Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

Yritysten ja kaupallisten toimijoiden oma keskustelualue. Rekisteröitymällä Hamppuforumille, voit kysyä toimijoilta sinua kiinnostavista tuotteista.
Alueen säännöt
Alueella voit kysyä kaupallisilta toimijoilta ja yrityksilta mm. sinua kiinnostavista tuotteista ja palveluista. Yrityksen henkilöstön tunnistat käyttäjätunnuksista joilla on arvonimi "Author".

Tiedotteen alla olevat yritykset ovat oikeutettuja mainostamaan tuotteitaan ja kampanjoitaan viestiketjussaan.
Kaninkolo Seedbank
Viestit: 24
Liittynyt: 15.4.2019

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

ViestiKirjoittaja Kaninkolo Seedbank » 11.5.2021 11:20

Moro!
Ei ole ensimmäinen kerta kun tässä ketjussa päästään samaan aiheeseen eli Kanin siemeniin ja niiden prosessista asiakkaalle.
Tässä Hieman muokattu vastaus kun noin vuosi sitten siemenkauppiaan näkökulmasta ja tämä pätee edelleen. 10.3.2020

Tilaamme suurimman osan tunnetuilta siementuottajilta:

Fast Buds
Royal queen seeds
Barneys farm
G13 labs
DNA Genetics
Christiania Seedbank
Seedsman
Dutch Passion
Expert Seeds
Garden of Green
Sensi Seeds
Southern Soul Seeds

sekä parilta pienemmältä tuottajalta ulkomailta sekä Suomesta. Kaikki nämä ovat selkeästi jaoteltu nettisivuilla omiin ryhmiinsä ja kassoillamme on jokaiselle omat merkityt paikkansa.


Siementen laatuun voimme vaikuttaa siten, että säilömme niitä valolta suojattuna ja pidemmän aikaa säilytettävät ovatkin jääkaapissa (pienet myyntimäärät ovat kassan läheisyydessä).

Siementen korvattavuus on loputon suo. Me emme voi vaikuttaa siihen millainen idätys tai kasvuympäristö kasville luodaan. Emme myös siihenkään, missä olosuhteissa siemen kulkeutuu kaupasta lähdettyään.

Emme myöskään voi ottaa takaisin siemeniä, sillä niiden alkuperä on mahdoton tietää, pitäisi olla sinetöidyt paketit. Korvausten väärinkäytös olisi myös erittäin helppoa, sillä kyseessä on vain sana, kukaan ei ole tähän mennessä itämätöntä siementä tuonut näytille (ja mistä taas tietää onko sekään kyseinen siemen). Ja jos biologiaa vähän miettii niin eihän kaikki yksilöt ole täydellisiä eivätkä kaikki kehity niinkuin muut - niin eläimissä kuin kasveissa.
Voi olla että tulevaisuudessa saadaan geenimuuntelulla tehtyä lajikkeita jotka ovat 100% aina priimaa - 10 000:sta myydystä siemenestä 10 000 huippuyksilöä - olisihan se aika erikoista.

On ulkomaisia siemenpankkeja, jotka ovat lähettäneet korvaavia siemeniä reklamaation tullessa.
On myös siemenpankkeja, joissa on sähköposteissa automaattiset tunnistukset sanoille "itävyys" "idätys" yms ja näitä sanoja sisältävät asiakasviestit ohjautuvat suoraan roskapostiin.
Me aloitimme myynnin siten, että korvattiin suurin osa reklamaatioista. Sitten lopetettiin, sillä alkoi näyttää siltä että mitä enemmän korvataan sitä enemmän tullaan pyytämään korvaamista.

Parhaimpia oli tilanteet kun tiskin toisella puolen ei edes muisteta mitä lajiketta on ostanut tai milloin on ostanut.
Sanotaan vain että ostin X-määrän ja Y-ei itänyt - vaadin että annatte ilmaiseksi Y-määrän ja vielä vähän matkakorvauksia. Uskokaa tai älkää, tosi juttu.Me pyrimme pitämään laadun hyvänä ja hinnat matalana.
Ei me tarkotuksella haluta teitä kiusata! :P

Yritys kasvaa kovaa tahtia ja ei sitä ikinä tiedä jos tähänkin asiaan saataisiin joku toinen toimintamalli.


Kani kiittää, kumartaa ja tarjoaa jatkossakin siidut entiseen tapaan paikallisesti. 8)

-Jesse

Kaninkolo Seedbank
Viestit: 24
Liittynyt: 15.4.2019

Updates

ViestiKirjoittaja Kaninkolo Seedbank » 14.9.2021 23:48

Helou! Koloilla ollaan oltu työn touhussa ja paljon asioita tapahtunut, nyt ois korkea aika heittää vähän tilannepäivitystä!

Alotetaan sillä että päästiin viimein mukaan festareille!

Ensimmäisenä HOODFEST, Kuopio 13-14.8

Kaikinpuolin ihan mahtava kokemus.
Päästiin pystyttämään teltta paraatipaikalle päälavan eteen K18 alueelle.
Kaneja oli myös paikalla vähintään riittävästi, osa porukasta pääsi katselemaan myös muita esiintyjiä ja mikä tärkeimpänä oli aikaa jutella ihmisten kanssa! Ottaen huomioon että kyseessä olivat ensimmäiset festarit saatiin valittua tuotteet todella sopivasti ja porukka vaikutti olevan tyytyväisiä tiivistettyyn headshop valikoimaan. :)
Kojuamme tuli myös katselemaan paljon uusia tuttavuuksia koko Kaninkoloa kohtaan ja vastaanotto vaikutti olevan todella positiivinen :).
Toki kaikki ei voi mennä ekalla aina ihan nappiin!
Rakas luontoäiti päätti antaa kunnolla sadetta ja tämä koitui pienimuotoiseksi ongelmaksi, tämä saatiin kuitenkin ratkaistua pienillä teltta "modauksilla" ja salaojilla :D. Lopulta sääkin rauhoittui ja saatiin nauttia hyvästä kelistä ja kuivista jaloista!
5/5

Toisena Seinäjoki Hiphop Festival 3-4.9

Tähän reissuun lähdettiin pienemmällä porukalla ja edellisestä kerrasta jo hiukan itsevarmempina.
Saavuttiin pelipaikoille Seinäjoelle päivää ennen festareita, kävimme illalla pystyttämässä kojun jälleen kerran paraatipaikalle lavan eteen.
Joka oli tällä kertaa myös sisätiloissa 8).
Illalla pyöri paljon ajatusta ilmassa millainenhan vastaanotto on Seinäjoella kerta Kuopiossa oli jotenkin todella tuttavallinen tunnelma.
Nyt isoimpana erona oli että Kuopiossa Kani on ollut jo ihmisten huulilla mutta nyt oltiin ihan vierailla vesillä.
Heti kuitenkin seuraavana päivänä paineet purkautui ja vastaanotto oli erittäin hyvä. Porukkaa tuli tosi hyvin käymään ja kyselemään mitäs porukkaa oikein ollaan :D. Monelle oltiin entuudestaan jo kuitenkin tuttuja mutta kivijaloissa ei olleet päässet ikinä käymään.
Paikalla saattoi nähdä myös Super kanin jakamassa lahjakortteja viitta hulmuten.
Oli siistiä päästä myös tekemään erään alalle tärkeän artistin kanssa yhteistyötä, saatiin vähän meidän sanomaa mikin kautta sanottua jonka jälkeen lavalta sataa Kani seteleitä ja yleisö villiintyy.
Kaikinpuolin todella onnistunut reissu, näitä ihan hitosti lisää!


HALFWAYCROOKS yhteistyö

Kyllä se on virallista.
Kaninkolo aloittaa halfwaycrooksin tuotteiden jälleenmynnin kivijalkaliikkeissä.
Kuopiossa, Kotkassa, Jyväskylässä, Hämeenlinnassa, Turussa ja Lahdessa.

Tuotteet saapuvat myyntiin noin viikon kuluttua.
Tästä lisää vielä, Stay tuned. 8)

Ylekin kerkesi tekemään jo jutun aiheesta!
https://yle.fi/uutiset/3-12096736

Millasia mielipiteitä tää teissä herättää?

Tässä oli sitten kaikki varmaan tältä erää.
Positiivisena ja hyvällä asenteella kohti syksyä!

Pilvipuoti88
Viestit: 154
Liittynyt: 24.1.2021

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

ViestiKirjoittaja Pilvipuoti88 » 15.9.2021 22:16

Olette kyllä rohkeita,arvostan.
Tulette saamaan viranomaisilta vainoamista aivan varmasti.
Eka ensintä ja takavarikko tehdään kahden viikon sisällä kun tulee tavara myyntiin..
Mutta Suomi tarvitsee edeltäkäviöitä :guru:
Hyvät lakimiehet vaan mukaan kuvioihin

Charly
Viestit: 2158
Liittynyt: 27.6.2005

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

ViestiKirjoittaja Charly » 16.9.2021 4:34

Rohkeaa mutta must move to make. Arvostan! :yes:
"Ensiks mä olin et ei vittu, mut sit mä olinkin, et ei saatana." -JV

JEP80
Viestit: 142
Liittynyt: 25.6.2007

Re: Updates

ViestiKirjoittaja JEP80 » 16.9.2021 11:26

Kaninkolo Seedbank kirjoitti:Helou! Koloilla ollaan oltu työn touhussa ja kiitos kuivista jaloista!
5/5

Positiivisena ja hyvällä asenteella kohti syksyä!


Juuri näin ja kiitos Vihreät keskustelun elvyttämisestä. Kaikki keskustelu kannabiksesta on hyvää keskustelua, siellä voi joku toisen ääripään (kyllä kossu ja tupakka saavat olla ne ainoat vapaat aineet, saunassa niillä pääsee euforiaan!)- heebo alkaa ajatella että ehkä se höpöheinä ei olekaan pahin kaikesta tai edes se pirulle annettu pikkusormi kuten porttiteoriakaanon antaa ymmärryttää...
Jos haluat olla onnellinen päivän, juo itsesi humalaan. Jos haluat olla onnellinen viikon, teurasta sika. Jos haluat olla onnellinen vuoden, mene naimisiin. Jos haluat olla onnellinen loppuelämäsi perusta puutarha. --Itämainen viisaus--

Charly
Viestit: 2158
Liittynyt: 27.6.2005

Re: Updates

ViestiKirjoittaja Charly » 16.9.2021 15:01

JEP80 kirjoitti:
Kaninkolo Seedbank kirjoitti:Helou! Koloilla ollaan oltu työn touhussa ja kiitos kuivista jaloista!
5/5

Positiivisena ja hyvällä asenteella kohti syksyä!


Juuri näin ja kiitos Vihreät keskustelun elvyttämisestä. Kaikki keskustelu kannabiksesta on hyvää keskustelua, siellä voi joku toisen ääripään (kyllä kossu ja tupakka saavat olla ne ainoat vapaat aineet, saunassa niillä pääsee euforiaan!)- heebo alkaa ajatella että ehkä se höpöheinä ei olekaan pahin kaikesta tai edes se pirulle annettu pikkusormi kuten porttiteoriakaanon antaa ymmärryttää...

Khyl se valistus aina jollekin uppoo tai vähintään herättää ajatuksia. Ei muutakuin faktaa kansalle ja paskasta uutisoinnista toimittajalle sähköpostia.
"Ensiks mä olin et ei vittu, mut sit mä olinkin, et ei saatana." -JV

Åipållåi
Viestit: 1147
Liittynyt: 20.10.2020

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

ViestiKirjoittaja Åipållåi » 23.9.2021 11:45

Miten lähtee/lähti käyntiin? Olen koittanut kurkkia Instagramin puolelta jotain tietoja, mutta teidän profiili siellä on ollut useamman päivän poissa pelistä.
Nettisivuilla: KUUKAUDEN ESITTELY: DNA-GENETICS. Aika monta kuukautta on mennyt samalla kuukauden esittelyllä (alusta asti), joka ilmeisesti pitäisi päivittyä?
Uusimmat uutiset sivuilla ovat hyvän aikaa jo sitten menneitä tapahtumia, joihin olette ilmeisesti saaneet itsenne ängettyä mukaan?
Teidän piti alkaa aktiivisemmaksi Forumin puolelta, olisko ollut joku Jantteri Lahdesta? Voi toki olla, ettei ole ollut tarvetta.
En aio vastaisuudessakaan ostaa teiltä yhtään mitään, mutta se johtuu lähinnä sivuillanne aiemmin olleesta työpaikan haku-ilmoituksesta. Palkka oli aika surkea ja tuntimäärät juuri sen verran, että työntekijän perustoimeentulotukeen ei vaikuta. Sitä oikein alleviivattiin ilmoituksessa, oli selkeästi esillä tuntimäärät, paljonko tulot kuukaudessa ja etteivät nimenomaan vaikuta perustoimeentulotukeen/työttömyyskorvauksiin negatiivisesti.
Hienoa esimerkkiä ja saatte/saitte todennäköisesti jonkun stereotyyppisen kannabiskuikuilijan jatkamaan "oikean työn" välttelyä. Kertokaa toki jos olen väärässä, koska mua ei haittaa olla. :)
Hulhu kuin pullosta Cthulhu. :guru:✌️

"My pain is constant and sharp, and I do not hope for a better world for anyone. In fact, I want my pain to be inflicted on others. I want no one to escape." P. B.

Avatar
neural_rust
1 tähti
1 tähti
Viestit: 2511
Liittynyt: 27.5.2008

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

ViestiKirjoittaja neural_rust » 23.9.2021 12:28

Sen enempää en ota kantaa, mutta kololla näyttää olevan 4 vai 5 tiliä istan puolella(liikkeet plus official)..
Eilen viimeksi kommentoin johonkin kolon juttuun siellä..

Tohon duunihommaan sen verran että mä voisin eläkeläisenä lähtee tekeen puolta päivää 860egellä kuussa, mutta kyllä sit pitäisi saada omista ostoista joku 40% alennukset..

Sääli että lähin liike on vaan 160 kilsan päässä

Åipållåi
Viestit: 1147
Liittynyt: 20.10.2020

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

ViestiKirjoittaja Åipållåi » 23.9.2021 12:35

neural_rust kirjoitti:Sen enempää en ota kantaa, mutta kololla näyttää olevan 4 vai 5 tiliä istan puolella(liikkeet plus official)..
Eilen viimeksi kommentoin johonkin kolon juttuun siellä..

Tohon duunihommaan sen verran että mä voisin eläkeläisenä lähtee tekeen puolta päivää 860egellä kuussa, mutta kyllä sit pitäisi saada omista ostoista joku 40% alennukset..

Sääli että lähin liike on vaan 160 kilsan päässä


Juu toki, mutta noin läpinäkyvä yhteiskunnan laillisen porsaanreiän näyttäminen/opastaminen, kun itse seilaa harmaalla alueella. Mä en vain näe siinä ilmoituksessa mitään muuta kuin negatiivista.
Hulhu kuin pullosta Cthulhu. :guru:✌️

"My pain is constant and sharp, and I do not hope for a better world for anyone. In fact, I want my pain to be inflicted on others. I want no one to escape." P. B.

Charly
Viestit: 2158
Liittynyt: 27.6.2005

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

ViestiKirjoittaja Charly » 26.9.2021 4:38

Ymmärrän kyl et Kolo täällä hiljaisempi. vs IG ja mietit ne kävijämäärät ja paljonko panostusta kannattaa kuin pienelle määrälle niin hamppu forum valitettavasti häviää rankasti. Mut se on silti virhe dissata se tää ydin porukka. Otakkee vaan Veetien rahat euron Batterylla yms.. :laugh:
Kyl mä silti kiirees tilaan edelleen niin kauan ku ilmainen kotiinkuljetus pelaa. :guru:
"Ensiks mä olin et ei vittu, mut sit mä olinkin, et ei saatana." -JV

Kaninkolo Seedbank
Viestit: 24
Liittynyt: 15.4.2019

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

ViestiKirjoittaja Kaninkolo Seedbank » 1.10.2021 12:29

Terve!

Tosiaan halfwayn tuotteiden myynti on hieman viivästynyt johtuen muutamasta asiasta mitkä täytyy selventää ennen tuotteiden myynnin alkua :). Pahoittelut foorumilaisille odottelusta!

Mitä verkkokaupan päivittämiseen ja informaation ajankohtaisuuteen tulee olette täysin oikeassa ja välitän viestiä eteenpäin että asia vaatisi kehitystä!

Palkkamalli kaninkolossa on omasta mielestäni oikein hyvä ja se on todella selkeällä kaavalla työnkuvan mukaan :)
Mikä parasta jokainen työntekijöistämme voi vaikuttaa omaan palkkaansa omalla tekemisellä!
Pakko vielä mainita että tällä hetkellä on timanttinen tiimi kasassa ja joukossamme ei ole
"stereotyyppisiä kannabiskuikuilijoita välttelemässä oikeita töitä"
Toki heissäkään ei ole meidän mielestä mitään vikaa ja ovat tervetulleita tulemaan tiskin toiselle puolelle.

KANINKOLON INSTAGRAMIT POISTETTU

Kaninkolojen instagramit joutuneet sensuurin kohteeksi ja kaikkien paitsi Kotkan tilit poistettiin.

Uusi virallinen tili löytyy [b] @kaninkoloofficial (virallinen tili) @kaninkolo_kotka (kotkan liikkeen oma tili)
@KaninkoloLTI (Lahden liikkeen oma tili)


Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, Poistettu tili oli Lahden liikkeen jo toinen :).

Noo... ehkä kolmas kerta toden sanoo.


Mitä foorumin päivittämiseen tulee allekirjoittanut pyrkii aina tietyin väliajoin tsekkailemaan viestit ja käydä kertomassa tuoreimmat uutiset. 8)

Kiitti ja kuitti tältä erää :wink: !

Weleho
Viestit: 49
Liittynyt: 14.10.2014

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

ViestiKirjoittaja Weleho » 5.10.2021 19:06

Tuli n. 20femmattua af siidua kaninkolosta ostettua, ihmettelin kun 1,5kk mennyt ja osa kasveista ei alkanu kukkimaan, no pistin 12/12 valon ja femmatuista af siiduista ilmeni 6 urosta. 3 eri NFT ssä niin niitä on nyt hauska sitten ottaa pois, ja vielä suurin osa on jo kukkinu sen 2 viikkoa. En osta sieltä enää mitään. Voitte kuvitella vitutuksen määrää kun jää scrogi aivan helvetin vajaaks. Ois ollu ihan se ja sama jos ne ois kusettanu vaa että ”autoflowe” mutta todellisuudessa photo, mutta nytten piti olla femmattuja autoja, mistä 6 photo urkkia....

Onko mitään vinkkejä mitä kannattais tehä kun resoissa on nytten noitten urkkien juuret?

Ja nytten kun tuota tyhjää tilaa tuli nii perkuleesti lisää, niin onko wörtti laittaa vaikka 10l multaämpäreihin jotai normi lajikkeita suoraan 12/12? Tuottaako sellanen ylipäätään mitään? Teltta 2.4x2,4 ja valoa 1800w
Viimeksi muokannut Weleho, 5.10.2021 21:51. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Sam 1
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 4514
Liittynyt: 26.7.2008

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

ViestiKirjoittaja Sam 1 » 5.10.2021 20:21

Weleho kirjoitti:Tuli n. 20femmattua af siidua kaninkolosta ostettua, ihmettelin kun 1,5kk mennyt ja osa kasveista ei alkanu kukkimaan, no pistin 12/12 valon ja femmatuista af siiduista ilmeni 6 urosta. 3 eri NFT ssä niin niitä on nyt hauska sitten ottaa pois, ja vielä suurin osa on jo kukkinu sen 2 viikkoa. En osta sieltä enää mitään. Voitte kuvitella vitutuksen määrää kun jää scrogi aivan helvetin vajaaks. Ois ollu ihan se ja sama jos ne ois kusettanu vaa että ”autoflowe” mutta todellisuudessa photo, mutta nytten piti olla femmattuja autoja, mistä 6 photo urkkia....

Onko mitään vinkkejä mitä kannattais tehä kun resoissa on nytten noitten urkkien juuret?

Jätä urkit paikoilleen, mutta katkaise ne 1.lehtiparin jälkeen. Jätät vihreää lehteä vain sen verran, että urkkisi pysyvät hengissä.
– Sam 1 or someone else -

Weleho
Viestit: 49
Liittynyt: 14.10.2014

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

ViestiKirjoittaja Weleho » 5.10.2021 21:31

Sam 1 kirjoitti:
Weleho kirjoitti:Tuli n. 20femmattua af siidua kaninkolosta ostettua, ihmettelin kun 1,5kk mennyt ja osa kasveista ei alkanu kukkimaan, no pistin 12/12 valon ja femmatuista af siiduista ilmeni 6 urosta. 3 eri NFT ssä niin niitä on nyt hauska sitten ottaa pois, ja vielä suurin osa on jo kukkinu sen 2 viikkoa. En osta sieltä enää mitään. Voitte kuvitella vitutuksen määrää kun jää scrogi aivan helvetin vajaaks. Ois ollu ihan se ja sama jos ne ois kusettanu vaa että ”autoflowe” mutta todellisuudessa photo, mutta nytten piti olla femmattuja autoja, mistä 6 photo urkkia....

Onko mitään vinkkejä mitä kannattais tehä kun resoissa on nytten noitten urkkien juuret?

Jätä urkit paikoilleen, mutta katkaise ne 1.lehtiparin jälkeen. Jätät vihreää lehteä vain sen verran, että urkkisi pysyvät hengissä.


Kiitos vastauksesta. Vitutuspäissää kerkesin jo kaataa ne urkit kokonaan, vielä ei ole kaikki näyttäneet sukupuolensa nii teenpä noin jos lisää tulee.

Weleho
Viestit: 49
Liittynyt: 14.10.2014

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

ViestiKirjoittaja Weleho » 8.10.2021 8:56

Oletteko koskaan miettineet, miksi kaninkolon siidut on poistettu alkuperisestä pakkauksesta ja laitettu minigrippiin?
Esim seedsoflove siemenet tuli alkuperisissä paketeissa eikä ole itsellä ollut niitten kanssa ongelmia.

Mun siemenet mitä oli uroksia oli glueberry lajiketta, ja äkkiseltään kun katsoin niin he eivät edes myy niitä muita kun femmattuina? + että kasvit eivät tosiaankaan ollut autoflowereita vaikka näin piti olla.

Vituttaa kun ostanu viimeaikoina 2 kasvatus settiä ravinteineen kyseisestä kaupsta, enää en kyllä penniäkään mene tonne kuluttamaan, tuli meinaa aivam helvetin kalliiksi tämä sekoilu, eikä heille hirveemmin voi mistän valittaa.

arnold42083
Viestit: 3
Liittynyt: 21.6.2017

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

ViestiKirjoittaja arnold42083 » 17.10.2021 8:00

Seeds of loving seedut net on aivan priimaa laatua, jopa yksi edullisin heidän valikoimastaan niin 40 siemenestä iti kaikki 40 ja todella nopeasti, ja oli kaikki leidejä niinkuin piti, en tiiä luinko Kanin kolon puhuvan juuri seedujen katteita että jäävät 10-20% hujakoille et ei voi antaa takuita, seeds of loving jälleenmyy helvetin monen huippu siementen tuottajien siemeniä mm.royal seed'sin siemeniä ja kauppa on stadissa ei missään halvalla paikalla ja liikkeestä löytyy yli 200 lajiketta ja tilaamalla saa mitä lajiketta haluuja hinnat on samat ku tilaisit valmistajalta tai no halvemmat ku ei oo postikuluja eikä oo 10 siemenen rajoitusta niinku postimyynnis, ja siellä on ihan kyl takuu kaikkien valmistajien siemenissä, temmattuja ja 100%varmuudella itäviä siemeniä on ollut 20vuot netis myynnis nii niissä oli jo silloin takuu nii vähän köpönen selitys rabbit holelta toi et Kelatkaa biologiaa ja Blaa Blaa ettei voi antaa takuuta, netis on jopa ohjeet miten ite tehdä femmttuja seedui ja ymmärrän et niille ei voi antaa takuuta :lol: jos laadukas siementen tuottaja ja siihen laadun valvontaan on panostettu niin sukupuoli on varma ja itävyys, se on sit rennosta kii et millainen siitä kasvaa, niissä mun 40 oli aika erillaisia "persoonia" vaikka kaikki kasvatin täysin naamalla tavalla, nii jotkut oli vähälehtisii ja haarautuu ja tuli hyvin 4utkuu ja toisista huonommin.
Harmi et nää kanin kolon seedut tulee jostain muualta.. varmaan Tapulin kotikasvattajan Berliinistä joka tekee joka päivä 100k gillaa :laugh: ihme et ei oo sen jätkän maine kaikilla tiedossa et puhaltaa jengiin rahat ja pilaa ihmisten elämäntyöt jos sen ottaa firmaa mukaan,

Charly
Viestit: 2158
Liittynyt: 27.6.2005

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

ViestiKirjoittaja Charly » 17.10.2021 9:09

Weleho kirjoitti:Oletteko koskaan miettineet, miksi kaninkolon siidut on poistettu alkuperisestä pakkauksesta ja laitettu minigrippiin?
Esim seedsoflove siemenet tuli alkuperisissä paketeissa eikä ole itsellä ollut niitten kanssa ongelmia.

Mun siemenet mitä oli uroksia oli glueberry lajiketta, ja äkkiseltään kun katsoin niin he eivät edes myy niitä muita kun femmattuina? + että kasvit eivät tosiaankaan ollut autoflowereita vaikka näin piti olla.

Vituttaa kun ostanu viimeaikoina 2 kasvatus settiä ravinteineen kyseisestä kaupsta, enää en kyllä penniäkään mene tonne kuluttamaan, tuli meinaa aivam helvetin kalliiksi tämä sekoilu, eikä heille hirveemmin voi mistän valittaa.

No tän siit tahtoo saada ku halvimpia etsii.. Mut jos ovat Suomessa tuotettuja siemeniä niin kait ne minigripissä sitten on. Toki Barneysin (tms. yrityksen) pavut pitäs sit olla Barneysin alkuperäisessä paketissa todellakin! :guru:
"Ensiks mä olin et ei vittu, mut sit mä olinkin, et ei saatana." -JV

Sukkamehutyttö
Viestit: 27
Liittynyt: 6.3.2021

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

ViestiKirjoittaja Sukkamehutyttö » 17.10.2021 11:10

On tullut privassa yhteydenottoja vastaavista kokemuksista, kun avauduin täällä aiemmin tästä mysteerimix-sekoituksesta. Se on kuulkaa kololaiset niiin, että paska maine on helppo hankkia ja siitä on on vaikea päästä eroon.
Viimeksi muokannut Sukkamehutyttö, 17.10.2021 16:44. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

toljanteri
Viestit: 34
Liittynyt: 31.5.2021

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

ViestiKirjoittaja toljanteri » 17.10.2021 11:33

Ollu hetken aikaa jo liipasimella et kommentois tänne, mut kerta ketju on aktivoitunu muutenkin niin kai tästä voi nyt sit oman mielipiteensä antaa. Oon siis paljon Kaninkolon kivijalassa asioinut (teltta, tarvikkeita, ravineita jne. tonnikaupalla) ja joitain asioita pistänyt merkille.

Case mysteerisiidut: 2/10 Kaninkololta ostamistani siiduista nousi, molemmat olivat niitä Blueberry Autoja. Näitä mysteerisiiduja liikkeessä säilyteltiin muistaakseni tiskillä lasipurkissa minigripeissä niin et auringonvalokin pääsi käsiksi, joten ei nyt hirveästi ihmetytä jos huonosti säilömällä siemenet ei enää idäkään. Kolon puolustukseksi sanottakoon, että kyllä nillä myös on jääkaappi jossa säilövät ainakin osaa siemenistä.

Annoin vielä kuitenkin mahiksen ja kävin mysteerisiidujen jälkeen hakemassa pari yksittäiskappaletta siemeniä, Dutch Passionin lajikkeita. Nämä kyllä vaikuttivat ihan oikeilta ja itivät hyvin, mutta ihmettelin myös kun näytti siltä ettei oikeen mikään siidu ollut lafkojen omissa paketteissa, vaan pienissä gripeissä jossain kansioissa mistä myyjä ne sitten etsi. Tässäkin uskon jo aikaisempaan spekulointiin siitä, että ostavat siemenet bulkkina jolloin saanee vähän paremman katteen kuin jos vain jälleenmyisi kunnon pakkauksia. Jatkossa taidan kyllä ostaa varsinkin siemenet muualta, kun ei täyttä luottoa nyt ole Kaninkoloon kaiken näkemän ja kuuleman perusteella syntynyt. Seeds of Lovesta hain viimeisimmät pavut ja ne tulivat ihan oikeissa pakkauksissa ja 100% iti.

Palvelu on aina kaupassa ollut hyvää ja ystävällistä, mutta parempaa asiantuntemusta oon kyllä löytänyt muualta. Välillä tuntunu myös siltä, et naamakertoimella koitetaan myydä kalliimpaa ja sellaista tavaraa, mitä en oikeastaan edes tarvitsisi. Perus myyjähommia, mut jos se on kovinkin läpinäkyvän tuntuista, niin ei siitä kovin hyvä mieli jää. Asiantuntevaa väkeä saa maksamalla kilpailukykyisempää palkkaa, eikä tarjoamalla minimitunteja niin että eläkkeet/tuet säilyy.

Ihan alkuun Kaninkolon toiminta vaikutti aika ammattimaiselta ja olihan heistä pari haastista mediassakin. Nyt kuitenkin homma näyttää vähän lipsuvan, nettisivut eivät ole ajan tasalla, liikkeessä aika usein myyty eioota ja yleisesti vaan firmasta on tällä hetkellä hyvin sekava viba, joka varmasti osittain johtuu siitä miten nopeasti ovat kasvaneet Suomen markkinoilla. Nyt ois kuitenkin munkin mielestä vähän korjattavaa "laivan kurssissa", tai alan varmaan siirtämään loppuakin asiointiani muihin kauppoihin.

Charly
Viestit: 2158
Liittynyt: 27.6.2005

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

ViestiKirjoittaja Charly » 18.10.2021 6:11

Joo ei helvetti hyvältä kuulosta. Ottakaa Kanit yhteyttä jos tarvii jonku hoitaan nuo siemenasiat! (JA KYLLÄ!!! TARVITTE!!) :eiei: :guru:
"Ensiks mä olin et ei vittu, mut sit mä olinkin, et ei saatana." -JV


Palaa sivulle “Kaupalliset toimijat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija