljon kasvattelijoita. Ne kasvattaa kyllä omaan käyttöön, eikä myy, paitsi kavereilleen. Silloin tulet törmäämään hyviin lajikkeisiin. Jotain tyyliin, AK-47, Northern Lights, White Widow, Skunk, jne.
Täälläpäin on ihan hitosti kauppoja mistä saat poltteluvälineitä ja siemeniä. Ja kaikki kaupat tuo siemeniä eri sidupankeista. Joten aika jees.


Palaa sivulle “Matkailu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija