Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

Yritysten ja kaupallisten toimijoiden oma keskustelualue. Rekisteröitymällä Hamppuforumille, voit kysyä toimijoilta sinua kiinnostavista tuotteista.
Alueen säännöt
Alueella voit kysyä kaupallisilta toimijoilta ja yrityksilta mm. sinua kiinnostavista tuotteista ja palveluista. Yrityksen henkilöstön tunnistat käyttäjätunnuksista joilla on arvonimi "Author".

Tiedotteen alla olevat yritykset ovat oikeutettuja mainostamaan tuotteitaan ja kampanjoitaan viestiketjussaan.
Avatar
Kaninkolo
Kaninkolo Author
Viestit: 21
Liittynyt: 31.12.2016

Kaninkolo - HeadShop & GrowShop (www.kaninkolo.fi)

ViestiKirjoittaja Kaninkolo » 31.12.2016 2:43

Moi Hamppuforumin väki!


Oletteko kuulleet Kaninkolosta? :shock:

Ajattelin nyt pistää tännekkin infoksi että Itä-Suomessa on vihdoin ja viimein kunnon HeadShop/GrowShop liike ja nyt muutama minuutti sitten saimme avattua verkkokaupankin (joka on tosin vielä hitusen Beta-vaiheessa maksun ja postituksen osalta).

Käykää ihmeessä tutustumassa http://www.kaninkolo.fi.


Me ollaan pidetty puljua pystyssä 2.12.2015 asti mutta aloitettiin Hempsteri-nimen alla vaikkei samaa firmaa ollakkaan. Tehtiin ns. yhteistyötä ja n. vuoden yhteistyön jälkeen tultiin siihen tulokseen että omalla brändillä homma saadaan toimimaan. :think:

Tulkaa ihmeessä piipahtamaan liikkeellä (Asemakatu 14B, Kuopio eli juna-asemalta satamaan 50m). Liikkeemme tunnistaa hyvin Asemakadulle päin hohtavista kahdesta teltasta joissa toisessa 250w natikka ja toisessa 600w ledi. Valojen alla komeilee tietysti Finola-kuituhamput ja chilit ;)

Tai käykää tutustumassa tykkäämässä facebookissa https://www.facebook.com/kaninkolokpo


Jos tulee kysyttävää niin kysellä saa rohkeasti. Me halutaan tehdä Suomeen sellainen HeadShop & GrowShop-konserni jonka palvelu ja tuotevalikoima on luokkaa 5/5, hyvistä hinnoista puhumattakaan.

Hyvää uuttavuotta kaikille! :D
Viimeksi muokannut Kaninkolo, 26.12.2017 18:46. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kuva Kuva

Avatar
BuffaloSoldier
Viestit: 339
Liittynyt: 1.3.2014

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop

ViestiKirjoittaja BuffaloSoldier » 31.12.2016 11:24

Onneksi en laittanutkaan firmaa pystyyn kun näitä tulee nyt kuin sieniä sateella! :laugh:

Tuntuu että kaikilla on hirveä kiire saada vaan firma esille vaikka ihan perusasiat on kesken.. teilläkin huima 1 bongi valikoimassa ja sekin ihan järkyttävän hintainen, reilusti yli tuplat mitä muualla..

Sivut oli vähän epäselvät, vielä on pitkä matka edessä.. mutta ei muuta kuin onnea yritykselle! :)

Jos ei toi postitus meinaa onnistua, ni maksatte mulle hyvin niin ajan koko Suomen tarvittaessa. :laugh:
Dance inna Babylon.

vihreekuula
Viestit: 111
Liittynyt: 21.12.2014

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop

ViestiKirjoittaja vihreekuula » 31.12.2016 11:33

Onnea uuteen yritykseen! Toivottavasti alkaa hyvin. Pitääkin tulla käymään kun siellä nurkilla liikkuu. Siihen asti voikin kuluttaa nettikauppaa :p

Ihan mielenkiinnosta, eikö byrokratialle riittäisi, että kysytte kaikille sivulle tulleista, ovatko he 18. Pornosivu tyyliin. Vai onko tuo rekisteröityminen pakollista lain puolesta? Entä mikä kaikki on luvanvaraista? Sähkötupakka välineet + nesteet + tupakat + purut + paperit? Eikö kaikki muu ole käytännössä vain koristevälineitä eikä tupakkatuotteita?

Hienon esimerkillistä, kuinka puhutte näistä ongelmista ääneen ja tuotte ilmi näitä Sääntö-Suomi älynväläyksiä :think:

E: entä siemenet muuten?:D Huomasin sivun olevan tyhjä vielä, mutta saako hampun siemeniä myydä? Jos ne eivät tuota päihdyttävää kukintoa?

Avatar
Kaninkolo
Kaninkolo Author
Viestit: 21
Liittynyt: 31.12.2016

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop

ViestiKirjoittaja Kaninkolo » 2.1.2017 12:57

Näin uudenvuoden hulinoiden jälkeen kerkiää vastailemaan :D

Buffalosoldier: Olit näemmä katsellut valikoimaamme hetki julkaisun jälkeen jolloin meillä oli tuotteiden päivitysajo meneillään. Valikoimissa näkyy nyt 49 bongia! :)

Growshop-puolen hintataso on lyöty kovimpien kilpailijoiden, VP-luxin ja Pavunvarren hintatasolle. HeadShop puolen hintatasosta ei vielä yhtä tiukkaa rutistusta olla tehty mutta varmaa on että Hempsteriä edullisempi ollaan! ;) Rutistusta on kuitenkin luvassa kevään mittaa. Ulkomaalaisten toimijoiden hintoihin ei lähdetä koska tällöin katteemme olisivat -5 - 10% luokkaa jolloin voitaisiin saman tien laittaa pillit pussiin. Halutaan maksaa veromme Suomeen ja pelata reilua peliä, vaikkei niistä yrittäjinä juuri hyödytäkkään. Muistutamme kuitenkin että ei tätä Suomea nosteta heikkenevästä taloustilanteesta ostamalla tavaraa ulkomailta ;)

Sivuihin panostetaan vielä paljon, kivijalkamyymälän kalliin kulujen ja pienen myynnin takia oli pakko saada pikaisella aikataululla verkkokauppa pystyyn. Kivijalkamyymälän kate on juuri sen verran että saamme yhden työntekijän palkan maksettua eli pakko saada verkkokauppamyyntiä avustamaan kauppaa että jäisi omistajillekin vähän leivänkänttyä ja mahdollisuutta laajentaa valikoimaa :D


Vihreekuula: Byrokratiahan vaatisi tupakointivälineistäkin että meillä olisi sivuilla varma henkilötunnistus eli esim. pankkitunnistus. Kellään alan toimijalla ei tällaista kuitenkaan ole koska sitä ei erikseen vaadita ja jokainen tunnistus maksaisi toimijalle X-summan rahaa ja tällä alalla se raha on tiukassa.

Luvanvarasta on juurikin tupakkatuotteet eli nikotiininesteet, tupakat, sikarit, tietynmerkkiset paperit ja filut. Muut on tupakointivälineitä ja niihin ei lupaa tarvitse.

SääntöSuomi on välistä niin naurettavaa että haluammekin nauraa näille säännöille ääneen, eihän mielenilmaus ole laitonta niin mikäpä jottei :D

Siemeniin tulee meillä finolan (kuituhampun) siementä + yrttien siemenia mm. basilikaa ja steviaa. Käymme juuri keskusteluja erään siementukkurin kanssa. Normaalia hampunsiementä ei vielä uskalla kukaan myydä vaikkei se laitonta olisi. Tällä meinaan sitä että siemenen myynti on laillista mutta silloin jos siitä kasvatetaan kasvi huumausainetarkoitukseen on myyjäkin osallinen ja saa syytteen avustamisessa huumausainerikoksessa. Mielessä on käynyt että otettaisiin myyntiin normaaleja hampun siemeniä ja kun niitä myytäisiin pyydettäisiin asiakkaita allekirjoittamaan lomake jossa he vakuuttavat etteivät kasvata siemenestä hamppua huumausainekäyttöön. Juridisesta näkökulmasta emme olisi tällöin vastuussa mikäli tällainen tapaus sattuisi mutta se mitä tuomari ajattelee on sitten eri asia ja sitä riskiä ei haluta ainakaan vielä ottaa.Kiitoksia molemmille onnitteluista ja tälle vuodelle aiomme vielä paljon toteutuksia tehdä. Halutaan tuoda ihmiselle enemmän esille vesikasvatusta sekä erilaisten yritten sisäkasvatuksta sekä tarjota apua päihderiippuvaisille sellaisella tavalla joka eroaa A-klinikan ym pähdeklinikoiden tyylistä. Meillä on kuitenkin tällainen kanava jossa seilaa niin monenlaista kulkijaa, mukaan mahtuu myös päihderiippuvaisia jotka voisivat haluta muutosta elämään muttei nykyiset vaihtoehdot ole kovin houkuttelevia. Uskon että monikin tätä foorumia lukeva on nähnyt porukkaa joiden elämä on yhtä kuosausta päivästä toiseen ja talousongelmien sekä masennuksen kanssa painimista.

Halutaan myös olla mukana tukemassa lakiehdotuksia jossa hamppu laillistettaisiin. Nykyinen kieltolaki aiheuttaa enemmän ongelmia kuin hyötyä mutta eihän meidän päättäjät sitä tajua. :doh:


Mutta positiivisella asenteella eteenpäin! :yes:
Kuva Kuva

Avatar
Eskimoez
Viestit: 131
Liittynyt: 1.2.2015

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop

ViestiKirjoittaja Eskimoez » 5.1.2017 14:53

Aika pätevän oloinen nettikauppa varsinkin näin nuoreksi. Tuotteet järjestetty hyvin ja selkeästi kategorioihin.
Esimerkiksi säilytysastioita sekä papereita ja bluntteja on kattavammin kuin missään vierailemassani kotimaisessa verkkokaupassa. Mielenkiinnosta kysyn että ostaako joku oikeasti noita 12 tuumaisia papereita ja vastaavia? En ole kunnon bonginpuhdistusaineita tai lisävesisäiliöitäkään kotimaisista löytänyt mutta teillä on. Kategorioita selatessa tuli pikkuvinkki mieleen: se on ash catcher eikä catsher :)
Ei muuten lainkaan pahan hintainen Mighty teillä. Valitettavasti tää on jo toinen kotimainen headshop jonka nettisivulla lukee Volcano Mighty. Volcanohan ei varsinaisesti Mightyyn mitenkään liity vaan valmistaja on Stortz&Bickel.

Avatar
Kaninkolo
Kaninkolo Author
Viestit: 21
Liittynyt: 31.12.2016

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop

ViestiKirjoittaja Kaninkolo » 6.1.2017 22:31

Eskimoez kirjoitti:Aika pätevän oloinen nettikauppa varsinkin näin nuoreksi. Tuotteet järjestetty hyvin ja selkeästi kategorioihin.
Esimerkiksi säilytysastioita sekä papereita ja bluntteja on kattavammin kuin missään vierailemassani kotimaisessa verkkokaupassa. Mielenkiinnosta kysyn että ostaako joku oikeasti noita 12 tuumaisia papereita ja vastaavia? En ole kunnon bonginpuhdistusaineita tai lisävesisäiliöitäkään kotimaisista löytänyt mutta teillä on. Kategorioita selatessa tuli pikkuvinkki mieleen: se on ash catcher eikä catsher :)
Ei muuten lainkaan pahan hintainen Mighty teillä. Valitettavasti tää on jo toinen kotimainen headshop jonka nettisivulla lukee Volcano Mighty. Volcanohan ei varsinaisesti Mightyyn mitenkään liity vaan valmistaja on Stortz&Bickel.Kiitos kommenteista!

Ash catcherin ja Mightyn nimet menee muutettavaksi, hyvät pointit ;D

12" tai isompia papereita ei kyllä mene kaupaksi sitten millään, niitä tosin meni pilkottuina paljon kun yhdessä vaiheessa kinkkupaperit loppui :D 3 pakettia taitaa jäljellä olla ja ne kyllä päätyy ale-listalle pian.

Verkkokaupan kanssa vielä tekemistä riittää mutta uskoisin tammikuun lopuille saavan sisällöt jonkinlaiseen kondikseen. Maksuvälittäjät ovat tulleet nyt suurimmaksi ongelmaksi: Klarna ja Maksukaista eivät lähde HeadShop-tuotteiden takia maksuvälittäjiksi. Pitää vielä yrittää muita vaihtoehtoja saada kasaan. Everyday-lasku on toki mahdollinen mutta kaikilla ei tietysti luottotietoja ole kunnossa.
Kuva Kuva

ledidi
Viestit: 24
Liittynyt: 20.12.2016

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop

ViestiKirjoittaja ledidi » 17.1.2017 18:30

laittakaa liikkeenne ikkunaan kasvaan myös levää, saa varmasti kans silmiä kääntymään :)

viewtopic.php?f=12&t=69032

Avatar
Kaninkolo
Kaninkolo Author
Viestit: 21
Liittynyt: 31.12.2016

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop

ViestiKirjoittaja Kaninkolo » 24.2.2017 10:24

Laitetaas skaba näkyviin tännekin, eli pienellä vaivalla saa meiltä alennuseuroja. Tuotearvostelut siis kyseessä ja ahkera arvostelija voi tilata vaikka ilmaisen bongin itselleen ;) Sama skaba julkaistu facebookissa https://www.facebook.com/kaninkolokpo/ ja nettisivuilla http://www.kaninkolo.fi"Tiedote 24.2.2017

Nyt olisi Kanilla tarjota helppo tapa saada alennuksia verkkokaupastamme/myymälästä! :)
Haluamme sivuillemme tuotearvosteluja. Semmoisia kunnon arvosteluja joissa kerrotaan enemmän kuin viisi tähteä ja "hyvä tuote".

Oletko käyttänyt jotain tuotetta joka sivuiltamme löytyy, esim bongia, vaatetta, papereita tai vaikka multaa tai lamppua? Käy rekisteröitymässä sivuillemme, tutustu tuotteisiin. Mikäli tuttu ja testattu tuote löytyy niin käyppä kirjoittaa arvostelu.


Palkitsemme jokaisesta arvostelusta seuraavanlaisin alennuksin:

Arvostelu, alle 20 sanaa - 0,5€ alennus
Arvostelu, 20-40 sanaa - 1€ alennus
Arvostelu, yli 40 sanaa - 2€ alennus


Eli jos löydät sivuilta esim 10 tuttua tuotetta ja kirjoitat niistä pitkät arvostelut niin 20€ alennus verkkokaupan tilauksesta/myymäläostoksesta. Jos löytyy 100 tuttua tuotetta ja sisäinen arvostelija herää henkiin niin 200€ alennus tiedossa. Aika yyber skaba siis kyseessä jos kiinnostusta löytyy! ;p

Arvostelut käydään läpi ja jos nyt ihan liibalaabaa tsagatsigatsagatsuuta kirjoittelee niin niistä ei luonnollisesti palkita koska mitään painoarvoa siansaksalla ei ole toisinkuin kaninkielellä (ai siis mitäh..?). Ei kuitenkaan vaadita mitään wikipedia-infoa vaan ihan rehellinen omin sanoin kuvaus tuotteesta ja millainen sen käyttökokemus oli risuineen ruusuineen.

Skaba voimassa niin kauan kuin Kanilla riittää kantti pitää. Ilmoitamme facebookissa/nettisivuilla kun skaba loppuu ja sen jälkeen tulleita arvosteluja ei enää palkita.

Saamme jokaisesta arvostelusta ilmoituksen ja pidämme niistä kirjaa. Kun skaba loppuu, lähetämme jokaiselle arvostelijalle tiedon sähköpostilla paljonko alennuksia kertyi. Rekisteröityminen kannattaa siis tehdä ihan oikealla sähköpostilla :D

Startti lähtee siis nyt ja tienaamisen voi aloittaa osoitteessa http://www.kaninkolo.fi"
Kuva Kuva

Avatar
rufz
Viestit: 10
Liittynyt: 4.2.2017

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop

ViestiKirjoittaja rufz » 24.2.2017 12:10

Moroiz!

Vaikuttaa hyvältä, ja mainiota että teillä on Finolaa kasvamassa liikkeessä.. respect! Vielä kun Kuopio on se kaupunki jonka yliopistossa Jace sitä alunperin jalosti.. :)

Tosin Finola on enemmänkin öljy-/ruokahamppu kuin kuituhamppu, vaikka se on tietty sivutuotteena sitäkin. Varsinaisia kuituhamppuja löytyy niin monta että ehkä hyvä aina mainita että Finola on erikoinen, että se nimi jää ihmisten mieleen, varsinkin niille joille CBD saattaa olla avuksi terveydenhallinnassa.. :yes:

Avatar
ghostyass
1 tähti
1 tähti
Viestit: 873
Liittynyt: 24.2.2005

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop

ViestiKirjoittaja ghostyass » 26.2.2017 8:21

Tämä on hyvä mesta! Pari kertaa käynyt Kaninkolossa, ja Hempsterinkin aikaan, ja ei voi kuin kehua.

Toki harrastelut jääneet vähemmälle vuosien saatossa, mut en vieläkään huiluun puhalla. :pimp:
You wake up and realize the days were slow but the years went fast

Avatar
Laiskimus
Viestit: 321
Liittynyt: 28.2.2015

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop

ViestiKirjoittaja Laiskimus » 14.3.2017 11:37

Eilen hain Kaninkolosta tilatun paketin. Tavarat oli hyvin pakattu ja paketti lähti nopeasti Postin kuljetettavaks, joskin Posti kierrätti pakettia vähän sinne sun tänne ennen kuin saapui perille. Paketit vois tosin kääriä vaikka sellaseen ruskeaan pahvipaperiin jos noita laatikoita uusiksi käytetään, mutta muuten vallan mainiota palvelua. :-) Eiköhän täältä jatkossakin tule tilailtua tarvikkeet, jos ei paikallisesta alan liikkeestä löydy sitä mitä tarvii.

Avatar
Panza
Viestit: 110
Liittynyt: 18.10.2002

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop

ViestiKirjoittaja Panza » 29.3.2017 10:07

Tämä tuli yllätyksenä et noinkin pätevä kauppa on vähä piilos kuopios.
Joensuusta olin siel käymäs ja mukaan lähti hyvä bongi.

Suosittelen, asiallista palvelua ja lunkkii porukkaa. Löytyy myös ravinteet sekä toivottavsti nyt se hsp-pnh-hrnamama lamppui.. Lähtee ny liia tarinoinniks. M0i

Avatar
Kaninkolo
Kaninkolo Author
Viestit: 21
Liittynyt: 31.12.2016

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop

ViestiKirjoittaja Kaninkolo » 29.3.2017 11:47

Kiitos palautteesta kaikille! :D

Jatkossa pakettien ulkonäköön kiinnitetään enempi huomiota, pahoittelut, tainnut joku paketti lähteä alkuperäislaatikossa. :E

GrowShop-puolelle lähtee ensi kuun alussa iso tilaus eli uutta tavaraa sinne puolen ilmestyy kuun puolessavälin tai viimeistään loppukuusta.

Facebookissa ja Instagramissa ilmoitellaan uusien tuotteiden saapumisista. Käykeehän diggailemassa :yes:
Kuva Kuva

Totto
Viestit: 9
Liittynyt: 9.3.2014

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop

ViestiKirjoittaja Totto » 20.4.2017 18:50

Tänään oli kyllä hyvät reissut kaninkoloon, hyvät 4/20 tarjoukset, hyvät kahvit ja pullat ja mieltä lämmitti ilmaiset bluntin kun kello löi 16:20. Tuli itseasiassa kahdesti käytyä.

Todella mukava henkilökunta myös, suosittelen piipahtamaan jos Kuopiossa päin liikkuu. Itse pidän liikkeen sisustuksesta myös, onhan se hienoa kun asemakadulla kasvaa Finolaa :yes: Alakerta myös todella viihtyisä paikka!
Happy 420 :pimp:

Avatar
Kaninkolo
Kaninkolo Author
Viestit: 21
Liittynyt: 31.12.2016

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop

ViestiKirjoittaja Kaninkolo » 21.8.2017 20:30

Otettiin myyntiin erilaisia yrttejä käytettäväksi teenä tai sitten tupakankorvikkeena, miten kukakin tykkää käyttää.
Yrtit ovat Herbs of God:in tuoteperhettä eli hieman stimuloivista yrteistä kyse, nämä meidän valikoiman pääasiassa rentouttavia. Damianaa voi ainakin kirjoittanut suosia röökinkorvikkeena!! :pimp:

Yrttivalikoimassa:

Damiana
Kissanminttu
Dream Herb
Marshmallow
Passionflower
Wild Dagga
Galangal
Gingko Biloba
Calamus/Sweet Flag


Yrtit löytyy SmartShop-osiosta https://www.kaninkolo.fi/epages/Kaninkolo-verkkokauppa.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2016110605/Categories/SmartShop


Kyseisestä osiosta löytyy myös muutama CBD-valmiste elintarvikekäyttöön :yes:
Kuva Kuva

Avatar
Laiskimus
Viestit: 321
Liittynyt: 28.2.2015

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop

ViestiKirjoittaja Laiskimus » 21.8.2017 21:09

Heipähei! Monta gelatiinikapselia tuolla kymmenellä eurolla saa?

Naapurin Eeva
Viestit: 12
Liittynyt: 12.3.2009

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop

ViestiKirjoittaja Naapurin Eeva » 22.8.2017 17:27

Varmaan tulisi asioitua useammin jos ei olisi ylimääräisiä kruuppareita hengaamassa joka kerta. Ps. Hommatkaa se viivakoodin lukija.
Enkeli lenteli pinpeli ponpeli.

Avatar
Spena
Viestit: 238
Liittynyt: 17.7.2014

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop

ViestiKirjoittaja Spena » 30.8.2017 12:14

Jaa että pitäs laittaa kuvaa lärvistä ja henkkareista watsupilla tai maililla.
Suosittelisin vähän muokkaamaan tota ni ette menettäs yli puolia tilaajista. :D

Avatar
ghostyass
1 tähti
1 tähti
Viestit: 873
Liittynyt: 24.2.2005

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop

ViestiKirjoittaja ghostyass » 31.8.2017 7:58

^ Say whaaat?
You wake up and realize the days were slow but the years went fast

Muumipeikko
Viestit: 29
Liittynyt: 24.4.2017

Re: Kaninkolo - HeadShop & GrowShop

ViestiKirjoittaja Muumipeikko » 31.8.2017 8:22

Jos tahtoo nähdä mitä on verkkokaupassa niin yllämainitulla tavalla


Palaa sivulle “Kaupalliset toimijat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa