Yksin pajauttelusta

...vaikutuksen alaisena...
Alueen säännöt
Kokemuksia
Alue käsittelee kokemuksia hamppuun ja sen käyttöön liittyen.
Alueelle eivät kuulu kokemukset muista huumeista (ei ”edes” Amsterdamin matkalta).
anders
Viestit: 106
Liittynyt: 10.11.2009

Re: Yksin pajauttelusta

ViestiKirjoittaja anders » 1.11.2013 13:13

Itse tykkään kyllä. Lähes päivittäin tulee harrasteltua yksin pajauttelua, toki päivittäin myös seurassa. :) Mukavaa balanssia toisilleen.

Mogya
Viestit: 17
Liittynyt: 8.11.2013

Re: Yksin pajauttelusta

ViestiKirjoittaja Mogya » 8.11.2013 19:21

Koiran kanssa tulee yöaikaan lähdettyä "lenkille". Lepposaa puuhaa ja molemmat tykkää :D

Avatar
Daimaitrai
Viestit: 91
Liittynyt: 4.12.2007

Re: Yksin pajauttelusta

ViestiKirjoittaja Daimaitrai » 14.11.2013 21:21

itsekseen tykkään eniten polttaa, ei tarvitse mitä muut miettii vaan voi tehdä juuri niitä juttuja mitä haluaa :) Itsekkin tykkään käydä koiran kanssa lenkillä ja pikku salasavuilla. rouva ei nimittäin tykkää poltella, niin on mukava käydä silloin koirien kanssa metsässä ihmettelemässä. :think:

Anahata
Viestit: 22
Liittynyt: 1.5.2011

Re: Yksin pajauttelusta

ViestiKirjoittaja Anahata » 21.11.2013 16:49

Sanotaan että ennemmin pajauttelen yksin kuin vasta aloittaneiden kanssa mutta mieluummin taas pidemmän aikaa poltelleiden kanssa kuin yksin.
Vasta aloittaneen kanssa tulee sellanen olo että oot lapsenvahtina vaikka se kaveri oliski ihan fiksu jäbä.

Avatar
Haje
Viestit: 122
Liittynyt: 17.10.2012

Re: Yksin pajauttelusta

ViestiKirjoittaja Haje » 21.11.2013 20:19

Anahata kirjoitti:Sanotaan että ennemmin pajauttelen yksin kuin vasta aloittaneiden kanssa mutta mieluummin taas pidemmän aikaa poltelleiden kanssa kuin yksin.
Vasta aloittaneen kanssa tulee sellanen olo että oot lapsenvahtina vaikka se kaveri oliski ihan fiksu jäbä.


Jännä. Itse rakastan ensikertalaisten kanssa polttelua. Ehkä se on se äidinvaisto. Tai no, jos tarkoitat niitä jotka on jossain bileissä kaks kertaa maistanu ja on olevinaan niin paatuneita myssypäitä... ymmärrän. Mutta sellainen vähän tai ei ollenkaan ennen pajautellut jolla on oikeanlainen asenne, joka on aidosti innoissaan ja jolle kaikki on uutta ja ihmeellistä <3 Parasta kuunnella sitä selitystä.

Joidenkin pidempään poltelleiden kanssa sitten taas on melko perseestä. Usein ne ei oikein innostu mistään, ja joskus lisäksi on se, että mikään määrä savua ei riitä ja kaiken kanssa hifistellään jotain ihan ihmeellistä. Hifistely on toki välillä mukavaa, mutta joku raja.

Pointti oli vissiin se, että asenne ratkaisee aika paljon!
Gaze into the fire, into the clouds, and as soon as the inner voices begin to speak ― surrender to them. Don't ask first whether it's permitted, or would please your teachers or father or some god. You will ruin yourself if you do that. - Hesse

Uudu
Viestit: 12
Liittynyt: 25.2.2014

Re: Yksin pajauttelusta

ViestiKirjoittaja Uudu » 3.5.2014 10:34

Olen hajen kanssa ihan samaa mieltä. Ei ole mitään parempaa, kuin kuunella sitä katkeamatonta höpötystä siitä kuinka vasemman jalan pikkuvarvas on yhdistynyt universumiin eikä sitä enää voi hallita :laugh:

Mutta nyt kun oli yksinpolttelusta topicissa kyse, niin polttelen yksin. Polttelen yksin aamuisin ja iltaisin ja oikeastaan milloin vaan. Polttelen varmaan 70% polttelustani yksin. Yksin polttelu on upeaa, siinä saa keskittyä vain itseensä, tai musiikkiin, tai kokkaukseen, tai tietokoneen kanssa pelleilyyn tai mihin ikinä haluaa. Täytyyhän sitä toki aina silloin tällöin käydä kaverin kanssa vetämässä tällaisia naurukohtauksia -> :shock: -> :) -> :D -> :point: -> :laugh: -> :lol: mutta pointti eli jointti on se että yksinpolttelu on upeaa!
"Some guys don't live from mondey to friday, they just be. Its waste of time and I dont have time to waste my time." -Seinäkiipeilijä jonka niemeä en tähän hätään muista. Omasta mielestäni oikeen hyvä ajatus tai elämänohje.

bulzgiz
Viestit: 11
Liittynyt: 30.5.2013

Re: Yksin pajauttelusta

ViestiKirjoittaja bulzgiz » 9.5.2014 20:28

Itse tykkään kyllä poltella myös yksin. Saa itse syödä yksin kaikki mässyt ja sillee :D. Toki porukassa on myös mukava poltella.

Avatar
Teeonhc
Viestit: 1014
Liittynyt: 26.10.2010

Re: Yksin pajauttelusta

ViestiKirjoittaja Teeonhc » 9.5.2014 20:34

Aika paljon tulee yksin poltettua. Lähinnä öisin polttelen ennen nukkumaan menoa. Hyvää leffaa tai musiikkia yleensä pyörimään. Hauskinta tässä on että rupesin kasvattamaan hamppua viihdekäyttöä varten, mutta sainkin siitä oivan lääkkeen univaikeuksiin :)
Kasvatti kukan yks, kasvatti kukan kaks
Ei tienny kukaan ja teki mielen mukavaks
Nyt peruspentil on pöydäl kasa syytteit
Me ollaan kaikki ihan normaalei tyyppei.

Avatar
vescuu
Viestit: 435
Liittynyt: 9.4.2009

Re: Yksin pajauttelusta

ViestiKirjoittaja vescuu » 20.8.2018 8:28

Kun kaveripiiri koostuu tyypeistä jotka vetää muutakin ja kalja, savut pamit ja piri ei sovi samaan aikaan ja huvita katella savuissa kun joku purkaa ja kasaa fillaria jne niin ennemmin yksin ja menee sitten vaikka johonkin kahvilaan jne. Meen vielä telttaan yöksi ja mahtavaa keskellä ei mitään olla rauhassa :yes:
Nuuska päivässä pitää suudelmat loitolla


Palaa sivulle “Kokemuksia”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa