Kuva

reijo hillerin niksinurkka

Bongit, piiput, ruokaohjeet jne.
Avatar
msli
Viestit: 59
Liittynyt: 14.1.2009

Re: reijo hillerin niksinurkka

ViestiKirjoittaja msli » 16.11.2009 17:08

reijo hiller kirjoitti:Helppoja reseptejä joulunaikaan ym.



Kasvisgratiini
- 500 g esikypsennettyjä tai nopeasti kypsyviä kasviksia
- sipuli halutessa
- 2 dl kermaa
- 2 dl juustoraastetta: Emmental tai mature cheddar
- valkosipulia, suolaa, pippuria, timjamia

Esikypsennä kasvikset tarvittaessa (tai pidä uunissa tupla-aika). Sekoita muut ainekset, mutta jätä pinnalle hiukan kermaa ja puolet juustoraasteesta. Laita lopuksi nämä pinnalle.
Uunissa noin 225 asteessa 15-25 min.



(
Tästä edelleen helpompi on käyttää suoraan sitä kolmen juuston kermaa valiolta muistaakseni. Ainakin kukkakaalin (ei tarvitse esikypsytystä) kanssa taivaallista. Lisäaineita saattaa kyllä olla jonkin verran...
Raoul Duke: Look, there's two women fucking a polar bear!
Dr. Gonzo: Don't tell me these things. Not now man.

Avatar
SirLaama
Viestit: 270
Liittynyt: 14.9.2010

Re: reijo hillerin niksinurkka

ViestiKirjoittaja SirLaama » 9.10.2010 12:19

reijo hiller kirjoitti:
Nikotiinitonta jatketupakkaa saat kerralla suuremman määrän, kun laitat puruja kahvisuodatinpussiin, pussin kattilaan/astiaan ja kaadat päälle kiehuvaa vettä. Anna hautua noin 15 min, hävitä ihana myrkynruskea "uuteneste" ja laita purut jonnekin kuivahtamaan.


Ite tässä lopetin tupakinpolton neljä päivää sit. Ei mitään ongelmia lopettamisen kanssa, mut haluaisin ehkä joskus vetästä tupakkia, mut nikotiinia en enää kehooni kaipaa. Mulla jäi nyt lopettamisen takia noita hylsyjä yli joihin oon laukonu knasteria, ensimmäisen ja toisen päivän pahimpiin polttotuskiin (no ei niitä voi kuttuu oikeesti tuskiks, pelkkää propagandaa) ja sit jäi myös kaks miltei täyttä massia tupakkaa. Eli siis mistä tiiän varmasti et noista sit kans lähtee ne nikotiinit veks jos aion noin tehdä? Pitäiskö varmuuden vuoks keittää niin kauan ja vaihella vesiä et kunnes ei lähe enää mitään väriä edes karekseista, näin kaite saa varmuuden et kaikki on lähteny.


Sitten ettei ihan kyselyks menis, niin laitetaan vinkkiäkin.
Kuinka lämpätä hasat (peltsi) kätevämmin ku sytkärin kanssa:

1. Laita hellan levy lämpenemään.
2. Aseta levyn päälle pieni pala foliota.
3. Aseta murkula folion päälle.
4. Katsele millon kökkäre päästää vienon savuhattaran (nuukimmat voi pitää päätä sit levyn yllä ja nuuskaista parempiin henkiin tämänkin hattaran)
5. Ota folio pois levyltä (Folio ei oo oikeesti kuuma, voit ottaa reunasta kiinni ja vetästä levyltä, se on niin ohutta et jäähtyy niin nopeaa)
6. Nauti kökkäreen murskaamisen helppoudesta, purista suoraan pesään taikka sit väsärille muun söpellyksen päälle ja möyhi.

Nopeaa, ei palaneita sormia, ei pieniä kovia hasamurusia setissä. Herrasmiesmäisempää, kuin sytkällä lämppäys :mrgreen:

Avatar
Bigg
Viestit: 4
Liittynyt: 24.3.2009

Re: reijo hillerin niksinurkka

ViestiKirjoittaja Bigg » 9.10.2010 14:43

qwp kirjoitti:...

Tämä voi olla portti kannabispiikin käyttöön. Sitten aletaankin piikittää kaikkea muuta sekalaista suoneen,
joten olkaas varovaisesti lapsokaiset (en tarkoita sinua Warewolf) :D.


Hah, Todellakin!

”Jo ensimmäinen kannabispiikki voi tappaa”
-Ville Itälä

:laugh:


Palaa sivulle “Niksinurkka”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija