Zandvoort, Hollanti

Matkailuaiheista keskustelua hamppuväen näkökulmasta, hamppu muissa maissa
Alueen säännöt
Matkailu
Matkailuosio on tarkoitettu hampuusien matkailukeskustelulle.
Täällä voit jakaa kokemuksia mm. kannabistilanteesta eri maissa ja matkavinkkejä.
Muistathan kuitenkin noudattaa Hamppuforumin sääntöjä!

Huom.! Tarkastathan ennen uuden ketjun tekoa, ettei kyseisestä kohteesta tai aiheesta ole jo olemassa ketjua!
qwer1234
Viestit: 14
Liittynyt: 3.7.2014

Zandvoort, Hollanti

ViestiKirjoittaja qwer1234 » 21.8.2017 15:25

Terse,

Syyskuun alussa reissua Zandvoortiin! Käsittääkseni olemassa pari CS:ia kyseisessä kylässä, liekö kellään parempaa tietoa? Yanks ja KeyWest mainittu. Junallahan sinne ajellaan lentokentältä, mutta vaihto on Damissa. Onko syytä tehdä viikonlopun ostokset jo Damissa, vai luottaa noihin kahteen paikalliseen Zandvoortissa?

Miten meininki muuten siellä, onko kuinka avointa toimintaa, vai onko syytä säästää paukut majapaikan terassille?

Ylipäätään hauskan näköinen paikka ihan normilomareissullekin, tuskin hirveästi turistejakaan enää syyskuussa?

Täytyy laittaa jonkinmoinen sepostus, kunhan reissu tehty!

Avatar
edward_hitinmäki
1 tähti
1 tähti
Viestit: 351
Liittynyt: 9.6.2015

Re: Zandvoort, Hollanti

ViestiKirjoittaja edward_hitinmäki » 23.8.2017 11:14

Pienemmissä ja syrjäisemmissä coffee shopeissa saattaa olla melko rajallinen tarjonta, ainoastaan muutamaa eri laatua kukkaa. En ole Zandvoortissa käynyt, joten en tiedä sikäläisestä tarjonnasta, mutta kävisin välipysähdyksen aikana poistamassa hashista ja jotain hyvää kukkaa Tweede Kamerista. Kokeilemani 12-13e / g kukat on laadultaan hyviä ja paikka on kuuluisa hyvästä hashis-menustaan. Ykkösen sporalla pääsee steissiltä alle 10 minuutissa (pysäkki Spui) ja Coffee Shop löytyy viereiseltä pieneltä sivukujalta.
http://www.coffeeshopmenus.org/TweedKam ... Kamer.html

Suosittelen nauttimaan sivistyneesti puistoissa tai coffee shopeissa. Rehvakas julkipolttelu kaduilla ei kaiketi ole kovin toivottavaa, vaikka sitäkin näkee.

Avatar
option
Viestit: 210
Liittynyt: 21.9.2005

Option

ViestiKirjoittaja option » 1.9.2017 20:20

Mun kokemukset on taas siihen suuntaan, et damin ulkopuolella on parempaa kukkaa. Toki valikoimaa on damissa enemmän, mutta niin on myös koijaricoffareita jotka myy samaa kukkaa eri lajikkeina. Hintataso myös paljon parempi damin ulkopuolella.
Mikäli pysähyt damissa ni ota selvää parhaista putiikeista tai käy ylläolevassa. En usko, että petyt kuitenkaan noihin zandvoortin coffareihin.

qwer1234
Viestit: 14
Liittynyt: 3.7.2014

Re: Zandvoort, Hollanti

ViestiKirjoittaja qwer1234 » 3.9.2017 9:22

OK! Siellä suunnilla on nyt 9 vuotta reissailtu, enkä ole kertaakaan pettynyt valikoimiin. Joka kerta kun olen vaan reilusti kysynyt minkälaista efektiä mistäkin lajikkeesta saa, on suositukset pitäneet paikkansa. Nyt tosiaan ekaa kertaa rantsuun Zandvoortiin. Muutamia vuosia sitten käytiin Nijmegenissä Hollannin itärajalla, siellä CS:ja vähänlaisesti, mutta hintataso oli erittäin edullinen ja turisteja todella vähän. Paikalliset opiskelijat siellä lähinnä asioivat!

qwer1234
Viestit: 14
Liittynyt: 3.7.2014

Re: Zandvoort, Hollanti

ViestiKirjoittaja qwer1234 » 12.9.2017 9:11

Zandvoort, Tsek!

Zandvoortiin pääsee helposti Schipholin kentältä junalla, vaihto Zloterdijkissä juuri ennen Amsterdamin asemaa. Matka kesti 45 minuuttia ja hinta 8,90€/sivu. Kokonaisuudessaan aivan jotain muuta kuin Amsterdam. Enemmän baareja/kahviloita/ravintoloita ja halvemmat hinnat! Ranta on pitkä ja hieno, tosin tuuli oli syyskuun alussa noin 15m/s ja aallot sitä luokkaa ettei uimaan juuri huvittanut mennä... Coffee Shop löytyi, tosin ainoastaan yksi. Ihan keskustassa on paikka nimeltään Yanks. Tilava ja asiallinen paikka, myös terassi, valikoimaa vähintään riittävästi ja halvimmat jointit 2,5€/kpl. Vahvempi tavara 9,5€/kpl. Kukkaakin oli saatavilla 5-12€/g (en ole aivokirurgi/kelloseppä ja mun sormilla pystyy korkeintaan lähinnä pyyhkimään persettä, siksi pidän valmiista jointista). Ainoastaan juomatiskillä asiointi vitutti, palvelua ei tahtonut saada millään ja muutama urpo halusi välttämättä jäädä tiskille lipittämään mehujaan.

Makuasia, mutta Zandvoort menee meillä Hollannin kakkoskohteeksi toistaiseksi. Ykkönen on Nijmegen lähinnä ilmapiirin, sijainnin, hintatason ja palvelujen puolesta. Ihan pohjoisessa ei olla koskaan käyty, mutta Rotterdamin lasi-/teräskaupunki ei miellytä ja Eindhovenin nykypolitiikka ei päästä turisteja Coffee Shoppeihin... Amsterdam on sen verran vahvasti Brittituristien suosiossa, ettei juuri kiinnosta katsella ja etenkään kuunnella sitä mellakkaa. Melkein unohdin Haarlemin kaupungin Zandvoortin ja Amsterdamin välillä! Viihtyisä vanha kaupunki, paljon hauskoja baareja/kahviloita/ravintoloita sekä yllättävän paljon Coffee Shoppeja...

Zandvoortiin lähdetään uudelleen jonakin vuonna, mutta ajankohta saa olla kesäisempi!

Avatar
Iamnumber
Viestit: 396
Liittynyt: 8.12.2015

Re: Zandvoort, Hollanti

ViestiKirjoittaja Iamnumber » 12.9.2017 11:21

Kiitos matkakertomuksesta!

Tässä selveni että coffee shopit myyvät myös turisteille. (joskus kaavailtiin että vain alueen asukkaille ja joku nettisivu (fake news :) ) kertoili että 'amsterdamissa turisteille, muualla kansalaisille' .. tämä siis nyt vahvistettu vääräksi.

Näkyikö coffeeshopeissa _mitään_ vaporisaattoreita asiakkaiden käyttöön? Olen karttanut perusröökin ja siksi henkeenveto ei oikein houkuta.. vaponkin kanssa tulee yskänpuuskat helposti. (toki desinfisionti tai oma suukappale .. ei myöskään houkuta jakaa imuttelukappaletta muutamantuhannen random käyttäjän kanssa ilman puhdistusta). Varasuunnitelma onkin ostaa kukkaa ja kämpillä maitoon/ rasvaan .. olisi vain kiva saada otettua 'maistiaiset' liikkeessä.
Irrational one

qwer1234
Viestit: 14
Liittynyt: 3.7.2014

Re: Zandvoort, Hollanti

ViestiKirjoittaja qwer1234 » 12.9.2017 17:14

Olisi saanut bongin tai vapon lainaksi, ei tosin pyydetty vaan polteltiin valmiita jointteja (sormet on kuin nippu kyrpiä). Hyllystä löytyi myös tupakattomia jointeja, mitä meillä on tapana ostaa, koska en ole tupakointia harrastanut enkä juurikaan pidä tupakan mausta. Niissä oli mielestäni erittäin pehmeä maku, eikä juurikaan korventanut tupakkaan tottumattomankaan kurkkua.


Palaa sivulle “Matkailu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija