Kuva

Pilvitopic [saat kirjoittaa tänne ainoastaan kun...]

...vaikutuksen alaisena...
Alueen säännöt
Kokemuksia
Alue käsittelee kokemuksia hamppuun ja sen käyttöön liittyen.
Alueelle eivät kuulu kokemukset muista huumeista (ei ”edes” Amsterdamin matkalta).
KoneFX
Viestit: 51
Liittynyt: 2.10.2015

Re: Pilvitopic [saat kirjoittaa tänne ainoastaan kun...]

ViestiKirjoittaja KoneFX » 22.5.2019 10:27

Vähän hienoo, mä näin äsken puolen mitan :shock: :D

siis sellasen ku ollaan kohta puol kahessatoista ni tää on ihan järkyttävän massiivinen kaarre XD, ni sitä m un pit sanoo

edit: tässä pähkäiltyä hyvä tovi, mä tajusin just oman signaturen alkuosan ku muistin uhontaneeni sen yli kaks vuotta sit XD, vähänkö tuli yli-pitkältä ajalta XD

Tämmösenä jälkiedittinä mainittakoon, kun maailmat ovat taas sulkeutuneet, että se mihin tossa viittasin, oli "Love beyond veiled stars" :wanha:
Viimeksi muokannut KoneFX, 26.5.2019 12:46. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Aika panna tähän jotain uutta ku seki kiertää :yes:

Havina
Viestit: 81
Liittynyt: 24.3.2019

Re: Pilvitopic [saat kirjoittaa tänne ainoastaan kun...]

ViestiKirjoittaja Havina » 22.5.2019 21:47

Ulkona on lintujen keväistä konserttia lukuun ottamatta hiirenhiljaista. Mahtava kevätilta, joka tuoksuu sateelta! Mietin, että on hienoa elää juuri tässä hetkessä - ihan sama, mitä muualla maailmassa tapahtuu tai on tapahtumatta. Minä erakoidun henkisesti tänne korpeen.
Kyllä taksi porsaan kotiin ajaa.

KoneFX
Viestit: 51
Liittynyt: 2.10.2015

Re: Pilvitopic [saat kirjoittaa tänne ainoastaan kun...]

ViestiKirjoittaja KoneFX » 26.5.2019 13:10

Nyt mie tiiän mistä tietää et on pilvessä, ku luomet laskeutuu ja ripset muodostaa sellanen harson siihen eteen :lol:
Aika panna tähän jotain uutta ku seki kiertää :yes:

Kuunsumu
Viestit: 58
Liittynyt: 3.7.2018

Re: Pilvitopic [saat kirjoittaa tänne ainoastaan kun...]

ViestiKirjoittaja Kuunsumu » 16.6.2019 18:36

Ai, että kyllä kelpaa, loma alkoi ja huomenna lentokone kuljettaa meidät kohti Amsterdamia :pimp: :lol: Damissa tosin ollaan vain päivä ja suunnataan siitä kohti Haagia jossa ollaan muutama päivä. Mahdollisesti tehdään pikainen visiitti Rotterdamiin jos jaksetaan :think: Siitä sitten Utrechtiin jossa vain pikainen päivän visiitti. Siitä sitten kohti Nijmegeniä minne Hollannin etappi huipentuu King Crimsonin 50-vuotis juhlakeikkaan. :D 8) Siitä sitten suunnataan Kölniin muutamaksi päiväksi maistelemaan kölschiä :P Josta sitten jatketaan Frankfurtiin muutamaksi päiväksi. Sieltä otamme lentokoneen kohti El Pratia eli Barcelonaan. Emme kuitenkaan yövy Barcelonassa vaan menemmekin viereen Badalonaan. Siellä ollaan muutama päivä ja mennään käymään Sitgesissä. Sen jälkeen palaamme Barcelonaan vielä muutamaksi päiväksi ennen Suomeen paluuta. Paljon on taas nähtävää :) Vinkkejä saa antaa kaikkiin mestoihin ja Saksan ja Espanjan kannabiskulttuuriin. Barcelonassa voisi mahdollisesti tsekata Cannabisclubit 8)

Avatar
weed420
Viestit: 259
Liittynyt: 11.12.2010

Re: Pilvitopic [saat kirjoittaa tänne ainoastaan kun...]

ViestiKirjoittaja weed420 » 17.6.2019 3:14

Kuunsumu kirjoitti:Ai, että kyllä kelpaa, loma alkoi ja huomenna lentokone kuljettaa meidät kohti Amsterdamia :pimp: :lol: Damissa tosin ollaan vain päivä ja suunnataan siitä kohti Haagia jossa ollaan muutama päivä. Mahdollisesti tehdään pikainen visiitti Rotterdamiin jos jaksetaan :think: Siitä sitten Utrechtiin jossa vain pikainen päivän visiitti. Siitä sitten kohti Nijmegeniä minne Hollannin etappi huipentuu King Crimsonin 50-vuotis juhlakeikkaan. :D 8) Siitä sitten suunnataan Kölniin muutamaksi päiväksi maistelemaan kölschiä :P Josta sitten jatketaan Frankfurtiin muutamaksi päiväksi. Sieltä otamme lentokoneen kohti El Pratia eli Barcelonaan. Emme kuitenkaan yövy Barcelonassa vaan menemmekin viereen Badalonaan. Siellä ollaan muutama päivä ja mennään käymään Sitgesissä. Sen jälkeen palaamme Barcelonaan vielä muutamaksi päiväksi ennen Suomeen paluuta. Paljon on taas nähtävää :) Vinkkejä saa antaa kaikkiin mestoihin ja Saksan ja Espanjan kannabiskulttuuriin. Barcelonassa voisi mahdollisesti tsekata Cannabisclubit 8)

aikamoista :point:
itse jäisin luultavasti damiin tai menisin suoraan barcelonaan :D

espanjassa et voi olla törmäättä yrttiin. hinnat varmasti vaihtelee, mutta paikallisilta 5/g & klubeilta 8-12/g. kadulta saa ja pitää tinkiä. saattavat ensin tarjota peltsiä, mutta pyydä kukkaa niin tuovat sitä. mielestäni euroopan parhaimmat poltot löytyvät täältä. amerigga vielä kokematta eikä sinne mikään hinku olekkaan. halvalla jos pääsisi niin miksipä ei..

Kuunsumu
Viestit: 58
Liittynyt: 3.7.2018

Re: Pilvitopic [saat kirjoittaa tänne ainoastaan kun...]

ViestiKirjoittaja Kuunsumu » 18.6.2019 17:16

Täällä ollaan :lol: kyl Dami toimii :mrgreen: käytiin katsussa aamu savuulla ja nyt makoillaan vondel parkissa :) katsussa ostettiin Super Lemon hazea ja dampkringistä pure haze jiibt ja vähän old school haze :pimp: kyllä kelpaa, kyllä kelpaa. Täällä on pspuksijija ja sushi on hyvää ja pekoni kolmioleipä :P

Locker
Viestit: 356
Liittynyt: 18.10.2010

Re: Pilvitopic [saat kirjoittaa tänne ainoastaan kun...]

ViestiKirjoittaja Locker » 19.6.2019 17:59

Kuunsumu kirjoitti:Täällä ollaan

Kerro ihmeessä niistä Barcelonan klubeista, jos käyt!

Kuunsumu
Viestit: 58
Liittynyt: 3.7.2018

Re: Pilvitopic [saat kirjoittaa tänne ainoastaan kun...]

ViestiKirjoittaja Kuunsumu » 19.6.2019 22:34

Oli hieno nami juttu mut poistin sen

Kuunsumu
Viestit: 58
Liittynyt: 3.7.2018

Re: Pilvitopic [saat kirjoittaa tänne ainoastaan kun...]

ViestiKirjoittaja Kuunsumu » 20.6.2019 20:32

Noniin otetaas uusiks ku eilinen viesti hövis. Eli tultiin haagiin eilen. Käytiin kiertelee mestoja ja sit parissa koffarissa, ensin Blue and Whitessä ja sitten Cremersissä. Blue and White oli ihan hauska mesta, paljon paikallisia ja vielä iäkkäitäkin henkilöitä. Poltettiin valmis Jouni Amnesia hazee mutta harmiksemme siinä oli röökiä mukana. Polttaa sai vain röökikopissa eikä se ollut mukavaa. Nikotiini tuntui aiheuttavan hirveän tärinä kohtauksen ja se haittasi budin vaikutusta. Onneksi siellä oli kuitenkin flipperi. Ei kuitenkaan paras coffeeshop. Oli tarkoituksena mennä siitä viereiselle rannalle chillaamaan ja polttamaan lisää mutta sää osoittautuikin kehnoksi. Lähdettiin sitten hotellille vaihtamaan lämpimämmät kledjut päälle ja jatkettiin matkaa creamersille. Siellä oli erikseen huone mistä ostettiin vudit ja se oli lukkojen takana jonne pääsi vain passia näyggämälää. Ostettiin thaita pure jointti. Sitten siirryimme kellariin missä oli polttelutila. Aivan täynnä savua ja kauhea röökin käry. Hirveä meteli ja tungos. Ei jatkoon. Toki oli hauska seurata ihmisten tekemisiä mutta jotenkin tämä ei mulle introveetille oikein toiminut. Thai kuitenkin päridi hyvin ehkä jotenkin oudosti jos muistelen. No röökin katkun ja tukehtumisvaaran takia lähdettiin kiitämään. Mentiin ankkalammelle syömään eväitä ja rullattiin vielä katsusta ostettua Super Lemon hazea. Se oli oikea ratkaisu ja päivän kukista paras. Ihan tsaikedeelista settiä puut oli velhoja ja sade kimmelsi lammen pinnalla kun aggressiiviset sorsat taistelivat. Eli Haag on ollut pettymys hieman. Käytiin tänään kuitenkin katsomassa surrealistista taidetta ala Escher. Tosi siistiä setti kannattaa tsekkaa, mut se on tyyliin mulle ainoo syy tulla haagiin. Eli haagiin tuskin palaan. Huomenna uthrechtiin ja sieltä rapsaa myöhemmin. Nyt rentoudun old school hazen parissa.

Kuunsumu
Viestit: 58
Liittynyt: 3.7.2018

Re: Pilvitopic [saat kirjoittaa tänne ainoastaan kun...]

ViestiKirjoittaja Kuunsumu » 21.6.2019 20:45

Saavuttiin Utrechtiin aamusta ja heti tuli kotoisa fiilis :) ihan eri meininki kuin Haagissa. Käytiin syömässä herkku meksikolaista ennen hotlaan pääsyä ja käytiin marketista ostamassa mansikoita :P sitten suunnattiin keskemmälle haahuilemaan. Löysin muutaman vinyylinkin kotiin vietäväksi :yes: saatiin kuitenkin tarpeeksi taas haahuilusta kun kaikki mesta meni kiinni paitsi raflat. Se on hollannin ärsyttävä juttu että kaikki menee kovin, aikaisin kiinni. Päätettiin sitten siirtyä Andersom coffariin. Ostettiin Silver hazea. Budit ostettiin ylhäältä ja siellä oli peräti kolme myyjää joten vaikka oli jonoa se kulki nopeasti. Alhaalla oli useampi polttohuone ja kaikissa eri fiilis. Rullattiin silveristä jone joka meni nopeasti loppuun. Olosta tuli ronto ja analysoiva ja puhuva. Kaipaisimme kuitenkin Super Lemon hazen psykedeelisyyttä. Tämän vaikutus myös laski laski suht nopee tai sit tolet vaa nousee :think: lähtiessä myyjä vielä hymyili ja toivotti hyvät päivät. Mesta oli siis ihan jees mutta jokin tietty elementti sieltä puuttui mikä löytyy useammasta damin mestasta. Mutta Utrechtia voi todellakin suositella, harmi että huomenna joudutaan lähtemään jo nijmegen Iin, mutta tänne palaan vielä. Nyt lähdetään vielä kokeilemaan culture boat coffari ja jotain safkaa. Jatketaan asiaa myöhemmin :pimp:

Kuunsumu
Viestit: 58
Liittynyt: 3.7.2018

Re: Pilvitopic [saat kirjoittaa tänne ainoastaan kun...]

ViestiKirjoittaja Kuunsumu » 22.6.2019 0:06

Siis omg tää Utrecht lähtee hyvin!!!! Ihan paras mesta :lol: culture boat on yks parhaita coffareita mis oon käyny :pimp: se mestan ilmapiiri on ihan mahtava, se on siis laiva minkä sisällä on coffee Shop :laugh: otettiin amnezia hazea pure jone jo oli tosi hyvin kääritty, pieni ja smuutti. Se kolisi ihan sikana. Sitten siinä oli joku virolainen joja asuu täällä. Juteltiin sen kanssa pitkät ticit ha se tarjosi meille kiekan Bob marley nimistä kukkaa, ilmeisesti joku stydi sativa. Ja voihan Jeesus kun se jysähti. Tää Utrecht on chilli mesta polttaa mut tää vaikuttaa myös sellaselta et viis olla ihan selvinpäin kun. Tosi kiva mesta, vahva suositus 8) löydettiin myös vanha kunnon spar kauppa, voi kuinka olen sitä kaivannut :yes: tosi hyviä herkkuja löyty. Kyllä kelpaa :D huomenna sitten kohti nijmegeniä. Ensi kertaan, se on moro :pimp:

Avatar
weed420
Viestit: 259
Liittynyt: 11.12.2010

Re: Pilvitopic [saat kirjoittaa tänne ainoastaan kun...]

ViestiKirjoittaja weed420 » 22.6.2019 1:00

vihdoin.

tänään täyttyi 4 kuukauden tauko ja iltapäivällä jotain muutakin. nimittäin muutaman vuoden vanhasta sadosta muhinut trimmihartsisekoitus, minkä jokin aika sitten satuin löytymään pakastimestani. on tuossa kylkeen nökäre saksitavaraakin :)

pidin cbd "kuuria" n. 2kk~. se teki hyvää pääkopalle, vaikka nyt kyllä huomaan, että jotain siitä puuttui. pilvi on myös paljon helpommin vastaanotettava. jatkan.

päivällä grillasin kokonaista siikaa ja muita herkkuja. illemmalla nautaa sekä porsasta eri muodoissa. uudet perunat ja kevätsipuli olivat maukkaita. piti tehdä canary island potatoes, mutta ne menikin vetäytymisen jälkeen kuumiin liekkeihin.

kävin myös uimassa ja kalastamassa. sää oli mitä mainion olotilani kanssa.. 8)

Kuva

Avatar
Marcus
Viestit: 155
Liittynyt: 27.3.2019

Re: Pilvitopic [saat kirjoittaa tänne ainoastaan kun...]

ViestiKirjoittaja Marcus » 22.6.2019 13:26

Aurinkoista kesää kaikille :pimp: Nä nautin nyt hetkestä ja löydän rauhan sisältäni

Kuunsumu
Viestit: 58
Liittynyt: 3.7.2018

Re: Pilvitopic [saat kirjoittaa tänne ainoastaan kun...]

ViestiKirjoittaja Kuunsumu » 23.6.2019 1:19

Noniin Hollannin viimeinen etappi alkaa olla loppusuoralla. Erittäin mukavaa on taas ollut ja tänne on päästävä uudelleen, ehkä jo ensi vuonna :lol: tosiaan nijmegenissä ollaan. Ei ollut mitään odotuksia tästä mestasta. Alkuun vaikutti nuhjulta ja vähän karulta mutta kun selvittiin keskustaan paljastui se mitä mainioimmaksi mestaksi. Tää on jännä muihin kaupunkeihin nähden täällä koska täältä löytyy mäkiä. Muutenkin fiilis on jotain ihan muuta kuin damissa, uthrechtissa saatika Haagissa. Levyjä löytyi taas ostettavaksi :lol: käytiin kaupunki kierroksen jälkeen nopeasti hotellilla ja väsättiin jone joka sisälsi Silver hazea ja old school hazea. Se osottautui loistaviksi komboksi ennen King Crimsonin keikkaa. Musiikki kuulosti taivaalliselta ja bändi oli ihan tikissä. Keikan jälkeen suunnattiin vielä Kronkel nimiseen koffariin. Heti sisään mennessä oli tiski josta budit ostettiin. Valittiin pure joint, laiskoja kääriöitä kun ollaan. Kukan lajista ei siis hajua. Maksun yhteydessä piti näyttää henkkareita jonka jälkeen mentiin portin läpi sisään. Sisältä mesta oli kuin jokin lämmin pubi. Ei liian moderni muttei mikään vanha. Paljon tilaa ja paljon jengiä. Erillinen koppi röökille mutta budia sai polttaa kaikkialla. Näytti olevan biljardipöytä ja lautapelejä. Tosi chilli meininki. Okei sitten budi josta ei ole lajike hajua. Oli reissun halvin pure jone ja varmaan stydein. Potkii meinaa ihan sikana. Tosi hyvä coffari tosiaan, suosittelen ja suosittelen kyllä koko nijmegeniä, tosi luulen että tämä on enemmän viikonloppu mesta kuin viikko. Viikolla voi olla hiljaista, tiedä häntä? Voisin tulla uudelleen. Huomenna juna kuljettaa kölniin. Ikävä lähteä hollannista taas, ikuinen kaipuu... Mutta katsotaan mitä siellä keksitään. Espanjaa odotellessa :pimp: seuraaviin kirjoituksiin, adios! :mrgreen:

KoneFX
Viestit: 51
Liittynyt: 2.10.2015

Re: Pilvitopic [saat kirjoittaa tänne ainoastaan kun...]

ViestiKirjoittaja KoneFX » 25.6.2019 15:47

Käsikirjoitin juuri itselleni muistilapun :D
Aika panna tähän jotain uutta ku seki kiertää :yes:

KoneFX
Viestit: 51
Liittynyt: 2.10.2015

Re: Pilvitopic [saat kirjoittaa tänne ainoastaan kun...]

ViestiKirjoittaja KoneFX » 28.6.2019 13:52

HEI :D ;D :D :D :D : :D :D : D :D: D: D: : D: D : :D.D. D. D. :d:d:d:D:D:D:DD:D D:D :D D: D: D: D::D :D: :D hahaaaaaa a haaaa :DDDDDDDD HA HA HAH AHAAAAAA :D

nyt kikatuttaaa ja kovasti xDdD
dDDDDDDDDDDDDDDDDDD

.........pitää muistaa kysyä mikä lajike tää on.............kun tää on niin vitun uoeeta :DDDDDD XDDDDDDD
>XDDDDDDDDDDDDDD >:DDDDDDDDDDDDDDDD
nuo on ne kaks... ZS XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD saa kuulema laittaa ihan oman valinnan mukaan mutta vastuu on siinä jossain XD
vittu ku unohin XDDDD

Edit: Eli lajikkeena oli Green Gelato
Viimeksi muokannut KoneFX, 6.7.2019 12:18. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Aika panna tähän jotain uutta ku seki kiertää :yes:

Kuunsumu
Viestit: 58
Liittynyt: 3.7.2018

Re: Pilvitopic [saat kirjoittaa tänne ainoastaan kun...]

ViestiKirjoittaja Kuunsumu » 29.6.2019 15:18

Noniin Barcelonassa ollaan ja lämpöä riittää  8) Saksassa pidettiin taukoa vaikka sielläkin tuntui kukka haisevan aina välillä, joten sen hommaaminen olisi varmasti paikallisilta kyselemällä hoitunut. Klubi hommia päästiin testailemaan eilen. Laitoin Barcelona Coffeeshops sivuston kautta klubijäsenyys kyselyä ja sain sieltä kaksi vaihtoehtoa, joko klubi joka on Santsin alueelta tai klubi Ravalin alueelta. Päädyimme Santsiin ja siellä oleva klubi oli nimeltään Dr. Resin. Klubivälittäjän mukaan tämä on sellainen klubi jonne on yleensä vaikea saada jäsenyyttä. Googlesta löytyi myös vähän tietoa mestasta ja se on ilmeisesti yksi vanhimpia ja suurimpia klubeja täällä, ilmeisen arvostettu myös. Jäsenyyttä varten sovittiin tarkka aika jolloin piti olla klubilla. Kadulla olevaa ovikelloa painamalla liukuovi avautui ja pääsimme sisään. Sisään tullessa edessä oli heti tiski jossa oli työntekijä joka tervehti iloisesti. Rennon oloista porukkaa. Tiskillä piti näyttää henkkarit ja kertoa mistä on saanut suosituksen klubille. Ikäväksemme tietojamme ei löytynytkään heidän tietokannasta eikä lähettämien sähköpostien näyttäminen riittänyt... He kuitenkin ystävällisesti neuvoivat laittamaan heidän coffeeshop in johtoon viestiä ja palaamaan tunnin päästä takaisin. Laitoin viestiä ja laitoin myös tälle henkilölle kenen kanssa olin viestitellyt. Ekana tietysti rupesi miettimään kenen kanssa on viestitellyt ja antanut tietoni. Tämä henkilö vastasi kuitenkin pian ja selvisi että kyseessä oli hänen mokansa. Hän oli lähettänyt tietomme vahingossa toiseen klubiin. Hän kuitenkin tarjosi uutta aikaa meille. Käytiin syömässä nopeasti ja sillä välin sain viestiä että voimme mennä klubille. Tällä kertaa pääsimme sitten sisään. Sisällä täytimme klubi hakemuksen ja maksoimme 30e per naama jäsenyydestä. Luin että olisi pitänyt opetella joku Barcelonan osoite mutta meille sanottiin että hotellin osoite käy hyvin. Ostosusteemi klubeilla toimii niin että tiskillä laitetaan omalle jäsenyys tunnukselle rahaa ikään kuin pankkiin. Sitten mennään tiskille ja sieltä ostetaan tai oikeammin hankitaan tuotteet joita halutaan käyttää. Raha ei siis vaihdu fyysisesti kukkaa vastaan. Tällä ilmeisesti kierretään lainsäädäntöä ja ikään kuin myyntiä ei tapahdu vaan pelkkä anto tai otto. Dr. Resin on iso ja chili mesta. Siistimpi kuin yksikään hollannin mesta vaikka sielläkin on tosi makeita mestoja. Ilma on raikas javiileä ei tietoakaan Savin kärystä vaikka kaikkialla sai polttaa ja muitakin polttaja oli. Istuin vaihtoehtoja oli todella paljon, sohvia, nojatuoleja jne... Vessatkin oli maailman hienoimmat ja puhtaimmat, ei tietoakaan kusen hajusta tahroista. Myyjätkin olivat todella asiallisia mutta myös tosi chillejä. Yksikään ei ollut kujalla. Meininki oli tosi rento mutta ehkä sellainen tietty rentous puuttui mikä on esim damissa, rähjä rentous. Mutta se ei menoa haitannut. Tiloja oli kahdessa kerroksessa ja ne oli todella hienoja molemmat ja tilavia. Musiikki oli myös minun makuuni. Ei räppiä vaan oikeaa musaa, visuaalit mitä näytettiin televisiosta myös buustasi meininkiä. Okei tuotteet, tarjolla oli niin jointteja, budia, hasaa, syötäviä ja öljyä. Päädyttiin ostamaan valmis jointti jotain sativaa, 2 avaruuskeksiä makuna nutella ja gorilla glue 4 thc öljytippoja. Poltettiin jone tuntui olevan tosi laatu kamaa. Ensi kerralla kun käydään klubilla täytyy ottaa jotain irto budia. Kyllä kelpasi mennä rannalla löhöilemään. Otettiin vielä myöhemmin 3 tippaa per naama kun niiden piti olla vahvoja. Kyllä ne vähän vaikutti mutta selvästi näillä toleilla täytyy muuttaa enemmän. Mutta Dr Resin on kyllä mielestäni parempi kuin yksikään hollannin mesta missä olen käynyt vaikka pidän niistäkin todella paljon. Tänne palaan ehdottomasti. Tänään otettiin puolikkaat avaruuskeksiä ja nähä on tosi vahvoja. Noin 2h meni vaikutukseen. Hidas mutta vahva eikä tunnu hiipuvan. Nyt chillataan rannalla ja nautitaan elämästä. Eläköön elämä, seuraaviin juttuihin adios!

cronos
Viestit: 8
Liittynyt: 25.3.2019

Re: Pilvitopic [saat kirjoittaa tänne ainoastaan kun...]

ViestiKirjoittaja cronos » 1.7.2019 0:25

Hyvää settiä Kuunsumu.

Piti postata jotain kehuja eikä tää nyt varsinainen savuraportti oo mut nyt jotain: tuli tänään maisteltua sellaista joka vei taas ajantajun ja toi kaikenlaista diippiä ajattelua mukanaan. Tässä sit mietin et mikä yhdistää kuuloaistin ja ajantajun aistin, koska musiikki vaikuttaa ajan tajuamiseen aiemman pilven perusteella. :think: runsaasti yms jne.....

Avatar
Tapionpoika
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 1999
Liittynyt: 29.1.2008

Re: Pilvitopic [saat kirjoittaa tänne ainoastaan kun...]

ViestiKirjoittaja Tapionpoika » 1.7.2019 17:23

Oi onnea, kun muisti yhden pahan päivän varalle -jemman olemassaolon, kurkkasi sinne ja sieltä löytyi kolmonen kukua :).
"I, as a responsible adult human being, will never concede the power to anyone to regulate my choice of what I put into my body, or where I go with my mind. From the skin inwards is my jurisdiction." ~ Alexander Shulgin

jeppu7
Viestit: 22
Liittynyt: 30.3.2019

Re: Pilvitopic [saat kirjoittaa tänne ainoastaan kun...]

ViestiKirjoittaja jeppu7 » 1.7.2019 18:50

Tjenare!

Kauniissa kansallismaisemassa tässä,Runoilijan reitin varrella, Rantasaunan terassilla istuskelen ja katselen selälle. Grinderi jauhoi lääkkeeksi G13-lajiketta. Uskon että en ole ainoa järven rannalla grinderin kanssa nyt. Joten lähetän tervehdyksen kaikille kesästä nauttiville. Muistakaa Irwinin sanat:Paluu arkeen oli edessä.. Se tulee varmana,mutta ei vielä. Vasta kahden viikon päästä. .


Palaa sivulle “Kokemuksia”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija