New York

Matkailuaiheista keskustelua hamppuväen näkökulmasta, hamppu muissa maissa
Alueen säännöt
Matkailu
Matkailuosio on tarkoitettu hampuusien matkailukeskustelulle.
Täällä voit jakaa kokemuksia mm. kannabistilanteesta eri maissa ja matkavinkkejä.
Muistathan kuitenkin noudattaa Hamppuforumin sääntöjä!

Huom.! Tarkastathan ennen uuden ketjun tekoa, ettei kyseisestä kohteesta tai aiheesta ole jo olemassa ketjua!
Roger
Viestit: 32
Liittynyt: 28.3.2011

New York

ViestiKirjoittaja Roger » 9.5.2011 9:28

Onkos kukaan käynyt rapakon toisella puolen, esim. New Yorkissa? Millanen meinkinki siellä yrtin suhteen?

erkkiW
Viestit: 5
Liittynyt: 14.4.2011

Re: New York

ViestiKirjoittaja erkkiW » 13.5.2011 3:12

Manhattanilla on tullut käytyä. Yrttiä myytiin ainakin greenwich villagessa joka sijaitsee eteläisellä manhattanilla. Alue on tunnettu boheemina alueena ja meininki on myös sen mukaista. Greenwich villagen pääkatu bleecker street on täynnä musiikkiklubeja ja ravintoloita. Vietin erään lauantai-illan tällä kyseisellä kadulla ja joka ikinen kerta kuin kävin ulkona tupakilla niin hais pajari ja myös useampaan otteeseen tultiin kysymään mikäli olisi tarvetta ostaa. Sunnuntai-iltana ei ihan samanlaista meininkiä ollut kun kävelin kyseistä katua (en tosin ollut etsimässäkään polttoa). En matkan aikana ollut missään vaiheessa etsimässä polttoa joten en tiedä mistä muualta sitä löytyy. Tämä bleecker street kummiskin jäi mieleen paikkana mistä yrttiä on saatavilla varsinkin perjantai ja lauantai-iltaisin.

chutowski
Viestit: 18
Liittynyt: 20.1.2012

Re: New York

ViestiKirjoittaja chutowski » 26.1.2017 22:49

Nostellaanpas tätä. Matkalla piakkoin New York:iin ja löytyykö täältä viime aikoina/vuosina siellä käyneitä jotka tietäisivät paikallisesta menosta nykyään?
Netistä löytyy melko sekalaista tietoa aiheesta.

vihreekuula
Viestit: 113
Liittynyt: 21.12.2014

Re: New York

ViestiKirjoittaja vihreekuula » 27.1.2017 12:46

Itte kävin kesällä juuri vaivaiset 4 päivää (Kaupunki itsessään oli niin hirveä, että onneksi ei ollut enempää;eli hyvää lomaa vaan :pimp:) Mutta yöbussilla tuli mentyä Torontosta. Ekat kokemukset oli New Yorkin tullissa, jossa tuli hieman ongelmia koiran kanssa kun oli juuri ennen bussiin nousua polttanut jointin. Laukuista löytyi sitten hamppuaiheista t-paitaa ja piippurässejä niin tullimiehen mielestä se oli melkein riittävä syy lähettää minut takaisin Suomeen. Sain jollain ihmeen keinolla vakuutettua 10 tullimiestä/poliisia, jotka seisoivat ringissä ympärilläni, että anustani ei tarvitse tarkistaa sormilla. Kai se viimeinen kommentti, "Olen Suomesta, miksi helvetissä haluaisin salakuljettaa huumeita Kanadan ja USA:n välillä" toimisi.

Mutta tullista päästyä meininki oli ihan ok. Airbnb :stä kämppää ja heti ensimmäisessä Brooklynin asunnossa (En suosittele Manhattania jos haluat polttaa, Brooklynissä paljon rennompi meininki kun kaikki eiv't ole kiireisiä bisnesihmisiä) oli maininta 420 friendly. Näitä tulikin sitten 10 vielä lisää. Ihmiset varsinkin Brooklynissa suhtautui asiaan hyvin ja ihmiset baareissa jopa kertoi maisemointi paikkoja. Virkavalta kyllä samaan aikaan piti sitä aivan demonisoituna. Aika ristiriitainen tunnelma. Aika pitkälti kuin Suomessa, että riippuu paljolti keneltä kysyt ja missä liikut. Tunnelma tuntui sen verran kireältä Manhattanin puolella kuitenkin, että en "kehdannut/uskaltanut" polttaa esim Central Parkissa

Locker
Viestit: 363
Liittynyt: 18.10.2010

Re: New York

ViestiKirjoittaja Locker » 21.10.2018 21:34

Mistä sitä siis hankitaan? Bleecker street mainittu, muita?


Palaa sivulle “Matkailu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija