Green Dragon

Bongit, piiput, ruokaohjeet jne.
lääkkeenäkäyttäjä
Viestit: 240
Liittynyt: 25.12.2012

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja lääkkeenäkäyttäjä » 12.3.2017 23:18

Dekarboksyloinnin jälkeen kasvimateriaali mahdollisimman kuivana vahvaan etanoliin.
Jos materiaali on märkään ennen tätä vaihetta. On varattava riittävästi aikaa lämpötilan hallittuun nousuun ja materiaalin tasaiseen sekoitteluun, että saadaan lähes kaikki kosteus laimentamasta etyylialkoholikylpyä.

Kuivattaminen märästä kuivaksi vaatii aikaa ja jatkuvaa liesituulettimen päällä oloa, mutta lähtömateriaalin uutaminen runsaassa vedessä pari, kolme kertaa saa lopputuotteessa turhan klorofyylin, eli lehtivihreän ja valtaosan ravinteista liukenemaan viemäriin kaadettavaan veteen. Ensimmäisten uutosvaiheiden avulla saa siis paljon ylimääräistä lopputuotetta "pilaavaa" pois, parantaen merkittävästi lopputuloksen makua.

Täällä ollaan jaettu paljon reseptejä, joissa haihdutettaan liuotin osittain pois. Johon halutut ainesosat on reaktiossa liuenneena, eli etyylialkoholiin. Liuosta on haihdutettu pois lämmön ja avonaisen pannun / kattilan avulla.

Onko kukaan kokeillut tislata alkoholia talteen uusiokäyttöä varten ja mitä tislauslämpötila (78,4 c) tekee vihreän kullan vaikuttaville ainesosille Green Dragonissa?
Hypoteesi, että tinctuurassa olisi jäljelle lääkinnälliset halutut ainesosat, jotka ovat alkoholin sijasta tässä tapauksessa vesiliuoksessa. Erottuneena kenties?

Prosessin jatkojalostamisesta tähän tyyliin ei ole löytänyt tietoa webistä. Muilla ei varmaan ole tullut mieleen hifistellä :eiei

omaapu
Viestit: 39
Liittynyt: 13.7.2016

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja omaapu » 4.4.2017 12:37

Onko tuolla uunissa käyttämisellä prosessin kannalta kuinka suuri merkitys? Oli lauantaina tarkoitus pistää lohikäärmettä pulloon, mutta uunia ei silloin ole mahdollista käyttää... Ja varmaan kukka grindattuna muhimaan mieluummin kuin nuppuina?

vihreekuula
Viestit: 113
Liittynyt: 21.12.2014

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja vihreekuula » 4.4.2017 13:36

Itse innostuin tekemään dabia 80% kanssa hasasta ja kysyisin täällä pari kysymystä kun sama valmistusmetodi kuitenkin. Jos kellään olisi tietoa kemiasta

Paljonko on alkoholin rasvakylläisyys? Eikö teoriassa jo paljon pienempi määrä kuin täällä suositeltu 50cl/10g toimi? Itse tein ekalla kerralla noin 10cl/5g ja nyt toisella kerralla 30cl/50g.

Entä tuo liuotuksen kesto? Eikö alkoholi oli kuitenkin todella vahva myrkky, varsinkin 80%, joten tarvitseeko sitä oikeasti liottaa useampaa viikkoa? Edes päivää? Jos miettii jo Jaakontaikaa, joka varistaa kukkivasta kasvista kaiken hartsin pinnalta muutamassa sekunnissa, niin tarvitseeko tässä muka oikeasti viikkoja?

Itse tehnyt hasasta paremman maun ja pienemmän massan vuoksi. Voiko tässä olla eroa kukkaan verrattuna? On ainakin kuivempaa ja tiiviimpää sekä "mutautuu" jo muutamassa minuutissa

Avatar
edward_hitinmäki
1 tähti
1 tähti
Viestit: 366
Liittynyt: 9.6.2015

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja edward_hitinmäki » 9.4.2017 15:04

omaapu kirjoitti:Onko tuolla uunissa käyttämisellä prosessin kannalta kuinka suuri merkitys? Oli lauantaina tarkoitus pistää lohikäärmettä pulloon, mutta uunia ei silloin ole mahdollista käyttää... Ja varmaan kukka grindattuna muhimaan mieluummin kuin nuppuina?


THC on vain pieniltä osin aktiivisessa muodossa ilman lämmitystä. Katso edelliseltä sivulta kaavioista lämmitysajat ja niiden vaikutus. Jauhettuna liukenee tehokkaammin.

vihreekuula kirjoitti:...Entä tuo liuotuksen kesto? Eikö alkoholi oli kuitenkin todella vahva myrkky, varsinkin 80%, joten tarvitseeko sitä oikeasti liottaa useampaa viikkoa? Edes päivää? Jos miettii jo Jaakontaikaa, joka varistaa kukkivasta kasvista kaiken hartsin pinnalta muutamassa sekunnissa, niin tarvitseeko tässä muka oikeasti viikkoja?


Minulla ei ole tästä tieteellistä faktaa, mutta luulen että pirtun kanssa puhutaan minuuteista jolloin suurin osa kannabinoideista on liuennut alkoholiin. 80% alkoholilla parin päivän liuotuksen jälkeen juoma tuntui toimivan jo erittäin hyvin. Ensimmäisellä kerralla liuotin noin viikon ja toisella kerralla meni viisi viikkoa, kun en ehtinyt laittaa eforttia homman loppuunsaattamiseksi.

Raaka-aineet olivat erilaiset ja viimeistelin juoman eri tavoin. Ensimmäisellä kerralla laitoin sokeria, joka oli ilmeisesti virhe, sillä se sai lasin reunaan muodostumaan öljyisen tahmaisen reunuksen. Jälkimmäisellä kerralla mahdollisesti pidemmän liuotuksen takia pullon pohjalle muodostui paksu kerros trikomimössöä. Trikomimössöinen green dragon taas tuntuu stydimmältä kuin ensimmäiset shotit, vaikka olen aina ravistanut juoman huolella ennen kaatamista.

Avatar
Tapionpoika
2 tähteä
2 tähteä
Viestit: 1986
Liittynyt: 29.1.2008

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja Tapionpoika » 9.4.2017 19:36

Kaveri käynee huhtikuun aikana Eestissä, pyysin tuomaan pikkupullon 80-volttista nyt kun sattuu kasvien kaato suht hyvin samalle ajankohdalle. Trimmeistä sitten ekaa dragon-satsia koittamaan.
"I, as a responsible adult human being, will never concede the power to anyone to regulate my choice of what I put into my body, or where I go with my mind. From the skin inwards is my jurisdiction." ~ Alexander Shulgin

vihreekuula
Viestit: 113
Liittynyt: 21.12.2014

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja vihreekuula » 10.4.2017 13:35

edward_hitinmäki kirjoitti:
vihreekuula kirjoitti:...Entä tuo liuotuksen kesto? Eikö alkoholi oli kuitenkin todella vahva myrkky, varsinkin 80%, joten tarvitseeko sitä oikeasti liottaa useampaa viikkoa? Edes päivää? Jos miettii jo Jaakontaikaa, joka varistaa kukkivasta kasvista kaiken hartsin pinnalta muutamassa sekunnissa, niin tarvitseeko tässä muka oikeasti viikkoja?


Minulla ei ole tästä tieteellistä faktaa, mutta luulen että pirtun kanssa puhutaan minuuteista jolloin suurin osa kannabinoideista on liuennut alkoholiin. 80% alkoholilla parin päivän liuotuksen jälkeen juoma tuntui toimivan jo erittäin hyvin. Ensimmäisellä kerralla liuotin noin viikon ja toisella kerralla meni viisi viikkoa, kun en ehtinyt laittaa eforttia homman loppuunsaattamiseksi.


Näin aattelin itsekin, että vähintään 80% kannabinoideista imeytyy muutamassa minuutissa. On se sen verran tujua varsinkin.

Loppujen lopuksi kun tein niin pakko sanoa, että en huomannut eroa. Ekalla kerralla liuotin viikonlopun yli (3-5pv) ja toisella kerralla vajaa 24 tuntia ja molemmilla kerroilla tuli prosentuaalisesti yhtä paljon valmista tuotetta. Vahvuudessakaan en huomannut eroa, mutta paha se on sohvan pohjalta sitä analysoida

omaapu
Viestit: 39
Liittynyt: 13.7.2016

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja omaapu » 4.5.2017 14:45

Onko kukaan koittanut kuivata yrttiä vielä viinassaliottamisen jälkeen? Pöhiseekö vielä vapossa? :pimp:

hampuuuusi
Viestit: 161
Liittynyt: 21.10.2007

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja hampuuuusi » 5.5.2017 9:13

Kyllö se tavara siinä 80 % litkussa menee sen näköiseksi, että ei sitä paljon enää tee mieli polttaa.

Avatar
edward_hitinmäki
1 tähti
1 tähti
Viestit: 366
Liittynyt: 9.6.2015

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja edward_hitinmäki » 5.5.2017 18:15

Ei siitä enää vapoon ole, mutta viinaisesta kasvimateriaalista voi keittää tuhdit kaakaot ja vielä tämän jälkeen syödä.

vihreekuula
Viestit: 113
Liittynyt: 21.12.2014

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja vihreekuula » 18.5.2017 23:00

Uskaltaisin väittää, että siitä on johonkin. Liuotin viikon viimeisellä kerralla ja kiusaus oli liian suuri niin piti kuivattaa jätökset ja odottaa viinan haihtuvan. Kokeilimme 3 kaverin kesken aamusauhuiksi ja kaikkien hämmästykseksi se toimi. Tuli todella selvä, rauhallinen ja mietteliäs pilvi. Huomattavasti miedompi. Veikkaan, että jotkin muut kannabinoidit eivät liukene :think:

Ei sitä kyllä montaa kertaa polttaisi, sen verran makiaa oli :D

Avatar
edward_hitinmäki
1 tähti
1 tähti
Viestit: 366
Liittynyt: 9.6.2015

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja edward_hitinmäki » 8.6.2017 11:30

vihreekuula kirjoitti:Uskaltaisin väittää, että siitä on johonkin. Liuotin viikon viimeisellä kerralla ja kiusaus oli liian suuri niin piti kuivattaa jätökset ja odottaa viinan haihtuvan. Kokeilimme 3 kaverin kesken aamusauhuiksi ja kaikkien hämmästykseksi se toimi. Tuli todella selvä, rauhallinen ja mietteliäs pilvi. Huomattavasti miedompi. Veikkaan, että jotkin muut kannabinoidit eivät liukene :think:

Ei sitä kyllä montaa kertaa polttaisi, sen verran makiaa oli :D


Varmasti osa kannabinoideista jää liukenematta ja jos kuivasit viinaiset kasvimateriaalit sellaisenaan niin myös haihtuneen viinan seasta materiaalin pintaan on jäänyt viinan sekaan liuenneita kannabinoideja.

Itse tosiaan keitän viinaisesta materiaalista varsin tuhdit kaakaot, joista höyryttelen alkoholin pois. Viimeksi laitoin nämä pari käsittelyä kokeneet materiaalit pakkaseen ja seuraavalla kerralla ajattelin leipoa kahden gd-setin kasvimateriaalista vielä jonkinlaisen kakun. Täytyy katsoa irtoaako varsin runsaasta lehti- ja kukkamateriaalista enää mitään muuta kuin kuituja ruoansulatusjärjestelmään.

Ps. On väkevän virolaisen hinta noussut. Vuosi sitten maksoin 11e / 0,5l ja nyt oli jo 19e / 0,5l. Täytyy kohta lähteä WizzAirilla hakemaan Gdanskin Lidlistä puolalaista pirtua.

vihreekuula
Viestit: 113
Liittynyt: 21.12.2014

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja vihreekuula » 19.6.2017 9:45

Hetkonen :think: 19e puolesta litrasta? Voi prkl. Just suunnittelin omaa reissua. Kohta on halvempaa hakea apteekista 100% :D (Vai mikä lie 96% oli kun korkin avaa..)

zeipp
Viestit: 109
Liittynyt: 15.4.2009

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja zeipp » 19.6.2017 12:58

Oma toimivaksi havaittu resepti menee näin.

Hanki isosuinen lidlin appelsiinimehupullo jossa pontikkaa pullon kaulaan asti.

Lisää pulloon varret, lehdet ja kukkaa niin paljon kun raaskit.

Sekoittele kunnolla aina kun kerkeät ja säilytä pakkasessa.

Kun aikaa on kulunut noin kuukausi, ongi kasvimateriaali pullosta pois ja purista käsin viimeisetkin mehut esim neliönmuotoiseen muovirasiaan josta ne saa kaadettua helposti takaisin pulloon.

Ja sitten ei muutakun rai rai! Sellaista tököttiö tulee, että tätä pulloa ei saa juoduksi illan aikana isommallakaan porukalla :D
Life is a gamble.

Avatar
lizzy
Viestit: 507
Liittynyt: 31.8.2014

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja lizzy » 10.9.2017 16:09

Tein tinktuuraa käyttäen raaka-aineena kokonaisen nortin. Uuniin ensin, 120 astetta ja tunti. Jäähdytys ja kaikki purkkiin ja 80% viru valge sekaan. Kaksi viikkoa liotin ja nyt se on pullotettu. Maku on aika kamala. Tosin lievenee aikaa myöten, puolen vuoden kuluttua on jo vähän pehmeämpi maku ja ensi kesänä lähes hyvä. Annostuksesta voi sanoa että 2 ml vie aika lujaa, 1 ml riittää kivunlievitykseen ja unilääkkeeksi. Laitoin kasvin osat uudelleen liotukseen, saa nähdä vieläkö niistä jotain irtoaisi?
Sans logique

CFL_Closet
Viestit: 318
Liittynyt: 21.12.2012

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja CFL_Closet » 10.9.2017 16:42

lizzy kirjoitti:Tein tinktuuraa käyttäen raaka-aineena kokonaisen nortin. Uuniin ensin, 120 astetta ja tunti. Jäähdytys ja kaikki purkkiin ja 80% viru valge sekaan. Kaksi viikkoa liotin ja nyt se on pullotettu. Maku on aika kamala. Tosin lievenee aikaa myöten, puolen vuoden kuluttua on jo vähän pehmeämpi maku ja ensi kesänä lähes hyvä. Annostuksesta voi sanoa että 2 ml vie aika lujaa, 1 ml riittää kivunlievitykseen ja unilääkkeeksi. Laitoin kasvin osat uudelleen liotukseen, saa nähdä vieläkö niistä jotain irtoaisi?

Tässä lähiaikoina olisi itsellänikin aikeissa valmistaa samalla menetelmällä Green Dragonia. Kysynpä siis uunittamisesta sen verran, että miten teit sen? Eli laitoitko vaan matskut uunipellille ilman peittelyä, vai uuni vuokaan ja foliota päälle, niin ettei vaikuttavia aineita höyrysty pois? Ja piditkö pakastimessa vai jossain muualla viina-yrtti seosta aineiden liukenemisen ajan?

Avatar
lizzy
Viestit: 507
Liittynyt: 31.8.2014

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja lizzy » 10.9.2017 19:57

Uunia varten tein foliosta pussin jonka taittelin kiinni. Toimii yhtälailla jos laittaa vuokaan ja peittää sen foliolla. Kasvimateriaalin on oltava rapisevan kuivaa. Sitä ei tarvitse grindata, mä jätän peukalonpään kokoisiksi kukat, lehdet saa olla sellaisenaan, varret parin sentin pätkiksi. Uunimittari on hyvä olla olemassa. Ensin uuni kuumaksi, kasvit sisään, lämpötilaa voi olla tarpeen tarkkailla. Tunnin kuluttua paketti ulos ja sen annetaan jäähtyä huoneenlämpöön. Tämä voi saada keittiön tuoksahtamaan, itse peitin hajut paistamalla vähän sipulia pannulla. Purkki oli ihan vaan keittiön kaapissa, pari-kolme kertaa ravistelu per päivä viikosta kahteen. Ei tämä mitään rakettitiedettä ole kun mäkin saan tehtyä toimivaa lääkettä. Tuo dekarboksylointi on se tärkein vaihe jotta tinktuura onnistuisi. Kai siinä voi käyttää muutakin lämpötila/aika yhdistelmää mutta kun tämä on kahtena vuotena osoittautunut toimivaksi niin tällä jatkan.
Viimeksi muokannut lizzy, 11.9.2017 13:43. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Sans logique

CFL_Closet
Viestit: 318
Liittynyt: 21.12.2012

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja CFL_Closet » 11.9.2017 11:50

Kiitos nopeasta ja selkeästä vastauksesta! Näillä mennään ja hyvää tulee! :)

Avatar
lizzy
Viestit: 507
Liittynyt: 31.8.2014

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja lizzy » 21.9.2017 12:10

lizzy kirjoitti:Uunia varten tein foliosta pussin jonka taittelin kiinni. Toimii yhtälailla jos laittaa vuokaan ja peittää sen foliolla. Kasvimateriaalin on oltava rapisevan kuivaa. Sitä ei tarvitse grindata, mä jätän peukalonpään kokoisiksi kukat, lehdet saa olla sellaisenaan, varret parin sentin pätkiksi. Uunimittari on hyvä olla olemassa. Ensin uuni kuumaksi, kasvit sisään, lämpötilaa voi olla tarpeen tarkkailla. Tunnin kuluttua paketti ulos ja sen annetaan jäähtyä huoneenlämpöön. Tämä voi saada keittiön tuoksahtamaan, itse peitin hajut paistamalla vähän sipulia pannulla. Purkki oli ihan vaan keittiön kaapissa, pari-kolme kertaa ravistelu per päivä viikosta kahteen. Ei tämä mitään rakettitiedettä ole kun mäkin saan tehtyä toimivaa lääkettä. Tuo dekarboksylointi on se tärkein vaihe jotta tinktuura onnistuisi. Kai siinä voi käyttää muutakin lämpötila/aika yhdistelmää mutta kun tämä on kahtena vuotena osoittautunut toimivaksi niin tällä jatkan.

Jatkan vielä tästä. En heittänyt kasveja pois ensimmäisen liotuksen jälkeen, vaan laitoin uudestaan likoamaan. Tästä tuli sama määrä desilitroina, mutta heikompaa. Haihdutin vesihauteessa suurimman osan alkoholista pois ja lopputuloksena on yksi desilitra tinktuuraa. Testaan vaikutuksen tuonnempana.
Sans logique

Avatar
lizzy
Viestit: 507
Liittynyt: 31.8.2014

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja lizzy » 9.10.2017 16:42

lizzy kirjoitti:
lizzy kirjoitti:Uunia varten tein foliosta pussin jonka taittelin kiinni. Toimii yhtälailla jos laittaa vuokaan ja peittää sen foliolla. Kasvimateriaalin on oltava rapisevan kuivaa. Sitä ei tarvitse grindata, mä jätän peukalonpään kokoisiksi kukat, lehdet saa olla sellaisenaan, varret parin sentin pätkiksi. Uunimittari on hyvä olla olemassa. Ensin uuni kuumaksi, kasvit sisään, lämpötilaa voi olla tarpeen tarkkailla. Tunnin kuluttua paketti ulos ja sen annetaan jäähtyä huoneenlämpöön. Tämä voi saada keittiön tuoksahtamaan, itse peitin hajut paistamalla vähän sipulia pannulla. Purkki oli ihan vaan keittiön kaapissa, pari-kolme kertaa ravistelu per päivä viikosta kahteen. Ei tämä mitään rakettitiedettä ole kun mäkin saan tehtyä toimivaa lääkettä. Tuo dekarboksylointi on se tärkein vaihe jotta tinktuura onnistuisi. Kai siinä voi käyttää muutakin lämpötila/aika yhdistelmää mutta kun tämä on kahtena vuotena osoittautunut toimivaksi niin tällä jatkan.

Jatkan vielä tästä. En heittänyt kasveja pois ensimmäisen liotuksen jälkeen, vaan laitoin uudestaan likoamaan. Tästä tuli sama määrä desilitroina, mutta heikompaa. Haihdutin vesihauteessa suurimman osan alkoholista pois ja lopputuloksena on yksi desilitra tinktuuraa. Testaan vaikutuksen tuonnempana.

No niin, nyt tiedän enemmän. Tästä tuli täysin toimivaa, mutta hieman eri tavalla kuin ensimmäisen kierroksen tinktuurasta. Siinä ensi liotuksen tuotteessa korostui kova body high, tässä toisessa sitä ei ole nimeksikään. Kivunlievitysominaisuudet ovat yhtä hyvät. Katson tämän uudelleen liottamisen kannattavaksi. Jätin viinaiset kasvinosat suljettuun astiaan. Ajattelin testata tuonnempana että saisiko tuosta vielä voita tai kaakaota tehtyä.
Sans logique

Avatar
lizzy
Viestit: 507
Liittynyt: 31.8.2014

Re: Green Dragon

ViestiKirjoittaja lizzy » 1.11.2017 19:39

lizzy kirjoitti:
lizzy kirjoitti:
lizzy kirjoitti:Uunia varten tein foliosta pussin jonka taittelin kiinni. Toimii yhtälailla jos laittaa vuokaan ja peittää sen foliolla. Kasvimateriaalin on oltava rapisevan kuivaa. Sitä ei tarvitse grindata, mä jätän peukalonpään kokoisiksi kukat, lehdet saa olla sellaisenaan, varret parin sentin pätkiksi. Uunimittari on hyvä olla olemassa. Ensin uuni kuumaksi, kasvit sisään, lämpötilaa voi olla tarpeen tarkkailla. Tunnin kuluttua paketti ulos ja sen annetaan jäähtyä huoneenlämpöön. Tämä voi saada keittiön tuoksahtamaan, itse peitin hajut paistamalla vähän sipulia pannulla. Purkki oli ihan vaan keittiön kaapissa, pari-kolme kertaa ravistelu per päivä viikosta kahteen. Ei tämä mitään rakettitiedettä ole kun mäkin saan tehtyä toimivaa lääkettä. Tuo dekarboksylointi on se tärkein vaihe jotta tinktuura onnistuisi. Kai siinä voi käyttää muutakin lämpötila/aika yhdistelmää mutta kun tämä on kahtena vuotena osoittautunut toimivaksi niin tällä jatkan.

Jatkan vielä tästä. En heittänyt kasveja pois ensimmäisen liotuksen jälkeen, vaan laitoin uudestaan likoamaan. Tästä tuli sama määrä desilitroina, mutta heikompaa. Haihdutin vesihauteessa suurimman osan alkoholista pois ja lopputuloksena on yksi desilitra tinktuuraa. Testaan vaikutuksen tuonnempana.

No niin, nyt tiedän enemmän. Tästä tuli täysin toimivaa, mutta hieman eri tavalla kuin ensimmäisen kierroksen tinktuurasta. Siinä ensi liotuksen tuotteessa korostui kova body high, tässä toisessa sitä ei ole nimeksikään. Kivunlievitysominaisuudet ovat yhtä hyvät. Katson tämän uudelleen liottamisen kannattavaksi. Jätin viinaiset kasvinosat suljettuun astiaan. Ajattelin testata tuonnempana että saisiko tuosta vielä voita tai kaakaota tehtyä.

Juuh, jos mä jatkan tätä monologiani. Normaaliannos on nyt kolme pipetillistä lasillisessa mehua. Rentouttaa ja vie kivut mennessään. Olen huomannut että tyhjään mahaan otettuna vaikutukset alkavat (minulla) alta tunnissa ja jos taas otan sen syömisen jälkeen, niin saan odotella pari tuntia, joskus kauemminkin. Tätä olen nyt käytänyt lähes päivittäin eikä teho tunnu katoavan mihinkään, ihan kuin toleranssia ei kehittyisi? Olen myös kokeillut kielen alle laitettuna kun sitä mainostetaan ulkomaisilla sivustoilla tinktuuralle sopivaksi käyttötavaksi. Ei toimi mulla. Toki nousee melko vikkelästi, mutta kun se hiipuu yhtä äkkiä kuin olisi höyrystänyt. Kivunhoidon kannalta huonompi ratkaisu verrattuna tähän käyttämääni menetelmään. Näinhän se toimii enemmän samalla tavalla kuin syötynä (space cake tms). Tavoitehan on ollut selvitä koko yö yhdellä annoksella ja se on saavutettu. Nyt mulla on 4 dl tätä ja 0,5 dl pullo kestää toista kuukautta. Tätä olisi tarkoitus käyttää jatkossakin ykkösvaihtoehtona kun tämä on näinkin hyvä aine.
Sans logique


Palaa sivulle “Niksinurkka”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija