Kuva

Kahvinjuonnin nautinnollisuus vaikutuksen alaisena

...vaikutuksen alaisena...
Alueen säännöt
Kokemuksia
Alue käsittelee kokemuksia hamppuun ja sen käyttöön liittyen.
Alueelle eivät kuulu kokemukset muista huumeista (ei ”edes” Amsterdamin matkalta).
Avatar
edward_hitinmäki
1 tähti
1 tähti
Viestit: 370
Liittynyt: 9.6.2015

Kahvinjuonnin nautinnollisuus vaikutuksen alaisena

ViestiKirjoittaja edward_hitinmäki » 22.5.2019 19:22

Olen suuri kahvin ystävä ja suorastaan järkytyin kun en löytänyt foorumilta kahviaiheista keskustelunavausta. Olen miettinyt mikä kahvissa viehättää erityisesti vaikutuksen alaisena, onko se aromien rikkaus, kielen vievä paksu samettisuus vai mielen terävöittävä kofeiini? Itselleni on tullut jonkinlainen rituaali nauttia kahvia välittömästi polttelusession perään, jolloin kahvin maun kompleksisuus avautuu makureseptoreissa yhtäaikaisesti pilven tehdessä voimakkainta nousuaan toisaalla, herkistäen ihmisen aistimelliselle kokemukselle ja avaten kanavat tämän intensiiviselle vastaanottamiselle.

Jobbe
Viestit: 132
Liittynyt: 10.3.2013

Re: Kahvinjuonnin nautinnollisuus vaikutuksen alaisena

ViestiKirjoittaja Jobbe » 22.5.2019 21:16

EI ole väliä mikä se ihanuus on, ihminen tuntee olevansa kannabiksessa niin fiiliksissä että haluaa tehdä selvinpäinkin rakastamiaan asioita HETI vaikutuksen alaisiena, toiset jopa yhdistää asiat polttelun kanssa samanaiksesti jos se on mahdollista. Kahvi on kieltämättä huumaavaa, ihmettelenkin miksi joku juo jotain lidlin tai euroshopperin "kahvia"

Ehkäpä kanjabis terävöittää makunystyröitä, aisteja ja kropan kokonaista olemustaan jolloin pääsee kahvissakin makustelemaan eri "sfäärejä" tämä sama toimii jokaikiseen asiaan musiikista ruohonleikkuuseen, juuri siihen mistä sinä nautit =)
Asioilla on tapana järjestyä

UnNatuReal
Viestit: 511
Liittynyt: 23.2.2003

Re: Kahvinjuonnin nautinnollisuus vaikutuksen alaisena

ViestiKirjoittaja UnNatuReal » 23.5.2019 5:51

Itse olen kahvinkäytössä hieman viritelty kunnon suomijuntti. Lähes halvinta kahvia päivittäin isoja määriä, ja nimenomaan vaikutuksen, ei maun takia kunhan vain pystyy juomaan. Joskus vuodenvaihteessa olen siirtynyt keittämisestä kylmäuuttamiseen.

Pilvessä kahvin vaikutuksen parhaiten huomaan ehkä kun alan hörppimään laskevan pilven aiheuttamaan väsymykseen. Tämä tehoaa kai paremmin jos aloittaa jo heti ensi oireissa, koska kofeiinilla kuitenkin kestää jonkin aikaa alkaa vaikuttamaan.

Huomaan toki myös kahvin vaikutuksen pilvessä erityistä keskittymistä vaativissa tehtävissä, mutta toisaalta samankaltaista se on ilman pilveäkin. Vai onkohan nämä vain vieroitusoireiden ruokkimista, vähän samaan tapaan kuin nikotiiniriippuvainen ei pysty keskittymään ilman nikotiinia. No, joka tapauksessa onneksi kahvi on halvempaa ja terveellisempää kuin tupakka. Myös vieroitusoireiden on sanottu olevan lievempiä ja menevän nopeammin ohi kuin tupakassa.

Avatar
alaston_tyttö_iPhonessa
Viestit: 8
Liittynyt: 30.3.2016

Re: Kahvinjuonnin nautinnollisuus vaikutuksen alaisena

ViestiKirjoittaja alaston_tyttö_iPhonessa » 5.6.2019 13:51

Sä voit vaikutuksen alaisena sanoa mitä vaan.
Mä vihaan kofeiinia niin paljon että pää melkein räjähtää. Huonoin huumausaine forever. Oon taistellu sitä vastaan koko pienen elämäni.

Avatar
pdl78
Viestit: 14
Liittynyt: 29.12.2011

Re: Kahvinjuonnin nautinnollisuus vaikutuksen alaisena

ViestiKirjoittaja pdl78 » 7.6.2019 21:33

Itselle mielenkiintoinen avaus. Kahvia on tullut juotua pilvessä ehkä joskus silloin, kun on edellisiltana syönynnä kannaa ja ollut vielä seuraavana aamuna väh tukka takussa. Noin niinkuin tietoisessa kunnon liitelytilassa ei ikinä. Pitää koittaa. Kiitos!

psyphish
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 3018
Liittynyt: 15.3.2010

Re: Kahvinjuonnin nautinnollisuus vaikutuksen alaisena

ViestiKirjoittaja psyphish » 8.6.2019 10:11

Teen aamuisin tummista vastajauhetuista pavuista vakuumikeittimellä tuopillisen tätä herkkua, sekaan loraus hyvin ravisteltua Oatly iKaffea. Paukuissa ei jotenkin enää nykyään kahvi maistu, mielummin valkoista teetä tahi rooibosta.

aujager
Viestit: 62
Liittynyt: 10.10.2008

Re: Kahvinjuonnin nautinnollisuus vaikutuksen alaisena

ViestiKirjoittaja aujager » 15.6.2019 22:53

Herkkujen herkku. Pari kuppia vahvaa pressopannussa uutettua samettisen makuista kahvia savujen päälle. Pehmeä maku hyväilee makuhermoja kofeiinin virittäessä aisteja joista thc boostaa. Nautinnollista.

väärämaa
Viestit: 51
Liittynyt: 30.1.2011

Re: Kahvinjuonnin nautinnollisuus vaikutuksen alaisena

ViestiKirjoittaja väärämaa » 16.6.2019 10:34

Viime vuonna kosmos-festareilla lähti päivä hyvin käyntiin pannu-'green bullet'-kahvilla. Eli hamppu-kookosrasvaa kun lurauttaa vahvaan pannukahviin loppuvaiheessa niin a'vot ! :pimp:

Avatar
Katja Tv
Viestit: 56
Liittynyt: 13.5.2017

Re: Kahvinjuonnin nautinnollisuus vaikutuksen alaisena

ViestiKirjoittaja Katja Tv » 30.6.2019 14:38

Kahvia olen juonut pienestä asti, vatsa ei vain kestä enää sitä parkkihappoa... närästää kun pientä oravaa välillä :lol:
Yritin olla ilman kahvia mutta, ei onnistunut paria viikkoa kauempaa... teen juontiin kyllästyy äkkiä meikäläinen.
Juon nykyisin laihaa kahvia, puolet vettä sekaan ja maitoa... ilman maitoa korventaa vatsaa.
Kaikki maistuu paremmalle pilvessä, kahvikin, ja sitä menee tuplasti enemmän savuissa ollessa.
Vesimeloonista olen saanut apua vatsani toimintaan. Syön sitä n. 1/4 osan meloonia päivässä.
Aamulla suolisto toimii hyvin... ei tarvitse ummetuslääkkeitä :laugh:

axal90001
Viestit: 68
Liittynyt: 21.1.2015

Re: Kahvinjuonnin nautinnollisuus vaikutuksen alaisena

ViestiKirjoittaja axal90001 » 5.7.2019 2:30

Kofeiini liiallisina annoksina esim vähän sativaisemman lajikkeen kanssa antaa ainakin itselleni sellaisen ns "piri" vaikutuksen, josta en oikeastaan hirveästi välitä/tykkää... Makuasioista ei voi kiistellä mutta itselleni kofeiini kovina annoksina kanjabiksen kanssa aiheuttaa sekavan tilan ja sydämentykytyksiä. :doh:
eise niin oo väliä

Avatar
Marcus
Viestit: 131
Liittynyt: 27.3.2019

Re: Kahvinjuonnin nautinnollisuus vaikutuksen alaisena

ViestiKirjoittaja Marcus » 6.7.2019 6:30

Nyt porisee kahvipannu ja tuoksuu vaan niin hyvältä :D Wake & bake

Avatar
edward_hitinmäki
1 tähti
1 tähti
Viestit: 370
Liittynyt: 9.6.2015

Re: Kahvinjuonnin nautinnollisuus vaikutuksen alaisena

ViestiKirjoittaja edward_hitinmäki » 12.7.2019 19:30

Puuduttavan työpäivän jälkeen päätin piristää itseäni höyrystelemällä kesän 2014 viimeisiä Short Term Amnesioita. Olin laittanut ylijäämäiset grinderissä murskaamani kukat poikkeuksellisesti grinderin kiffisäiliön sekaan, sillä halusin välillä polttaa jotain toista lajiketta. Pohjalla oli vähintään viiden vuoden kiffipölyt, joihin takertuessaan kukka oli repussa kulkiessaan muodostanut puolipyramidin muotoisen hasis-kukka-köntin. Tätä aivan täyteen tungettu Dynavap VapCap M tuli kuumennettua aina karstaisiin kuudensiin savuihin saakka.

Poikkeuksellinen euforia hiipi mieleen ja kuppiin solahti Lidl Guatemala alkuperämaakahvi, joka on melko laadukasta kahvia tummapaahtoa hyvin huokeaan hintaan (1,99e / 200g). Kahvin aromit ovat jälleen avautuneet poikkeuksellisen kirkkaana mieleen. Yhtenä osatekijänä arvelen olevan kahvinkeittimen perusteellisella puhdistus- ja puunausprojektilla; keitin koneen läpi hyvin vahvan etikka-vesi-seoksen, jonka annoin seistä puoli tuntia vaikuttamassa kahvinkeittimen sisuksissa, tämän jälkeen keitin puhdistuspesun vedellä, laitoin säiliöön ruokasoodaa ja kiehuvaa vettä, jälleen keitiön seoksen koneen läpi ja lopuksi huuhtelin keittimen kolmesti pelkällä vedellä keittäen. Lopuksi puunasin keittimen ulkoapäin, putsasin kaikki roiskeet, pinttyneessä kahvimällissä olevat osat ja pesin irroitettavat osat tiskikoneessa. Kyllä kannatti tehdä tämä melkein puolen päivän huolto-operaatio liki 15 vuotta vanhalle keittimelle, kun ensimmäiset kupit olivat jälleen neitseellistä nektaria vailla kahvinkeittimen kokemaa historian painolastia.

Havina
Viestit: 75
Liittynyt: 24.3.2019

Re: Kahvinjuonnin nautinnollisuus vaikutuksen alaisena

ViestiKirjoittaja Havina » 16.7.2019 18:59

Hitinmäeltä mahtavaa kerrontaa! Päätin sen innoittamana nyt itsekin kokeilla. Ensin alle tukevahkot savut bongista, sitten suoraa päätä keittiöön. Kaapista sattui löytymään Lehmus Roasteryn mainiota HienostoKahvia, joten sitä pressopannuun ja sekoitus kiehuvaan veteen. Millintarkka mitoitus ja noin neljän minuutin odottelu palkittiin paahteisen tummalla maulla, jota säestää oivana aisaparina iChocin vegaaninen Super Nut -pähkinäsuklaa. Tämä makuhermojen riemukas humppa on täydellisintä, mitä olen kokenut vähään aikaan. Saludolla tai Juhlamokalla en ehkä uskaltaisi...
Kyllä taksi porsaan kotiin ajaa.

Avatar
Tapionpoika
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 1998
Liittynyt: 29.1.2008

Re: Kahvinjuonnin nautinnollisuus vaikutuksen alaisena

ViestiKirjoittaja Tapionpoika » 16.7.2019 19:02

Joskus harvoin kun mieli tekee kahvia (ja myönnetään, usein pilvessä), teen kylmäuuton jääkaapissa ja jääkahvin siitä (eli jäitä ja maitoa perään) ja ääntä kohti. Välttelen kofeiinia parhaani mukaan, niin käytän kofeiinitonta kahvia.
"I, as a responsible adult human being, will never concede the power to anyone to regulate my choice of what I put into my body, or where I go with my mind. From the skin inwards is my jurisdiction." ~ Alexander Shulgin

Avatar
goshjeepers
Viestit: 63
Liittynyt: 9.4.2019

Re: Kahvinjuonnin nautinnollisuus vaikutuksen alaisena

ViestiKirjoittaja goshjeepers » 18.7.2019 14:01

Tapionpoika kirjoitti:Teen kylmäuuton jääkaapissa ja jääkahvin siitä (eli jäitä ja maitoa perään) ja ääntä kohti.

Italiassa käyttivät jääkahvissa makeaa "mantelimaitoa" ja sopi ainakin omaan makuun tosi hyvin.

Hiljattain kotiutettu mutteripannu on saanut jo useamman käyttökokeilun parilla eri kahvilaadulla. Yllätyin ihan miten hyvin eri maut tulee esille valmistustavasta riippuen.

Nyt vielä kenttäkokemusta vaille. Tarkoitus lähiaikoina nauttia luonnon helmassa vastakeitettyä espressoa kera tumman suklaan ja Jounin. :mrgreen:
Sitä saa mitä ei ees tilaa.


Palaa sivulle “Kokemuksia”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: pajagorn ja 2 vierailijaa