Haussa pirteä lajike

Keskustelua lajikkeista, niiden jalostamisesta ja siemenpankeista
KellariSavu
Viestit: 4
Liittynyt: 17.4.2017

Haussa pirteä lajike

ViestiKirjoittaja KellariSavu » 27.5.2019 8:37

Moro!

Nyt kaipaisimme apua. Avopuolisoni kanssa pidämme seksistä savuissa, mutta ongelma on liikaa poltettuani se että ei ota eteen niin terhakkaasti... :doh:

Eli haussa olisi hommaan sopiva lajike, jolla on muutenkin piristävä vaikutus, eikä vaikuta negatiivisesti miehiseen kykyyn.

Tähän asti on ollut poltossa Light of jah ja jokin indica/sativa sekoite.
-Elämän ilo pitää löytää ja huomata itse, sitä ei säilykkeenä myydä- :shock: :lol:

Avatar
neural_rust
1 tähti
1 tähti
Viestit: 1833
Liittynyt: 27.5.2008

Re: Haussa pirteä lajike

ViestiKirjoittaja neural_rust » 27.5.2019 9:13

tämä tulee aina mieleen kun joku kyselee vastaavaa;
https://www.femaleseeds.nl/en/p/sexbud-298

en ole itse kasvattanut, mutta muutama bonari löytyy stäshistä. väittäisin että nämä sativa/cindy johdannaiset toimis noihin hommiin paremmin kuin indicat ylipäätäänkin,
ei lopu kunto ihan heti kesken, ja jaksaa painaa..

Konan koo
Viestit: 691
Liittynyt: 28.11.2005

Re: Haussa pirteä lajike

ViestiKirjoittaja Konan koo » 27.5.2019 10:01

Empiirisen tutkimukseni mukaan toi on aika bueno...

https://www.ilovegrowingmarijuana.com/love-potion-no-1/
So far, so good, so what?

Charly
Viestit: 59
Liittynyt: 27.6.2005

Re: Haussa pirteä lajike

ViestiKirjoittaja Charly » 30.5.2019 1:43

Muija tykkää desert diesel ja ite ehottasin Amherst Sour Diesel tohon tarvii jo kyllä toleja muuten vaan jännittää :lol:
Jaa-a kattoppa oisko nää diesselit sit sexi butia.. :think:

psyphish
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 3007
Liittynyt: 15.3.2010

Re: Haussa pirteä lajike

ViestiKirjoittaja psyphish » 30.5.2019 10:35

Charly kirjoitti:Muija tykkää desert diesel ja ite ehottasin Amherst Sour Diesel tohon tarvii jo kyllä toleja muuten vaan jännittää :lol:
Jaa-a kattoppa oisko nää diesselit sit sexi butia.. :think:


Desert ja Amherst oli molemmat ihan kivoja kasvattaa, en kyllä muista vaikutuksista mitään.

Avatar
edward_hitinmäki
1 tähti
1 tähti
Viestit: 366
Liittynyt: 9.6.2015

Re: Haussa pirteä lajike

ViestiKirjoittaja edward_hitinmäki » 30.5.2019 12:45

Tähän olisi antaa kolme lajiketta; Mango Haze, Lemon Haze ja NYC Diesel. Mikään näistä ei taida olla enää tämän päivän trendilajikkeita, mutta olen nauttinut jokaisen voimakkaasta ja vimmaisesta päähän menevästä hilpeästä ja euforisesta yläpilvestä. Pilvi on ollut erittäin sosiaalinen ja jollain lailla primitiivisen kehollinen, jolloin keskustelu eri ihmisten kanssa on ollut miellyttävää ja tanssiminen hypnoottisen biitin tahtiin on tuntunut todella hyvältä. Omia positiivisia kokemuksia tosin saattaa värittää käyttökokemuksen setting - olen näitä poltellut pääasiassa parikymppisenä Euroopan reilimatkoilla ja lomaillessa eli stressivapaassa ilmapiirissä, hyvässä seurassa ja hilpeissä tunnelmissa. Kaikkia pitäisi kyllä päästä kokeilemaan vielä uudestaan.

kynäniska
Viestit: 297
Liittynyt: 7.5.2015

Re: Haussa pirteä lajike

ViestiKirjoittaja kynäniska » 30.5.2019 15:10

Kaikki budit käy mulla suoraan varteen. Muijaki kutsuu luonnon viagraksi.

Durban poison ehkä lähinnä piriä, ilman katkarapu efektiä, u know :doh:
Yks suunta ja se on eteenpäin

Avatar
goshjeepers
Viestit: 38
Liittynyt: 9.4.2019

Re: Haussa pirteä lajike

ViestiKirjoittaja goshjeepers » 30.5.2019 18:24

Mielestäni ollaan lähtökohtaisesti jo väärillä jäljillä, jos kannabiksesta piristäviä vaikutuksia haetaan. Tarkkailuun oma terveys ja elämänvalinnat ennen, kun alkaa potenssia hakemaan kannabislajikkeista. Annostuksella on myös suuri merkitys. Ei kukaan oo niin superhitsari, että kunnon sohvanpohjajumeissa jaksais jumpata kumppanin kanssa. :lohtu:

Oikeassa ilmapiirissä, hyvin levänneenä ja maistuvalla aamiaisella varustettuna on tuntunut tavattoman energiseltä ja seksuaaliviritteiseltä hatsien jälkeen, mutta siinä on ollut jo niin monta muuttujaa, etten voi lajikekohtaiseksi lupailla.
Adamissa ensimmäiset(paikan päällä) polttelut kera Maui Haze:n oli kyllä poikkeuksellisen virkistävä kokemus. Siinäkin varmaan otettu sen verran varovasti henkosia paperikartiosta, että toimintakyky ja lämpimät muistikuvat säilyivät.

http://www.leafly.com/iin on tosi hyvin kerätty ihmisten subjektiivisia käyttökokemuksia eri lajikkeista. Lajikehausta advanced filterillä energisyyden ruksaaminen tuo pintaan lähinnä sativat ja hazet. Lemon-, super silver-, amnesia- ja ghost train haze vaikuttavat arvostelujen perusteella kaikki erittäin lupaavilta haettuun tarkoitukseen.
Sitä saa mitä ei ees tilaa.

Rare_Leaves
Viestit: 132
Liittynyt: 29.2.2016

Re: Haussa pirteä lajike

ViestiKirjoittaja Rare_Leaves » 30.5.2019 21:52

goshjeepers kirjoitti:Mielestäni ollaan lähtökohtaisesti jo väärillä jäljillä, jos kannabiksesta piristäviä vaikutuksia haetaan


Höpönlöpön. Saanen esittää eriävän mielipiteeni. :guru:

Ei ne vanhat masterit aikoinaan, kasvatusta turhaan sanoneet taiteeksi. Oikeat lajikkeet ja ehkä niiden fenot, kasvin kannalta "täydellinen" kasvukausi sekä optimaalinen katkaisu ajankohta. Noilla pötkii jo melko pitkälle ja sinne illan menuun saa jo muutakin kuin mässyt ja sohvan unen kera.

Aiheeseen vielä, joku jo mainitsi NYCD jonka voin myös allekirjoittaa. Todella piristävää, se voisi olla yksi hyvä teille. Lajikkeita tosiaan riittää maailmassa joten ei muuta kuin ottamaan selkoa ja kokeilemaan niitä mitä mainostetaan "piristäviksi". Yleensähän noi on sativa-juttuja, mutta nykyajan hybridit voi tuoda myös aika mielettömiä ylläreitä tän saralla.

Viime viikonloppuna just paljastin tuollaiselle kauniimman osapuolen edustajalle että nyt tuli osuttua puolivahingossa pieneen jackpottiin. Risteytys joka pistää panettamaan kuin pupua kevätkiimassa. Kesän aikana testataan vielä paremmin oliko vain feno-kohtaista ja syksyllä edetään tilanteen mukaan, mutta näitä on tulossa jokatapauksessa. (Äijät siellä varmaan arvaa mitä tuli kun tämän kerroin... Saatanan tuiman katsee saattelemana "Ai, enkse ollukkaan vaan mä!?!") :lol:

Avatar
edward_hitinmäki
1 tähti
1 tähti
Viestit: 366
Liittynyt: 9.6.2015

Re: Haussa pirteä lajike

ViestiKirjoittaja edward_hitinmäki » 31.5.2019 0:04

goshjeepers kirjoitti:Mielestäni ollaan lähtökohtaisesti jo väärillä jäljillä, jos kannabiksesta piristäviä vaikutuksia haetaan.


Olen kyllä vahvasti eri mieltä.

Itse haen useimmiten piristävää ja fokusoitunutta olotilaa, joka kuitenkin vie mielen hieman vinksalleen hauskalla tavalla. Pidän pilvestä, jossa aistit ja kehollisuus korostuu ja mieli tulkitsee ja assosioi aistimellista informaatiota tavanomaisesta poikkeavalla tavalla. Tällöin on mukava bodailla, venytellä, saunoa, rakastella, mennä taidemuseoon, keikalle, tavata ystäviä, olla juhlissa tai ihan vaan nauttia omasta kehollisesta läsnäolosta tässä maailmassa.

Ymmärrän myös indica-miehiä joille polttelun pääasiallinen tarkoitus on rentoutuminen ja stressistä vapautuminen, mutta näen tämän enemmän lääkekäyttönä ja mielenterveyden hoitamisena kuin luovana virkistyskäyttönä.

kynäniska
Viestit: 297
Liittynyt: 7.5.2015

Re: Haussa pirteä lajike

ViestiKirjoittaja kynäniska » 1.6.2019 6:03

Juu, eikös tässä etsitty pirteää lajiketta eikä pirteää oloa. Harvoin budi vain piristää, mukana tulee kaikenlaisia tuntemuksia.
Yks suunta ja se on eteenpäin

Manalismiles
Viestit: 307
Liittynyt: 28.5.2016

Re: Haussa pirteä lajike

ViestiKirjoittaja Manalismiles » 1.6.2019 7:56

Acelta Panama, Bangi Haze, CBG Destroyer jne.
take it acid is


Palaa sivulle “Hamppulajikkeet”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija