Kuva

Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?


Vieras

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja Vieras » 16.9.2004 20:42

Minä jäin tavallaan kiinni ulkokasvatuksesta. Tosin sato (kova sato, puolenmetrin puskia jotka eivät edes olleet kukkineen, 14 kpl) oli jo kotona kuivumassa. Taisivat päästä jäljille kun yhdesta tilauksesta takavarikoitiin kaktus ja samass paketissa oli sienikitti ym muuta kivaa.

Vähän varomattomuutta taustalla.

early pearl

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja early pearl » 16.9.2004 20:52

Minä jäin tavallaan kiinni ulkokasvatuksesta. Tosin sato (kova sato, puolenmetrin puskia jotka eivät edes olleet kukkineen, 14 kpl) oli jo kotona kuivumassa. Taisivat päästä jäljille kun yhdesta tilauksesta takavarikoitiin kaktus ja samass paketissa oli sienikitti ym muuta kivaa.

Vähän varomattomuutta taustalla.


Otan osaa kummastellen samalla maamme kohtaloa jos rahavaroja tuhlataan tuollaiseen pikkupoikien vakoiluun.(en nyt tarkoita että olisit pikkupoika, vaan yritin havainnollistaa mielipidettäni)

Vieras

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja Vieras » 16.9.2004 21:35

Olettivat luultavasti minun olevan sekaantunut johonkin isompaan, kun kerran oli niin (heidän mielestään) suuret tilaukset. 100 kpl kaktuksensiementä kuullostaa paperilla suurelta määrältä. Poliisit olivat selvästi pettyneitä tajutessaan napannensa vihreällä linjalla pysyttelevän pikkutekijän.

funkadelicthang'
Viestit: 14
Liittynyt: 17.7.2004

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja funkadelicthang' » 1.10.2004 10:31

osa omista ulkokasveistani meni parempiin suihin jokin aika sitten..
marjamummo tai joku muu kuin eläin oli siirtäny kasvini pois
kyllähän se ottaa päähän,mut onneks on taas budit tulossa löytymättömistä :wink:

jalipaalanen
Viestit: 36
Liittynyt: 27.10.2004

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja jalipaalanen » 17.11.2004 15:06

Joku vuosi takseepäin löytyi Helsingin Lauttasaaresta, siis erittäin tiiviisti asutusta kaupunginosasta, hamppua joka rehotti sellasella tosi ahtaalla puistotilkulla talojen ja autotiren välissä. Ei tietoa kasvattajasta mutta kyllä sillä muistaakseni Hesariin pääsi ja palstatilaa riitti. Oli ne kuulemma puolimetrisiä olleet ne kasvit ennen kun kukaan tajus mitenkään reagoida.
+ let´s get worse

Avatar
hatsi
Viestit: 71
Liittynyt: 5.5.2004

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja hatsi » 11.1.2005 0:24

Kuulin että joku mufasa tai satros oli kasvattanu Kättärin kukapenkissä.
Aika hyvän mestan valinnu. narahtanu tietty... :eiei:

Rokkimies
Viestit: 379
Liittynyt: 15.12.2003

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja Rokkimies » 19.1.2005 13:48

the-odg kirjoitti:Koira on muutenkin hyvä, koska se vainuaa pitkän matkan päästä sellaisia asioita mitä itse ei välttämättä huomaa. Nimenomaan marjamummot ja muut, tietenkin riippuu se hieman koirastakin. Mikään maastonakki tuskin on huippu vartiokoiraPakko kommentoida =) Maastonakki itseasiassa puolustaa omistajansa, ainakin rotukohtaisesti, melko ärhäkästi. Luolakoirana hajuaisti on varsinaisen loistava, niinkuin koirillla yleensä on.
Jäljittämisen opettaminen ja opettaminen yleensä on keskitasoa, koira on fiksu, joskisn ihan sairaan jääräpäinen. Saattaahan se mennä murjottamaankin nurkkaan jos sille suutahtaa, tulee pois vasta ku on pyytänyt anteeksi!

Mutta se että pelottaako sellainen pois ihmisen.no ehkä jos on joku hullumarjastajaeukko tai vielä vainoharhaisempi keski-ikäinen nainen...Murtovarkaan? Tuskin...

More offtopic, mutta mäyriksiä ei saa vähätellä!
"tämä on jo toinen kerta, mutta kun on ihan pakko. toivottavasti tämä thread on tässä vielä 25 vuotta jotta lapsetkin sitten joutuu tekemään aina saman initiaatioriitin hamppu.netiin kirjautuessa:

btygh"

Avatar
Eetwartti
Viestit: 192
Liittynyt: 23.2.2003

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja Eetwartti » 1.2.2005 21:20

Koirista vielä...
Tässähän on hyvä luomuvaihtoehto metsästykselle:
Koulutetaan koiristamme hamppukoiria ja sitten metsään kävelylle :) Koira saa liikuntaa ja isäntä ruohoa. Mulla ei kyllä tällä hetkellä koiraa oo, mutta varmaan joskus, kun hankin, niin opetan sen hampun löytämään.
Ei hätää ystävät hyvät. Jokaisesta puskasta otan vain vähän itselleni. Ikään kuin catch and release meiningillä.
Jos ammut. Ammu kuin lehmä.

-zigu
Viestit: 368
Liittynyt: 9.2.2005

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja -zigu » 13.2.2005 16:53

..tohon puhelimen sammutukseen ei riitä et kytket virrat pois päältä tai otat akun irti...kortti irti ja akkupuhelimest irti...sika voi seuraa itse puhelin tai korttia...niin kauvan ku akku on kiinni on virtaa puhelimessa ja kortti paikoillaan ni jäljitys onnistuu silloinkin..muutenki vähän enemmän vois kiinnittää huomioo mitä sinne luurii laulaa...

Avatar
Mok
Viestit: 199
Liittynyt: 21.12.2004

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja Mok » 14.2.2005 9:58

-zigu kirjoitti:..tohon puhelimen sammutukseen ei riitä et kytket virrat pois päältä tai otat akun irti...kortti irti ja akkupuhelimest irti...sika voi seuraa itse puhelin tai korttia...niin kauvan ku akku on kiinni on virtaa puhelimessa ja kortti paikoillaan ni jäljitys onnistuu silloinkin..muutenki vähän enemmän vois kiinnittää huomioo mitä sinne luurii laulaa...


:lol:

Ja selitätkö vähän tarkemmin, että mikä se tällainen tekniikka on? Uskotko jos sanon, että ne näkee sun askeltyylistä sateliittin kautta, että kenestä on kyse. Samoin joka sähkötolpan nokassa on kamera, joten vältä kulkemista pitkään sähkölinjan vieressä. (Melko mahdotonta autolla liikkuessa.) Itse asiassa nuo satelliittikuvat alkaa olemaan niin tarkkoja, että ei kyllä kannata ulos ens kesäksi enää kasveja laittaa. Nyt kun noi ranskalaisetkin sai vihdoin ja viimein ne uudet macrokuvaukseen kykenevät satelliitit ylös. Edellisen ehdin vielä sabotoimaan ja jäi satelliitit murusina pitkin atlanttia (onnistuin räjäyttämään sen raketin), mutt tätä toista en enää onnistunu, kun olivatten CIA:lta saaneet tietoja, että olen tulossa, mutta jäin sitten Hki-Vantaa lentoaseman putkaan. Harmittaa. :twisted:

Se on kyllä totta, että Mattia ja Teppoa ei kyllä kannata luuriin laulaa, ihan totta. Mutta esimerkiksi Kirkaa tai Katri Helenaa voi ihan huoletta rallatella. Voi jopa päästä Idoleihin tai poppistara-stara kisaan tai ainakin staraokeen, jos ei muuta. Kannattaa myös suihkussa laulaa, jos ei muuten, ni ainakin naapureiden iloksi ja mahollisimman kovaan ääneen. :yes:

Jos oikein kuumottaa :foil: ni kannattaa nauhottaa tota laulua kasetille, jättää känny kotiin ja pistää nauha pyörii. Kestää ainakin tunnin ennen ku se poliisisetä tajuaa, että ääni tuleekin kasetilta, vaikka kuulee kaikki jo toiseen kertaan. Tunnissa oot kerinny kastella kaikki kukkaset. Se o toi nokia... perhana sanon sen. Tätä ei moni tiedä, älä kerro kellekkään. Se on vakoilulaite! monikansallinen, ketjutettu CIA, FBI, Echelon ja ties mihin. Ne seuraa sua! :foil:

Iik! Menen peiton alle. :x

Lopuksi tosi tarina: Jättäkää puhelimet kotiin, jos liikutte sellaisilla paikoilla, josta ette halua "jälkeä" näkyviin. Noista tunnistetiedoista voi seurata hyvinkin tarkkaan missä olette liikkuneet, jos niitä aletaan selvittämään. Eikä ne noita lupia oikeasti tarvi tai hae, jos ne niitä haluaa vain selailla. Ainoastaan siinä vaiheessa, jos niitä aiotaan käyttää todisteena, mutta eihän sille käytölle useimmitenkaan ole tarvetta sen jälkeen, kun rikos on jo selvinnyt.

Noista "jäljistä" mitkä puhelin jättää liikkuessaan tukiasemalta toiselle voidaan tarkimmillaan näyttää reitti kymmenien metrien tarkkuudella. 3-pistemittauksella ehkä jopa metrien tarkkuudella. + ajat ja nopeudet. Ja aika yksinkertaisestikin vielä. Tosin jos puhelimen sammuttaa, niin eiköhän se ole silloin sammuksissa.
Oooh, snake, a snake! Snake a snake ooh it's a snake! It's a...

-zigu
Viestit: 368
Liittynyt: 9.2.2005

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja -zigu » 14.2.2005 11:54

no kyl sit huomaat ku ite joudut ihmettelee miten helvetis ne taas löytää sut vaix puhelin on pois päältä..vanhassa philipsin puhelimeen tulee kivoi tekstei esim "alue 346" vaikka puhelin pois päältä ja possut perässä...siis akku ja kortti pois....varmin tapa pitää kärpäset loitol on puhin fibaaminen toisen frendin mukaan kulkemaan eri paikkaa....puh pahin paikka losahdukselle...niin varmaan on jutun juurta lähetty puhelien kaut selvittää sipoon tapaukses...ainoo juuren alku minkä löysivät niin miinoittivat...ja lopun tiedättekin....

Avatar
kyykkä
1 tähti
1 tähti
Viestit: 510
Liittynyt: 17.6.2004

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja kyykkä » 14.2.2005 15:51

-zigu kirjoitti:..tohon puhelimen sammutukseen ei riitä et kytket virrat pois päältä tai otat akun irti...kortti irti ja akkupuhelimest irti...sika voi seuraa itse puhelin tai korttia..Nyt menee Vähän toistoksi, mutta selitäs miten puhelnta voidaan jäljittää jos virta on pois päältä? Eihän se siru tai kännykkä suljettuna voi itsestään lähetä mitään signaalia, jonka poliisi voisi siten jäljittää. Siihen tarvitaan virtaa(akku), että siru(puhelin) voisi ottaa yhteyden lähimpiin tornerneihin, joka taas rekisteröityy johonkin tietokantaan.

bumipäät sekoilee taas.
Joku roti.
"Vastaan kaikkiin esittämiinne kysymyksiin ei."
-- Ulla-Maj Wideroos, rkp.

Avatar
mulperi
Viestit: 4
Liittynyt: 9.1.2005

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja mulperi » 14.2.2005 17:25

juuri näin!!! vai onko teillä jollain atomienergialla toimiva härpäke jonka saa sammuttaa vaan ympäristöministeriön luvalla, että ne osaa varautua ekokatastrofiin ku sieltä takakuoren välistä alkaakin valuun vihreetä pimeessä hohtavaa ainetta kun reaktorin sammutus prosessi on pilvi päissään sattunu meneen persiilleen...
*pullo lainassa ja viina velaksi ostettu*

Avatar
Mok
Viestit: 199
Liittynyt: 21.12.2004

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja Mok » 14.2.2005 17:26

Se on Nokian ja Suomen hallituksen punoma salajuoni, jolla saadaan kaikki rikollisuus kuriin, kun ympätään matkapuhelimen ympärille vaivihkaa tehokas vakoilujärjestelmä. Ennakoiva tekstinsyöttö oli ensimmäinen askel tässä projektissa. Nyt ollaan jo niin pitkällä, että puhelin osaa poimia tiettyjä sanoja ja jos täsmää tunnistematriisin kanssa, tulee sinivuokot heti laitteinensa paikalle.

Eilenkin lausuin vahingossa sanan "hamppu" asunnossani, ja johan sinivuokot pörräsi tuossa pyörätiellä. Onneksi oma puhelimeni oli sen verran kaukana, että taisivat napata naapurin puhelimeen sen, kun eivät sisälle asti tulleet tai sitten se vain heijastui pihakuuntelimiin, eivätkä saaneet sitä paikallistettua tähän asuntoon. Onneksi.

Ovat laittaneet lisäksi tuohon pihalle tehokkaat spna-valaisinjärjestelmät, kameroin. Odottelevat, että koska joku hampuusi käy ne repimässä alas ja nappaavat samalla kiinni. Ne nimittäin oikein loistavat uutuuttaan ja ovat lähes samanlaisia mitä viherpeukku ja hanfburggi myy. Koteloituja, seksikkäitä suurpainenatrium-valaisimia! Ne tietää, että se oranssivalo kiihottaa hampuuseja, ja ettei hampuusi voi olla tanssimatta tuollaisen valon alla, kun siihen paikalle sattuu. Melko otollinen kameran paikka, vai mitä?

Seuraava askel tuossa salajuonessa on, että puhelin ympätään sun vaatteisiin, jotta et enää pääse ilman sitä minnekään. Varo sitä!

:foil:
Oooh, snake, a snake! Snake a snake ooh it's a snake! It's a...

Riikmond
Viestit: 16
Liittynyt: 12.2.2005

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja Riikmond » 18.2.2005 20:14

[quote="Eetwartti"]Koirista vielä...
Tässähän on hyvä luomuvaihtoehto metsästykselle:
Koulutetaan koiristamme hamppukoiria ja sitten metsään kävelylle :) Koira saa liikuntaa ja isäntä ruohoa. Mulla ei kyllä tällä hetkellä koiraa oo, mutta varmaan joskus, kun hankin, niin opetan sen hampun löytämään.
Ei hätää ystävät hyvät. Jokaisesta puskasta otan vain vähän itselleni. Ikään kuin catch and release meiningillä.[/quote]
tätäpäs ole itsekkin suunitellut koska olen humannut koiranikin olevan hieman perso savuille...Kerran meinasi kaverin "purutopan" viedä pöydältä salaa ja tässä purutopassa ei nyt tällä kertaa mitään tupakkaa ollut,mutta onneksi kaveri huomasi tilanteen ajoissa eikä mitään kerennyt kadota.Ja muutenkin olen huomannut että jo pelkka haju saa koiran innostumaan norkoilemaan lähistöllä "lasikaverin"pulputtaessa ja kyllähän me sille on savuja puhalleltukkin...kaverille kanssa :yes: tai jos on unohdettu tarjota on jostain lähistöltä kuulunut useasti tyytymätöntä urinaa :laugh: Ja kyllä...tämä kaikki on totta...Löytyykö samoja kummia tapoja omaavia muita koiria/muita eläimiä?? :think:

Avatar
2Luvers
1 tähti
1 tähti
Viestit: 332
Liittynyt: 4.1.2005

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja 2Luvers » 19.2.2005 10:46

Minä jäin tavallaan kiinni ulkokasvatuksesta. Tosin sato (kova sato, puolenmetrin puskia jotka eivät edes olleet kukkineen, 14 kpl) oli jo kotona kuivumassa. Taisivat päästä jäljille kun yhdesta tilauksesta takavarikoitiin kaktus ja samass paketissa oli sienikitti ym muuta kivaa.

lisää juttua: http://www.activeboard.com/forum.spark? ... topicPage=

Vähän varomattomuutta taustalla.


Luin koko jutun ja järkytyin kovasti. Miten poliiseilla on aikaa/rahaa lueskella INTERNETISSÄ jotain HAMPUN kasvatus juttuja?!? :shock:

Ja sitten vielä tulla hakemaan koulusta sekä ratsaamaan toisten koteja?!?

Ei helvetti voi muuta, kuin ihmetellä minne muulla niitä verorahoja tuhlataan :eiei:

Ps: Olit kyllä aika tarkkaa informaatiota antanut itsestäsi ja puhunut muunmuassa piristä, että tietysti siihen kiinni jäämiseen voi itse vaikuttaa.

Pps: Älä ota ihtees, ei se elämä lopu vaikka kiinni jääkin. Itse olen jäänyt kiinni ja ei se elämä siihen loppunut. Minulla se vasta silloin alkoi, kun lopetin doubbaamisen ja menin töihin.

Ppps: (Arvon poliisisedille jotka tätä lukevat :foil: ) En käytä hampun lisäksi mitään laittomia aineita, että ei tulla meille, jookosta? :lol:
Upon discovery of a suspected marijuana plot, remember that marijuana growers can be dangerous.

plerppi
Viestit: 309
Liittynyt: 29.11.2004

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja plerppi » 24.2.2005 23:42

Joitain puhelinmalleja voidaan kuunnella kun ovat pois päältä. Joten ne lähettävät ja niiden sijaintikin voidaan jäljittää tukiasemien avulla, kaupungeissa hyvinkin tarkasti.

En tiedä koskeeko tämä nykyisiä kännyköitä, mutta yleensä paskamainen teknologia kaupallisissa tuotteissa tuppaa lisääntymään eikä vähenemään.

Vain yksi syy lisää unohtaa kyseinen paskakalikka töihin kun lähtee kotiin ja kotiin kun lähtee töihin ja muutenkin vältellä sen käyttöä jos sitä ei erityisesti ole johonkin itse tarvitsemassa. Ei montaa kertaa viikossa tarvitse.

Ilman kännykkää tuntuu ihan erilaiselta kun ei koko ajan TARVITSE olla tavoitettavissa. Siinä jopa menee hetki että tajuaa mikä typerä kahle se on. Sama juttu internetin kanssa.

scott
Viestit: 29
Liittynyt: 17.2.2005

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja scott » 27.2.2005 0:37

totatota.

Ensinnäkin puhelin jäljitys tapahtuu 3-eri tukiaseman leikkauspisteestä ja sillä pystyy todella tarkasti seuraan ihmisen liikettä. Sekä aina kun puhelin liikkuu, niin se jättää soluihin logeja.. mutta niihin ei aivan kaikki pääse käsiksi. EI edes poliisi ilman kovia rikosepäilyjä (hampun viljely ulkona ei taida riittää kriteeriksi) :D ..

Sitten tosta kuuntelu-jutusta, eihän se vaan ole mahdollista.. toi on noita hauskoja urban-legend juttuja.. herätyskello on tehty vain ohjelmallinen koodipätkä puhelimella.. Jos sellanen systeemi olisi että palvelun tarjoaja pystyy avaan mikrofonin, niin eiköhän se olisi kuules kaikkien tiedossa ja se porsaan-reikä olisi löytynyt ajat sitten.

myös tämä jos puhelimesi kaikuu, niin villeimpien huhujen mukaan se on sillon kuuntelussa.. ensinnäkin se kaikuminen johtuu siitä kun se ääni lähtee vähän kiertään kun kaijutin on liian lujalla. Nyky tekniikka nauhoittaa puhelut täysin digitaalisesti suoraan keskuksilta, eli sitä on mahdoton kuulla puhelimesta..

onhan noita hauskoja juttuja, mutta ihan rauhassa vain ja vähän ajatusta peliin :D

robijn
Viestit: 388
Liittynyt: 21.2.2005

Re: Ulkokasvatuksesta kiinni jääneitä?

ViestiKirjoittaja robijn » 27.2.2005 9:41

Mejän kissa(siihen aikaan ku siippani kasvatti)söi pari kokonaista rehua ja kun sitten mies jäi kiinni,oli kissa menny yhteen kasviin,ja kynsiny poliiseja ja syöny puolet isosta kasvista enne ku olivat saaneet sen pois.


Palaa sivulle “Ulkokasvatus”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija