Vaporisaattorit

Bongit, piiput, ruokaohjeet jne.
Probet
Viestit: 19
Liittynyt: 7.11.2017

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja Probet » 26.10.2018 16:54

Mistä nykyään kannattee tilata vapo ?

murmuuri
Viestit: 10
Liittynyt: 23.7.2016

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja murmuuri » 26.10.2018 17:17

Itse tilasin kotivapoksi vaposhopista vapor genie classic -piippuvapon, 50e. Pieni, kulkee mukana, idioottivarma toiminta (lämmitetään sytkärin liekillä), ei akkuja, sähköä, piuhoja tms. paskaa. Ainoat kuluvat osat on bongiritilä. Toimii ulkonakin mutta vain jos ei ole tuulinen sää ja on joku stealth mesta jossa saa rauhassa vapotella (on suht epäilyttävän näköistä puuhaa). Multa löytyy myös venus vapo mutta ei tule enää koskaan käytettyä kun ei jaksa sitä säätöä ja odottelua tohon verrattuna.

larvala
Viestit: 32
Liittynyt: 10.9.2004

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja larvala » 5.12.2018 0:01

Mistä tilaatte höyrystimien varaosia?

Arizer solon höyryputke(t) onnistuin rikkomaan "karstoja" nyppiessä jne. :)
Kiinasta lähtisi parilla eurolla per imu-putki (suukappale), mutta pitääkö noita lasiputkia tilatessa kuumotella sen kummemmin?
Suomikaupoissa samat sitten tuntuu olevan sen 10e kpl.

Avatar
pajari kunkkinen
Viestit: 169
Liittynyt: 3.11.2011

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja pajari kunkkinen » 5.12.2018 23:08

larvala kirjoitti:Mistä tilaatte höyrystimien varaosia?

Arizer solon höyryputke(t) onnistuin rikkomaan "karstoja" nyppiessä jne. :)
Kiinasta lähtisi parilla eurolla per imu-putki (suukappale), mutta pitääkö noita lasiputkia tilatessa kuumotella sen kummemmin?
Suomikaupoissa samat sitten tuntuu olevan sen 10e kpl.


kait ne nyky päivinä tilailee internetistä niit varaosia.

jos et kerran tilaile internetistä, mitään laitonta. en näe mitään syytä jotta et voisi tilailla lasi putkia..
a sweet/menthol taste offering a relaxing effect but also leaves your mind feeling energetic.

harmaahukka
Viestit: 6
Liittynyt: 19.12.2018

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja harmaahukka » 9.1.2019 17:23

Kenelläkään kokemusta dry herb vaposta "DaVinci IQ"? Vuosikausien nikovapottelun seurauksena nurkissa pyörii laatikoittain vaporoinaa, kuten kyseisen laitteen käyttämiä 18650 akkuja. Yleensähän näissä puuhissa on laskettava koko "logistiikka" mukaan hankkeeseen ja akut ovat peruskulutustavaraa ja samalla myös yksi iso kuluerä. Siksipä kaikki synergia kannattaisi käyttää hyväksi. Savua eivät loppuunrääkätyt keuhkot enää kestä.

Muuten kääntyisi mieli Mightyn tai PAX3:n suuntaan, mutta tuo vaihdettava akku - kerta kaikkiaan hyvä ominaisuus. Etenkin kun niitä ja latureita piisaa jo valmiiksi.

https://www.davincivaporizer.com/iq-vaporizer/

Manalismiles
Viestit: 282
Liittynyt: 28.5.2016

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja Manalismiles » 10.1.2019 10:40

Toi Iq on kuulemma ihan hyvä peli, mutta sisältää kaikkea helposti katoavaa roinaa jne. Hommaa Arizer Go. Höyryn maku viimosen päälle, helppo pitää lasiputket puhtaana ja vaihdettavia akkuja saa. meikällä ollut yli puol vuotta käytössä ja mitään moitetta en löydä, vertailukohtaa löytyy mm. Boundless cfx jne.
take it acid is

Tommy Bong
Viestit: 15
Liittynyt: 10.11.2018

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja Tommy Bong » 10.1.2019 17:00

Itse en voi muuta kun suositella Venustai tai apolloa. Molemmista ensimmäiset versiot käytössä, apolloa joutui yhteen vaiheeseen vähän itse korjailemaan mutta Venus on höyrynnyt jo yli 5 vuotta :D akku kestää vieläkin mainiosti, ainoa mitä olen vaihtanut on pesä ja letku koska olen laiska ja en jaksanut enää ruveta putsailemaan. Edes polttimoa en ole vaihtanut, ehkä pitäis pikkuhiljaa kun pitää semmosta "sirinää". :think: Muuten kyllä iso peukku. Säikähdin jo että pulju meni konkkaan, kun ei sivuja enää löytynyt eikä s-postiin vastattu, mutta nyt löyty jo uudet sivutkin. MLFB oli myös jossain vaiheessa käytössä, oli ihan ok laite myös, muttei apollolle vedä vertoja.

Ainiin ja ISO peukku kotimaisuudesta, ja puun käytöstä. Myös puinen kosketuspaneeli oli aika hifi :D

harmaahukka
Viestit: 6
Liittynyt: 19.12.2018

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja harmaahukka » 13.1.2019 11:53

Kiitos vinkeistä - tarjousjahti käynnissä :) Suomi-tuote periaatteessa (ei nationalistisessa mielessä, mutta lähikauppahengessä) olisi kyllä paras, mutta tekee hiukka tiukkaa budjetin kanssa. Azizerin karvalakkimalli Solo näkyy näemmä sen kuin pysyvän myynnissä - siitä hyvä, ettei ole turhia tingeltangeleita, hintakin alle satasen ilman postikuluja.

Hieman ot, mutta mikähän lakisääteinen kuivatuote olisi sopiva vapon testausmateriaali vaikka miekkahihojen pihamaalla? Siis suunnilleen samaan tapaan vapossa käyttäytyvä kuin foorumimme lempiyrtti. Salvia? Entä muita? (edit: siis lämpötilan suhteen - monille legalisoiduille yrttirouheille +190 on liikaa)

kudash
Viestit: 2
Liittynyt: 3.1.2019

Re: Vaporisaattorit

ViestiKirjoittaja kudash » 19.1.2019 16:04

Mielenkiintoinen tutkimus kolmen vuoden takaa koskien muutaman vaporisaattorin hyötysuhdetta lääkekannabiskäytössä. Vertailussa Arizer Solo nousi hyötysuhteessa selkeästi yli Volcanon, Plentyn ja Da Vincin.

https://journals.plos.org/plosone/artic ... AwVgICrqHQ

Itsellä on Solo II ollut vuoden käytössä ja voi todeta, että se on parempi kuin aiemmin käytössä ollut Flowermate. Parempi mm. höyryn tuotossa ja juurikin tuossa vaikuttavien ainesosien talteenotossa.

Mitä vaihtoehtoisiin höyrystettäviin yrtteihin tulee niin on tullut höyrystettyä Damianaa, Sinilummetta (blue lotus), Klip daggaa, piipputupakkaa, itse kasvatettua Rustica-tupakkaa, kärsimyskukkaa ja laventelia. Näistä tuo piipputupakka, Rustica, laventeli ja Damiana ehkä joten kuten tuottavat höyryä, mutta ei kovin kummoisesti. Jostain luin, että muutama tippa e-nesteistä tuttua VG-nestettä näiden sekaan lisää höyrymäärää. Vaikutukset on taas eri asia, ei siis verrattavissa ykkösyrttiin. :mrgreen:


Palaa sivulle “Niksinurkka”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija